Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - de veelzijdige ontwikkelaarssoftware voor aankoop Visual Studio 2019 Professional van Microsoft is de nieuwste versie van de beproefde Integrated Development Environment (IDE), ontworpen voor veeleisende...
€ 156,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Maximaliseer de productiviteit van de ontwikkelaar met Visual Studio 2019 Enterprise - Aankoopversie Visual Studio is de bewezen geïntegreerde ontwikkelomgeving van Microsoft voor het ontwerpen en implementeren van complexe...
€ 1.725,90 *

Microsoft Visual Studio 2019 - een overzicht

Microsoft Visual Studio 2019 is een bekende en krachtige geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) voor ontwikkelaars. In dit artikel bekijken we de belangrijkste aspecten van Visual Studio 2019 en waarom het belangrijk is voor ontwikkelaars.

Wat is Microsoft Visual Studio 2019?

1. Een uitgebreide IDE

Visual Studio 2019 is een geïntegreerde ontwikkelomgeving die ontwikkelaars een breed scala aan tools en functies biedt. Je kunt er applicaties mee maken voor Windows, web, mobiel en cloud.

2. Ondersteunde talen en platforms

Deze IDE ondersteunt verschillende programmeertalen zoals C#, C++, Python, JavaScript en meer. Ontwikkelaars kunnen cross-platform applicaties ontwikkelen voor Windows, Android, iOS en web.

Waarom zouden ontwikkelaars Microsoft Visual Studio 2019 moeten gebruiken?

1. Krachtig debuggen en testen

Visual Studio 2019 biedt robuuste tools voor debuggen en testen die het oplossen van problemen en kwaliteitscontrole vergemakkelijken. Ontwikkelaars kunnen efficiënter code schrijven en bugs sneller oplossen.

2. Integratie met Azure en DevOps

De naadloze integratie van Visual Studio 2019 met Microsoft Azure en Azure DevOps maakt efficiënte teamsamenwerking, continue integratie en deployment (CI/CD) en cloudontwikkeling mogelijk.

3. Uitbreidbare functionaliteit

De IDE ondersteunt een verscheidenheid aan extensies en plugins die de functionaliteit uitbreiden. Ontwikkelaars kunnen aangepaste tools toevoegen om hun ontwikkelprocessen te optimaliseren.

Update naar Microsoft Visual Studio 2019

1. Nieuwste functies

Ontwikkelaars die upgraden van een vorige versie naar Visual Studio 2019 profiteren van nieuwe functies en verbeteringen, waaronder betere prestaties, codeanalyse en een verbeterde gebruikersinterface.

2. Ondersteuning op lange termijn

Microsoft biedt langdurige ondersteuning voor Visual Studio 2019, wat betekent dat beveiligingsupdates en bugfixes gegarandeerd zijn.

Koop Visual Studio 2019 voor Windows bij Wiresoft

Over het geheel genomen is Microsoft Visual Studio 2019 een uitgebreide IDE die ontwikkelaars de tools en middelen biedt om hoogwaardige toepassingen te ontwikkelen voor verschillende platforms. Met krachtige debugging-functies, integratie met Azure en DevOps en een verscheidenheid aan extensies is het een waardevolle keuze voor ontwikkelaars die hun projecten efficiënter willen maken. Upgraden naar de nieuwste versie biedt extra voordelen en langdurige ondersteuning.

Categorieën