Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD

MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD

€ 213,48 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10155
 • Z9V-00350
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Project 2016 Standard Als u uitgebreide projecten moet plannen en implementeren,...meer
Productinformatie "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"

Microsoft Project 2016 Standard

Als u uitgebreide projecten moet plannen en implementeren, kan Microsoft Project 2016 Standard u helpen met het plannen, controleren en monitoren ervan. Deze software bestaat al sinds 1984 en is regelmatig aangepast aan de nieuwe eisen van de huidige besturingssystemen. Net als bij de Professional-versie kunt u als projectmanager nieuwe projecten creëren en taken betrouwbaar verdelen. Benadrukt moet worden dat deze tool met zijn moderne menustructuur optimaal is aangepast aan het huidige Windows, waardoor de bediening uiterst eenvoudig is.

Wat biedt Microsoft Project 2016 Standard u?

Met Microsoft Project 2016 Standard kunt u grote projecten plannen met behulp van Gantt-diagrammen, Gantt-diagrammen en andere rapporten. U heeft altijd een exact overzicht van uw activiteiten binnen het project en weet wat er in welk tijdsbestek gedaan moet worden. Microsoft Project 2016 Standard omvat

- Een planningsbeheer,
- een middelenbeheer en
- een rapporteringssysteem

Het Microsoft Project 2016 Standard planningsbeheer

De planning is vooral belangrijk voor projecten. Alleen op deze manier kunnen doelen op tijd worden bereikt. Maar wat gebeurt er als er tussendoor vertragingen optreden? Wat is de invloed van feestdagen, buffertijden, deadlines en mogelijke middelenbeperkingen op de einddatum van het project? Met een aangepaste oplossing die gebruik maakt van de Microsoft Project 2016 Standard, kunt u de begin- en einddatum en ook eventuele vertragingen invoeren. De software presenteert duidelijk alle mijlpalen en biedt ook de mogelijkheid om individuele taken individueel op de tijdlijn te verplaatsen. Zo kan altijd het best mogelijke resultaat voor uw project worden bepaald.

Het middelenbeheer van de Microsoft Project 2016 Standard

De middelen omvatten arbeid, materialen en kosten. Met Microsoft Project 2016 Standard heeft u een betrouwbare helper aan uw zijde om u te helpen beslissen hoe u de kosten van uw project kunt splitsen. U kunt de werktijd van uw medewerkers gericht gebruiken. Maar ook het te gebruiken materiaal en de kosten ervan kunnen duidelijk worden gepland en weergegeven. Uiteindelijk kunt u de middelen doelgericht inzetten en op die manier veel geld besparen.

Het rapportagesysteem voor projectmonitoring van de Microsoft Project 2016 Standard

Alle vermeldingen in Microsoft Project 2016 Standard zijn opgeslagen in een baseline. Deze wordt over de gehele duur van het project geactualiseerd en biedt u op elk moment een doelgerichte vergelijking van de prestaties. U kunt dit rapport ook uitvoeren als een Ganttgrafiek, een kalenderweergave of een netwerkdiagram. De tijdassen voor data en datums kunnen ook achteraf nog individueel worden afgestemd op de respectievelijke eisen. Alleen of in teamverband, met Microsoft Project 2016 Standard heeft u altijd overzicht.

Wat is inbegrepen in de leveringsomvang?

U hoeft geen ingewikkelde installatie uit te voeren vanaf een gegevensdrager. Wij leveren een Duitse licentie voor een volledige versie. Deze licentie van Microsoft Project 2016 Standard is een volumelicentie van een bedrijf dat deze niet meer gebruikt. Microsoft Project 2016 Standard kan uiteraard op uw naam worden geregistreerd. U kunt de software zonder enige beperking gebruiken en natuurlijk profiteert u ook van regelmatige Microsoft-software-updates.

Wat zijn de systeemvereisten?

In tegenstelling tot andere toepassingen is het hier voldoende om een PC met een 500 MHz processor te gebruiken. Hoe sneller hoe beter. Ook qua hoofdgeheugen is 256 MB voldoende. Microsoft Project 2016 Standard werkt echter nog efficiënter met minimaal 512 MB RAM. Het besturingssysteem is
- Windows XP SP3 32-bit,
- Windows Vista SP1,
- Windows Server 2003 R2,
- Windows Server 2008,
- Windows 7 SP1 32- of 64-bits,
- Windows 8 SP1 32- of 64-bits en
- Windows 10 SP1 32- of 64-bits
ondersteund.

U heeft ook ongeveer 3 GB vrije ruimte op de harde schijf nodig voor de installatie. Uw monitor moet een resolutie hebben van 1.024 x 768 pixels. DirectX10 wordt aanbevolen voor de versnelling van de grafische kaart. Merk op dat Microsoft Project 2016 Standard ook multi-touch displays ondersteunt.

De projectmanagementsoftware Microsoft Project 2016 Standard is ook geschikt voor mobiel gebruik. Dit betekent dat u niet alleen onder Windows, maar ook vanaf iOS en Android eindapparaten toegang heeft tot de diverse functies. Je bent dus altijd in beeld als je onderweg bent.

Met de projectmanagementsoftware Microsoft Project 2016 Standard kunt u uw projecten efficiënt creëren en beheren. Houd een overzicht van deadlines, middelen en kosten. Koop hier onze downloadoptie van Microsoft Project 2016 Standard. Wij zullen u hier tegen een redelijke prijs voorzien van de juiste licentiesleutel.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken