Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL

MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL

€ 214,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10027
 • D87-07284
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Visio 2016 Professional Professionele visualisatie is vooral belangrijk op...meer
Productinformatie "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"

Microsoft Visio 2016 Professional

Professionele visualisatie is vooral belangrijk op technisch gebied. Hier kan Microsoft Visio 2016 Professional u van dienst zijn. In principe is het een instrument van de beproefde Microsoft Office familie. Visio maakt echter geen deel uit van de Office en moet daarom altijd apart worden aangeschaft. Sinds 2003 wordt Visio aangeboden als Standard en Professional Edition. U kunt Microsoft Visio gebruiken om hoogwaardige grafische weergaven te maken met behulp van verschillende sjablonen en geschikte tools en symbolen. Het is interessant dat deze tool met zijn menu en talrijke functies naadloos aansluit op het huidige Windows.

Welke functies biedt Microsoft Visio 2016 Professional?

Microsoft Visio is een pure visualisatiesoftware, die eenvoudig te bedienen is door middel van slepen en neerzetten. Naast tal van sjablonen kunt u met behulp van speciale tools en kant-en-klare symbolen een grote verscheidenheid aan diagrammen, grafieken en overzichten maken. Dit maakt het eenvoudig om bijvoorbeeld de plattegronden van de kamers uit te rusten met meubilair. De hier beschikbare professionele versie biedt u geavanceerde functies, zodat ook AutoCAD-tekeningen worden ondersteund. Met Visio kunt u uw gegevens visualiseren met gekleurde pictogrammen en afbeeldingen. U krijgt hier ook veel effectievere schema's. Het is interessant dat u ook onderweg toegang heeft tot Visio. Het is dus mogelijk om toegang te krijgen tot uw presentaties via een gemeenschappelijke browser of een iPad.

Waarom zou u Microsoft Visio 2016 Professional kopen?

Met de professionele versie krijgt u veel meer sjablonen, vormen, symbolen en afbeeldingen, zodat u nog creatiever aan de slag kunt. U kunt met een paar muisklikken professionele jaarverslagen maken, u kunt plattegronden en plattegronden ontwerpen en diagrammen tekenen. Visie is niet alleen gericht op individuen in het thuiskantoor, maar ook op teams. Met Microsoft Visio 2016 Professional kunt u in teamverband aan een taak werken. Misbruik van vertrouwelijke gegevens wordt gegarandeerd door het activeren van Information Rights Management. Ook moet worden vermeld dat u uw gegevens gemakkelijk kunt combineren met de andere Office. U kunt Visio bijvoorbeeld koppelen aan Microsoft Exel of Access. Als de gegevens van deze programma's veranderen, veranderen ook de grafische Visio-voorstellingen.

U kunt Microsoft Visio 2016 Professional niet alleen gebruiken op een vaste pc of netwerk, maar ook op een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet.

Wat krijg je als je Visio 2016 koopt?

U ontvangt van ons een Microsoft Visio 2016 Professional Volume License, die afkomstig is van een bedrijf dat deze licentie niet meer nodig heeft. Het is een Duitse licentie voor een volledige versie. Na activering kunt u Microsoft Visio 2016 Professional zonder beperkingen gebruiken en profiteren van regelmatige updates. Zo blijft uw Visio altijd up-to-date.

Wat zijn de systeemvereisten?

Idealiter gebruikt u een PC met een 1 GHz processor of beter nog, om alle functies van Microsoft Visio 2016 Professional efficiënt te gebruiken. Als u de 32-bits versie gebruikt, wordt 1 GB geheugen aanbevolen. Als u de 64-bits versie gebruikt, moet het 2 GB RAM zijn. Voor een installatie heeft u minimaal 3 GB vrije ruimte op de harde schijf nodig.

Microsoft Visio 2016 Professional is compatibel met de besturingssystemen:

- Windows 7 - 32 en 64 bit,
- Windows 8 - 32 en 64 bit,
- Windows 8.1 - 32 en 64 bit,
- Windows 10 - 32 en 64 bit,
- Windows Server 2008 R2 - 64 Bit en
- Windows Server 2012 - 64 Bit.

Bestel hier uw Microsoft Visio 2016 Professional-licentie tegen lage prijzen. Dit stelt u in staat om uw taken, plannen en gegevens effectief visueel te presenteren.        

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken