Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10465
  • R18-01853
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 724,90 * € 804,90 * (9,94% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 25x User CAL
Systeem  Windows server 
CAL User CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Termijn Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server niet compatibel(bekijk RDS CAL )


Elke gebruiker die toegang wil tot de serverdiensten van Microsoft Windows Server 2022 in de Standard of Datacenter editie met een apparaat dat Windows ondersteunt, heeft een aparte clienttoegangslicentie voor gebruikers (User CAL) nodig, die niet is inbegrepen in de serverlicentie. Alleen deze licentie geeft een individuele gebruiker de bijbehorende toegangsrechten voor de server. Het maakt niet uit of de geautoriseerde User CAL gebruiker een desktop PC, notebook, smartphone of tablet met een Windows besturingssysteem gebruikt. Dit betekent dat de koper van een User CAL vrij is om te beslissen welk eindapparaat met Windows-ondersteuning hij/zij wil gebruiken om toegang te krijgen tot Windows Server 2022.

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"

Geoptimaliseerd gebruikersbeheer met Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL

Overzicht

De Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL (Client Access Licence) biedt een uitgebreide oplossing voor bedrijven die geavanceerd gebruikersbeheer en maximale schaalbaarheid nodig hebben. Met dit 25-pack licenties kun je optimaal profiteren van de kracht van Windows Server 2022 en tegelijkertijd zorgen voor efficiënt beheer van maximaal 25 gebruikers.

Krachtige functies

1. Naadloze schaalbaarheid voor grotere teams: Met dit licentiepakket kun je soepel schalen om tot 25 gebruikers in je netwerk te integreren. Windows Server 2022 biedt een krachtig platform voor efficiënte samenwerking en soepel werklastbeheer, zelfs in grotere teams.

2. Geavanceerde beveiliging voor meerdere gebruikers: Bescherm je netwerk tegen bedreigingen met de geavanceerde beveiligingsfuncties van Windows Server 2022. Elke User CAL garandeert veilige toegang voor maximaal 25 gebruikers en beschermt tegen cyberbedreigingen.

3. Flexibele configuratie en gebruiksgemak: Dit licentiepakket biedt niet alleen prestaties, maar ook flexibiliteit en gebruiksgemak. Beheer eenvoudig de toegang voor maximaal 25 gebruikers en pas de configuratie aan om te voldoen aan de specifieke eisen van je organisatie.

Eenvoudig beheer

1. Efficiënt licentiebeheer voor meerdere gebruikers: Houd controle over je licenties met de efficiënte beheerfunctie van Windows Server 2022. Controleer en beheer eenvoudig het licentiegebruik van je 25 gebruikers.

2. Gebruiksvriendelijke interface voor meerdere toegangen: Gebruikers-CAL's bieden een intuïtieve interface voor eenvoudige configuratie en beheer van gebruikerstoegang. Verminder de administratieve rompslomp en verhoog de efficiëntie voor alle 25 gebruikers.

Voldoet aan de eisen van de nieuwste Helpdesk-update van Google

Optimale compatibiliteit voor meerdere gebruikers: De Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL is volledig compatibel met de nieuwste vereisten van de Helpdesk-update van Google. Blijf up-to-date en zorg voor een naadloze integratie voor alle 25 gebruikers.

Conclusie

De Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL biedt een schaalbare en krachtige oplossing voor organisaties die een groter aantal gebruikers willen integreren in hun serveromgeving. Schaal moeiteloos, maximaliseer de beveiliging en optimaliseer de samenwerking - allemaal met eenvoudig licentiebeheer. Bereid je organisatie voor op een succesvolle digitale toekomst en maak optimaal gebruik van resources

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën