Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 HOME AND BUSINESS

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 HOME AND BUSINESS

€ 247,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office 2021 Home and Business voor Mac  MS Office 2021 Home and Business voor...meer
Productinformatie "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 HOME AND BUSINESS"

Microsoft Office 2021 Home and Business voor Mac 

MS Office 2021 Home and Business voor Mac is momenteel de nieuwste editie van de beproefde Microsoft Office-software voor Apple-computers, die ook als download beschikbaar is. Gebruikers profiteren dus opnieuw van het veelzijdige aanbod van afzonderlijke programma's die vrijwel elk taakgebied van een modern kantoor bestrijken en die bovendien onderling compatibel zijn, voor toegankelijk productief werken - niet alleen alleen, maar vooral ook in teamverband: met Word voor het maken van teksten voor verschillende gebieden, Excel voor complexe berekeningen in spreadsheetformaat, PowerPoint voor informatieve, interactieve presentaties en Outlook voor uitgebreide communicatie en taakplanning. Deze worden aangevuld met OneNote, de app voor het organiseren van notities, en de cloudopslag OneDrive voor het online beschikbaar maken van gegevens, en vermoedelijk weer door Microsoft Teams, dat Skype vervangt.

Als speciale functie ten opzichte van de vorige versie van Office 2021 Home and Business voor Mac kan de nieuwe Office-software ook worden gebruikt op Mac-computers die al zijn uitgerust met de nieuwe Apple Silicon-processors. Natuurlijk kan het ook nog steeds worden gebruikt op Intel-gebaseerde Macs.

Profiteer van de software-aanbieding van Wiresoft om de nieuwe volledige versie van Office 2021 Home and Business voor Mac als download en zonder abonnementsverplichting te kopen tegen een lagere prijs dan in de reguliere softwarehandel!

Wat is er nieuw in MS Office 2021 Home and Business voor Mac?

Alle apps in de suite zijn technisch up-to-date, wat uiteraard ook tot uiting komt in het herziene ontwerp, hoewel de vertrouwde menustructuur behouden is gebleven. Daarnaast is de focus op teamsamenwerking - ook in de cloud - verder versterkt. Met de nieuwe Office Edition kunnen Mac-gebruikers ook in de toekomst profiteren van de populaire, krachtige tools - voor efficiënt kantoorwerk in het dagelijkse bedrijfsleven.

Hoewel nog niet alle vernieuwingen van Office 2021 Home and Business voor Mac bekend zijn, heeft Microsoft al wel diverse details over de afzonderlijke programma's bekendgemaakt:

 • Word 2021: De lijnfocusfunctie XLOOKUP vermindert afleidingen, waardoor Word-gebruikers een document regel voor regel nauwkeuriger kunnen nalezen.
 • Excel 2021: De functie XLOOKUP is ook hier beschikbaar om gemakkelijker inhoud in een tabel of Excel-werkblad op te zoeken of te controleren. Daarnaast is er verbeterde ondersteuning voor dynamische arrays in spreadsheets - met de nieuwe array-functies FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE en XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Presentaties kunnen nu worden aangevuld met een vooraf opgenomen gesproken commentaar, waardoor de toepassingsmogelijkheden en de informatie-inhoud worden uitgebreid.
 • Outlook: e-mailteksten kunnen in meer dan 70 talen worden vertaald.

Meer functies in Office 2021 Home and Business voor Mac

Naast de bovengenoemde toevoegingen aan de afzonderlijke programma's biedt de huidige Home- en Business-editie van Office 2021 voor Mac-gebruikers nog een aantal andere uitbreidingen en verbeteringen, die vaak programmaoverschrijdend zijn en daardoor een efficiëntere gebruikerservaring bieden.

Freehand-gereedschap in Word, Excel en PowerPoint 

Het freehand-gereedschap in de Office-programma's Word, Excel en PowerPoint biedt gebruikers een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van tekeningen en schetsen uit de vrije hand, alsmede diagrammen en formules - afhankelijk van de functionaliteit van het eindapparaat is het mogelijk om in een document te tekenen met een pen op een tablet, een vinger op een touchscreen of met de muis op een stand-alone apparaat of laptop - en deze vervolgens verder te bewerken met een scala aan effecten en gereedschappen. Office 2021 Home and Business voor Mac biedt ook nieuwe lasso- en gumgereedschappen voor dit doel. Niet-Office bestandsformaten zoals ODF kunnen ook worden geopend en bewerkt.

Uitgebreid geïntegreerd PDF-beheer

Het nieuwe Office kan nu ook PDF-bestanden weergeven zonder Adobe Reader en maakt het mogelijk commentaar te geven. Formulieren kunnen ook worden ingevuld en digitaal worden ondertekend. Dankzij het verbeterde beveiligings- en autorisatiebeheer zijn bestanden ook beter beschermd tegen ongeoorloofde toegang.

Teamwork met OneDrive

OneDrive is het praktische hulpmiddel voor het werken aan projecten in verschillende teams. Gebruikers bewerken documenten, spreadsheets en dia's die zijn opgeslagen in Microsoft OneDrive samen - op kantoor, in het thuiskantoor of onderweg tegelijkertijd in de MobiDrive Cloud. Bestaande Google Drive-, OneDrive- en Dropbox-accounts kunnen ook via OneDrive aan Office voor Mac worden gekoppeld. Uitgebreide beheermogelijkheden voor het toekennen van toegangs- en wijzigingsrechten zorgen ervoor dat kritieke gegevens en informatie beschermd blijven tegen ongeoorloofde toegang, zelfs in de cloud.

Toegankelijkheid in Office-programma's

Toegankelijkheid is een integrerend deel geworden van ondersteunde werkzaamheden op computers - zowel voor auteurs als voor lezers van documenten en e-mails. Word, Excel, PowerPoint en OneNote bieden in Office 2021 Home and Business voor Mac een geoptimaliseerde toegankelijkheidscontrole, die het begrip van documenten vergroot en zo de samenwerking met andere gebruikers verbetert.

Dit omvat steun voor internationaal geldende normen bij het opstellen, alsook praktische suggesties bij het structureren en presenteren van tekst. Door de functie "Toegankelijkheid controleren" te activeren, wordt in het desbetreffende programma een lijst met waarschuwingen of fouten weergegeven, die wordt aangevuld met tips en aanbevelingen voor verbetering. Wanneer u afspraken plant met zakenpartners op andere locaties, kunt u er in Outlook voor zorgen dat ook internationale ontvangers aanwezig zijn door de tijdzone weer te geven.

Gebruikers van Office 2021 Home and Business voor Mac profiteren ook van de vele manieren om het werk te vergemakkelijken: de sectie "Gebruiksgemak" bevat een ruime keuze aan geluiden met "Feedback geven met geluid" om audio-cues te activeren. Ook voor een betere concentratie bevat Word in Office 2021 Home and Business voor Mac de thema's Donkergrijs en Zwart: door te kiezen voor een subtielere achtergrond kan afleiding worden verminderd en de concentratie op taken worden verbeterd; en door Tekst-naar-Spraak te activeren kan de inhoud van documenten en e-mails hardop worden voorgelezen tijdens het werk en onderweg.

Speciale functies in Office 2021 Home and Business voor Mac voor beheerders

Naast de pure voordelen voor de gebruikers zal de Office 2021 Home and Business voor Mac-editie naar verwachting opnieuw praktische functies voor systeembeheerders bieden die al beschikbaar waren in de vorige versie, om het beheer van gebruikers te vergemakkelijken en tegelijkertijd een hogere beveiliging te bieden:

 • Met GPO of Group Policy Object beschikken beheerders over effectief groepsbeleid om Office te beveiligen via ADMX-sjablonen, die een betere beveiliging bieden bij het beheer van updates en macro's in documenten.
 • Bovendien bevat het updatebeheer zelf opties voor het activeren van functie- en functie-updates en voor beveiligingsrelevante kwaliteitsupdates zoals patches en hotfixes: belangrijke functie-updates kunnen bijvoorbeeld worden genegeerd en essentiële updates kunnen tot 5 weken worden uitgesteld.
 • Door gebruik te maken van Terminal Services of Remote Desktop Services die in Office voor Mac zijn opgenomen, kan de software ook op een oudere Mac worden gebruikt.

Alle afzonderlijke programma's van MS Office 2021 Home and Business voor Mac in één oogopslag

Met de Home and Business Edition van Microsoft Office 2021 voor Mac hebben gebruikers van Apple-apparaten weer de beschikking over de klassieke, onmisbare Office-programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook, die door hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden als geen andere kantoorsoftware imponeren:

 • Word 2021 bevat alles voor het professioneel maken van tekstdocumenten voor vele doeleinden - praktische hulpmiddelen zoals de "Review"-functie vergemakkelijken het correcte gebruik of begrip van vreemde woorden direct in een document, en Microsoft Academic Search vergemakkelijkt het correct citeren.
 • Excel 2021 biedt nog meer mogelijkheden voor het illustreren van bijvoorbeeld kaart- en trechterdiagrammen met de PowerPivot- en PowerQuery-extensies, inclusief synchrone samenwerking in realtime op Excel-bladen en -spreadsheets. Data Loss Protection beschermt vertrouwelijke gegevens in overeenstemming met de EU-voorschriften inzake gegevensbescherming.
 • Met elke nieuwe editie biedtPowerPoint 2021 weer meer interessante visuele effecten om presentaties leven in te blazen, waaronder animaties zoals zooms en morphing-overgangen; plus nieuwe pictogrammen, SVG-vectorbestanden en 3D-modellen om inhoud te visualiseren. De uit Word bekende tekstmarkering kan ook in PowerPoint worden gebruikt.
 • Outlook 2021 sorteert de dagelijkse stroom e-mails in bedrijven op betrouwbare wijze met intelligente tools die e-mails automatisch sorteren op basis van belang en relevantie. De tekst-naar-spraak functie, die berichten voorleest, bespaart tijd. Ook in Outlook beschermt Data Loss Protection kritieke gegevens in bijlagen tegen verzending en toegang door onbevoegden

Systeemvereisten voor installatie en gebruik van MS Office 2021 Home and Business voor Mac

Hieronder vindt u informatie over de bekende systeemvereisten en toepasselijke gebruiksvoorwaarden die van toepassing zijn op de nieuwe editie van MS Office 2021 Home and Business voor Mac. Mogelijk moet u ook aanvullende instructies volgen voor gebruik na de officiële release.

Hardwarevereisten voor MS Office 2021 Home and Business voor Mac

Office 2021 Home and Business voor Mac is de versie van het Microsoft Office-pakket die ook draait op Mac-computers met de nieuwe Apple Silicon-processor. Het kan echter ook worden gebruikt op Macs met Intel-processors. De vorige 32-bit versie is niet langer beschikbaar, dus de software kan alleen worden geïnstalleerd op 64-bit gebaseerde apparaten. Al met al moeten de volgende minimumeisen in acht worden genomen:

 • Besturingssystemen: Office voor Mac 2021 wordt ondersteund door de drie meest recente versies van macOS. Momenteel zijn dit Monterey, Big Sur en Catalina; de ondersteuning van Mojave zal naar verwachting worden stopgezet of niet meer worden bijgewerkt
 • Processor: Intel-processor of Apple Silicon-processor
 • Harde schijf: 10 GB
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: DirectX 9 of hoger
 • Schermresolutie: 1.024 x 768 pixels

Licenties voor Microsoft Office 2021 Home and Business voor Mac

Eén licentie van de Home and Business editie van Microsoft Office 2021 voor Mac geeft recht op het gebruik ervan op één Apple apparaat. Dit kan ook de installatie omvatten van een kopie van de software op een netwerkserver voor gebruik op afstand of via Virtual Desktop Infrastructure met een eindapparaat met de juiste licentie.

Koop MS Office 2021 Home and Business voor Mac bij Wiresoft voor een lagere prijs

Waarom meer geld uitgeven als u de nieuwste Office 2021 Home and Business editie voor Mac voor minder bij Wiresoft kunt kopen? Bij Wiresoft profiteert u van de aanzienlijk lagere prijzen voor originele Microsoft-software - met onmiddellijke download en al deze voordelen:

 • Gebruik één licentie - zonder abonnementsverplichting
 • Complete Office suite incl. alle programma's
 • Volledige functionaliteit van alle Office-programma's - Wiresoft-software is volledig functioneel, zonder tijdsbeperkingen
 • Legaal gebruik van Microsoft-software - bevestigd door rechterlijke uitspraken in de EU

Hebt u vragen over de huidige Microsoft Office 2021 Home and Business Edition voor Mac of andere Microsoft-software? Neem dan gewoon contact met ons op via de chat, per telefoon of per e-mail.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 HOME AND BUSINESS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken