Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10484
 • 77D-00076
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 358,90 * € 397,90 * (9,8% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentiesleutel
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibel


Visual Studio 2022 van is de nieuwste versie van de beproefde IDE (Integrated Development Environment), ontworpen voor veeleisende programmeurs en kleine of middelgrote ontwikkelteams. De uitgebreide reeks functies biedt alle hulpmiddelen die nodig zijn om de volgende generatie apps en games te realiseren - inclusief Xamarin voor Android, macOS, iOS, tvOS en op watchOS gebaseerde apps. Professional Microsoft

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2022 Professional - de veelzijdige ontwikkelaarssoftware als koopversie

Visual Studio 2022 Professional van Microsoft is de nieuwste versie van de beproefde IDE (Integrated Development Environment), die is ontworpen voor veeleisende programmeurs en voor kleine of middelgrote ontwikkelteams. Het uitgebreide scala aan functies biedt alle tools die nodig zijn om de volgende generatie apps en games te realiseren - inclusief Xamarin voor Android, macOS, iOS, tvOS en watchOS-gebaseerde apps. Andere functies die de ontwikkeling nog efficiënter maken zijn Tool CodeLens voor de weergave van het gebruik van afzonderlijke codefragmenten in de oplossing zonder dat het werk onderbroken hoeft te worden, IntelliCode om het werk te versnellen door middel van op AI gebaseerde oplossingssuggesties en Visual Studio Live Share, dat teamwerk ondersteunt door middel van real-time samenwerking. Navigatie, refactorings en de debugger zijn ook verbeterd in Visual Studio 2022 Professional. Bovendien ondersteunt de geïntegreerde ontwikkelingsomgeving van Visual Studio 2022 Professional ook C# naast oudere talen zoals C en C++.

Het aanbod van Visual Studio 2022 Professional Edition als gebruikte software bij Wiresoft biedt ontwikkelaars alle voordelen van deze beproefde Microsoft-software, zodat ze deze dankzij de gunstige prijs als eenmalige licentie zelf op hun eigen PC kunnen gebruiken.

In de Wiresoft Software-Onlineshop vindt u Visual Studio 2022 Professional evenals andere losse licenties van Visual Studio edities of versies als koopversie en vele andere Microsoft programma's die ermee compatibel zijn. Het volgende overzicht toont de belangrijkste optimalisaties en nieuwe functies van Visual Studio 2022 Professional.

Hoogtepunten van Visual Studio 2022 Professional Edition

Naast de aanzienlijk eenvoudigere navigatie is de huidige versie 2022 van Visual Studio ook eenvoudiger te gebruiken voor ontwikkelaars met een visuele handicap. In vergelijking met de vorige versie is er ook geoptimaliseerde refactoring en een herziening van de builds en solution loads. De debugger - een van de belangrijkste programmeertools  - biedt ook extra opties.

Git-eerste workflow met eenvoudigere lancering van code

Het nieuwe startvenster van Visual Studio 2022 biedt nu verschillende opties: Ten eerste wordt de optie geboden om code te klonen of te checken uit een repository, naast andere opties om een project of oplossing te openen of te maken. Bovendien presenteert het gemoderniseerde startvenster zich in een nieuw blauw ontwerp, dat zich vooral onderscheidt van de vorige versie door de zachtere lijnen rond pictogrammen, werkbalken en werkvensters. Het menu is verplaatst naar de bovenkant van de titelbalk om meer ruimte te creëren voor de code in de editor. Hierdoor is ook de geheugenruimte geoptimaliseerd zonder de navigatie in de IDE te veranderen.

Ook de vorige dialoog is herzien, waarbij de vroegere boomstructuur niet meer bestaat en is vervangen door een zoekveld met diverse krachtige zoek- en filterfuncties - bv. op taal, platform en projecttype - om geschikte sjablonen te vinden. Het zoeken kan worden toegepast op commando's, opties en menu's en ook op installeerbare componenten; naast de zoekresultaten voor commando's worden ook overeenkomstige toetscombinaties weergegeven. De resultaten worden dynamisch weergegeven terwijl de gebruiker typt. Het nieuw geïntegreerde gebruik van een fuzzy-zoekalgoritme houdt ook rekening met spelfouten of meer natuurlijke taal.

AI-ondersteunde IntelliCode in Visual Studio 2022 Professional

De nieuwe IntelliCode vertegenwoordigt een evolutie van de vorige IntelliSense autocomplete in Visual Studio ; het biedt verschillende AI-gedreven functies, zoals contextuele IntelliSense, code opmaak en een format regel afleiding om de ontwikkelingsproductiviteit verder te verbeteren. In tegenstelling tot IntelliSense, waar de eigenschappen en methodes in een alfabetische lijst werden weergegeven, worden ze in IntelliCode gerangschikt volgens de meest waarschijnlijke resultaten, die voorafgegaan worden door een sterretje. Ontwikkelaars die C# gebruiken, kunnen IntelliCode ook toepassen op code die ze zelf hebben ontwikkeld en zo leren, terwijl de andere aanbevelingen gebaseerd zijn op het Microsoft Open Source domein. In Visual Studio 2022 Professional kunnen AI-gestuurde aanbevelingen van IntelliSense ook voor twee andere talen worden gebruikt: C++ en XAML, respectievelijk TypeScript/JavaScript en Java, die aan Visual Studio Code zijn toegevoegd.

CodeLens in Visual Studio 2022 Professional

CodeLens versnelt het werk van de ontwikkelaar met Visual Studio 2022 Professional aanzienlijk, omdat de tool onafhankelijk parallel werkt zonder dat de editor moet worden afgesloten. CodeLens detecteert alle wijzigingen aan een code, evenals de codegeschiedenis, met

Verwijzingen naar relevante codeonderdelen en wijzigingen, codebeoordelingen, gekoppelde fouten, enz. Voordat wijzigingen worden samengevoegd met de code, kunnen ze worden beoordeeld om te zien hoe ze de code zouden beïnvloeden. Code-indicatoren voor C#- en Visual Basic-code op elementniveau laten ook zien welk teamlid wijzigingen in de code heeft aangebracht. CodeLense is een exclusieve functie van de

Visual Studio 2022 Professional of Enterprise Edition.

Visual Studio Live Delen

Met de Live Share-functie die in Visual Studio 2022 Professional is geïntegreerd, kunnen maximaal 30 ontwikkelaars in realtime samenwerken aan dezelfde broncodebasis, die inclusief context wordt gedeeld. Dit is mogelijk omdat Visual Studio Live Share alleen de bestandsstructuur en contextinformatie overdraagt. Elk teamlid kan dus onafhankelijk van de host aan de broncode werken in de vertrouwde werkomgeving. Ook AI-functies zijn hier geïntegreerd, onder meer om de kwaliteit van de code te verbeteren. Gezamenlijk debuggen is ook mogelijk met Visual Studio Live Share.

Verdere kenmerken van Visual Studio 2022 Professional

Bovendien biedt Visual Studio 2022 Professional vele andere praktische functies:

Refactoring in Visual Studio 2022 Professional

In Visual Studio 2022 Professional zijn nieuwe refactorings beschikbaar voor C#, waardoor het nog eenvoudiger wordt om code te organiseren: Leden kunnen worden verplaatst naar de interface of de basisklasse en namespaces kunnen worden aangepast zodat zij overeenkomen met een mappenstructuur. Passende suggesties worden weergegeven in de zogenaamde gloeilamp.

Code opruimen

Code Cleanup is de functie voor het automatisch herformatteren van broncode in Visual Studio 2022, het wordt weergegeven als een bezem onder de broncode editor. De instellingen voor de code-indeling kunnen worden gedefinieerd met behulp van een EditorConfig bestand, hetzij alleen voor een specifiek project of ook voor de gehele code via de opties in de teksteditor. Voor het opschonen van C#-codebestanden biedt Visual Studio 2022 Professional een aparte knop "Code Clean-up" in de editor. Bovendien kunnen gebruikers de waarden voor Voorkeur en Ernst voor elke code-indelingsinstelling voor elke regel afzonderlijk definiëren, waarbij de opties "Alleen refactoring", "Suggestie", "Waarschuwing" of "Fout" beschikbaar zijn voor het ernstniveau. De bij elk geval getoonde opmerkingen of suggesties kunnen niet alleen met één klik worden weergegeven, maar ook onmiddellijk worden uitgevoerd, waarbij vaak voorkomende correcties ook als profiel kunnen worden opgeslagen.

Debuggen in Visual Studio 2022

De debugger in Visual Studio 2022 Professional werkt niet alleen twee keer zo snel als voorheen; het geheugenverbruik bij het debuggen van out-of-process C++ toepassingen is ook verminderd. Om objecten te identificeren aan de hand van hun eigenschappen, hoeft u in het debugger venster alleen maar de cursor over een bepaalde eigenschap te slepen en op het pin icoon te klikken om de overeenkomstige informatie te laten verschijnen. Data breakpoints zijn nu ook beschikbaar voor .NET Core toepassingen in Visual Studio 2022, in plaats van alleen voor C++ zoals voorheen. Zij onderbreken de uitvoering van code zodra de waarde van een eigenschap voor een bepaald object verandert, ongeacht de positie.

Xamarin voor mobiele ontwikkeling

Apps die met Xamarin voor Android, iOS en Windows zijn gebouwd, hebben een native look en feel, en zijn daarom zo populair. Xamarin in Visual Studio 2022 beschikt niet alleen over snellere compileer- en implementatietijden voor Android, maar bevat nu ook een property editor voor Xamarin.Forms XAML evenals een geoptimaliseerde Xamarin.Forms Previewer.

PMA (Per-Monitor-Aware) rendering

Gebruikers die graag meerdere monitoren gebruiken bij het ontwikkelen of die op afstand werken, zullen deze functie op prijs stellen: Tot nu toe veroorzaakte het gebruik van monitoren met verschillende resoluties diverse problemen tijdens de ontwikkeling, bijvoorbeeld rendering werd meestal op de verkeerde schaal uitgevoerd of Visual Studio zelf werd wazig weergegeven. Visual Studio 2022 Professional biedt nu PMA-geschikte rendering, wat onder andere betekent dat de software correct rendert ongeacht de respectieve schaalfactoren. De minimumvereiste hiervoor is de Windows 10 Update (v1803, RS4) of .NET Framework 4.8 RTM.

Containerhulpmiddelen in Visual Studio 2022 Professional

Bij gebruikmaking van de ondersteuning van Azure cloud services kunnen ontwikkelaars onder meer ook gebruikmaken van de tools voor ontwikkeling met containers die in Visual Studio zijn opgenomen en die de creatie, alsook het debuggen en implementeren aanzienlijk vereenvoudigen. Visual Studio 2022 Professional biedt hier ook ondersteuning voor Docker en Kubernetes, op voorwaarde dat het eindpunt Docker Desktop heeft, evenals de nodige workloads voor webontwikkeling, Azure tools en .NET Core ontwikkeltools. De

Dankzij Kubernetes-ondersteuning kan een verbinding tot stand worden gebracht tussen een lokaal project en een Kubernetes-cluster onder Azure Kubernetes Service (AKS).

Systeemvereisten voor Visual Studio 2022 Professional

De volgende gedetailleerde vereisten bieden niet alleen algemene vereisten voor de installatie van Visual Studio 2022 Professional, maar beschrijven ook de vereisten om bepaalde functies van Visual Studio 2022 Professional te gebruiken, administratorrechten kunnen vereist zijn.

Ondersteunde besturingssystemen

In principe wordt de 64 bit versie aanbevolen voor de installatie van Visual Studio 2022 Professional, de volgende specificaties gelden als minimumvereisten:

 • Windows 10 versie 1909 of hoger, Windows 11 versie 21H2, ( Home, Professional, Education en Enterprise) 
 • Windows Server 2022: Standaard, Datacenter
 • Windows Server 2019: Standaard, Datacenter
 • Windows Server 2016: Standaard, Datacenter

Hardwarevereisten (minimumspecificaties)

 • Processor: 1,8 GHz; quad-core of beter aanbevolen. ARM-processoren worden niet ondersteund
 • Geheugen: 4 GB RAM. Voor typische professionele oplossingen wordt 16 GB RAM aanbevolen
 • Harde schijf: 850 MB, typische installaties vereisen 20 - 50 GB vrije ruimte (tot 210 GB afhankelijk van de geïnstalleerde functies)
 • Harde schijf snelheid: installatie op een solid state drive (SSD) aanbevolen
 • Grafische kaart: 1.920 x 1080, 1.366 x 768 of hoger aanbevolen

Andere vereisten (selectie)

 • Installatie van Visual Studio 2022: .NET Framework 4.5.2
 • .NET Framework 4.7.2, deze versie wordt tijdens de installatie geïnstalleerd
 • Verschillende internet-gerelateerde scenario's: Internet Explorer 11 of Microsoft Edge vereist
 • Hyper-V-emulator: 64-bits besturingssysteem, client Hyper-V, Second Level Address Translation (SLAT)
 • Xamarin.Android: 64-bit versie van Windows, 64-bit Java Development Kit (JDK)
 • Universele Windows app ontwikkeling: Windows 10 (via opdrachtregel: Windows Server 2022, Windows Server 2016 en Windows Server 2012 R2)
 • Mobiele ontwikkeling met C++, JavaScript of .NET workloads onder Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Koop Visual Studio 2022 Professional goedkoop single bij Wiresoft in onze online shop

De software Visual Studio 2022 Professional is in de Wiresoft-onlineshop als enkele licentie verkrijgbaar tegen een bijzonder gunstige prijs als zogenaamde gebruikte software.

De te koop aangeboden licentie van de Visual Studio 2022 Professional Edition is een voormalige Visual Studio volumelicentie van een onderneming, die werd ontbonden en omgezet in individuele licenties toen zij als zodanig werd doorverkocht, waardoor zij als gebruikte software werd aangemerkt. Dergelijke Microsoft Visual Studio 2022 Professional licenties aangeboden bij Wiresoft zijn enkel afkomstig van bedrijven gevestigd in Europa, waarop de EU wetgeving van toepassing is. Noch de indeling, noch de aanduiding als gebruikte software van deze Visual Studio 2022 Professional software impliceert enige beperking met betrekking tot de functionaliteit ervan.

Software kopen bij Wiresoft is altijd een veilige aankoop voor u! De in de Wiresoft Shop verkrijgbare licentie van Visual Studio 2022 Professional heeft niet alleen een absoluut gunstige prijs, maar biedt ook zekerheid bij de aankoop door de onmiddellijke download en de licentieactivering met de meegeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Elke aankoop van Visual Studio 2022 Professional of een ander Microsoft-programma als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop levert voor onze klanten geen enkel juridisch probleem op, omdat de handel met dergelijke gebruikte software wettelijk is toegestaan, wat door talrijke rechterlijke uitspraken duidelijk bevestigd werd.

Losse licenties van gebruikte software zoals Visual Studio 2022 Professional Edition bieden kopers een laaggeprijsd alternatief voor conventionele aanbiedingen om exclusieve programma-edities te kunnen gebruiken. Ook u kunt profiteren van onze voordelige aanbieding voor Microsoft-softwareproducten!

In de Wiresoft Software-Shop vindt u Visual Studio 2022 Professional Edition evenals andere versies van Visual Studio en vele andere Microsoft-programma's als gebruikte software om onmiddellijk te downloaden. Als u vragen hebt over Visual Studio 2022 Professional of een ander programma van Microsoft, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
13 nov. 2022

CAMIOLO

OTTIMO

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën