Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD

€ 398,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10116
 • 312-04349
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Met Microsoft Exchange Server 2016 Standard...meer
Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Met Microsoft Exchange Server 2016 Standard beschikt u over de optimale oplossing voor al het e-mailverkeer in uw bedrijf. In het algemeen kan deze software niet alleen worden gebruikt voor het beheren van e-mails, maar ook voor het coördineren van afspraken, taken en contacten. Samenwerking in werkgroepen wordt op deze manier vergemakkelijkt. Om Microsoft Exchange Server 2016 Standard te gebruiken, hebt u nog steeds de bijbehorende clientsoftware nodig.

Wat biedt Microsoft Exchange Server 2016 Standard u?

De belangrijkste focus van Microsoft Exchange Server 2016 Standard ligt op e-mailcommunicatie. Dit is niet beperkt tot traditioneel e-mailverkeer, maar ook voor Microsoft-cloudtoepassingen of hybride oplossingen. Voor normaal gebruik hebt u nog steeds het standalone programma Microsoft Outlook nodig als client-oplossing. Inbegrepen bij Microsoft Exchange Server 2016 Standard is echter de Outlook on the Web-toepassing, die handige browsertoegang biedt.

Wat zijn de verschillen met de Enterprise-versie?

Microsoft Exchange Server 2016 is beschikbaar in de Standard- en Enterprise-editie. Interessant is dat de functies in de Standard-versie identiek zijn aan die in de Enterprise-editie. Hier kunt u e-mails verzenden en ontvangen, contactpersonen beheren, afspraken maken en andere taken uitvoeren. Alleen in het aantal beschikbare mailboxen biedt de Enterprise-versie meer flexibiliteit. Het ondersteunt tot 100 mailboxen en de Standard variant tot 5 mailboxen.

Welke speciale functies biedt Microsoft Exchange Server 2016 Standard?

Het programma kan worden bediend op Windows Server 2019. Daartoe moet er een netwerk bestaan en moet de Microsoft directorydienst Active Directory geactiveerd zijn. U ontvangt de huidige versie in het Duits. Microsoft Exchange Server 2016 Standard is een MLK-licentie. Deze volumelicentie wordt niet geleverd met een gegevensdrager. Na het downloaden moet u dus de licentiesleutel invoeren die u van ons hebt ontvangen om de volledige versie te activeren.

Wat zijn de systeemvereisten voor Microsoft Exchange Server 2016 Standard?

Als u efficiënt wilt werken met Microsoft Exchange Server 2016 Standard, hebt u een snelle computer nodig met een 64-bits processor en ten minste 30 GB harde schijfruimte. Voor de mailboxen van de standaardversie moet ten minste 8 GB hoofdgeheugen beschikbaar zijn. Voor client-toegang is ten minste 4 GB RAM vereist.

Microsoft Exchange Server 2016 Standard ondersteunt de volgende Windows besturingssystemen:

- Windows Server 2008 R2 Standard met SP1
- Windows Server 2008 R2 Datacenter RTM of hoger
- Windows Server 2008 R2 Enterprise met SP1
- Windows Server 2012 Standard of Datacenter
- Windows Server 2012 R2 Standard of Datacenter
- Windows Server 2016 Standard of Datacenter

Waar u op moet letten bij het kopen

Voordat u tot aanschaf overgaat, moet u nagaan of uw netwerkinfrastructuur aan de nodige eisen voldoet. Als desktop versie heb je nog steeds een client applicatie nodig. Voor dit doel is Microsoft Office geschikt als enkele versie of als Office versie. Als u meer dan 5 mailboxen nodig heeft in uw bedrijf, dan moet u teruggaan naar de Enterprise Editie. Natuurlijk kan Microsoft Exchange Server 2016 Standard ook worden gebruikt voor een thuisnetwerk in de woningOffice.

U profiteert van een regelmatige update-aanvoer. Dit zorgt ervoor dat uw Exchange Server-versie altijd up-to-date is. Na activering met de licentiesleutel kan Microsoft Exchange Server 2016 Standard voor onbepaalde tijd worden gebruikt.

Als u het e-mail- en contactverkeer in uw huisOffice of bedrijf soepel wilt laten verlopen, dan is deze oplossing daar uitermate geschikt voor. Hier kunt u Microsoft Exchange Server 2016 Standard tegen lage prijzen bestellen.
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken