Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10027
 • D87-07284
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 134,90 * € 148,90 * (9,4% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Met Visio Professional 2016 hebben gebruikers de beschikking over een maximaal aantal tools en sjablonen om professioneel gedifferentieerde diagrammen te maken voor uiteenlopende zakelijke, technische of wetenschappelijke gebieden - overal waar plannen, tekeningen en illustraties het begrip van complexe structuren, processen en feiten in het bijzonder vergemakkelijken.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.
Productinformatie "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"

MS Visio Professional 2016 - koop de meest uitgebreide editie voor professionele visualisaties als een enkele licentie

Met Visio Professional 2016 hebben gebruikers de beschikking over een maximaal aantal tools en sjablonen om op professionele wijze gedifferentieerde diagrammen te maken voor uiteenlopende zakelijke, technische of wetenschappelijke gebieden - overal waar plannen, tekeningen en illustraties het begrip van met name complexe structuren, processen en feiten vergemakkelijken.

Daartoe biedt Visio Professional 2016 niet alleen een breed scala van de meest uiteenlopende diagramtypen, inclusief uitbreidingen, maar ook extra sjablonen en stijlen, deze zijn ook overzichtelijk ingedeeld in themagebieden met zogenaamde vormen in een bouwpakket door de zinvolle onderverdeling in sjablonen, om afhankelijk van het toepassingsgebied kant-en-klare elementen te bieden, die alleen met de actuele gegevens kunnen worden gevuld en desgewenst ook naar eigen idee kunnen worden aangepast of veranderd. Speciaal voor het maken van bedrijfs- en technische en procesdiagrammen - en vooral ook netwerk-, software- en databasediagrammen - heeft Visio Professional 2016 veel extra sjablonen (waaronder BPMN 2.0 - afkorting voor Business Process Model and Notation) en extra plattegronden en kaarten.

Gebruikers die gebruik maken van de Microsoft clouddienst OneDrive kunnen bestanden die zijn gemaakt met Visio Professional 2016 ook online delen met anderen en zelfs beschikbaar stellen voor teamsamenwerking, de gemaakte diagrammen kunnen worden gekoppeld aan de onderliggende gegevens om altijd de "huidige versie van de waarheid" ("one version of truth") te bieden, aangezien de gegevens die erin zijn opgenomen hier automatisch worden bijgewerkt. Op dezelfde manier kan de DataVisualizer worden gebruikt om gegevens uit een andere bron rechtstreeks in een grafiek te importeren.

Vanaf Windows 8 kunnen gebruikers Visio Professional 2016 ook gebruiken op een apparaat met aanraakfunctionaliteit en de software bedienen met een stylus of vinger om te tekenen of tekst toe te voegen.

Voor welke gebruikers is de Visio Professional 2016-editie bedoeld?

Dankzij het brede portfolio aan vormen en tools biedt de Professional Edition van MS Visio 2016 de beste voorwaarden om te worden gebruikt door veeleisende gebruikers - in bedrijven, organisaties of zelfs zelfstandigen - voor de professionele creatie van nauwkeurige, complexe visualisaties die ook rekening houden met de geldende normen en technische standaarden in het bijzonder.

De enkele licentie van de Professional Edition van Microsoft Visio 2016 is in de Wiresoft Software Shop verkrijgbaar als koopversie in de vorm van zogenaamde gebruikte software, die afkomstig is van een eerdere volumelicentie. Dit betekent dat de prijs aanzienlijk lager is dan voor nieuwe software en dat er geen abonnementsverplichting is, zoals vaak het geval is voor dergelijke edities. Met een enkele licentie van Wiresoft voor Microsoft programma's, profiteren kopers van de economische voordelen van gebruikte software om deze professionele visualisatiesoftware tegen een redelijke prijs te gebruiken. Daarnaast maakt de compatibiliteit van Visio Pro 2016 met Windows 7 deze versie vooral aantrekkelijk voor de kring van gebruikers die dit besturingssysteem nog gebruiken, zodat zij geen (dure) update van de bestaande programma's nodig hebben om Visio 2016 te kunnen gebruiken.

Naast Visio Professional 2016 zijn er nog vele andere Microsoft Windows individuele programma's of softwarepakketten die compatibel zijn met deze editie, evenals besturingssystemen, verkrijgbaar in de Wiresoft Software Online Shop als laaggeprijsde Gebruikte Software individuele licenties. In het volgende overzicht worden de belangrijkste functies en vernieuwingen van de Visio Professional 2016-editie gepresenteerd.

Exclusieve kenmerken en functies van de Visio Professional 2016-editie

De Visio Professional 2016 Edition biedt op veel gebieden meer opties voor het maken van diagrammen en ook voor het delen ervan met anderen. Deze omvatten de volgende exclusieve kenmerken:

Diagrammen volgens de laatste normen

In MS Visio Professional 2016 zijn voor veel sjablonen diverse industriestandaarden en notaties geïntegreerd, zodat de daarmee gemaakte diagrammen aan hun normen voldoen en dus ook bindende verklaringen kunnen bevatten. Bovendien bieden veel Visio-vormen de mogelijkheid om te worden gekoppeld aan individuele indicatoren en metagegevens, die dan automatisch worden bijgewerkt in het diagram.

 • UML 2.4: De Unified Modeling Language is een grafische modelleertaal die wordt gebruikt voor de specificatie en constructie, alsmede voor de visualisatie en documentatie van met name softwarecomponenten, maar ook van andere systemen.
 • Windows Workflow 4.0 is een programmabibliotheek voor de Microsoft .NET programmeeromgeving, die wordt gebruikt voor de eenvoudige ontwikkeling van complexe, programmagestuurde werkprocessen.
 • IEEE is een wereldwijde Standard van het Institute of Electrical and Electronics Engineers voor de vakgebieden elektrotechniek en informatietechnologie.
 • EPK - Afkorting van Event Driven Process Chain - is een grafische modelleertaal die gewoonlijk door organisaties wordt gebruikt om bedrijfsprocessen voor te stellen en te modelleren teneinde operationele processen te systematiseren of te parallelliseren.
 • ISO - is een Standard voor het maken van isometrische tekeningen, vooral voor 3D-weergaven van gebouwen, kamers of voorwerpen.
 • BPMN 2.0 - Business Process Modeling Notation - is een grafische specificatietaal die wordt gebruikt in standaardprocedures voor het modelleren van bedrijfsprocessen, met name in bedrijfsinformatiesystemen, procesbeheer en documentatie in de informatica.

Maak automatisch diagrammen met de DataVisualizer                      

De DataVisualizer add-in is exclusief beschikbaar in de Visio Professional 2016-editie om automatisch diagrammen te maken door een koppeling te maken met een externe gegevensbron zoals Excel. De functie kan worden gebruikt voor standaard stroomdiagrammen - Eenvoudige Stroomdiagrammen - en voor horizontale of verticale cross-functionele stroomdiagrammen - Cross-Functionele Stroomdiagrammen. Door de gegevens in real time te synchroniseren, kunnen wijzigingen in de grafiek (en in de gegevensbron) onmiddellijk zichtbaar worden gemaakt, wat vooral belangrijk is bij procesbeheer.

Deel de "huidige versie van de waarheid" van een grafiek via een browser

Door de vormen van een diagram te koppelen aan realtime gegevens en deze online beschikbaar te stellen via de Microsoft clouddienst OneDrive, kunnen andere gebruikers het diagram niet alleen via een browser bewerken, maar er ook op vertrouwen dat de zogenaamde "actuele versie van de waarheid" van dit diagram voor hen beschikbaar is, aangezien de gekoppelde gegevens die het diagram bevat, automatisch worden bijgewerkt.

DWG-bestanden gebruiken in Visio Pro 2016

De Professional Edition van Visio 2016 ondersteunt ook de import van DWG-bestanden (tot DWG 2010) - de industriestandaard voor de uitwisseling van CAD-gegevens - uit AutoCAD. Dit maakt .dwg-bestanden beschikbaar voor gebruikers voor verder gebruik in Visio, b.v. op basis van plattegronden van gebouwen, om deze informatie te gebruiken voor ruimteplanning, b.v. voor kantoren of industriële installaties.

De in Visio gemaakte diagrammen kunnen weer worden opgeslagen als AutoCAD-bestanden of ook in de gangbare beeldbestandsformaten .jpeg, .png of .xml, alsmede in PDF.

Daarnaast maakt Visio Professional 2016 ook gebruik van de VSDX- en VSDM-bestandsindelingen, die zijn gebaseerd op de Microsoft Standard OPC (Open Packaging Conventions) voor het comprimeren van bestanden in ZIP-formaat.

Andere functies in Visio 2016 Professional

Gebruikers hebben zowel in Professional als in de andere edities van Visio 2016 toegang tot een aantal andere handige functies die het programma gebruiksvriendelijker en dus efficiënter maken:

Office Functies in Visio 2016 Professional

De huidige functies zijn ook beschikbaar in de Professional Edition van MS Visio 2016, zoals ze ook in de overeenkomstige Office Versie zijn geïntegreerd:

 • De zoekfunctie "Vertel het me" biedt snellere oriëntatie, vooral voor beginners: voer gewoon de functies en termen die u zoekt in het zoekveld in en Visio laat u zien waar u ze kunt vinden of hoe u ze moet gebruiken.
 • De "Zwarte Thema's" bieden kleuraanpassingen van het bureaublad in het witte, grijze of zwarte gebied, die het mogelijk maken om oogvriendelijker te werken door de contrasten te veranderen.

Gebruik "Starter Diagrams" als sjablonen in Visio Professional 2016 - of maak uw eigen vormen

De "Starter Diagrams" zijn een efficiënte ondersteuning in Visio om sneller een diagram te maken. Deze bieden kant-en-klaar ingevulde diagrammen, die de gebruiker vervolgens kan aanvullen of aanpassen door zijn eigen gegevens in te voeren op basis van begrijpelijke stapsgewijze instructies. Voor Visio Professional 2016 zijn startersdiagrammen beschikbaar, speciaal voor stroomdiagrammen - zogenaamde "Swimlane diagrams".

Verbeterde ondersteuning en compatibiliteit

Visio Professional 2016 ondersteunt gebruikers ook met handige tips en functionaliteiten bij het maken van diagrammen: Zo zorgt bijvoorbeeld de automatische uitlijning en positionering van vormen, die bijzonder gemakkelijk via drag & drop in een diagram kunnen worden opgenomen, voor een overzichtelijk uiterlijk.

In het algemeen is de compatibiliteit van Visio 2016 met andere Office-programma's aanzienlijk verbeterd: Visio-bestanden kunnen nu zonder problemen in andere documenttypes worden gebruikt, bijvoorbeeld als grafische elementen in een PowerPoint-presentatie.

Typen diagrammen beschikbaar in Visio Professional 2016

Het brede portfolio Professional-diagrammen dat beschikbaar is in Visio Professional 2016, met 70 sjablonen en meer dan 600 veelgebruikte vormen en nog eens 400 intelligente vormen, maakt het nog eenvoudiger om een grote verscheidenheid aan structuren, systemen en processen te visualiseren. Voor een ongecompliceerd gebruik van dit brede scala aan mogelijkheden, alsmede voor een betere oriëntatie bij het vinden van de juiste diagramtemplate, zijn alle typen duidelijk toegewezen aan verschillende templates, die de bijpassende vormen bevatten, waarvan er vele ook overeenkomen met typische industriestandaarden, waaronder:

 • Stroomdiagrammen, Tijdlijnen, Pivot Diagrammen en Organizational Charts - voor bedrijfsdiagrammen
 • IT-diagrammen voor Active Directory mappings, alsmede gedetailleerde netwerk- en rack-toewijzingen, inclusief ITIL-diagrammen (Information Technology Infrastructure Library) Standard
 • Diagrammen voor software en databanken, zoals UML 2.4 (Unified Modeling Language), websitekaarten en databanknotaties
 • Cross-functionele stroomdiagrammen en diagrammen volgens IDEF0 (Integration Definition for Process Modeling) en BPMN (Business Process Model and Notation) Standard, alsook Microsoft SharePoint workflows - voor alle soorten procesdiagrammen
 • Typische plannen en plattegronden voor gebouwen, kantoren en kamers met HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning)
 • Technische schema's voor elektrische installaties, circuits en systemen volgens IEEE Standard (van het Institute of Electrical and Electronics Engineers)

Bovendien kunnen gebruikers met Visio Professional 2016 de bestaande vormen gebruiken om ze aan te passen; inclusief het gebruik van verschillende hulpmiddelen om tekst op te maken, de stijl van lijnen te wijzigen en gebieden te vullen met kleuren, patronen, enz. Ze kunnen dan worden opgeslagen in het sjabloon Favorieten voor hergebruik.

Hardwarevereisten voor Microsoft Visio Professional 2016

Microsoft Visio Professional 2016 is beschikbaar in zowel een 32-bits als een 64-bits versie - afhankelijk daarvan gelden verder verschillende eisen, bijvoorbeeld voor het hoofdgeheugen. Bij gebruik van Windows 8 als besturingssysteem ondersteunt Visio 2016 multi-touch displays, waardoor de software geschikt is voor mobiel gebruik op bijbehorende iOS- of Android-eindapparaten. Voor cloudgebaseerd beheer van Visio-bestanden is een verbinding met MS OneDrive vereist.

 • Ondersteunde besturingssystemen: vanaf Windows 7 of hoger
 • Ondersteunde serverbesturingssystemen: van Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 tot Windows Server 2008 R2
 • Processor: x86 met ten minste 1 GHz; x64 met ten minste 2 GHz, SSE2
 • Geheugen: 1,0 GB RAM (32 bit); 2,0 GB RAM (64 bit)
 • Harde schijf: ten minste 3,0 GB
 • Resolutie: 1.024 x 768 pixels
 • Grafische kaart: DirectX 10

Koop MS Visio 2016 Professional Edition als enkele licentie tegen een redelijke prijs bij Wiresoft

De Professional Edition van Visio 2016 wordt door Wiresoft in de onlineshop in de vorm van een single-user licentie als gebruikte software aangeboden - de prijs is dus duidelijk lager dan die van vergelijkbare nieuwe goederen, terwijl hier in de gebruikelijke handel vaak alleen de nieuwste softwareversie van Visio verkrijgbaar is. Naast de lagere prijs biedt een aankoopversie van Visio 2016 het grote economische voordeel dat het voor onbeperkte tijd kan worden gebruikt, omdat dit niet de abonnementsversie is met de typische contractuele verplichtingen.

Deze beschikbare single-user licentie van MS Visio 2016 Professional Edition maakte deel uit van een eerdere volumelicentie van het gelijknamige programma van Microsoft, met dit verschil dat het door een bedrijf werd aangekocht en mogelijk gebruikt. Toen deze aan Wiresoft werd doorverkocht, werd de volumelicentie omgezet in individuele licenties; als gevolg daarvan werd dit bestempeld als gebruikte software of "Used Software". Noch deze omzetting in licenties voor één gebruiker, noch deze aanduiding van Visio Professional 2016 Edition als gebruikte software leidt echter tot beperkingen met betrekking tot de bruikbaarheid of de omvang van de functies - niet alleen omdat software niet aan slijtage onderhevig mag zijn, maar ook omdat de splitsing en wederverkoop geen schending van geldige wettelijke bepalingen vormen: De licenties die bij Wiresoft als gebruikte software worden aangeboden - zoals deze van Microsoft Visio 2016 Professional Edition - zijn uitsluitend afkomstig van bedrijven die in Europa gevestigd zijn. Daarom is op de onderliggende handelstransacties ook de in de EU geldende jurisprudentie van toepassing; hierin wordt duidelijk gesteld dat de handel in gebruikte software wettelijk is toegestaan. Dit is ook meermaals bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken, zodat een aansprakelijkheidsrisico voor u als koper op betrouwbare wijze is uitgesloten. Bovendien is de door u aangekochte software ook audit-proof dankzij een volledig bewijs van alle vorige kopers of verkopers van de kant van Wiresoft.

Uw software-aankoop via Wiresoft is altijd een veilige zaak, die voor u alleen maar voordelen heeft! Bij elke aankoop van een licentie zoals MS Visio 2016 Professional in de Wiresoft Shop profiteert u niet alleen van het prijsvoordeel ten opzichte van vergelijkbare nieuwe goederen, maar ook van de zekerheid van de onmiddellijke download nadat het betalingsproces is voltooid, inclusief de onmiddellijke activering van uw licentie met de geldige volumelicentiesleutel.

De aankoop van gebruikte softwarelicenties, zoals voor Visio Professional 2016 Edition of een ander Microsoft-programma, biedt u dus ook de mogelijkheid om dergelijke exclusieve programma-edities zonder beperkingen te gebruiken.

In de Wiresoft Shop voor gebruikte software van Microsoft vindt u naast MS Visio Professional 2016 Edition niet alleen andere Visio-edities of -versies, maar ook veel andere Microsoft-programma's die ermee compatibel zijn, zoals Windows besturings- en serverbesturingssystemen, enzovoort. Als u vragen hebt over MS Visio Professional 2016 of andere Microsoft-software in de Wiresoft Softwareshop, maak dan gebruik van onze competente en vriendelijke ondersteuning - in de chat of per telefoon of e-mail.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën