Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10420
  • R18-05123
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 138,90 * € 152,90 * (9,16% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 10x User CAL
Systeem  Windows server 
CAL User CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal Server niet compatibel(bekijk RDS CAL )


Om een gebruiker in staat te stellen gebruik te maken van de services die beschikbaar zijn in de Standard en Datacenter edities van Microsoft Windows Server 2016, is naast de respectieve serverlicentie een clienttoegangslicentie vereist: de Windows Server 2016 User CAL. Dit geeft een specifieke geregistreerde gebruiker de bijbehorende toegangsrechten, die hij of zij kan gebruiken op elk eindapparaat dat geschikt is voor Windows.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"

10 User CAL's voor Microsoft Windows Server 2016 als gebruikte software

Om een gebruiker gebruik te kunnen laten maken van de services die beschikbaar zijn in de Standard - en Datacenter-edities van Microsoft Windows Server 2016, is naast de respectieve serverlicentie een clienttoegangslicentie vereist: de Windows Server 2016 User CAL. Dit geeft een specifieke geregistreerde gebruiker de overeenkomstige toegangsrechten, die hij kan gebruiken op elk Windows-enabled eindapparaat.

Aangezien de serverlicentie voor Windows Server 2016 volgens de licentiebeheerregels van Microsoft geen toegangsrechten voor gebruikers omvat, moeten deze apart worden aangeschaft in de vorm van een User CAL.

User CAL's voor de bij Wiresoft verkrijgbare Windows Server 2016 edities Standard en Datacenter zijn voor een redelijke prijs als gebruikte software verkrijgbaar - bovendien zijn ze ook afzonderlijk verkrijgbaar - voor flexibele, op behoeften gebaseerde licenties voor alle gebruikers. Deze gebruikte User Access Licenses voor Windows Server 2016 hebben dezelfde functionaliteit als de User CAL's die als nieuw worden aangeboden via het reguliere Microsoft Volume Licensing Program.

Gebruik alle services van Windows Server 2016 met een gebruikte gebruikers-CAL

Met een gebruikte gebruikers-KAL kunt u alle functies gebruiken die beschikbaar zijn in de

Server versie 2016, de opvolger van Windows Server 2012: Windows Server 2016 ondersteunt Windows 10 en kan ook worden gebruikt om een cloudserver te maken om daarop gegevens te verstrekken en te back-uppen.

Windows Server 2016 is bij Wiresoft verkrijgbaar in de edities Standard en Datacenter. Deze omvatten functies zoals Core & Nano server deployment en de Host Guardian service, verder bieden ze het gebruik van virtualisatie/Hyper-V containers in aanvulling op Windows server containers. Exclusief in de Datacenter Edition van Windows Server 2016 is het gebruik van functies zoals Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (S2D), Storage Replica evenals netwerkstacks (Protocol Stack) en Shielded Virtual Machines (Shielded VM's) mogelijk onder de voorwaarde van een bijbehorende User CAL, dit zijn voornamelijk functionaliteiten die met name nodig zijn in grotere bedrijven met uitgebreide workloads en meerdere virtuele systemen in gebruik.

Overzicht van User CAL's voor de edities Windows Server 2016 Standard en Datacenter als gebruikte software

User CAL's die door Wiresoft worden aangeboden als gebruikte software zijn functioneel hetzelfde als nieuwe User CAL's, omdat ze hetzelfde gebruik bevatten van de functies en services die beschikbaar zijn in de Windows Server 2016 edities Standard en Datacenter respectievelijk. Gebruikte User CAL's zijn daarom voor veel bedrijven en organisaties een voordelige oplossing om gebruikers te voorzien van een persoonlijke toegangslicentie voor de server. Voor meer details, zie het volgende overzicht.

Microsoft Beheer van licenties voor clienttoegang op Windows Server 2016

Microsoft License Management geeft details over de aanvullende toegangslicenties van gebruikers van Windows Server 2016 edities Standard en Datacenter voor toegang tot e-mail, contacten, agenda en andere services. Hoewel de serverlicentie ook toegangslicenties omvat, zijn deze alleen voor beheerders, dus kunnen ze niet worden gebruikt voor gebruikerstypische diensten. Deze kunnen alleen worden gebruikt met een bijbehorende client-toegangslicentie, zoals de User CAL, die een specifieke, individuele gebruiker zijn of haar overeenkomstige toegangsrechten geeft, waartoe hij of zij toegang heeft via een eindapparaat van zijn of haar keuze. Afgezien van deze toegewijde gebruikerstoegangsrechten voor de client/server-omgeving van Windows Server 2016, bevat de User CAL geen extra software.

Welke CAL-types zijn beschikbaar voor Windows Server 2016 Standard- en Datacenter edition?

Het Microsoft-licentiemodel Client Access Licensing voor Windows Server 2016 biedt twee soorten CAL's:

  • User CAL voor Windows Server 2016 - voor één specifieke gebruiker
  • Device CAL voor Windows Server 2016 voor een specifiek eindpuntapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon)

Wat zijn de verschillen tussen User CAL's en Device CAL's voor Windows Server 2016?

In principe kunnen dezelfde functies en services worden gebruikt met een User CAL voor Windows Server 2016 als met een Device CAL. Beide verschillen alleen in wie of wat er een licentie voor heeft: Met de gebruikers-KAL krijgt de specifieke gebruiker toegang tot de Windows serverdiensten op een vrij te kiezen eindapparaat, afwisselend en onafhankelijk van de locatie; afhankelijk van het aantal en de uitrusting van de werkstations in een bedrijf kan dit de overheersende werksituatie zijn - in tegenstelling tot wanneer meerdere gebruikers een en hetzelfde eindapparaat gebruiken met hun eigen account.

Een gebruiker die via de gebruikers-KAL gemachtigd is, kan dus elk eindapparaat met Windows en een geschikte versie van het besturingssysteem gebruiken om gebruik te maken van de Windows diensten. Hij kan bijvoorbeeld zijn laptop onderweg gebruiken in plaats van de vaste computer op zijn werkplek, en in het kantoor thuis kan hij de PC of laptop gebruiken die daar beschikbaar is. Vooral als werknemers vaak mobiel werken en hun e-mails controleren of servergegevens openen, enz. kan licentiëring met gebruikers-CAL's kosteneffectiever zijn dan licentiëring met eindapparatuur.

Welke specifieke gebruiksopties worden geboden door User CAL's voor Windows Server 2016 in de edities Standard en Datacenter?

Afhankelijk van of de Standard of Datacenter Edition van Windows Server 2016 is geïnstalleerd, zijn er verschillende functionaliteiten beschikbaar met een User CAL: Het is ook mogelijk om de Datacenter Edition van Windows Server 2016 te gebruiken met een User CAL voor de Standard Edition - maar met de beperking dat alleen de functionaliteit van de Standard Edition dan beschikbaar is. Want alleen met een User CAL voor de Datacenter Edition is de uitgebreide scope van services en functies beschikbaar met de Datacenter Edition server licentie.

Omgekeerd kan met een gebruikers-CAL voor de Datacenter-Editie alleen de bijbehorende gedefinieerde functionaliteit worden gebruikt wanneer toegang wordt verkregen tot een server met een licentie voor de Standard editie.

Let op versiecompatibiliteit van User CAL's voor Windows Server 2016

Met de gebruikte User CAL voor Windows Server 2016 kan een medewerker, zoals gezegd, niet alleen gebruikmaken van de functionaliteiten die afhankelijk van de editie zijn opgenomen, maar deze bevat ook de toegangsrechten voor oudere Windows Server-versies, zoals 2013 (downgrade). Het omgekeerde is echter niet mogelijk, zodat de User CAL voor de Windows Server versie 2016 niet kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot de hogere versie 2019 (upgrade).

Daarom moet bij de aanschaf van User CAL's voor Windows Server 2016 niet alleen worden gelet op de respectieve bruikbare functies per editie, maar ook op de compatibiliteit tussen serverlicentie en clienttoegangslicenties.

Waar moet u nog meer rekening mee houden bij het licenseren van Windows Server 2016 met User CALs?

De User CAL voor Windows Server 2016 verleent licenties aan precies één gebruiker en rust hem uit met de gebruiksopties van de betreffende servereditie. Nadat de registratie is voltooid, kan deze gebruikers-KAL niet meer worden overgedragen aan een andere gebruiker. Het is ook niet mogelijk om het CAL type te wijzigen en de User CAL als een Device CAL te gebruiken.

Het doel van deze in Microsoft License Management gedefinieerde bepalingen is om ongeoorloofde toegang tot de Windows Server 2016 te voorkomen, wat meer veiligheid biedt voor zowel de communicatie als voor de gegevens zelf, aangezien derden zonder de juiste User CAL geen toegang kunnen krijgen tot de e-maildiensten of servergegevens.

Conclusie over gebruikers-CAL's

Welk type client access-licentie voor een bepaald bedrijf meer gebruiksmogelijkheden biedt voor Windows Server 2016 en ook de gunstigere licentieoptie vertegenwoordigt, hangt dus af van het individuele geval. Naast het aantal gebruikers is de doorslaggevende factor hoeveel eindapparaten worden gebruikt om toegang te krijgen tot de Windows -server: Zodra het merendeel van de gebruikers zeer verschillende eindapparaten gebruikt om toegang te krijgen tot de diensten van Windows Server 2016, biedt licentiëring met User CAL's meer voordelen.

Daarom is het raadzaam om, voordat u CAL's aanschaft, na te gaan hoe de typische workflow in een bedrijf eruitziet om het meest geschikte CAL-type voor Windows Server 2016 te vinden. Dan kan licentiëren met User CALs goedkoper zijn dan licentiëren met Device CALs omdat er minder client-toegangslicenties moeten worden aangeschaft.

User CAL's voor Microsoft Windows Server 2016 beschikbaar als gebruikte software in de Wiresoft Online Shop vanaf een enkele licentie

Gebruikte User CAL's voor de Windows Server 2016 edities kunnen ook afzonderlijk in de Wiresoft Online Shop worden gekocht, omdat er geen graduatie is zoals meestal het geval is met Microsoft licentievoorschriften; verder heeft de gebruikte software geen nadelen of beperkingen in functionaliteit - niet in het minst omdat software in principe niet kan slijten.

Waar komen de gebruikte User CAL's voor Windows Server 2016 vandaan die bij Wiresoft worden aangeboden?

De gebruikers CAL's voor de Windows Server 2016 edities die door Wiresoft als gebruikte software worden aangeboden, zijn originele licenties, omdat ze ook worden aangeboden in het kader van het Microsoft licentieprogramma; het enige verschil is dat ze eerder deel uitmaakten van een gebruikersvolumelicentie voor Windows Server 2016 die een bedrijf had aangeschaft. Deze volumelicenties of individuele gebruikerstoegangslicenties werden door Wiresoft aangekocht, waarbij de volumelicenties werden opgesplitst in individuele licenties. De resulterende CAL's voor individuele gebruikers worden gebruikte software genoemd. Ondanks dat ze als "gebruikt" worden bestempeld, kunnen ze net als een nieuwe licentie worden gebruikt om toegang te krijgen tot Windows Server 2016, aangezien ze er niet van verschillen wat betreft beperkingen op functionaliteit of gebruikstijd.

Gebruikte software met User CALs voor Windows Server 2016 met kopersbeveiliging

Zelfs met gebruikte gebruikers-CAL's van Wiresoft kunnen klanten rekenen op de gebruikelijke kopersbeveiliging met onmiddellijke download na aankoop, inclusief onmiddellijke licentieactivering met een geldige volumelicentiesleutel.

Is de aankoop en inzet van gebruikte software legaal voor User CAL's voor Windows Server 2016?

Zowel de aankoop van gebruikte User CAL's voor Windows Server 2016 als het gebruik ervan is voor klanten juridisch niet bezwaarlijk, aangezien daarbij geen wettelijke voorschriften worden overtreden. Ten eerste zijn de User CAL's voor Windows Server 2016 die in Wiresoft Shop worden aangeboden, net als andere licenties voor clienttoegang, afkomstig uit de licentie-inventaris van ondernemingen. Daarom is zowel de verkoop als de aankoop en het gebruik van gebruikte CAL's gebaseerd op de toepasselijke jurisprudentie, die de handel in en het gebruik van gebruikte Microsoft-licenties uitdrukkelijk toestaat; dit feit is herhaaldelijk duidelijk bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken.

Een ander voordeel van de gebruikte software van Wiresoft is de auditveiligheid dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers!

Overzicht van uw voordelen met gebruikte software voor User CAL's voor Windows Server 2016

De door Wiresoft als gebruikte software aangeboden User CAL's voor Windows Server 2016 zijn een laaggeprijsd alternatief in vergelijking met vergelijkbare nieuwe producten van conventionele softwareleveranciers - dit prijsvoordeel geldt ook voor andere gebruikte Microsoft Server-software of toegangslicenties van Wiresoft.

Aangezien licentiëring met gebruikte gebruikers-CAL's de anders vaak voorkomende tiering elimineert, kunt u met Wiresoft uw behoefte aan client-toegangslicenties afstemmen op het daadwerkelijke gebruik van de Windows serverdiensten in uw bedrijf. Zo kunnen flexibele client access-licenties van gebruikers voor Windows Server 2016 ook uw aanschafkosten verlagen.

Het Wiresoft aanbod van gebruikte licenties is ook een bijzonder voordelige manier om uw software-inventaris aan te vullen, omdat daarbij meerdere versies van een bepaalde software beschikbaar zijn, waardoor compatibiliteitsproblemen worden vermeden die bijvoorbeeld zouden kunnen ontstaan door het parallelle gebruik van verschillende softwareversies, wat ook de kosten voor de aankoop van nieuwe hardware kan drukken.

In de Wiresoft Software Shop vindt u User CAL's voor de beschikbare Windows Server 2016 edities, evenals de bijbehorende Device CAL's als gebruikte software. Bovendien omvat het Wiresoft-aanbod van gebruikte software ook toepassingen voor andere gebieden waarin Microsoft-software wordt gebruikt - met alle genoemde voordelen. Als u vragen hebt over User CAL's voor MS Windows Server 2016 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën