Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standaard Microsoft Exchange Server 2019 Standard is een nieuwe versie van het bewezen, krachtige berichtenplatform dat wordt gebruikt voor gecentraliseerd beheer van e-mailverkeer, contactpersonen en...
€ 345,90 *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise is een up-to-date versie van het veilige en krachtige berichtenplatform dat vooral in grotere bedrijven wordt gebruikt voor het centrale beheer van...
€ 2.029,90 *

Microsoft Exchange Server 2019: een hoeksteen van moderne bedrijfscommunicatie

Inleiding tot Exchange Server 2019

Microsoft Exchange Server 2019 is de nieuwste versie van Microsofts veelgebruikte e-mail- en agendaserver, ontworpen voor organisaties die op zoek zijn naar een robuuste, on-premise communicatie- en samenwerkingsoplossing. Met verbeterde beveiligingsfuncties, prestaties en een gestroomlijnde gebruikerservaring blijft Exchange 2019 een voorkeurskeuze voor organisaties wereldwijd.

Wat is er nieuw in Exchange Server 2019?

Exchange Server 2019 brengt veel verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers, waaronder grotere schaalbaarheid, verbeterde zoekfunctionaliteit en sterkere integratie met andere Microsoft-producten zoals SharePoint en Skype for Business.

Belangrijkste kenmerken van Exchange Server 2019

Schaalbaarheid en prestaties

Ontworpen voor grote ondernemingen, ondersteunt Exchange Server 2019 een hoger aantal gebruikers per server en grotere mailboxen, dankzij een verbeterde opslagarchitectuur en prestatieoptimalisaties.

Verbeterde zoekfunctionaliteit

Met Exchange Server 2019 is de zoekarchitectuur opnieuw ontworpen om snellere en nauwkeurigere resultaten te leveren, wat vooral gunstig is voor organisaties met grote hoeveelheden gegevens.

Beveiliging en compliance

Exchange Server 2019 verbetert de beveiliging met functies zoals encryptie op transportniveau en at-rest berichten, en wordt geleverd met ingebouwde mechanismen voor de preventie van gegevensverlies (DLP) en verbeterde mogelijkheden voor compliance.

Geavanceerde verdediging tegen bedreigingen

Beveiligingsfuncties omvatten verdediging tegen bedreigingen zoals phishing en malware, speciaal ontworpen om bedrijfscommunicatie te beschermen.

Beheer- en managementfuncties

Exchange Server 2019 biedt beheerders verbeterde tools en interfaces voor het beheren van de serveromgeving, onderhoud en het bewaken van de systeemprestaties.

Vereenvoudigd beheer

Het vereenvoudigde beheerconcept van Exchange 2019 stelt IT-teams in staat om taken sneller en efficiënter af te ronden dan ooit tevoren.

De relevantie van Exchange Server 2019

Toekomstbestendig en aanpasbaar

Exchange Server 2019 is ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van moderne organisaties, met een sterke focus op beveiliging, gebruikerservaring en integratie in het Microsoft 365 ecosysteem.

Integratie in de cloud

Hoewel Exchange 2019 is ontworpen voor gebruik op locatie, biedt het naadloze overgangen naar de cloud, waardoor organisaties kunnen profiteren van de flexibiliteit van een hybride omgeving.

Microsoft Exchange Server 2019 vertegenwoordigt de state of the art in bedrijfscommunicatieoplossingen en biedt een sterk, schaalbaar en veilig platform. Deze categorietekst biedt een uitgebreid overzicht om je te helpen de mogelijkheden en waarde van Exchange Server 2019 voor jouw organisatie te begrijpen.

Categorieën