Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10538
 • ST7-ADV-DT10-C
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 803,90 * € 891,90 * (9,87% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack: Revolutionaire oplossing voor desktopopslag

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack is de toonaangevende softwaregedefinieerde opslagoplossing die speciaal is ontworpen voor desktopomgevingen. In deze productbriefing belichten we de uitstekende functies en voordelen van dit 10-pack.

Wat is VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack?

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack is een baanbrekende softwaregedefinieerde opslagoplossing waarmee organisaties desktopopslagomgevingen kunnen optimaliseren. Het biedt een schaalbare, kosteneffectieve en zeer beschikbare opslaginfrastructuur voor desktops.

De voordelen van VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack

 • Prestatieboost: Met vSAN 7 Advanced kunnen organisaties profiteren van een aanzienlijke prestatieboost voor desktop workloads. De oplossing optimaliseert de opslagprestaties en biedt een responsieve desktopervaring.
 • Schaalbaarheid: Het 10-pack biedt een hoge schaalbaarheid om desktopresources flexibel uit te breiden en aan groeiende eisen te voldoen.
 • Hoge beschikbaarheid: VMware vSAN 7 Advanced for Desktop biedt functies voor hoge beschikbaarheid om ervoor te zorgen dat desktopgegevens altijd beschikbaar zijn, zelfs in het geval van een hardwarestoring.

Flexibiliteit en integratie

 • Flexibiliteit: De oplossing is veelzijdig en ondersteunt verschillende hardwareplatforms, waardoor organisaties de desktopopslaginfrastructuur kunnen aanpassen aan hun eisen.
 • Integratie: VMware vSAN 7 Advanced for Desktop integreert naadloos in bestaande desktopomgevingen en ondersteunt populaire virtualisatieplatforms om geavanceerde functies en mogelijkheden te bieden.
 • Beheer: Via een gebruiksvriendelijke beheerinterface kunt u uw desktopopslagomgeving eenvoudig configureren en beheren.

VMware vSAN 7 Advanced voor Desktop 10 Pack in actie

Met VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack kunnen organisaties:

 • Desktopprestaties optimaliseren: de oplossing levert verbeterde desktopprestaties zodat gebruikers responsief kunnen werken.
 • Kostenefficiëntie: het gebruik van resources optimaliseren en desktopopslagapparaten consolideren om operationele kosten te verlagen.
 • Desktop provisioning: de oplossing ondersteunt eenvoudige provisioning en schaling van desktops om efficiënt te voldoen aan de behoeften van gebruikers.

Al met al biedt VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack een baanbrekende softwaregedefinieerde opslagoplossing voor desktopomgevingen. Met verbeterde prestaties, schaalbaarheid, hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en integratie is het de ideale keuze voor organisaties die hun desktop storage-infrastructuur willen optimaliseren en een best-in-class desktopervaring willen leveren.

 

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën