Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

€ 3.129,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10119
 • 395-04604
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Naast tekstverwerking en spreadsheets speelt het...meer
Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Naast tekstverwerking en spreadsheets speelt het beheer van e-mails, afspraken, contacten en taken in bedrijven een belangrijke rol. Om de dagelijkse communicatietaken aan te kunnen, is Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise de ideale ondersteuning. Met deze betrouwbare en efficiënte softwareoplossing heeft u het volledige e-mailverkeer en ook het complete afsprakenbeheer onder controle. De huidige Exchange Server 2019 versie is gericht op een grote verscheidenheid aan bedrijven, universiteiten, maar ook scholen en overheden.

Welke voordelen biedt Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Het innovatieve mail- en communicatiesysteem Exchange is sinds 1996 beschikbaar, te beginnen met versie 4.0. Bovendien moet een onderscheid worden gemaakt tussen de Standaard en de Enterprise-versie. In tegenstelling tot de Standard kunnen er tot 100 databases per server worden opgezet, waarbij elke database in de betreffende serverversie tot 2 TB aan gegevens kan bevatten. De functionaliteit is verdeeld in twee zogenaamde rollen:

- De hoofdfunctionaliteit omvat de eigenlijke mailbox, die met de databases communiceert en ook de aanvragen van de klant ontvangt.
- De verzending van e-mail wordt beveiligd door het zogenaamde randtransport, dat zich tussen het interne netwerk en het internet afspeelt.

Met Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise kunnen alle medewerkers gelijktijdig toegang krijgen tot de verstrekte gegevens en deze beheren en bewerken. Optimale productiviteit is de belangrijkste focus van deze groupware en e-mail server software. De verschillende vervoersdiensten, zoals

- Ruiltransport,
- Mailbox Transport Submission,
- Mailbox-Transport-Delivery en
- Frontend Transport
samenvoegen. Deze bundeling ontlast de CPU aanzienlijk en verhoogt de prestaties.

Wat betekent intelligente inbox - Exchange Server?

De inbox van Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise is niet alleen uiterst efficiënt, maar biedt ook maximale veiligheid dankzij personalisatie. Een snelle zoekfunctie doorzoekt zowel de inkomende berichten als alle berichten op de server. U kunt uw zoekopdracht ook uitbreiden met uw eigen agenda-items en die van derden. Microsoft Outlook of de browser-ondersteunde Outlook op het web is nodig als een client-oplossing. De mailbox is uiteraard gekoppeld aan de bestaande contacten, zodat bij het verzenden van e-mails de juiste geadresseerden snel en eenvoudig gevonden kunnen worden door het invoeren van een korte omschrijving. Het plannen en schalen van grote mailboxen is veel eenvoudiger met de intelligente inbox-oplossing.

Wat zijn de systeemvereisten voor Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Als klant heeft u alleen een PC met een 64-bit processor en minstens 30 GB harde schijfruimte nodig. Houd er rekening mee dat voor de installatie van elk unified messaging voice packet een extra 500 MB nodig is. Microsoft Outlook wordt aanbevolen voor de communicatie met de client. Het is interessant om op te merken dat Outlook op het web is opgenomen als een op zichzelf staande webapplicatie. De meest voorkomende ondersteunde browseroplossingen zijn Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox en Safari.

Wat krijgt u als u de Microsoft Exchange Server bestelt?

U ontvangt geen gegevensdrager voor het gebruik van Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise. Een dergelijke software-installatie is niet meer up-to-date, vooral omdat gegevensdragers zoals CD's niet altijd de nieuwste programmaversies hebben. In plaats daarvan kunt u de laatste versie rechtstreeks van het internet downloaden en installeren. U ontvangt van ons een Single User MLK als volumelicentie. Na activering profiteert u van een regelmatige update-voorziening en houdt u de serversoftware dus altijd up-to-date. Uiteraard kunt u na activering uw licentie voor onbepaalde tijd blijven gebruiken.

Als u de prestaties van de e-mail, taak- en contactcommunicatie van uw bedrijf aanzienlijk wilt verbeteren, dan is de huidige versie Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise de juiste keuze. U kunt de licentiesleutel voor dit product hier bestellen.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken