Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standaard Microsoft Exchange Server 2019 Standard is een nieuwe versie van het bewezen, krachtige berichtenplatform dat wordt gebruikt voor gecentraliseerd beheer van e-mailverkeer, contactpersonen en...
€ 382,90 *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise is een up-to-date versie van het veilige en krachtige berichtenplatform dat vooral in grotere bedrijven wordt gebruikt voor het centrale beheer van...
€ 2.254,90 *

Bewezen voordelen met Microsoft Exchange Server 2019

Door middel van de zogenaamde mailbox server rol, bundelt Exchange Server transportpaden zoals Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery en Frontend Transport, waardoor de prestaties van de CPU aanzienlijk verbeteren.

Exchange Server 2019 - Efficiënt beheren en organiseren van e-mail, afspraken en taken

De intelligente inbox zorgt voor een hogere productiviteit en efficiëntie van de medewerkers. Dankzij de mogelijkheid tot personalisatie en de uitgebreide zoekfunctie kunnen niet alleen e-mails snel gevonden worden, maar ook contacten, afspraken en taken. Met Microsoft Exchange Server 2019 Standard heeft u alle belangrijke gegevens in één oogopslag. Het beproefde e-mailclientprogramma Microsoft Outlook biedt u de vertrouwde Windows.

Exchange Server 2019 - Beveiliging met Windows Server 2019 Core

Windows Server Exchange 2019 draait op Windows Server 2019 Core en biedt daarmee de meest betrouwbare en ook meest betrouwbare platforms voor uw berichteninfrastructuur. Het efficiëntere gebruik van beschikbare systeembronnen zoals processorkernen, RAM en opslagruimte verhoogt de productiviteit. Door gebruik te maken van de nieuwste encryptie- en hash-algoritmes is de bescherming van uw gegevens nog beter. Het beheren van routinematige taken wordt nog eenvoudiger. En Outlook Mobile biedt veilige mobiele toegang tot Exchange Online voor onderweg.

De belangrijkste innovaties van Microsoft Exchange Server 2019 in één oogopslag

Nieuwe en verbeterde technologieën, functies en diensten in de nieuwste edities van Windows Server zijn ontworpen om gebruikers en organisaties te helpen de focus van hun werk te verschuiven van communicatie naar samenwerking. Als gevolg hiervan helpt Exchange Server 2019 ook de totale eigendomskosten te verlagen door Exchange Server-toepassingen zowel lokaal als in de cloud te leveren.

Het verbetert ook de prestaties, biedt betere beveiliging tegen aanvallers en geeft serverbeheerders meer beheersmogelijkheden.

Exchange Server 2019 draait op Windows Server 2019 Core en is daarmee een van de meest veilige en betrouwbare platforms voor de berichteninfrastructuur van uw bedrijf.

Zowel eindgebruikers als beheerders zullen profiteren van de innovaties in Microsoft Exchange Server 2019:

Exchange Server 2019 - Meta Cache Database (MCDB)

Exchange 2019 biedt bedrijven de mogelijkheid om de Meta Cache Database te gebruiken bij de exploitatie van hun eigen fysieke server met SSD-schijven. Dit automatiseringsscript beveiligt meta-informatie zoals de mappenstructuur van een mailbox en versnelt zowel de toegang als het zoeken. Het stelt beheerders ook in staat om ruimte te creëren voor meer gebruikers in een server geval. Het gebruik van MCDB helpt dus om de kosten te verlagen.

Exchange Server 2019 - Dynamische Database Cache (DDC)

Met de Dynamic Database Cache in Server Exchange 2019 kunt u de opslagcapaciteit dynamisch aanpassen aan uw situatie. Hierdoor kan de beschikbare opslagcapaciteit beter worden benut, zelfs wanneer het aantal actieve databases verandert, en kan de snelheid van de Exchange Server worden verhoogd.

Exchange Server 2019 - Zoekindex

In Exchange Server 2019 is de zoekindex volledig gereorganiseerd. Terwijl het voorheen gescheiden was van de database van een mailbox in de vorige versies, bevindt het zich nu direct daar. Deze innovatie heeft twee doorslaggevende voordelen: Aan de ene kant wordt de administratie aanzienlijk vereenvoudigd, aan de andere kant wordt de zoeksnelheid verhoogd.

Exchange Server 2019 - Windows Server Kern

Met de Windows Server Core, Exchange Server Edition kunnen alle beheerders de standaard versie van het serversysteem op een vereenvoudigde manier uitvoeren. Het eenvoudigere ontwerp maakt de configuratie eenvoudiger, terwijl onnodige diensten die resources verbruiken worden geneutraliseerd. Daarnaast biedt Windows Server Core ook meer veiligheid, omdat het enerzijds minder aanvalspunten heeft voor indringers en anderzijds het risico op het installeren van bugs die de veiligheid bedreigen aanzienlijk wordt verminderd.

Exchange Server 2019 - Toegangsregels voor klanten

De nieuwe Exchange-versie geeft beheerders met de Client Access Rules uitgebreide opties voor het beperken van de toegang tot het configuratiegebied van de servers. Dit heeft niet alleen gevolgen voor het Admin Center zelf, maar ook voor PowerShell, dat verantwoordelijk is voor de configuratie, het beheer en de automatisering van de systemen.

Beheerders kunnen de huidige toegangsregels voor clients gebruiken om een verbinding met Exchange te controleren op basis van een IP-adres, een specifiek authenticatietype en gebruikersprofielen - zelfs land- of regio-afhankelijk - en deze indien nodig rechtstreeks via de server te blokkeren zonder dat er een firewall nodig is. Ze kunnen ook Client Access Rules gebruiken om gedefinieerde gebruikers in staat te stellen PowerShell te gebruiken voor een bepaalde periode.

Exchange Server 2019 - Kalenderuitbreidingen

Met de Exchange 2019-versie profiteert de eindgebruiker vooral van nieuwe praktische functies met betrekking tot de kalender, met name de organisatie van vergaderingen:

  • Standaard einddatum. Deze functie betreft de organisatie van terugkerende bijeenkomsten tot een redelijk aantal.
  • Niet doorsturen. Deze functie stelt de organisator in staat om te voorkomen dat de deelnemers aan een vergadering verzoeken doorsturen naar andere ontvangers.
  • Verbeterd agendabeheer. Hierdoor kunnen beheerders bijvoorbeeld vergaderingen die door een persoon die op vakantie is gegaan of het bedrijf heeft verlaten, annuleren.
  • De configuratie van out-of-office berichten bevat nu drie extra opties: Blokkeer mijn agenda voor een bepaalde periode; Weiger alle vergaderverzoeken die in een bepaalde periode zijn verzonden; Weiger alle vergaderverzoeken die in die periode zijn verzonden.
  • Kalender - Remove-CalendarEvents cmdlet: Hiermee kunnen beheerders vergaderingen die door een gebruiker die het bedrijf heeft verlaten zijn georganiseerd, annuleren.
  • PowerShell proxytoewijzing: Met deze functie kunnen beheerders proxy-rechten toewijzen.
  • Internationalisering van e-mailadressen (EAI): Hiermee kunnen e-mailadressen met niet-Engelse karakters worden doorgestuurd of verzonden.

Exchange Server 2019 - Verbeterde samenwerking op het gebied van documenten

De nieuwe server versie bevat ook de mogelijkheid om bestanden te uploaden en op te slaan op OneDrive for Business, waarbij rekening wordt gehouden met lokale en online bestanden in de lijst van recentelijk gebruikte bestanden.

Functies die niet langer worden ondersteund in Exchange 2019

Met de nieuwe server editie worden enkele van de bekende features van eerdere Exchange versies niet meer ondersteund.

Exchange Server 2019 - gezamenlijk berichtgevingssysteem

Met de Exchange Server 2019 biedt Microsoft niet langer de Unified Messaging (UM) dienst aan. In plaats daarvan is Skype for Business nu beschikbaar met een vergelijkbare functieset. Bedrijven kunnen het dan gebruiken om over te schakelen naar cloud voicemail.

Exchange Server 2019 - TLS-protocol

De versie 2019 ondersteunt het TLS-protocol pas vanaf versie 1.2 en biedt dus meer zekerheid voor het coderingsprotocol.

Systeemvereisten voor Windows Exchange Server 2019

De succesvolle installatie van Exchange Server 2019 vereist bepaalde netwerk-, hardware-, software- en clientvereisten. Daarnaast kan het nodig zijn om rekening te houden met bepaalde coëxistentiescenario's met eerdere versies van Exchange om een soepele werking te garanderen.

Microsoft Outlook wordt aanbevolen voor de communicatie met de klant. Naast Internet Explorer 11 en Microsoft Edge worden ook Google Chrome, Mozilla Firefox en Safari als browser ondersteund.

Exchange Server 2019 - Hardwarevereisten voor Exchange Server 2019

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe Exchange-versie ook zonder problemen kan worden gebruikt, moet de PC 64-bits processoren van Intel of AMD hebben, 200 MB vrije ruimte op het systeemstation en 500 MB vrije ruimte op het station met de Message Queue Database.

Coëxistentiescenario's ondersteund door Exchange 2019

Exchange 2019 ondersteunt enkele eerdere versies van Exchange, zoals hybride implementaties met alle Office 365-clients die zijn bijgewerkt naar de nieuwste Office 365-versie. De Hybrid Configuration Wizard (HCW) van Exchange Server 2013 die gebruikt wordt voor hybride configuratie wordt omgezet naar een cloudgebaseerde toepassing.

De volgende DNS (Domain Name System) namespaces worden ook ondersteund: Contiguous; Discontinuous; Separate en One-Piece Domains.

Welke versies van Windows Exchange Server 2019 zijn beschikbaar bij Wiresoft?

Microsoft Exchange Server 2019 is verkrijgbaar bij Wiresoft in de volgende twee versies: Standard en Enterprise. 

Windows Exchange Server 2019 Standard Edition

De Standard is ontworpen om te voldoen aan de mailbox behoeften van kleine tot middelgrote bedrijven en Office. Het ondersteunt tot vijf mailbox-databases en biedt een verscheidenheid aan praktische functies voor het beheren en organiseren van de samenwerking in teamverband.

Windows Exchange Server 2019 Enterprise-Editie

De Enterprise Edition is ideaal voor grote bedrijven die behoefte hebben aan een groter aantal mailbox databases. Het ondersteunt tot 100 mailbox databases. Deze groupware en e-mailserversoftware biedt een optimale productiviteit: alle medewerkers kunnen alle beschikbare gegevens tegelijkertijd benaderen, beheren en bewerken. Het volledige e-mailverkeer inclusief afsprakenbeheer wordt moeiteloos georganiseerd. De Exchange Server 2019 Enterprise versie is ontworpen voor bedrijven, universiteiten, scholen en overheden.

Flexibele licentie van Windows Exchange Server 2019

U kunt de licentie voor Microsoft Exchange Server 2019 Standard gebruiken als serveroplossing, zowel in uw eigen datacenter als via een cloud. Microsoft zal u in elk geval voorzien van de juiste host-oplossing. Voor het verlenen van licenties kunt u gebruik maken van de bijbehorende online service van Microsoft of uw eigen server.

Wanneer u Microsoft Exchange Server 2019 koopt, levert Wiresoft u geen fysieke schijf, maar een Single User Medialess License Kit (MLK). Na een succesvolle installatie registreert u zich vervolgens online op de Microsoft-website. Uw licentie U kunt dan uw licentie voor Microsoft Exchange Server 2019 zonder tijdslimiet gebruiken.

Wij verstrekken u graag alle gegevens die nodig zijn voor de registratie bij aankoop. Als u de Standard cliëntsoftware Outlook wilt gebruiken, moet u deze desgewenst apart bestellen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de Outlook op het web die in de editie is opgenomen. U profiteert van regelmatige software-updates en blijft altijd up-to-date.

Of het nu gaat om Microsoft Exchange Server Standard of Enterprise licentie: alle Microsoft-producten die beschikbaar zijn bij Wiresoft bevatten uitsluitend originele licentierechten uit het Europese gebied. Wiresoft biedt softwarelicenties die door bedrijven zijn aangeschaft, maar nog niet zijn gebruikt, aan voor aankoop - en dit volledig legaal. Alle licenties werden door Wiresoft gecontroleerd op echtheid en functionaliteit. Veel van onze enthousiaste klanten bevestigen dit. Neem contact met ons op voor meer informatie.