Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10139
 • MX3-00098
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 1.725,90 * € 1.916,90 * (9,96% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentiesleutel
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Visual Studio is de beproefde geïntegreerde ontwikkelomgeving van Microsoft voor het ontwerpen en implementeren van complexe bedrijfstoepassingen op vele gebieden. Vooral de Enterprise-Edition van deze end-to-end oplossing overtuigt door zijn grote aanbod aan tools en functies - niet alleen voor het ontwerpen, maar ook voor het voortdurend testen van de ontwikkelde programma's - en is daarom bijzonder geschikt voor grotere bedrijven en organisaties en dus ook voor hele teams van programmeurs.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"

Maximaliseer de productiviteit van de ontwikkelaar met Visual Studio 2019 Enterprise - Aankoopversie

Visual Studio is de bewezen geïntegreerde ontwikkelomgeving van Microsoft voor het ontwerpen en implementeren van complexe bedrijfsapplicaties voor vele gebieden. Vooral de Enterprise-Editie van deze end-to-end oplossing overtuigt met zijn brede scala aan tools en functies - niet alleen voor het ontwerp, maar ook voor de voortdurende herziening van de ontwikkelde programma's - en is daarom bijzonder geschikt voor grotere bedrijven en organisaties en dus ook voor hele teams van programmeurs.

Visual Studio Enterprise in de nieuwe versie van 2019 bevat veel verbeteringen in detail en compleet nieuwe functies die het dagelijkse leven van ontwikkelaars makkelijker maken; deze omvatten IntelliCode met AI-gebaseerde oplossingsvoorstellen en Visual Studio Live Share met praktische tools voor een betere real-time samenwerking.

Visual Studio Enterprise 2019 beschikt ook over verbeterde refactoren en navigatie, evenals een debugger met verschillende nieuwe functies. En met Live Unit Testing kunt u tests uitvoeren terwijl u code schrijft, terwijl Live Dependency Checking in real time ervoor zorgt dat uw code compatibel is met uw afhankelijkheidsregels.

Door de aankoop van Visual Studio 2019 Enterprise Edition als tweedehands software van Wiresoft hebben gebruikers het grote voordeel dat ze deze ontwikkelsoftware, die door Microsoft uitsluitend als volumelicentie wordt aangeboden, als hun eigen individuele licentie op hun PC kunnen gebruiken.

Naast de Visual Studio 2019 Enterprise Edition biedt de Wiresoft online shop ook andere Visual Studio edities - in andere versies - aan als een single-user purchase versie, die reguliere retailers meestal niet als zodanig bij zich hebben, evenals vele andere Microsoft programma's. In het volgende overzicht worden de exclusieve functies van Visual Studio 2019 Enterprise geïntroduceerd, evenals alle andere belangrijke functies en kenmerken van deze versie.

Hoogtepunten in Visual Studio 2019 Enterprise

Naast de beproefde functies en tools bevat Visual Studio 2019 ook een aantal praktische toevoegingen en optimalisaties aan de basisfuncties en compleet nieuwe functies die de ontwikkelaars een nog betere programmeerondersteuning bieden.

 • Git-First workflow: Het nieuwe startvenster biedt nu verschillende nieuwe opties: De eerste is de optie om code uit een repository te klonen of uit te checken, evenals verschillende opties om een project te openen of aan te maken, en het vorige dialoogvenster dat wordt gestart wanneer een project wordt gemaakt, is volledig herzien. De gebruikelijke boomstructuur, die links werd weergegeven, is niet meer beschikbaar, deze is vervangen door een zoekveld en verschillende filters die de gebruikers in staat stellen de gewenste sjablonen te vinden.
 • Code-editor: Het kleurontwerp voor de IDE kan worden gewijzigd van het Standard blauwe naar het donkere Standard: Methoden worden weergegeven in brons, trefwoorden als voor, perzik, als etc. in paars, etc.
 • PMA-rendering (Per-Monitor-Aware): Terwijl er voorheen problemen waren met de weergave bij het gebruik van monitoren met verschillende resoluties, bijvoorbeeld met verbindingen op afstand, zodat Visual Studio er wazig uitziet of met een onjuiste schaalverdeling wordt weergegeven, biedt Visual Studio 2019 nu een toepassing die PMA ondersteunt en correct weergeeft, ongeacht de gebruikte schaalverdelingsfactoren.

Nieuwe zoek- en filterfuncties

Veel bekende zoek- en filterfuncties zijn geoptimaliseerd voor de Visual Studio 2019 Enterprise-versie, waardoor ontwikkelaars nog meer tijd kunnen besparen en efficiënter kunnen werken:

 • Nieuw zoekveld en nieuwe zoekfuncties: Het zoekveld dat voorheen bekend was in Visual Studio neemt nu een meer centrale positie in het midden van de menubalk in. Het invoerveld bevat nu ook een fuzzy search, d.w.z. een fouttolerante of fuzzy search die resultaten oplevert voor menu-items, zelfs als termen verkeerd zijn gespeld. De zoekopdracht ondersteunt ook opties, zodat overeenkomende treffers direct op de relevante positie in het dialoogvenster worden weergegeven in plaats van dat u door structuren en menu's moet klikken.
 • Zoekfunctie tijdens het debuggen: Het zoeken naar specifieke namen en waarden omvat de debug-vensters "Watch", "Locals" en "Auto" om u te helpen specifieke objecten en waarden te vinden. Verschillende zijn opgenomen, bijvoorbeeld ook sub-objecten of lijsten. De weergave van de waarden kan ook worden geformatteerd.
 • Zoek naar referenties: Hier kunnen de getoonde zoekresultaten in een lijst verder worden gefilterd op basis van bepaalde eigenschappen of variabelen. Afhankelijk van het feit of de zoekopdracht betrekking heeft op lees- of schrijfacties, moet in het zoekveld "lezen" of "schrijven" worden ingevuld.
 • Nieuwe filterfunctie voor projectmappen: De Solution Explorer in Visual Studio biedt nu ook de mogelijkheid om individuele projectbestanden die volledig in de view zijn uitgeladen te verbergen. Daarnaast bevat de Solution Explorer-werkbalk knoppen om over te schakelen van de Solution view naar de Folder view, knooppunten in te klappen, verborgen bestanden weer te geven en nog veel meer.

Nieuwe Refactorings in Visual Studio 2019 Enterprise

C# biedt nu verschillende nieuwe refactoren die het organiseren van code veel gemakkelijker maken; onder andere kunnen leden worden verplaatst naar de interface of basisklasse, namespaces kunnen worden aangepast aan een bepaalde mapstructuur en Foreach-lussen kunnen worden geconverteerd naar LINQ-query's. Geschikte suggesties staan vermeld in de "gloeilamp".

Code Schoonmaak

De functie voor het automatisch herformatteren van de broncode met Code Cleanup wordt in Visual Studio 2019 weergegeven als een bezempictogram onder de Source Code Editor en is met een enkele klik beschikbaar. Er wordt ook rekening gehouden met de instellingen van de .editorconfig-bestanden. Code Cleanup heeft ook een nieuwe integriteitsindicator en een nieuw Cleanup-commando om een groep klassieke fouten te vinden. Waarschuwingen of suggesties kunnen met een enkele klik worden weergegeven en direct worden geïmplementeerd. Veelgebruikte fixes kunnen ook als profiel worden opgeslagen of geconfigureerd.

IntelliCode in Visual Studio 2019

IntelliCode is de evolutie van de vorige IntelliSense auto-completion. Terwijl het de beschikbare eigenschappen en methoden in een alfabetisch gesorteerde lijst weergeeft, geeft IntelliCode de meest waarschijnlijke methoden en eigenschappen bovenaan de lijst weer en markeert deze met een sterretje.

IntelliCode is gebaseerd op Microsoft's analyse van meer dan 2.000 open source projecten op GitHub, maar gebruikers kunnen ook hun eigen projecten gebruiken om IntelliCode te trainen en suggesties te krijgen op basis hiervan. De analysegegevens worden wel overgedragen en verwerkt in de cloud, maar niet in de broncode.

Visual Studio Live Share

Live Share in Visual Studio 2019 laat tot 30 gebruikers toe om samen te werken op dezelfde broncodebasis door een codebasis en zijn context te delen met andere teamleden. Dit werkt omdat Visual Studio Live Share geen afbeelding overdraagt, maar alleen een bestandsstructuur en contextinformatie. Dit betekent dat elke deelnemer in zijn vertrouwde omgeving blijft en bepaalde delen van de broncode onafhankelijk van de host kan bewerken. Live Share biedt ook de mogelijkheid tot gezamenlijke debugging.

Debuggen in Visual Studio 2019

Over debugging gesproken: De debugger in Visual Studio 2019 Enterprise is nu twee keer zo snel als in de vorige versie, en het geheugenverbruik bij het debuggen van out-of-process C++ applicaties is aanzienlijk verminderd.

 • Nieuwe property pinning tool: Objecten kunnen gemakkelijker worden geïdentificeerd aan de hand van hun eigenschappen. Het enige wat u hoeft te doen in het debugger-venster, het lokale variabele-venster of het venster met automatische tools is de cursor naar een specifieke eigenschap te slepen en op het pin-icoontje te klikken: de informatie wordt onmiddellijk weergegeven.
 • Data Breakpoints: Terwijl data breakpoints in eerdere versies alleen zijn uitgelijnd met C++, zijn ze in Visual Studio 2019 ook beschikbaar voor .NET Core toepassingen. Wanneer de waarde van een eigenschap verandert voor een bepaald object, onderbreken ze de uitvoering van de code, ongeacht waar dit gebeurt. Gegevensbreekpunten zijn ideaal voor het vinden van de locatie waar een bepaald globaal object wordt bewerkt, toegevoegd of verwijderd.

Xamarin voor mobiele ontwikkelaars

Xamarin is nu beschikbaar in Visual Studio 2019 Enterprise. Naast de ruimtebesparende installatiegrootte van 7 GB in plaats van de vorige 21 GB, biedt Xamarin ook kortere compilatie- en implementatietijden voor Android. Het bevat ook een property editor voor Xamarin.Forms XAML eigenschappen en een verbeterde Xamarin.Forms Previewer.

ASP.NET voor webontwikkelaars

Voor ASP.NET-toepassingen is de standaard projectsjabloon in Visual Studio 2019 gebaseerd op ASP.NET Core 2.2, en de projectsjabloon is veel duidelijker gemaakt en maakt minder bestanden aan.

Exclusieve ondernemingsfuncties in Visual Studio 2019

In het bijzonder biedt Visual Studio 2019 Enterprise een aantal functies die niet zijn opgenomen in een andere editie:

 • Snapshot Debugging: Met deze functie kunnen gebruikers een momentopname maken van de actieve uitvoering van een app om te analyseren wat er op een bepaald moment gebeurt. De snapshot toont de huidige status van de broncode en de variabelen.
 • Tijdreizen Debugging (TTD): Dit is een uitbreiding van Snapshot Debugging. Met TTD kunnen webapplicaties die op een azuurblauwe virtuele machine draaien, tijdens het debuggen op een extern systeem worden opgenomen om de tijdsgeschiedenis te onderzoeken.
 • Live Unit Testing: Live Unit Testing kan worden gebruikt om .NET Framework of .NET Core oplossingen te testen. Met deze functie kunt u automatisch unittests op de achtergrond uitvoeren terwijl er code wordt geschreven. Live Unit Testing voert ook dynamische tests uit wanneer de code wordt gewijzigd en informeert de gebruikers onmiddellijk als de code niet succesvol is. De resultaten worden in real-time gevisualiseerd, inclusief de code coverage.
 • IntelliTrace: Deze exclusieve functie in Visual Studio Enterprise voor C#, Visual Basic en C++ bespaart tijd tijdens het debuggen door de voortgang van de code-uitvoering te volgen. Tijdens een debuggingsessie registreert IntelliTrace continu gegevens zoals interacties met het systeem (bijv. klikken, systeem- of register- of databasetoegang, XML-documenten laden, threads starten) en methodeoproepen binnen de programmacode. Daarbij kunnen gebruikers terug springen naar individuele tussenstations om concrete waarden in het proces te zien.

Systeemvereisten voor Visual Studio 2019 Enterprise

De volgende eisen gelden over het algemeen voor de installatie van Visual Studio 2019 Enterprise, maar kunnen in sommige gevallen strenger zijn:

 • Besturingssystemen: Windows 10, versie 1507 of later; Windows 8.1 met update 2919355; Windows 7 SP1 met laatste updates; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2 met update 2919355
 • Processor: ten minste 1,8 GHz
 • Werkgeheugen: minstens 2 GB RAM
 • Harde schijf: 130 GB (afhankelijk van de geïnstalleerde functies)
 • Grafische kaart: min. 1.280 x 720 resolutie, aanbevolen 1.366 x 768

Visual Studio 2019 Enterprise kopen goedkope single van Wiresoft in onze Online-Shop

De Visual Studio 2019 Enterprise-software wordt normaal gesproken alleen door Microsoft als volumelicentie aangeboden. In de Wiresoft online shop kunt u de Enterprise-Editie ook als een enkele licentie kopen - tegen een bijzonder gunstige prijs als zogenaamde gebruikte software.

De enkele licentie van de Visual Studio 2019 Enterprise Edition die voor aankoop wordt aangeboden, is een onderdeel van een eerdere volumelicentie van Visual Studio van een bedrijf, die werd ontbonden toen het werd doorverkocht en omgezet in enkele licenties, die vervolgens gebruikte software worden genoemd. Noch de splitsing, noch de aanduiding als Gebruikte Software van deze Visual Studio 2019 Enterprise Software resulteerde in enige beperking van de functionaliteit.

Software kopen bij Wiresoft - altijd veilig voor u! Deze editie van Visual Studio 2019 Enterprise die in de Wiresoft Shop verkrijgbaar is, overtuigt niet alleen door zijn bijzonder gunstige prijs, maar biedt ook zekerheid bij de aankoop door onmiddellijke download en activering van de licentie met de bijgeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Elke aankoop van Visual Studio 2019 Enterprise of een ander programma als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop levert geen juridisch probleem op, omdat de handel met gebruikte software duidelijk is toegestaan door de wet, wat is bevestigd door talrijke juridisch bindende uitspraken.

Gebruikte software zoals de Visual Studio 2019 Enterprise Edition als één enkele licentie biedt onze klanten een goedkope mogelijkheid om zelf exclusieve programma-edities te gebruiken. Ook u kunt profiteren van ons goedkope Microsoft-softwareaanbod!

In de Wiresoft software shop vindt u niet alleen de Visual Studio 2019 Enterprise Edition, maar ook andere versies van Visual Studio en andere Microsoft programma's als aankoopversie om direct te downloaden. Als u vragen heeft over Visual Studio 2019 Enterprise of andere Microsoft-software, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën