Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Als klant moet je enthousiast zijn over VMware vSan 7 Enterprise Plus . Dit product biedt een aantal kenmerken en voordelen die de werking van je datacenter kunnen verbeteren. Hieronder staan enkele belangrijke punten om te overwegen:...
€ 5.991,90 *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VOOR DESKTOP 10 PAK VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VOOR DESKTOP 10 PAK
Als klant zou je VMware vSan 7 Enterprise moeten overwegen voor Desktop. Het is een ideaal platform voor virtuele desktops en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ten opzichte van traditionele opslagoplossingen. Hier zijn...
€ 1.091,90 *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
VMware vSan is een softwaregedefinieerde opslagoplossing waarmee je opslagclusters kunt maken en beheren op standaard hardware. Met VMware vSan kun je snel opslag voor je virtuele machines (VM's) voorzien door schijfcapaciteit van...
€ 4.691,90 *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PAK VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PAK
Ik vertel je graag over VMware vSan 7 Advanced . Deze nieuwste versie van het VMware hyperconverged infrastructure (HCI) platform biedt krachtige nieuwe mogelijkheden die het voor klanten nog gemakkelijker maken om HCI in te zetten en te...
€ 891,90 *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Ik ben blij te kunnen melden VMware vSan 7 Advanced . Deze nieuwste versie van het VMware hyperconverged infrastructure (HCI) platform biedt krachtige nieuwe mogelijkheden die het voor klanten nog gemakkelijker maken om HCI in te zetten...
€ 3.291,90 *
VMWARE vSAN 7 STANDAARD VOOR DESKTOP 10 PAK VMWARE vSAN 7 STANDAARD VOOR DESKTOP 10 PAK
Als klant van VMware vSan 7 Standard heb je recht op deze krachtige software. vSan 7 Standard is ontworpen voor gevirtualiseerde omgevingen en biedt opslagprestaties en -functies van Enterprise-klasse. Met zijn all-flash architectuur en...
€ 361,90 *
VMWARE vSAN 7 STANDAARD VMWARE vSAN 7 STANDAARD
Als klant van VMware vSan 7 Standard heb je recht op deze krachtige software. vSan 7 Standard is ontworpen voor gevirtualiseerde omgevingen en biedt opslagprestaties en -functies van Enterprise-klasse. Met zijn all-flash architectuur en...
€ 1.991,90 *
VMWARE vSAN 7 STANDAARD VMWARE vSAN 7 STANDAARD
Als klant van VMware vSan 7 Standard heb je recht op deze krachtige software. vSan 7 Standard is ontworpen voor gevirtualiseerde omgevingen en biedt opslagprestaties en -functies van Enterprise-klasse. Met zijn all-flash architectuur en...
€ 2.599,90 *

Business-Voordelen met vSan van VMware

IT teams profiteren van vereenvoudigde operationele processen met vSan, terwijl tegelijk de wendbaarheid van een bedrijf aanzienlijk wordt verbeterd door een uniforme infrastructuur en door processen en hulpmiddelen - beginnend bij de rand van een netwerk via Core tot Cloud.
Uniforme richtlijnen zowel als de automatisering van processen reduceren de inspanning van IT beheer tot een paar eenvoudige klikken. Daardoor kan het IT personeel meer tijd besteden aan belangrijke strategische IT projecten, in plaats van kostbare tijd te besteden aan routinetaken. Met VMware vSan kunnen organisaties de kosten en complexiteit van traditionele opslagoplossingen verminderen en tegelijk de eenvoudigste weg kiezen naar Hypergeconvergeerde Infrastructuur en Hybride Cloud.

De geïntegreerde Hyperconverged Infrastructure (HCI) oplossing vSan, als vSphere-native storage, vergemakkelijkt ook de uitbreiding van bestaande virtualisaties in een bedrijf en helpt tegelijk de wendbaarheid te vergroten en de complexiteit en daarmee de IT kosten, TCO en bedrijfsrisico's te verminderen. Het gebruik van VMware vSan versnelt dus niet alleen de modernisering van de infrastructuur, maar maakt die ook schaalbaar voor toekomstige eisen, waardoor bedrijven een strategisch en economisch voordeel kunnen behalen.

Hoe werkt VMware vSan 7?

vSan aggregeert eerst alle lokale of direct aangesloten gegevensopslagapparaten tot een enkele opslagpool die door alle hosts in een vSan cluster gedeeld kan worden. Alle virtuele machines met Server toepassingen draaien met vSan op dezelfde hardware die de opslag levert.

Flash-gebaseerde geheugens zoals SSD's, NVMe apparaten of NVDIMM's fungeren als het caching geheugen van de opslag, en HDD's of SSD's worden gebruikt om de gegevens op te slaan. HDD, SSD opslag en cache opslag vormen samen een schijfgroep. Verschillende hosts en hun schijfgroepen kunnen op hun beurt gecombineerd worden tot verschillende soorten clusters, zoals Standard clusters, gestrekte clusters of 2-node clusters.

De opslagbeleidslijnen zijn een elementaire component van vSan. Ze sturen de opslagbeleidslijnen aan: Ze besturen de opslagServices en bepalen ook de parameters voor replicatie of spiegeling. vSan is heel eenvoudig in te stellen met de hulpmiddelen van VMware en is perfect geïntegreerd in het VMware ecosysteem.

Het resultaat is een stabiele, krachtige en horizontaal schaalbare architectuur. Dit maakt onder andere ook prestatievoordelen mogelijk, omdat opslag direct aan een lokale virtuele machine (VM) kan worden toegewezen, en helpt dus ook de bedrijfskosten te verlagen.

De voordelen van VMware vSan 7 op een rijtje

- vSan biedt flash-geoptimaliseerde, veiligGedeelde Opslag alle kritieke gevirtualiseerde werklasten in een onderneming kunnen gemakkelijk en direct benaderd worden via de VMware Native vSphere® gebruikersinterface.

- Het vSan Software Defined Storage systeem is geschikt voor typische bedrijfsbrede toepassingen, maar ook voor virtuele Desktop omgevingen (VDI), en voor Server in bijkantoren.

- vSan draait op industrie-standaard x86 servers en componenten - en biedt het voordeel dat de TCO tot 50% lager is dan die van traditionele opslag.

- Als eerste oplossing met native, software-gebaseerde en FIPS 140-2 gevalideerde HCI encryptie in dit segment, biedt vSan 7 de flexibiliteit die nodig is om IT gemakkelijk te schalen - zonder compromissen.

- Door vSan volledig met de ESXi hypervisor te integreren, kunnen lokale fysieke opslagmiddelen van ESXi hosts gevirtualiseerd en in opslagpools omgezet worden, die op hun beurt gepartitioneerd en aan virtuele machines en toepassingen toegewezen kunnen worden volgens hun eisen aan kwaliteit van dienstverlening.

- Met vSan is er geen behoefte aan externe gedeelde opslag, terwijl opslagconfiguratie vereenvoudigd wordt via Storage Policy-Based Management (SPBM).

- Door opslagbeleid voor virtuele machines (VM) te maken, kunnen opslagvereisten en -functies afzonderlijk bepaald worden, ook voor het verenigen van middelen.

- Alle gegevens worden in tweevoud opgeslagen - voor maximale beschikbaarheid en redundantie, zelfs als een complete node zou uitvallen. Met vSan wordt de beveiliging van interne gegevens dus aanzienlijk verhoogd.

- De op ontwikkelaars gerichte infrastructuur stelt IT beheerders in staat om flexibel toepassingen te maken om VM's en containers te beheren.

- Op basis van de hypergeconvergeerde infrastructuur van vSan is de ontwikkeling van een verenigd, digitaal besturingsvlak mogelijk - met consistente processen van de rand via de Core naar de Cloud, van de rand via de Core, voor Cloud-inherente beveiliging van gegevens in rust, zowel als overgebracht van talrijke openbare Cloud aanbieders.

- Bovendien kunnen hybride opslagoplossingen voor privéCloud en hybrideCloud gerealiseerd worden met vSan, inclusief ondersteuning van vooraanstaande Cloud aanbieders.