Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10119
 • 395-04604
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 2.029,90 * € 2.254,90 * (9,98% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
CU versie Huidige
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie
Extra informatie Tot 100 mailbox databases


Microsoft Exchange 2019 is een actuele versie van het veilige en krachtige berichtenplatform dat vooral in grotere bedrijven wordt gebruikt voor het centrale beheer van e-mailverkeer, maar ook van contacten en taken en gedifferentieerde planning. Hiervoor biedt de Server Enterprise Exchange Server Edition Enterprise  een uitgebreide reeks hulpmiddelen - waaronder optimalisaties van reeds bestaande functies - om communicatie en samenwerking nog efficiënter te maken met door de gebruiker gedefinieerde flexibele toepassingen.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise is een up-to-date versie van het veilige en krachtige berichtenplatform dat vooral in grotere bedrijven wordt gebruikt voor het centrale beheer van e-mailverkeer, maar ook van contacten en taken en gedifferentieerde planning. Daartoe biedt de Exchange Server Enterprise Edition een uitgebreide reeks hulpmiddelen - waaronder optimalisaties van reeds bestaande functies - om communicatie en samenwerking nog efficiënter te maken met op maat gemaakte flexibele toepassingen.

De Enterprise Edition van Exchange Server 2019 is bijzonder geschikt voor grote bedrijven en andere organisaties met veel medewerkers, omdat deze tot 100 mailboxdatabases per server ondersteunt en daarmee optimale productiviteitsmogelijkheden biedt door de professionele organisatie van het complete e-mailverkeer inclusief afspraak- en taakbeheer. Voor elke server moet een Exchange-licentie worden gekocht, evenals licenties voor clienttoegang.

Wiresoft biedt de Enterprise Edition van Exchange Server 2019 aan als gebruikte software tegen een gereduceerde prijs in vergelijking met nieuwe software. Dit maakt het aantrekkelijk voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een voordelige oplossing voor het gebruik van krachtige serversoftware zoals Exchange 2019 Enterprise. Zelfs als gebruikte software heeft deze serverlicentie de maximale schaalbaarheid, prestaties en veiligheid die kenmerkend zijn voor deze editie en kan dus in zijn geheel worden gebruikt.

De licentiëring van Exchange Server Enterprise gebeurt ook voor gebruikte software in overeenstemming met de officiële licentiebeheersvoorwaarden van Microsoft. Gedetailleerde informatie over de verbeteringen en nieuwe functies van Exchange Server 2019 Enterprise en over uw optimale licenties vindt u in het volgende gedeelte.

Belangrijkste voordelen van Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Deze versie van de Exchange Server-software wordt ook vooral gekenmerkt door verbeterde prestaties: De transport paden Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery en Frontend Transport zijn nu gebundeld in de mailbox server rol, wat de CPU prestatie verhoogt.

Bovendien verhoogt de intelligente inbox de productiviteit van het personeel door verschillende functies en maakt hij de workflows efficiënter. De personalisatiemogelijkheden en uitgebreide zoekfuncties maken het gemakkelijker om niet alleen e-mails, maar ook contacten, afspraken en taken terug te vinden, zodat alle belangrijke gegevens altijd in beeld zijn. Bovendien biedt het beproefde e-mailclientprogramma Microsoft Outlook de vertrouwde Windows-interface.

Windows Server Exchange 2019 biedt ook meer op het gebied van beveiliging, omdat de software draait op Windows Server 2019 Core en daarmee een betrouwbaar platform biedt voor messaging-infrastructuren dat efficiënt gebruikmaakt van alle beschikbare systeembronnen, zoals processorkernen en geheugen. De nieuwste versleutelingstechnieken en hash-algoritmen verbeteren ook de gegevensbescherming en maken routinetaken eenvoudiger te beheren. Bovendien biedt Outlook Mobile met Exchange Online veilige mobiele toegang tot e-mails, contactpersonen enz., zelfs wanneer u onderweg bent.

Alle belangrijke vernieuwingen van Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise op een rij

Organisaties en hun gebruikers zullen profiteren van de opgenomen nieuwe en verbeterde technologieën, functies en services in Exchange Server 2019 Enterprise Edition, die hen nu beter ondersteunen bij het verder verleggen van de focus van communicatie naar samenwerking. Door Exchange Server-applicaties zowel op locatie als in de cloud te leveren, levert Exchange Server 2019 ook een zinvolle bijdrage aan het verlagen van de totale eigendomskosten, inclusief verbeterde mogelijkheden voor serverbeheerders. Hieronder vindt u enkele kenmerken die een speciale vermelding verdienen.

Verbeterde prestaties

De opnieuw ontworpen betrouwbare zoekinfrastructuur in Exchange Online voor cloudschaling is nu ook beschikbaar voor Exchange 2019, het maakt ook indexering van grotere bestanden mogelijk met betere zoekprestaties, evenals eenvoudiger beheer. Wijzigingen in de zoekarchitectuur leiden tot een aanzienlijk snellere en betrouwbaardere failover tussen de servers. Bovendien biedt deze Exchange-versie indrukwekkende hardwareondersteuning door de ondersteuning van maximaal 256 GB RAM en 48 CPU-kernen; door het gebruik van dynamische toewijzing van de RAM-cache wordt ook het geheugengebruik geoptimaliseerd voor actief databasegebruik bij het informatieopslagproces. De volgende onderdelen verdienen een speciale vermelding:

 • Meta Cache Database (MCDB): Met Exchange Server 2019 is het nu ook mogelijk om de Meta Cache Database te gebruiken voor de werking van een fysieke server met SSD-schijven. Hierdoor wordt meta-informatie, zoals de mappenstructuur van een mailbox, opgeslagen, wat zowel de toegang als het zoeken versnelt. Het automatiseringsscript stelt beheerders ook in staat ruimte te creëren voor meer gebruikers in een server instance, waardoor de kosten kunnen worden verlaagd.
 • Dynamische Database Cache (DDC): Met DDC kan Server Exchange 2019 Enterprise de opslagcapaciteit dynamisch aanpassen aan de actuele situatie, waardoor deze beter kan worden benut wanneer het aantal actieve databases verandert, daarbij verhoogt DDC ook de snelheid van de Exchange Server.
 • Nieuwe zoekindex: De nieuwe zoekindex in Exchange Server 2019 bevindt zich nu rechtstreeks in de database van een mailbox in plaats van er gescheiden van te zijn zoals in eerdere versies. Dit verhoogt de zoeksnelheid en maakt het beheer van mailboxen veel eenvoudiger.
 • Verbeterde samenwerking bij documenten: Bestanden kunnen worden geüpload en opgeslagen op OneDrive for Business om te delen.

Windows Server Core voor Exchange Server 2019

Het gebruik van Windows Server Core in de Exchange Server 2019-release stelt beheerders nu in staat om het serversysteem op een vereenvoudigde manier te draaien. Het eenvoudigere ontwerp maakt het eenvoudiger om alle onnodige diensten die middelen verbruiken te configureren en uit te schakelen. Windows Server Core biedt ook een betere beveiliging doordat het minder aanvalspunten biedt voor indringers, en het vermindert het risico op bugs die de beveiliging kunnen bedreigen.

Toegangsregels voor cliënten

Beheerders krijgen in Exchange Server 2019 meer opties met Client Access Rules om de toegang tot het configuratiegebied van servers te beperken - zowel voor het Admin Centre als voor PowerShell, dat wordt gebruikt om systemen te configureren, te beheren, maar ook te automatiseren. Met client-toegangsregels kunnen verbindingen met Exchange Server worden gecontroleerd en geblokkeerd op basis van IP-adres, verificatietype of gebruikerseigenschappen, zowel per land als per regio, zonder dat een firewall hoeft te worden gebruikt. Bij gebruik van PowerShell is het ook mogelijk om tijdsperiodes te definiëren.

Belangrijke kalenderverbeteringen

De Exchange 2019-versie biedt ook tal van nieuwe praktische functies voor de agenda, die met name de organisatie van vergaderingen vergemakkelijken:

 • Met de functie Standaard einddatum kan met name de organisatie van regelmatig terugkerende vergaderingen tot een zinvol aantal worden beperkt.
 • Niet doorsturen geeft een organisator de mogelijkheid om te voorkomen dat de deelnemers aan een vergadering dit bericht doorsturen naar andere ontvangers.
 • Out-of-office berichten kunnen nu worden geconfigureerd met onder meer de volgende extra opties: de eigen agenda voor een bepaalde periode blokkeren; alle vergaderverzoeken die binnen een bepaalde periode worden verzonden, afwijzen.
 • Met het cmdlet Remove-CalendarEvents kan een beheerder vergaderingen annuleren die zijn georganiseerd door een gebruiker die op vakantie is of het bedrijf heeft verlaten.
 • Met PowerShell kan de beheerder proxybevoegdheden aan anderen toewijzen.
 • Internationalisering van e-mailadressen (EAI) maakt het mogelijk e-mailadressen met niet-Engelse karakters door te sturen.

Technische informatie over Exchange Server 2019 Enterprise

De volgende details bieden belangrijke informatie over de scenario's die worden ondersteund door Exchange Server 2019, evenals de minimale server-, hardware- en softwarevereisten om een optimale werking van de software te garanderen.

Ondersteunde coëxistentiescenario's voor Exchange Server 2019 Enterprise

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de ondersteuning van eerdere versies van Exchange Server:

 • Exchange 2016: met KU11 voor Exchange 2016 of hoger op alle uitgerolde Exchange-servers, inclusief Edge Transport-servers
 • Gemengde Exchange 2016- en Exchange 2013-omgevingen, als alle Exchange 2016- en 2013-servers aan de eerstgenoemde vereisten voldoen.
 • Exchange 2013: met KU21 voor Exchange 2013 of hoger, inclusief Edge Transport-servers
 • Let op: Exchange 2010 en eerdere versies worden niet langer ondersteund!

Vereisten voor netwerk- en directoryservers voor Exchange Server 2019 Enterprise

Afhankelijk van de Exchange 2019-component zijn de volgende netwerk- en mapserververeisten van toepassing:

 • Domeincontrollers: op alle domeincontrollers moet een van de volgende versies van Windows Server draaien: Windows Server 2019 Standard of Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard of Datacenter of Windows Server 2016 Standard of Datacenter
 • Active Directory-structuur: ten minste Windows Server 2012 R2 of hoger
 • Active Directory-locatie: ten minste één beschrijfbare domeincontroller die ook dienst doet als globale catalogusserver - let op: het is niet mogelijk om de domeincontroller na de installatie van Exchange Server uit de Active Directory-locatie te verwijderen!
 • DNS namespaces - ondersteund zijn: Aaneengesloten, niet-aaneengesloten, eendelige domeinen, alsook afzonderlijke.
 • IPv6: IPv4 moet geïnstalleerd en ingeschakeld zijn op de Exchange-server.
 • Directory Server: Het gebruik van 64-bit hardware zal de prestaties van de directorydienst verhogen.
 • Let op: Installatie van Exchange 2019 op Active Directory directory servers wordt niet aanbevolen om zowel veiligheids- als prestatieredenen - alleen op member servers.

Hardware- en softwarevereisten voor Exchange Server 2019 Enterprise

 • Processor: ten minste 64-bit processor, bijvoorbeeld een Intel-processor die de Intel 64-architectuur ondersteunt (Intel EM64T) of een AMD-processor die het AMD64-platform ondersteunt - NB: Intel Itanium IA64 processors worden niet ondersteund!
 • RAM Mailbox: min. 128 GB
 • RAM Randtransport: min. 64 GB
 • Harde schijf: min. 30 GB op de schijf waarop u installeert, min. 200 MB voor het systeemstation, min. 500 MB vrije ruimte op de schijf voor de database van de berichtenwachtrij
 • Schermresolutie: min. 1.024 x 768 pixels (XGA) of hoger
 • NTFS: voor partities die bv. de systeempartitie, Exchange-binaire bestanden, Exchange-diagnose-logbestanden en transportdatabasebestanden bevatten
 • ReFS: voor partities die mailbox-databases of transactielogboeken bevatten

Ondersteunde besturingssystemen/clients voor Exchange 2019 Enterprise-componenten

Afhankelijk van het Exchange-onderdeel zijn de volgende voorwaarden of vereisten van toepassing:

 • Mailbox of Edge Transport server rol: Windows Server 2019 Standard of Datacenter, respectievelijk
 • Beheersinstrumenten: Windows Server 2019 Standard of Datacenter, Windows 10 64-bits editie
 • .NET Framework voor Exchange 2019
 • Ondersteunde clients: Outlook 2019 - 2013, Outlook 2016 voor Mac, Outlook voor Mac voor Office 365; Microsoft 365 Apps voor Enterprise

Licentieverlening voor Exchange Server 2019 Enterprise

Voor elke instantie van Exchange Server 2019 Enterprise die wordt uitgevoerd - ongeacht of deze in een fysieke of virtuele besturingssysteemomgeving wordt uitgevoerd - is een afzonderlijke serverlicentie vereist. Een instantie wordt ook geacht te draaien als de Exchange Server-software in het geheugen is geladen of als de instructies ervan worden uitgevoerd.

De Enterprise-editie van Microsoft Exchange Server 2019 is in de eerste plaats ontworpen voor de mailboxbehoeften van grote ondernemingen: deze ondersteunt tot 100 mailboxdatabases.

FAQs over Wiresoft gebruikte software van Exchange Server 2019 Enterprise Edition

Wanneer wij Exchange Server 2019 Enterprise als gebruikte software aanbieden, kunt u erop vertrouwen dat uw aankoop niet alleen legaal is, maar dat de serverlicentie ook dezelfde mogelijkheden biedt als de vergelijkbare nieuwe serverlicentiesoftware - ten eerste omdat een software niet kan verslijten, en ten tweede, en dat is het belangrijkste, zowel wat betreft de functionaliteit als de legaliteit van het gebruik. Hieronder vindt u alle antwoorden op veelgestelde vragen bij het kopen van gebruikte Exchange Server software.

Waar komt de door Wiresoft gebruikte Exchange Server 2019 Enterprise software vandaan?

De gebruikte software voor de Exchange Server 2019 Enterprise edition die in de Wiresoft Software Shop wordt aangeboden, is meestal afkomstig van bedrijven die deze software eerst nieuw hebben gekocht en later aan Wiresoft hebben doorverkocht. De redenen voor de verkoop zijn meestal dat er overtollige en dus ongebruikte licenties zijn of dat de software is vervangen door een ander type of een andere editie en daarom niet meer wordt gebruikt. Bij Wiresoft worden dergelijke licenties die al gebruikt of doorverkocht zijn, gemarkeerd als gebruikte software, hoewel ze, zoals vermeld, in principe kunnen worden gebruikt als een nieuwe serverlicentie.

Biedt door Wiresoft gebruikte software zoals Exchange Server 2019 Enterprise kopersbeveiliging?

Ja: De aankoop van Wiresoft gebruikte software zoals Exchange Server 2019 Enterprise-licenties biedt onze klanten dezelfde voordelen als een nieuwe serversoftware: met de koperszekerheid door de onmiddellijke download en de onmiddellijke licentieactivering via de meegeleverde geldige licentiesleutel.

Is de aankoop of het gebruik van gebruikte software zoals Exchange Server 2019 Enterprise legaal?

Ja: Zowel de handel in gebruikte software als het feitelijke gebruik ervan zijn onderworpen aan de gebruikelijke jurisprudentie, die beide legaal verklaart - dit feit is keer op keer bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken. De door Wiresoft aangeboden gebruikte software is dus afkomstig uit de licentievoorraden van bedrijven.

Heeft Wiresoft tweedehands software nog meer voordelen?

Ja: Het Wiresoft-aanbod van gebruikte software biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om bestaande softwarevoorraden tegen een gunstige prijs bij te werken of aan te vullen, omdat de prijs van gebruikte software aanzienlijk lager ligt dan die van vergelijkbare nieuwe software. In de Wiresoft software shop kunt u ook oudere versies van Exchange Server licenties vinden die niet langer nieuw worden aangeboden, waardoor duurdere upgrades vermeden worden. De gebruikte software van Wiresoft heeft bovendien het voordeel audit-proof te zijn dankzij de volledige registratie van alle kopers!

Het Wiresoft-aanbod van gebruikte software omvat niet alleen de 2019-versie van Exchange Server Enterprise, maar ook de Standard-editie - inclusief de respectieve vereiste licenties voor clienttoegang. Bovendien vindt u hier ook voordelige aanbiedingen voor vele andere Microsoft-programma's - met alle voordelen die hierboven zijn genoemd. Als u vragen heeft over uw Exchange Server 2019 Enterprise-licenties, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën