Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10155
 • Z9V-00350
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 138,90 * € 152,90 * (9,16% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Project Standard 2016 is de beproefde Microsoft-oplossing voor het plannen, implementeren, beheren en documenteren van projecten in kleine en middelgrote ondernemingen: Hiervoor biedt de Standard editie al alle benodigde basisfuncties. Het gebruik van de projectmanagementsoftware is snel en intuïtief te begrijpen, zelfs voor nieuwe gebruikers, omdat het bureaubladontwerp van Project 2016 is gebaseerd op het Office-programma Excel. Met Microsoft Project Standard 2016 hebben projectmanagers altijd een overzicht van alle lopende en toekomstige projecten: De geïntegreerde tools ondersteunen een veilige planning, succesvolle implementatie en gedetailleerde documentatie van de voortgang van alle geregistreerde projecten. Middelen, deadlines en budgetten kunnen op elk moment worden geanalyseerd en gecontroleerd, en hun weergave als tijdlijn geeft altijd een actueel overzicht van de voortgang.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"

Project 2016 Standard - de enkele licentie van de Microsoft project management software als een aankoop versie

Project Standard 2016 is de beproefde Microsoft-oplossing voor planning, implementatie, beheer en documentatie van projecten in kleine en middelgrote ondernemingen: Voor dit doel biedt de Standard editie reeds alle  noodzakelijke basisfuncties. Het gebruik van de projectbeheersoftware is snel en intuïtief te vatten, zelfs voor nieuwe gebruikers, aangezien het bureaubladontwerp van Project 2016 is gebaseerd op het Office-programma Excel.

Met Microsoft Project Standard 2016 hebben projectmanagers altijd een overzicht van alle lopende én toekomstige projecten: De geïntegreerde instrumenten ondersteunen een veilige planning, een succesvolle uitvoering en een gedetailleerde documentatie van de voortgang van alle geregistreerde projecten. Middelen, termijnen en budgetten kunnen op elk moment worden geanalyseerd en gecontroleerd, en de weergave ervan als een tijdlijn geeft altijd een actueel overzicht van de voortgang.

Voor welke gebruikers is Project Standard 2016 ontworpen?

De standaardeditie van MS Project 2016 is afgestemd op de behoeften van projectmanagers die hoofdzakelijk alleen projecten ontwikkelen en beheren, wat vooral het geval is in kmo's of bij zelfstandigen. Om deze reden omvat het geen synchronisatie met Microsoft SharePoint of Project Server. De functies die zijn geïntegreerd in Project 2016 Standard bieden echter alle benodigde functionaliteit, inclusief business intelligence tools, om alle typische projectmanagementtaken in projectplanning en -beheer af te handelen, zoals het maken van projectplanningen, kostenplanning, het controleren van taken en rapportage in alle fasen.

De enkele licentie voor de Microsoft Project 2016 Standard editie is bij Wiresoft verkrijgbaar tegen een bijzonder lage prijs als gebruikte software in de vorm van een koopversie, wat de aankoop ervan niet alleen voor kleinere bedrijven, maar ook voor zelfstandigen gemakkelijker maakt. Het biedt ook het voordeel dat het werkt onder Windows 7, waarvoor geen nieuwer besturingssysteem hoeft te worden aangeschaft, maar u kunt ook actuele versies van deze software naast andere Microsoft Project-edities en andere toepassingen in de Wiresoft Software Online Shop vinden als gebruikte software tegen gunstige voorwaarden. Het volgende overzicht toont de belangrijkste kenmerken van de Project 2016 editie Standard.

Nieuwe kenmerken van de Project 2016 Standard versie

De Project 2016 Standard Edition biedt een vertrouwde bureaubladweergave die lijkt op MS Office, die vooral doet denken aan Excel, zodat gebruikers snel hun weg kunnen vinden in het menu. Nieuw geïntegreerd is de zoekfunctie "Vertel me wat je wilt doen", die het gemakkelijker maakt om een specifieke functie te vinden. Het enige wat u hoeft te doen is een zoekterm of een vraag in het nieuwe invoerveld te typen en Project genereert als antwoord een lijst van de meest geschikte oplossingen, inclusief een beschrijving van de procedure. Op deze manier kan het grote aantal complexe functies van het programma vanaf het allereerste begin gemakkelijk worden beheerd. Deze omvatten nieuwe functies in Project 2016, evenals verbeteringen aan bestaande functies, zoals:

Nieuw in Project 2016 Standard: "Wat-als" analyses

In projectmanagement is het altijd nodig om betrouwbare voorspellingen of uitspraken te verkrijgen over het verloop van een project. Voor dit doel biedt Project 2016 Standard een hulpmiddel waarmee gebruikers verschillende scenario's kunnen doorlopen om waarschijnlijke problemen, zoals knelpunten in middelen of planningsproblemen, in een vroeg stadium te identificeren, zodat er voldoende speelruimte overblijft om alternatieven te ontwikkelen of de betreffende risico's tijdig te ondervangen. De "wat als"-analyse biedt verschillende "wat als?"-scenario's voor veel voorkomende problemen en stelt oplossingen voor.

Nieuw in Project 2016 Standard: Resource Management en Team Planner

De nieuwe functie "Middelengebruik" biedt extra mogelijkheden om de planning voor het gebruik van verschillende middelen te coördineren. Door gebruik te maken van de geïntegreerde resource pool, kunnen deze ook worden geïntegreerd in meerdere Project bestanden. Zo kunnen knelpunten tijdig worden opgespoord en kan de planning van de middelen dienovereenkomstig worden aangepast. Daarnaast is de Team Planner beschikbaar om de capaciteiten tussen project- en teamleden te coördineren.

Nieuw in Project 2016 Standard: Meerdere tijdlijnen

De verbeterde tijdlijnfuncties bieden een meer gedifferentieerd overzicht voor projecten: Project 2016 maakt het nu mogelijk om voor dit doel meerdere tijdlijnen te creëren, die van elkaar verschillen, bijvoorbeeld door de respectieve aandacht voor bepaalde aspecten. Naast een tijdlijn die een overzicht geeft van alle fasen van het project, kan dus een andere weergave worden gebruikt om daarin een specifieke fase meer in detail weer te geven; door verdere tijdlijnen toe te voegen, kunnen extra onderwerpen of functies worden toegevoegd, zodat ook de weergave "Mijlpalen" beschikbaar is. Door op de Gantt-view te klikken, krijgen gebruikers rechtstreeks toegang tot de overeenkomstige instellingen in het lint.

Verdere kenmerken van de Project 2016 Standard Edition voor projectbeheer

Het algemene doel van de Project 2016 Standard versie is, onder andere, om het creëren van nieuwe projecten zo eenvoudig mogelijk te houden met slechts een paar klikken: Standaard is een neutraal Gantt-diagram met de typische balkweergave beschikbaar als sjabloon. Projectgegevens kunnen ook worden geïmporteerd uit Excel, Word, Outlook of PowerPoint, en het is ook mogelijk om gegevens terug te exporteren uit Project, bijvoorbeeld voor een rapport in de vorm van een PowerPoint-presentatie.

Onderverdeling van de projecten

Om hiërarchieën in een project te structureren of weer te geven, kan het project in Project Standard 2016 verder worden onderverdeeld in subprojecten als een zogenaamd hoofdproject. Daarbij worden beide projectformulieren aan elkaar gekoppeld, waardoor alle informatie van het hoofdproject ook in een subproject kan worden weergegeven. Dit biedt ook het voordeel dat taken voor specifieke secties gericht kunnen worden gedelegeerd, waarbij de projectleider toegang blijft houden tot en controle heeft over alle delen van de planning.

Portefeuillebeheer en middelenbeheer

Een centraal onderdeel van MS Project 2016 Standard is portfoliobeheer met de Microsoft Project Client: hiermee kan de actuele status van alle geregistreerde projecten op elk moment worden gecontroleerd en kan worden gereageerd op mogelijke problemen - bijvoorbeeld bij het halen van deadlines, knelpunten in resources, overschrijding van budgetdoelstellingen, enzovoort. Afhankelijk van het aspect zijn hier ook afzonderlijke displays of weergaven beschikbaar.

Nauw verwant hieraan zijn de in MS Project 2016 geïntegreerde tools Standard geïntegreerde instrumenten voor gericht middelenbeheer om de verschillende soorten middelen te beheren. MS Project 2016 onderscheidt deze in de gebieden "arbeid", "materiaal" en "kosten" - elk met hun eigen eigenschappen, zoals beschikbaarheid van tijd, financiële kostenlimieten of benutting van mankracht, waardoor ze nog preciezer kunnen worden gebruikt. Deze worden centraal geregistreerd in de resource pool voor alle projecten, zodat ze beter kunnen worden toegewezen aan individuele projecten en taken, waardoor het risico van overbelasting vanaf het begin gemakkelijker kan worden vermeden.

Rapportage in MS Project Standard 2016

Het opstellen van zinvolle verslagen is een van de belangrijke taken van projectbeheer, om het succes van projecten te documenteren, maar ook de voortgang ervan en, indien nodig, om ze te gebruiken als basis voor toekomstige taken. Microsoft Project 2016 biedt hiervoor diverse tabellen, weergaven en rapportsjablonen, bijvoorbeeld om typische eerdere basisplanwaarden - voor duur, werkzaamheden, kosten start- en einddata, etc. - te kunnen vergelijken met de huidige planwaarden, zodat afwijkingen direct kunnen worden vastgesteld.

Op dezelfde manier kunnen grafische rapporten worden gemaakt over verschillende aspecten; deze bieden ook de mogelijkheid om projectgegevens te exporteren en op te slaan, bijvoorbeeld in Excel of MS Visio - ook als een spildiagram - voor verdere verwerking.

Dynamische verslagen bieden daarentegen het voordeel dat zij direct kunnen worden aangepast aan veranderingen in de planning. Ze kunnen ook worden gebruikt in Office toepassingen, zoals PowerPoint, Word of Outlook.

Burndown rapporten zijn een belangrijk onderdeel van Agile Project Management en zijn ook beschikbaar in Project 2016 om vergelijkingen te maken tussen gepland, resterend, en voltooid werk binnen een project.

Hardwarevereisten voor Microsoft Project 2016 Standard

Microsoft Project 2016 Standard is beschikbaar in zowel 32-bit als 64-bit versies - dienovereenkomstig zijn verschillende geheugenvereisten van toepassing. Bij gebruik in combinatie met Microsoft Project Server gelden tevens aanvullende eisen voor het besturingssysteem. Project 2016 ondersteunt multi-touch displays van Windows 8 en is ook geschikt voor mobiel gebruik op een iOS of Android eindapparaat.

 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 7 of hoger
 • Ondersteunde serverbesturingssystemen: Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2,
 • Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Processor: x86 met ten minste 1 GHz; x64 met ten minste 2 GHz, SSE2
 • Geheugen: 1,0 GB RAM (32-bit) of 2,0 GB RAM (64-bit)
 • Harde schijf: 3,0 GB
 • Resolutie: 1.024 x 768 pixels
 • Grafische kaart: DirectX 10

Koop MS Project 2016 Standard als gebruikte software bij Wiresoft aan een lage prijs

De MS Project 2016 Standard Edition wordt in de Wiresoft online shop aangeboden als gebruikte software van een licentie voor één gebruiker - tegen een prijs die beduidend goedkoper is dan nieuw - zonder dat de hernoeming enige beperking betekent in de waaier van functies, omdat software niet aan slijtage onderhevig is.

Het aanmerken van deze Single User License van MS Project 2016 in Standard Edition als Gebruikte Software gebeurt door het opbreken van een volumelicentie van dit programma die eerder in een bedrijf werd gebruikt en deze om te zetten in enkele licenties Ook het opbreken van de onderliggende volumelicentie heeft geen negatieve gevolgen voor eventuele beperkingen, of betekent een wettelijk ongeoorloofde transactie, omdat de Microsoft Project 2016 Standard licentie die hier door Wiresoft wordt aangeboden, evenals alle andere licenties van Microsoft gebruikte software, afkomstig zijn van bedrijven die in de EU gevestigd zijn, zodat de in de EU geldende jurisprudentie van toepassing is, die duidelijk stelt dat de handel in dergelijke gebruikte software een wettelijke transactie vormt. Dit werd ook duidelijk bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken, zodat eventuele aansprakelijkheidsrisico's voor u als koper op betrouwbare wijze zijn uitgesloten, terwijl de door Wiresoft gebruikte software ook audit-proof is dankzij de volledige documentatie van de koper of verkoper. Naast de aanzienlijk verlaagde prijs biedt de koopversie het voordeel van onbeperkte bruikbaarheid, aangezien er geen verdere abonnementskosten zijn.

Om al deze redenen is het kopen van software bij Wiresoft altijd een veilige deal voor onze klanten, die alleen maar voordelen biedt! Bij aankoop van een licentie van MS Project 2016 Standard profiteert u niet alleen van de voordelige prijs, maar ook van de veiligheid die wordt geboden door de onmiddellijke download inclusief de geldige volumelicentiesleutel voor onmiddellijke activering van de licentie.

De aankoop van gebruikte softwarelicenties zoals MS Project 2016 of andere software biedt u daarom de mogelijkheid om exclusief en in de gebruikelijke handel niet verkrijgbare, nieuwere maar ook oudere Microsoft programma-edities zelf te gebruiken. Zo vindt u in Wiresoft software shop voor gebruikte software ook andere Microsoft applicaties die compatibel zijn met MS Project 2016 Standard, zoals Windows 10 en Windows Server 2016. Als u vragen heeft over MS Project 2016 Standard of een ander aangeboden Microsoft programma, gebruik dan gewoon ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën