Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD

€ 419,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10116
 • 312-04349
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Met Microsoft Exchange Server 2016 Standard heeft...meer
Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Met Microsoft Exchange Server 2016 Standard heeft u de optimale oplossing voor al het e-mailverkeer in uw bedrijf. In het algemeen kan deze software niet alleen worden gebruikt voor het beheer van e-mails, maar ook voor het coördineren van afspraken, taken en contacten. De samenwerking in werkgroepen wordt op deze manier vergemakkelijkt. Om Microsoft Exchange Server 2016 Standard te gebruiken heeft u nog steeds de juiste cliëntsoftware nodig.

Wat biedt Microsoft Exchange Server 2016 Standard u?

De belangrijkste focus van Microsoft Exchange Server 2016 Standard ligt op e-mail communicatie. Dit is niet alleen beperkt tot conventioneel e-mailverkeer, maar ook voor Microsoft cloud applicaties of hybride oplossingen. Voor de normale werking heeft u nog steeds het stand-alone programma Microsoft Outlook nodig als klantoplossing. Microsoft Exchange Server 2016 Standard wordt echter geleverd met de webapplicatie Outlook on the Web, die gemakkelijke browsertoegang mogelijk maakt.

Wat zijn de verschillen met de Enterprise-versie?

Microsoft Exchange Server 2016 is beschikbaar in de Standard en Enterprise edities. Het is interessant dat de functies in de Standard identiek zijn aan die van de Enterprise editie. U kunt e-mails versturen en ontvangen, contacten, afspraken en andere taken beheren. Alleen in het aantal beschikbare mailboxen biedt de Enterprise Edition meer flexibiliteit. Het ondersteunt tot 100 mailboxen en de Standard ondersteunt tot 5 mailboxen.

Welke speciale functies biedt Microsoft Exchange Server 2016 Standard?

Het programma kan worden bediend onder Windows Server 2019. Hiervoor moet een netwerk bestaan en moet de Microsoft directory service Active Directory hier geactiveerd worden. U ontvangt de huidige versie in het Duits. Microsoft Exchange Server 2016 Standard is een MLK-licentie. Bij deze volumelicentie wordt geen gegevensdrager geleverd. Daarom moet u de licentiecode die u na de download van ons heeft ontvangen, invoeren om de volledige versie te activeren.

Wat zijn de systeemvereisten voor Microsoft Exchange Server 2016 Standard?

Als u efficiënt wilt werken met Microsoft Exchange Server 2016 Standard, heeft u een snelle computer nodig met een 64-bits processor en minimaal 30 GB aan harde schijfruimte. Mailboxen in de standaardversie moeten minstens 8 GB geheugen hebben. Voor toegang tot de klant is minstens 4 GB RAM nodig.

Microsoft Exchange Server 2016 Standard ondersteunt de volgende Windows besturingssystemen:

- Windows Server 2008 R2 Standard met SP1
- Windows Server 2008 R2 Datacenter RTM of hoger
- Windows Server 2008 R2 Enterprise met SP1
- Windows Server 2012 Standard of Datacenter
- Windows Server 2012 R2 Standard of Datacenter
- Windows Server 2016 Standard of Datacenter

Waarop u moet letten bij de aankoop

Controleer voor de aankoop of uw netwerkinfrastructuur aan de nodige eisen voldoet. Als desktopversie heeft u nog steeds een clienttoepassing nodig. Microsoft Office is hiervoor geschikt als enkele versie of als Office. Als u meer dan 5 mailboxen in uw bedrijf nodig heeft, moet u terugkeren naar de Enterprise-Editie. Natuurlijk kan Microsoft Exchange Server 2016 Standard ook gebruikt worden voor een thuisnetwerk in uw thuiskantoor.

U profiteert van een regelmatig aanbod van updates. Zo weet u zeker dat uw Exchange Server-versie altijd up-to-date is. Na activering met behulp van de licentiesleutel kan Microsoft Exchange Server 2016 Standard zonder beperkingen worden gebruikt.

Als u het e-mail- en contactverkeer in uw thuiskantoor of bedrijf soepel wilt laten verlopen, is deze oplossing ideaal voor u. Hier kunt u Microsoft Exchange Server 2016 Standard tegen lage prijzen bestellen.
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken