Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10116
 • 312-04349
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 260,90 * € 288,90 * (9,69% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
CU versie Huidige
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie
Extra informatie Tot 5 mailbox databases


Windows Exchange 2016 biedt een betrouwbaar berichtenplatform waarmee e-mails en contacten, maar ook afspraken en taken centraal kunnen worden beheerd. Dit is de versie van Server Server Windows 10. Vooral kleinere of middelgrote bedrijven en instellingen kunnen met de editie profiteren van vele praktische functies, de hoge schaalbaarheid en de functies, die de samenwerking van teams ondersteunen bij flexibel, zelfs lokaal onafhankelijk gebruik, zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging. Standard Cloud

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2016 Standard Editie

Windows Exchange Server 2016 biedt een betrouwbaar berichtenplatform waarmee e-mails en contactpersonen, maar ook afspraken en taken centraal kunnen worden beheerd. Het is de serverversie van Windows 10. Vooral kleine of middelgrote bedrijven en instellingen kunnen met de Standard Edition profiteren van veel praktische functies, de hoge schaalbaarheid en de cloudfuncties die de samenwerking van teams bij flexibel, ook lokaal onafhankelijk gebruik ondersteunen, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.

De standaardeditie van Exchange Server 2016 ondersteunt maximaal 5 mailboxdatabases per server en biedt een geoptimaliseerde serverarchitectuur door de serverrollen terug te brengen tot 2: mailbox en edge transport. De serversoftware is dus een onmisbaar onderdeel in bedrijven voor de controle en administratie van werkprocessen en de uitwisseling van de daarbij benodigde informatie. Het krachtige communicatiesysteem fungeert als een interne en externe interface, verbindt medewerkers en afdelingen van verschillende locaties op betrouwbare wijze en draagt zo in ruime mate bij tot een grotere efficiëntie van de werkstromen: Niet alleen kunnen e-mails, contactpersonen en afspraken centraal worden beheerd, overzichtelijk worden gearchiveerd en eenvoudig worden doorzocht - het geïntegreerde rechtenbeheer maakt ook gedifferentieerde individuele toegang van medewerkers tot gegevens en content mogelijk; Microsoft Exchange Server 2016 Standard heeft zo een maximum aan controle en tegelijkertijd een hoge mate van transparantie.

Bij Wiresoft is de Standard Edition van Exchange Server 2016 beschikbaar als gebruikte software tegen een lagere, gereduceerde prijs in vergelijking met nieuwe software - als deze al als zodanig wordt aangeboden. Gebruikte software is vooral aantrekkelijk voor kleinere bedrijven en organisaties die kosten willen besparen en op zoek zijn naar een voordelige manier om gebruik te maken van krachtige software zoals Exchange 2016 Standard. Want zelfs als gebruikte software biedt Exchange 2016 Standard de schaalbaarheid, prestaties en beveiliging die kenmerkend zijn voor de editie, omdat deze in zijn geheel kan worden gebruikt.

In het geval van Exchange Server 2016 Standard als gebruikte software, wordt de licentieverlening uitgevoerd in overeenstemming met de bepalingen van Microsoft licentiebeheer. Voor elke Exchange Server moet een aparte standaardlicentie worden gekocht, evenals extra licenties voor clienttoegang. Gedetailleerde informatie over uw optimale licentiëring van Exchange Server 2016 Standard en over de meegeleverde optimalisaties en nieuwe functies vindt u in de volgende sectie.

Voordelen van Microsoft Exchange Server 2016 in een oogopslag

Naast verdere ontwikkelingen van bestaande functies, biedt de Windows Server versie 2016 Standard een aantal belangrijke vernieuwingen. De eerste is de optimalisering van de serverarchitectuur door het aantal serverrollen terug te brengen tot twee: Mailbox en Edge Transport - meer details hierover hieronder. Ook is het schalen van zoekopdrachten vereenvoudigd en is de ondersteuning van clouddiensten verbeterd. Andere kenmerken zijn:

Ondersteuning voor hybride cloud

Exchange Server 2016 Standard ondersteunt nu ook hybride scenario's, de mailboxen kunnen zich op een lokale server of in de cloud bevinden. Lokale mailboxen kunnen ook worden gebruikt als cloud-extensies via Exchange Online-archivering en Azure Rights Management.

Outlook op het Web

In oudere versies bekend als "Outlook Web Access" of "Outlook Web App", is de nieuwe naam voor webgebaseerde toegang tot Exchange Server nu "Outlook on the Web". De reden hiervoor is dat deze functie door Microsoft grondig is herzien en geoptimaliseerd: Outlook kan nu ook worden gebruikt zonder de Outlook-app te installeren op een smartphone of tablet met Android of iOS. De nieuwe sweep-functie maakt het gemakkelijker om e-mails van een specifieke afzender te ordenen: naar keuze kunnen deze slechts een bepaald aantal dagen worden bewaard, of wordt alleen het meest recente bericht bewaard.

Outlook on the Web kan ook worden gebruikt met Safari, Firefox of Google Chrome in plaats van de Microsoft-browsers Edge en Internet Explorer 11 zonder grote beperkingen.

Verbeterde samenwerking in de cloud via Outlook

In Outlook 2016 of Outlook on the Web kunnen bestanden die zijn opgeslagen in SharePoint 2016 nu ook als link in een e-mail worden ingevoegd, in plaats van alleen in de vorm van een bijlage zoals voorheen. De betrokken ontvanger kan het gekoppelde bestand nog steeds op zijn of haar PC openen als een bijlage. Het standaardprotocol voor server-to-server-authenticatie is OAuth (Open Authorisation). De toegangsrechten tot bestanden kunnen individueel worden aangepast en automatisch worden geactiveerd.

eDiscovery voor geoptimaliseerd zoeken

In Exchange Server 2016 is de zoekarchitectuur van eDiscovery herzien - het werkt zowel asynchroon als decentraal, waarbij meerdere servers tegelijk worden doorzocht, wat tot snellere resultaten leidt. Wanneer in Outlook of Outlook on the Web een zoekterm wordt ingevoerd, verschijnen er suggesties op basis van de meest gebruikte e-mails in de mailbox of de contactpersonen, en van eerdere zoekopdrachten. Bovendien zijn er contextuele filters voor het datumbereik en verwante afzenders beschikbaar om het gemakkelijker te maken informatie te vinden. Met Outlook on the Web is het mogelijk niet alleen in uw eigen agenda te zoeken, maar ook in die van anderen.

Nieuwe kalenderfuncties

Naast een nieuwe look heeft de agenda ook nieuwe functies gekregen, zoals e-mailherinneringen voor agendagebeurtenissen en de optie om een alternatieve tijd voor te stellen voor vergaderuitnodigingen.

Andere kenmerken van Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Het grootste verschil tussen de Standard-editie van Exchange Server 2016 en Enterprise is het lagere aantal mailboxdatabases dat wordt ondersteund, met een maximum van 5.

NIET BESCHIKBAAR in de Standard edition zijn de Data Loss Prevention (DLP)-functies, ondersteuning voor een onbeperkt aantal virtuele machines of 2 Hyper-V-containers, en de functies Storage Spaces Direct, Storage Replica, Shielded Virtual Machines en OneDrive for Business.

Exchange Server 2016 Standaard technische specificaties

Hieronder vindt u enige informatie over de scenario's die worden ondersteund door Exchange Server 2016, de architectuur en de minimale hardware- en softwarevereisten om een optimale werking van de Exchange 2016-software te garanderen.

Serverarchitectuur - wijzigingen ten opzichte van de vorige versie

De belangrijkste wijzigingen in Exchange Server 2016 ten opzichte van de vorige versie zijn:

 • Vermindering van serverrollen tot 2: Exchange 2016 heeft nu 1. De Mailbox rol, die de belangrijkste functionaliteit heeft, het ontvangt client verzoeken en houdt databases vast; 2. De Edge Transport rol, die verantwoordelijk is voor het bieden van extra beveiliging bij het overbrengen van e-mail tussen het intranet en het internet. De Client Access Server rol (CAS) is verwijderd.
 • MBX2016 Server wordt benaderd via load balancers. Een client meldt zich aan bij de Client Access Service op de mailbox server en wordt doorgestuurd naar de mailbox server met de actieve database. De communicatie blijft plaatsvinden op protocolniveau.
 • Nieuw standaardprotocol MAPI via HTTP: MAPI via HTTP is nu het standaardprotocol voor communicatie in Exchange Server 2016 via Outlook. Het biedt geoptimaliseerde betrouwbaarheid en stabiliteit voor Outlook- en Exchange-verbindingen en geeft ook transportfouten weer. Na een hibernation, een verandering van netwerk en na onderbroken verbindingen, brengt Outlook de verbinding met de server veel sneller tot stand dan voordien, er is geen herverbinding nodig in geval van korte onderbrekingen.
 • De virtualisatierechten staan de werking toe van 2 virtuele machines of 2 Hyper-V containers in de standaardeditie.
 • Coëxistentiescenario's: Exchange 2016 ondersteunt zowel co-existentie met Exchange Server 2010 SP3 RU11 als met Exchange Server 2013 CU11; verzoeken via Exchange 2013 CU11 Client Access Server worden doorgestuurd naar een Exchange 2016 Mailbox Server. Oudere Exchange-versies worden echter niet langer ondersteund.

Systeemvereisten voor Exchange Server 2016 Standard

Om Windows Exchange Server 2016 Standard te kunnen installeren en gebruiken, moet aan de volgende hardware- en softwarevereisten worden voldaan. Voor stationaire communicatie via de desktop is ook de installatie van een compatibele versie van Microsoft Outlook vereist. Aan de volgende minimumeisen moet worden voldaan:

 • Besturingssystemen: Windows Server 2012 R2 Standard of Datacenter, Windows Server 2016 Standard of Datacenter of hoger
 • Processor: 64-bit processor of AMD-processor met ondersteuning voor AMD64-platform
 • Harde schijf: 30 GB ruimte op de harde schijf van het installatiestation; 500 MB per geïnstalleerd Unified Messaging-taalpakket; 500 MB voor de wachtrijdatabase
 • Mailbox rol: 8 GB
 • Randtransportrol: 4 GB
 • Schermresolutie: min. 1.024 x 768 pixels
 • Active Directory: Windows Server 2008 R2 of een nieuwere versie
 • Functioneel niveau van het domein en het bos: Windows Server 2008 R2 of hoger

Licentieverlening voor Microsoft Exchange Server 2016 Standard

De Standard Edition van Exchange Server 2016 voldoet aan de mailboxbehoeften van kleine tot middelgrote bedrijven en organisaties met ondersteuning voor maximaal 5 mailboxdatabases; per draaiende instantie van Exchange Server 2016 Standard is een afzonderlijke serverlicentie vereist - ongeacht of Exchange Server in een fysieke of virtuele besturingssysteemomgeving wordt uitgevoerd. Elke Exchange Server instance wordt geacht te draaien wanneer de software in het geheugen is geladen of de instructies ervan zijn uitgevoerd.

FAQs over Microsoft Exchange Server 2016 Standard als gebruikte software van Wiresoft

Met gebruikte software zoals Exchange Server 2016 Standard Edition kunt u erop vertrouwen dat zowel uw aankoop als uw gebruik van de serverlicentie legaal zijn en dezelfde gebruiksmogelijkheden bieden als een overeenkomstige nieuwe en ongebruikte licentie - omdat software over het algemeen niet verslijt en noch de functionaliteit noch de toestemming om deze te gebruiken beperkt zijn. Hieronder vindt u de antwoorden op alle typische vragen over gebruikte Exchange Server software.

Waar komt de door Wiresoft gebruikte software voor Exchange Server 2016 Standard vandaan?

Gebruikte software die in de Wiresoft Software Shop wordt aangeboden, zoals Exchange Server 2016 Standard, is gekocht door bedrijven die deze software ooit zelf nieuw hebben gekocht. De meest voorkomende redenen om ze te verkopen zijn dat het gaat om overtollige licenties of licenties die om andere redenen niet worden gebruikt, of dat de softwareversie is vervangen door een andere editie of een ander type en niet meer wordt gebruikt. Wiresoft markeert al deze licenties als gebruikte software, ook al kunnen ze gebruikt worden als een nieuwe serverlicentie.

Biedt gebruikte software zoals Exchange Server 2016 Standard ook kopersbeveiliging?

Ja: Gebruikte software zoals Exchange Server 2016 Standard biedt Wiresoft-klanten bij aankoop dezelfde voordelen als nieuwe serversoftware: de gebruikelijke koperszekerheid door onmiddellijke download en onmiddellijke licentieactivering via de meegeleverde, onbeperkte licentiesleutel.

Zijn de aankoop en het gebruik van gebruikte software legaal?

Ja: De door Wiresoft aangeboden gebruikte software voor Exchange Server 2016 Standard is afkomstig uit de licentievoorraad van het bedrijf. Zowel de handel in als het gebruik van gebruikte software is onderworpen aan de gebruikelijke rechtspraak: deze heeft beide legaal verklaard en dit is ook steeds weer bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken.

Welke andere voordelen heeft de door Wiresoft gebruikte software?

Gebruikte software van Wiresoft biedt zowel grote als kleine bedrijven een gunstige gelegenheid om bestaande softwarevoorraden aan te vullen of ook te actualiseren, omdat de prijs aanzienlijk lager ligt dan die van vergelijkbare nieuwe software. In de Wiresoft software shop vindt u ook oudere versies van Exchange Server of andere software die niet meer als nieuw wordt aangeboden, wat als bijkomend voordeel heeft dat duurdere upgrades vermeden kunnen worden. De gebruikte software van Wiresoft heeft ook het voordeel dat het auditveiligheid biedt dankzij de volledige verificatie van alle kopers!

Het aanbod van Wiresoft gebruikte software omvat zowel de Exchange Server 2016 Standard Edition als de Enterprise Edition - inclusief de respectievelijke vereiste licenties voor clienttoegang - alsook nieuwere programmaversies. Bij Wiresoft vindt u ook voordelige aanbiedingen voor vele andere Microsoft-programma's - bijv. Outlook - met alle bovengenoemde voordelen. Als u vragen heeft over uw Exchange Server 2016 Standard-licenties, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën