Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10041
 • FQC-02368
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 12,90 * € 14,90 * (13,42% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  32bit/64bit


Ondanks talloze opvolgers nog steeds populair en in gebruik in veel netwerken: Windows 7 Professional draait op veel computers, ongetwijfeld vanwege de betrouwbaarheid en stabiliteit. Veel extra programma's kunnen ook zonder problemen worden gebruikt op Windows 7 Professional en aanverwante edities. Met name de Professional Edition biedt een aantal functies die nog steeds een belangrijke rol spelen in het MKB, waaronder de praktische XP-modus, die het mogelijk maakt om oudere systeemcomponenten te blijven gebruiken en daarom voor veel gebruikers een belangrijke reden voor aanschaf is.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"

Windows 7 Professional - het innovatieve Microsoft-besturingssysteem voor zakelijke professionals als gebruikte software

Ondanks de vele opvolgers is het nog steeds populair en wordt het in veel netwerken gebruikt: Windows 7 Professional draait op veel computers, wat ongetwijfeld te danken is aan zijn betrouwbaarheid en stabiliteit. Veel extra programma's kunnen ook worden gebruikt op Windows 7 Professionele en aanverwante edities. Met name de Professional Edition biedt een aantal functies die nog steeds een belangrijke rol spelen in het MKB, waaronder de praktische XP-modus, die continu gebruik van oudere systeemcomponenten biedt en daarom voor veel gebruikers een belangrijke reden is om te kopen.

De aanschaf van het besturingssysteem Windows 7 Professional Edition biedt het grote voordeel dat het enerzijds kan worden gebruikt op oudere hardwaresystemen en anderzijds een hoge mate van compatibiliteit met oudere Microsoft-programma's heeft. In de Wiresoft online shop vindt u Windows 7 Professional als single user-licentie in de aankoopversie, evenals andere edities en nieuwere Windows en vele andere compatibele Microsoft-programma's. In het volgende overzicht worden de belangrijkste nieuwe functies van Windows 7 Professional en de belangrijkste algemene kenmerken van Windows 7 geïntroduceerd.

Windows 7 Professional - met functies voor zakelijke professionals

Met de Professional Edition van Windows 7 worden bedrijven en professionele gebruikers voorzien van een aantal extra functies ten opzichte van de andere edities, die het toepassingsgebied van het Microsoft-besturingssysteem aanzienlijk uitbreiden. De belangrijkste functie is de reeds genoemde Windows XP-modus voor een hogere compatibiliteit, maar ook de domeininvoer biedt meer veiligheid, vooral bij bedrijven:

Windows XP-modus

Met de XP-modus Windows 7 maakt geen verbinding met oudere versies van besturingssystemen zoals de naamgevende XP, maar zorgt integendeel voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen: Dit betekent dat oudere zakelijke programma's op basis van Windows XP direct op de Windows 7 desktop kunnen blijven draaien, wat een groot voordeel is van Windows 7 Professional, met name voor het MKB waarvoor de XP-modus in eerste instantie is ontwikkeld. Vista chauffeurs werken er ook mee.

De XP-modus is daarom ontwikkeld voor programma's die zelfs in de compatibiliteitsmodus niet meer functioneren. Het werkt als een virtuele machine met Windows Virtual PC, een versie van Virtual PC die speciaal voor Windows 7 is verbeterd.

Standaard zijn de schijven van de hoofdcomputer nog steeds beschikbaar als netwerkstations. Nieuwe stations en daarop aangesloten USB-apparaten worden automatisch gedetecteerd in de XP-modus, en het Windows 7-klembord en de XP-modus kunnen tegelijkertijd worden gebruikt. Dit betekent dat oudere hardware die via USB wordt gebruikt en waarvoor geen driver beschikbaar is, zonder problemen verder kan worden gebruikt. De enige beperking is dat in de XP-modus de andere 3D-versnelling moet worden weggelaten.

De XP-modus is beschikbaar als aparte download, net als de virtuele pc, maar kan alleen worden gebruikt met ten minste Windows 7 Professional. Het bestaat uit de virtuele PC, de Microsoft virtualisatiesoftware en de virtuele harde schijf (VHD) met XP SP3. Verdere vereisten zijn een CPU zoals AMD-V of Intel-VT, die native virtualisatie ondersteunt, en 2 GB RAM.

Deelnemen aan het domein

Domeinnaam in Windows 7 Professional verbindt een computer buiten een bedrijf met het computernetwerk op het werk. Hierdoor kunnen gebruikers gebruik maken van de daar beschikbare middelen, terwijl admins de aangesloten PC's via toegangsrechten etc. kunnen beheren. De domeinverbinding biedt meer efficiëntie en tegelijkertijd een hogere veiligheid.

Windows 7 Professional maakt het verbinden van domeinen niet alleen veilig maar ook eenvoudig: de gebruiksvriendelijke wizard leidt de gebruiker door alle noodzakelijke stappen.

Afdrukken op basis van locatie

Het klinkt niet veel, maar het is een zeer praktische functie in het dagelijkse werk: de in Windows 7 Professional meegeleverde locatiegebaseerde afdrukken zijn zeer praktisch, vooral wanneer er op verschillende locaties met verschillende netwerken wordt gewerkt, die daarom verschillende printers in de buurt hebben: Met deze functie kunnen voorkeursprinter-netwerkparen worden geconfigureerd; Windows 7 Professional selecteert automatisch de juiste standaardprinter, afhankelijk van de netwerkverbinding.

Windows Touch

Windows 7 biedt verbeterde aanraaktechnologie. Het stelt gebruikers in staat om online uitgaven van tijdschriften en fotoalbums op hun apparaten door te bladeren en om bestanden en mappen op het bureaublad te ordenen. En in Windows Paint kunnen gebruikers nu met hun vinger schilderen. Windows Touch herkent ook bewegingen met meerdere vingers, bijvoorbeeld om foto's te vergroten; zelfs rechtsklikken kan worden gedaan door aan te raken, waarbij één vinger op een specifiek item tikt terwijl de tweede vinger op het scherm tikt.

Algemene nieuwe functies van de Windows 7-versie

In het algemeen is ook het uiterlijk van Windows 7 herzien, met inbegrip van enkele veelgebruikte functies. Dit geldt met name voor het bureaublad of de weergave van de programmavensters en hun aanpassing, maar ook voor de prestaties van games en het afspelen van video's etc.

Meer overzicht en efficiëntie

Het bureaudisplay bevat al een aantal praktische innovaties en details die gebruik maken van Windows 7 vereenvoudigen en vergemakkelijken.

 • De taakbalkvoorvertoning voor het starten van programma's en het schakelen tussen vensters is opnieuw bewerkt en kan worden aangepast. Nieuw zijn onder andere de schermvullende voorbeeldvensters en de grotere pictogrammen of pictogrammen, waarvan de resolutie ook kan worden aangepast aan de grootte van het scherm.
 • De nieuwe Jump Lists brengen gebruikers rechtstreeks naar recent gebruikte programma's, bestanden, liedjes en webpagina's, evenals naar veelgebruikte functies; ze zijn beschikbaar met een rechtermuisklik. Ontbrekende of extra bestanden kunnen ook extra worden "geprikt".
 • Windows Search maakt het vinden van lokaal opgeslagen documenten, muziektracks, e-mails en foto's nog sneller en eenvoudiger. Zodra een gebruiker een zoekterm begint in te voeren in het zoekveld van het startmenu, zal de Windows 7 zal een lijst met alle relevante resultaten weergeven. Daarnaast kan het zoeken verder worden vernauwd op basis van specificaties zoals datum, bestandstype, etc. Het sorteren op categorie en het markeren van trefwoorden of tekstpassages maakt het zoeken nog duidelijker. Externe harde schijven, netwerk PC's en bibliotheken kunnen ook worden doorzocht.

Verbeterde Aero Design en Aero Glass

Om meer duidelijkheid te creëren bij geopende ramen is het reeds bekende Aero-design verbeterd en aangevuld, ze worden nog steeds in de transparante Aero Glass-modus weergegeven:

 • Aero Peek toont alle vensters behalve het venster dat als transparant kader is gemarkeerd door erop te klikken - dit geeft u een beter overzicht en dus een snellere oriëntatie.
 • De nieuwe Aero Snap-functie versnelt de automatische rangschikking van de ramen. Door snel naar een rand van het scherm te slepen wordt Aero Snap geactiveerd. Afhankelijk van of de beweging links of rechts of omhoog of omlaag is, wordt een venster vergroot voor de helft of voor de hele pagina.
 • Aero Shake daarentegen toont alleen het programmavenster dat momenteel in gebruik is in groot formaat. De gebruiker pakt het met de muis bij de titelbalk en "schudt" het met een snelle veegbeweging: alle andere openstaande vensters worden geminimaliseerd en alleen het vaste venster blijft zichtbaar.

DirectX 11 - de Windows 7-game-interface

DirectX 11 is de nieuwe multimediacomponent die niet alleen hogere prestaties en meer snelheid brengt, maar ook een grotere efficiëntie - dit is vooral merkbaar in PC-spellen, maar brengt ook voordelen met zich mee voor andere grafische toepassingen, zoals video's, door middel van multimediale versnelling:

 • Tiled Resources biedt een virtueel geheugen dat spellen versnelt door hoge-resolutie elementen van het scherm alleen te laden wanneer ze daadwerkelijk worden gebruikt.
 • Tessellatie lost reeds door de grafische kaartprocessor (GPU) gecreëerde 3D-oppervlakken op in extra polygonen, waardoor een hoger detailniveau wordt bereikt zonder het systeem te belasten.
 • Multithreaded Rendering maakt parallelle rendering van een 3D-oppervlak door meerdere processorkernen mogelijk.
 • Met Shader Model 5 kan de GPU ook normale computertaken uitvoeren die anders onder de verantwoordelijkheid van de hoofdprocessor (CPU) zouden vallen.

Verbeterde multimedia-ervaring

Windows 7 maakt het nog gemakkelijker om multimedia-inhoud te delen en te ervaren, met inbegrip van de volgende functies:

 • Door het configureren van homegroups in Windows 7 is het eenvoudiger om foto's, video's en muzieklijsten te delen tussen pc's en printers. Met deze functie hoeft u geen NTFS-gebruikersrechten toe te kennen. Het verbindt twee of meer Windows 7 PC's met een gemeenschappelijke 10-karaktersleutel en deelt direct alle gedeelde gegevens met alle aangesloten gebruikers. De thuisgroep is altijd gebonden aan de Windows en niet aan een specifieke gebruiker. Door uw eigen Windows Live ID aan uw lokale gebruikersaccount te koppelen, kunt u de thuisgroep uitbreiden naar gedefinieerde Live-gebruikers.
 • Met de Windows Media Center maakt het tv-kijken nog handiger: of u nu rechtstreeks naar live-tv kijkt, even pauzeert aan de telefoon of een programma opneemt als u weg bent. De Windows Media Center ondersteunt vele wereldwijde TV-standaarden en -formaten, zoals digitale TV en HD. De nieuwe scrollfunctie maakt het mogelijk om sneller te schakelen tussen titels of voorstellingen, en video's kunnen snel achter elkaar worden gecontroleerd, inclusief betere preview-miniaturen.
 • Het afspelen van audio en video in 3GP, AAC, AVCHD, DivX, MOV en Xvid formaten wordt ook ondersteund.

Andere nieuwe functies in Windows 7 Professional en andere edities

Ook op technisch gebied heeft Windows 7 veel te bieden, wat het gebruik van het besturingssysteem versnelt en dus ook bijdraagt aan een betere gebruikerservaring:

 • USB-apparaten of draagbare flash drives worden nog sneller dan voorheen beschikbaar gesteld met Windows 7.
 • Verminderde belasting: Achtergronddiensten die de prestaties van Windows 7 in beslag nemen, worden alleen uitgevoerd wanneer ze nodig zijn. Dit geldt ook voor de Bluetooth-dienst, indien deze niet is geactiveerd.
 • De 64-bits ondersteuning maakt het mogelijk om grotere hoeveelheden gegevens te verwerken. Niet alleen sommige programma's, maar ook hun aantal wordt beter afgehandeld door een 64-bits systeem.
 • Verbeterd energiebeheer door minder achtergrondactiviteit en energiebesparende dvd-weergave.
 • 3 voorgedefinieerde energiebesparingsopties "gebalanceerd", "hoge prestaties" en "energiebesparende modus" maken een individuele aanpassing van het energieverbruik mogelijk.
 • Het nieuwe onderhoudscentrum biedt meer veiligheid door de status van de geïntegreerde virusscanner en de firewall te bewaken.
 • Indien ondersteund door de hardware, biedt Windows 7 standaard biometrische authenticatie door middel van vingerafdrukken, zowel voor het inloggen als voor het rechtenbeheer.
 • Ondersteuning voor meer voorgeïnstalleerde codecs - waaronder H.264, MPEG-2, MPEG-4 (DivX en Xvid), AAC, evenals de containerformaten MOV en MP4 en kleurprofielen met 30 en 48 bit kleurdiepte.
 • Windows PowerShell is al voorgeïnstalleerd in Windows 7. PowerShell biedt automatisering, configuratie en beheer van systemen, evenals een ontwikkelomgeving voor commandoregelscripts.
 • Remote Desktop Connection (RDS): Via Remote Desktop kan een gestuurde computer via het netwerk worden bediend alsof de gebruiker er direct voor zit, inclusief toegang tot alle programma's en bestanden. De enige voorwaarde is dat ten minste Windows 7 Professional op de externe computer is geïnstalleerd.

Hardwarevereisten voor Windows 7 Professional en anderen

Om Windows 7 Professional goed te laten werken op een computer, moet het voldoen aan bepaalde hardware-eisen. Windows 7 Professional is beschikbaar in 32-bits en 64-bits versies, maar sommige functies zijn alleen beschikbaar met de 64-bits versie. Bij de installatie van Windows 7 moet aan de volgende specificaties voor de hardware worden voldaan:

 • Processor: 32 bit (x86) of 64 bit (x64) met 1 GHz
 • Werkgeheugen: 1 GB RAM (32 bit) of 2 GB RAM (64 bit)
 • Harde schijf: 16 GB (32 bit) of 20 GB (64 bit)
 • Grafisch: DirectX-9-compatibele grafische kaart met 128 MB VRAM (voor Aero Design), WDDM 1.0

Windows 7 Professional van Wiresoft goedkoop kopen in onze online shop

Ondanks zijn populariteit in de conventionele detailhandel wordtWindows 7 Professional nauwelijks als nieuwe enkelvoudige licentie aangeboden. In de Wiresoft online shop kunt u de Windows 7 Edition Professional als zogenaamde gebruikte software kopen - deze is identiek aan het originele softwareproduct. De aangeboden enkele licentie van Windows 7 Professional Edition maakte vroeger deel uit van een volumelicentie van een Europees bedrijf. Door de wettelijke doorverkoop werd het omgezet in enkelvoudige licenties en vervolgens aangeboden als gebruikte software. Noch het splitsen van de volumelicentie, noch de labeling als gebruikte software betekent nadelen met betrekking tot de functionaliteit van dit Windows 7 Professional desktop-besturingssysteem, onder andere ook omdat software niet aan slijtage onderhevig is.

Software kopen is altijd goedkoop en veilig met Wiresoft! Wiresoft verkoopt daarom alleen originele Microsoft Windows 7 Professional software. De aankoop van gebruikte software die in de Wiresoft-softwareshop wordt aangeboden, vormt geen juridisch risico, omdat de handel duidelijk wettelijk is toegestaan, hetgeen wordt bewezen door juridisch bindende uitspraken. Daarom kunt u de Windows 7 Professional software direct na succesvolle afronding van het aankoopproces downloaden en installeren en activeren met de volumelicentiesleutel die alleen voor u geldig is.

De aanschaf van gebruikte software zoals het Windows 7 Professional desktopbesturingssysteem bij Wiresoft biedt onze klanten een gunstig alternatief voor veel van de huidige software-aanbiedingen. Onze klanten zijn voornamelijk KMO's en organisaties, maar ook zelfstandigen en particulieren die al profiteren van ons goedkope software-aanbod!

In de Wiresoft software shop vindt u Windows 7 Professional, nieuwere versies van dit Windows desktop-besturingssysteem en andere Microsoft-programma's als goedkope gebruikte software om direct te downloaden. Als u vragen heeft over deze of andere Microsoft-software, gebruik dan ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën