Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10008
 • 021-10554
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 91,90 * € 100,90 * (8,92% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


De Office 2016 editie Standard is ontworpen om alle typische taken van het moderne dagelijkse bedrijfsleven aan te kunnen - en nog veel meer: veel praktische, intuïtief bruikbare tools vergemakkelijken het gebruik van de afzonderlijke programma's, wat de voltooiing van projecten versnelt. Vooral de Office 2016 editie Standard biedt een aanzienlijke plus in toepassingsmogelijkheden in vergelijking met andere edities dankzij de integratie van het DTP-programma Publisher 2016 - hiermee kan een veelheid aan publicaties voor alle doelgroepen professioneel worden gemaakt: van zakelijke mailings tot uitgebreidere advertentiecatalogi.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 Standard - voor de moderne organisatie van kantoor en bedrijf

De Office 2016 Standard is ontworpen om alle typische taken van het moderne bedrijfsleven aan te kunnen - en nog veel meer: veel praktische, intuïtief bruikbare tools maken het gemakkelijker om de afzonderlijke programma's te gebruiken, wat de voltooiing van projecten nog meer versnelt. Met name de Office 2016 Standard editie biedt door de integratie van het DTP-programma Publisher 2016 een belangrijk pluspunt in toepassingsmogelijkheden ten opzichte van andere edities - dit betekent dat een groot aantal publicaties professioneel kan worden geproduceerd voor alle doelgroepen: van zakelijke mailings tot uitgebreidere reclamecatalogi.

Alle programma's die zijn opgenomen in Office 2016 Standard:

 • Word 2016 - Tekstbewerking voor kantoor- en privécommunicatie
 • Excel 2016 - Boekhouding, statistieken, berekeningen
 • PowerPoint 2016 - Maak presentaties en lezingen
 • Outlook 2016 - e-mailcommunicatie, kalender, afspraak- en taakplanning
 • OneNote 2016 - Aantekeningen maken, ideeën verzamelen en documenteren
 • Publisher 2016 - Ontwerp en maak gedrukte media klaar voor druk

Natuurlijk biedtOffice 2016 Standard weer een hele reeks algemeen nuttige functies:

 • De intelligente wizards "Insights", een zoekhulpmiddel dat Office rechtstreeks aan de Bing-zoekfunctie koppelt, en "Tell Me", voor het sneller vinden van functies, ondersteunen zowel professionals als onervaren gebruikers bij het bewerken van documenten.
 • Gebruikers zijn in de cloud verbonden via OneDrive en SharePoint. Bovendien maken uitgebreide functies het delen van gegevens bijzonder flexibel, zodat Office 2016 de samenwerking op het gebied van Office en de realtime levering ervan verder optimaliseert.
 • Ook voor deze en de andere edities zijn nieuwe Office beschikbaar: De "Donkergrijs"-modus heeft bijzonder sterke contrasten, terwijl het "Gekleurde" ontwerp de programma's in een moderne look weergeeft.

De Microsoft Office 2016 Standard Edition is niet beschikbaar in de reguliere winkels voor individuele klanten, maar alleen als volumelicentie, zoals gebruikt in grotere bedrijven. Bij Wiresoft daarentegen kunnen zowel particuliere gebruikers als zelfstandigen en KMO's ook de Office Standard 2016 kopen. Dit wijkt af van de gangbare edities Home & Student of Home & Business door het lay-outprogramma Publisher.

De aankoop van een 2016 editie heeft het voordeel dat het wordt ondersteund door oudere Microsoft-besturingssystemen vanaf Windows 7 - een belangrijke, aankoopbeslissende functie voor die kopers die deze of een opvolgende versie blijven gebruiken. Naast de 2016 versie van Office 2016 Standard biedt de Wiresoft online shop ook de Professional Pro editie aan als gekochte versie (geen abonnement!). Het volgende overzicht geeft een gedetailleerde presentatie van alle individuele programma's die zijn opgenomen in Office 2016 Standard.

Algemene nieuwigheden in Office 2016 Standard

DeOffice 2016 Standard bevat verschillende nieuwe functies in de Standard om gebruikers te helpen hun werk te doen:

 • "U wenst" (Tell Me) is een gebruikersassistent (Nederlands: "U wenst"), die de vorm heeft van een gloeilamp als icoon. Wanneer een gebruiker een functie zoekt, typt hij/zij in het invoerveld kort in wat hij/zij wil doen, en Tell Me laat zien waar en hoe dat moet, of biedt verdere ondersteuning.
 • Insights is ook een wizard waarmee u op basis van Bing intelligent zoeken kunt gebruiken om overeenkomende zoekresultaten te vinden voor termen die bijvoorbeeld in een Office staan, en deze weergeeft in het paginagedeelte van het Office.
 • Vereenvoudigd delen maakt het mogelijk om Excel-, Word- en PowerPoint-documenten gemakkelijker te delen en individuele rechten toe te kennen aan de ontvangers.
 • Voor Word, Excel en PowerPoint geeft de Versiehistorie-functie ook oudere versies van een document weer en stelt deze beschikbaar.
 • De integratie van OneDrive stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot Office vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat, als deze daar zijn opgeslagen.
 • De Data Loss Protection (DLP) functie is beschikbaar voor Word-, Excel- en PowerPoint-documenten via SharePoint Online en OneDrive for Business om centraal beleid te maken voor het gebruik en delen van gevoelige gegevens. Zodra een veiligheidsrisico wordt vastgesteld, ontvangt de betrokken gebruiker een waarschuwing.

Programma-specifieke individuele functies in Office 2016 Standard

De afzonderlijke programma's in de Office 2016 Standard Edition bieden ook een aantal verbeteringen en nieuwe functies:

Nieuwe Word-functies in Office 2016 Standard

Het Word-programma dat in Office 2016 Standard is opgenomen, bevat verbeteringen aan bestaande functies en enkele nieuwe tools. Met name deze maken het teamwerk aan Word-documenten nog efficiënter - of het nu op Office is of online in de cloud. Bovendien biedt Word 2016 nog meer sjablonen en de bijzonder praktische functie om een PDF-document direct in het programma te openen:

 • Open PDF direct in Word: Bij het openen van een PDF met Word 2016 wordt niet alleen de opmaak inclusief lettertypes overgedragen, maar ook afbeeldingen en grafieken. Deze kunnen direct worden bewerkt met de in Word geïntegreerde tools. Daarna kan dit Word-document ook weer in PDF-formaat worden opgeslagen.
 • Nieuwe opties voor Wordart-vormen: Word 2016 bevat nog meer opties voor de WordArt-formulieren om documenten individueel te ontwerpen - teksten kunnen vrij worden getransformeerd, bijvoorbeeld om ze aan te passen aan de vorm van een grafisch element, enz.
 • Verbeterde real-time invoer: De "Real-time input" tool maakt het gelijktijdig werken in teamverband aan een Word-document nog efficiënter en tegelijkertijd duidelijker: Als een bepaalde gebruiker wijzigingen aanbrengt in een Word tekst terwijl andere medewerkers deze ook hebben geopend, kunnen ze niet alleen de acties volgen, maar deze ook corrigeren als dat nodig is.
 • Verbeterde commentaar: Naast het weergeven van wijzigingen in real time, geeft de geoptimaliseerde commentaarfunctie in Word de opmerkingen van elke werknemer weer, zodat andere gebruikers er direct op kunnen reageren in hetzelfde commentaarveld. Op deze manier worden alle opmerkingen centraal geïntegreerd in hetzelfde Word-document, zodat gebruikers er geen e-mails over hoeven te schrijven.
 • Bijgevoegde map: De map waarin een Word-document is opgeslagen kan als een zichtbare jumplist aan elk Word-document worden toegevoegd. Hierdoor hebben alle medewerkers direct toegang tot het systeem en tot alle andere documenten die erin zijn opgenomen.

Nieuwe functies in Excel 2016 voor Office Standard

Een van de aanbevolen functies in Excel 2016 is de suggestie van het meest geschikte grafiektype voor de betreffende berekening. De gebruiker markeert eenvoudigweg de betreffende gegevens met de muis en het programma maakt een selectie van geschikte diagrammen als een live-preview op basis van de werkelijke gegevens.

Daarnaast zijn er verschillende nieuwe diagramtypen beschikbaar om bepaalde berekeningen nog duidelijker te illustreren:

 • Het watervaldiagram is een soort staafdiagram dat kan worden gebruikt om positieve en negatieve veranderingen van een bepaalde waarde weer te geven.
 • Het histogram is geschikt voor het weergeven van de frequentieverdeling van bepaalde klassen.
 • Het type Treemap illustreert de verhoudingen in een hiërarchische structuur.
 • De Paretodiagram behoort tot de histogrammen en wordt gebruikt om waarden zowel absoluut als relatief te visualiseren in de vorm van kolommen.
 • De sunburst chart wordt vooral gebruikt om hiërarchische gegevens te ordenen in de vorm van concentrische ringen om relaties tussen hen te tonen.
 • De box chart - ook wel box plot of box & whiskers genoemd - toont statistische evaluaties in de vorm van kwartielen en medians.

Daarnaast biedt Excel in Office 2016 Standard verschillende nieuwe berekeningstypes, zoals de PROGNOSE.ETS-functie, die nu ook gebruikt kan worden om op korte termijn alternatieve toekomstprognoses te genereren, waaronder best & worst cases. Interactieve grafieken in draaitabellen met de nieuwe geïntegreerde Business Intelligence functies bieden onder andere drill-down navigatie zoals bekend van Online Analytical Processing (OLAP). De nieuwe LET-functie verbetert de rekenkracht en de combinatiemogelijkheden in Excel 2016: individuele gebieden binnen een formule kunnen worden benoemd. Het nieuwe weergavefilter maakt het mogelijk om de sorteringen en filters van andere medewerkers in een werkblad te verbergen en alleen uw eigen medewerkers weer te geven.

PowerPoint-functies in Office 2016 Standard

De 2016-versie van PowerPoint breidt de mogelijkheden voor het ontwerpen van presentatiedia's uit met nieuwe tools, animaties en afbeeldingen, evenals mogelijkheden voor tijdmanagement:

 • Bij het invoegen van een grafiek of illustratie in een dia doet de geïntegreerde PowerPoint Designer verschillende ontwerpsuggesties die met een klik direct kunnen worden overgenomen.
 • De nieuwe PowerPoint Morph functie maakt het mogelijk om geanimeerde overgangen tussen twee presentatie dia's te maken. Morphing werkt met afbeeldingen en grafieken of 3D-vormen, maar ook met woorden en tekst.
 • Het penseelgereedschap wordt gebruikt om afzonderlijke elementen zoals termen, maar ook afbeeldingen in een presentatie op een dia duidelijk te accentueren door ze in kleur te accentueren. Het markeren gebeurt alleen in de presentatiemodus, het PowerPoint-document zelf wordt niet gewijzigd.
 • Time-tracking geeft presentatoren nog meer controle over het tijdsmanagement van een presentatie: het toont altijd de beschikbare tijd, zodat het tijdsbestek ondanks mogelijke vertragingen behouden blijft.
 • De share-functie maakt het nog makkelijker om een presentatie te publiceren via social media kanalen zoals Facebook en andere.
 • De presentatieservice kan worden gebruikt met een Microsoft-account om een live presentatie toegankelijk te maken voor andere geïnteresseerden via een browser.

Praktische nieuwe Outlook-functies in Office 2016 Standard

Outlook 2016 heeft een aantal nieuwe functies om gebruikers te helpen de dagelijkse stroom van e-mail efficiënt te beheren en om inhoud, contacten en documenten nog sneller te vinden; het verzenden van bestandsbijlagen is nu nog eenvoudiger en sneller:

 • De Clutter-functie scheidt belangrijke van onbelangrijke e-mails in de inbox en sorteert deze laatste in een aparte junkmailmap. Hij schakelt ook alle potentieel gevaarlijke inhoud, zoals onveilige links of malware, uit. Clutter detecteert ook gebruikersgedrag, zoals welke e-mails eerst worden gelezen, welke later worden gelezen en welke volledig worden genegeerd, waardoor de sorteercriteria voortdurend worden verbeterd.
 • Met behulp van een virtuele zoekmap worden e-mails of personen en contactpersonen eerst gefilterd op basis van een vooraf gedefinieerd zoekcriterium en vervolgens collectief weergegeven.
 • Na het invoeren van een naam of het klikken in het veld "Aan" van een nieuwe e-mail, stelt het adresboek overeenkomstige contacten uit het adresboek voor, maar ook degenen met wie de afzender van het bericht vaak communiceert.
 • Bijlagen kunnen nog sneller worden gevonden en verzonden omdat Outlook 2016 een lijst toont met alle bestanden die het laatst zijn gebruikt wanneer u op "Attach file" klikt. De bijlagen bevatten een uitklapmenu met functies voor onmiddellijk openen, kopiëren, opslaan of verwijderen door te klikken.
 • Via OneDrive en SharePoint kunnen de daar opgeslagen bestanden als link worden verstuurd. Dit vermindert de hoeveelheid gegevens in een e-mailbox aanzienlijk.

Opmerking programma OneNote in Office 2016 Standard

Tot slot bevat de Office 2016 Standard ook OneNote, het populaire digitale notitieboekje, dat door zijn veelzijdigheid bijna overal kan worden gebruikt en vooral geschikt is voor

Smartphones en tablets kunnen overal worden gebruikt om aantekeningen te maken, te bewerken en te delen.

 • Met OneNote kunnen ideeën en taken spontaan worden vastgelegd en gesynchroniseerd op alle apparaten.
 • Dit omvat ook foto's, videobestanden en tekst. De geïntegreerde tekst- en spraakherkenning maakt het mogelijk om teksten in afbeeldingen (bijv. screenshots) en spraakbestanden te doorzoeken op trefwoorden.
 • OneNote integreert in verschillende Office, waardoor het gemakkelijk is om daar aantekeningen te maken.
 • Aantekeningen kunnen ook met de hand worden ingevoerd op apparaten met aanraakfunctionaliteit.
 • Notities kunnen ook aan elkaar worden gekoppeld, waarbij de inhoud van internetbronnen automatisch wordt gelinkt.
 • De notebooks kunnen worden opgeslagen op OneDrive en worden gedeeld met andere gebruikers.

Publisher 2016 beschikbaar in Office 2016 Standard

Publisher is het praktische Office voor het creëren van een verscheidenheid aan media voor online of print. Deze publicatiesoftware is een speciaal onderdeel van MS Office 2016 Standard en is niet opgenomen in de Home & Student of Home & Business.

De gebruiksvriendelijke interface biedt een duidelijke indeling van alle belangrijke functies. De intuïtief bruikbare tools ondersteunen zowel onervaren als professionele gebruikers bij de opmaak van veeleisende documenten en bij het bewerken van afbeeldingen om optimale resultaten te bereiken. Teksten en beelden kunnen visueel worden aangepast met beeldeffecten zoals schaduwen, lichtgevend en 3D, maar ook met reflecties. In het ontwerpgebied is een aparte kolom beschikbaar voor het bewerken van meerdere afbeeldingen. Deze kunnen dan intuïtief worden uitgewisseld via drag & drop. En speciaal voor digitaal drukwerk met een online fotoservice kunnen documenten die in Publisher zijn gemaakt ook als JPG-formaat worden opgeslagen.

Belangrijke functies en kenmerken van Publisher 2016 zijn

 • Bij het openen van Publisher worden alontwerpsjablonen in de meest gangbare formaten weergegeven voor alle soorten documenten: voor privédoeleinden zijn er sjablonen voor A4-folders en -brieven etc., voor commercieel gebruik ook sjablonen voor brochures met meerdere pagina's en uitgebreidere catalogi. Alle elementen die in een sjabloon zijn voorgedefinieerd, zoals koppen, paginanummers, vakjes, maar ook kleuren, lettertypes en opmaak kunnen individueel worden aangepast en als een nieuw sjabloon worden opgeslagen, zodat ze weer beschikbaar zijn voor soortgelijke publicaties.
 • Zelfs de geïntegreerde modules - zoals koppen, tekstkaders en kolommen, enz. - kunnen worden overgenomen of aangepast, zodat een uniform ontwerp voor alle publicaties beschikbaar is.
 • De schaalbare SVG vectorafbeeldingen in Publisher, evenals de beschikbare 3D-objecten , kunnen worden vergroot of 360 graden worden gedraaid, terwijl ze altijd scherp blijven.
 • Met behulp van de drag & drop-functie kunnen afbeeldingen en grafieken niet alleen uit een map of de Microsoft ClipArt-bibliotheek in een Publisher-document worden geïmporteerd, maar ook van het internet of een online fotoalbum via Bing image search.
 • De liniaalfunctie maakt een millimeternauwkeurige plaatsing in het document mogelijk.
 • Het tekstveldhulpmiddel is vooral bij publicaties met meerdere pagina's een praktische hulp; zodra een langere tekst in een tekstkader wordt ingevoegd, geeft een ellipsvormig teken aan of er nog meer tekst is, maar deze is niet zichtbaar. Door het koppelen van afzonderlijke tekstvelden wordt de ingevoegde tekst automatisch onder hen verdeeld.

Systeemvereisten voor Office 2016 Standard:

MS Office Standard is beschikbaar in 32-bits en 64-bits versies. De 64-bits versie wordt normaal gesproken automatisch geïnstalleerd - op een 32-bits besturingssysteem met x86-processor kan alleen de 32-bits versie worden geïnstalleerd. Afhankelijk van het besturingssysteem kunnen de individuele hardwarevereisten verschillen - vooral met betrekking tot het geheugen en de ruimte op de harde schijf. Let op de volgende minimumeisen:

 • Besturingssysteem: minimaal Windows 7 of hoger of Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Processor: x86 of x64 bit processor met ten minste 1 GHz en SSE2
 • Werkgeheugen: 1 GB RAM (32-bits), 2 GB RAM (64-bits)
 • Harde schijfruimte: minstens 3,0 GB
 • Beeldscherm: min. 1.024 x 768 resolutie
 • Grafische kaart: min. DirectX 10 grafische kaart voor grafische hardwareversnelling

MS Office 2016 Standard goedkoop bij Wiresoft in Online-Shop

De editie MS Office 2016 Standard is niet beschikbaar in de gebruikelijke handel, maar alleen als volumelicentie voor bedrijven. In de Wiresoft online shop is de Office 2016 Standard software ook individueel verkrijgbaar, als gekochte versie en zonder verplichtingen zoals bij een abonnement met software-updates; bij aankoop via Wiresoft worden dus alleen de eenmalige kosten gemaakt. U koopt de volledige versie van het programma, met dezelfde omvang van de programma's en functies als de volumelicentie, met als enige verschil dat dit Office 2016 Standard een enkele licentie is die uitsluitend door u wordt gebruikt.

Veilige software kopen met Wiresoft: Het kopen van Office 2016 Standard of een andere Office 2016 editie is niet alleen bijzonder goedkoop en handig met Wiresoft, het is ook veilig: Deze Office 2016 Standard software is een enkele gebruikerslicentie die deel uitmaakte van een grotere volumelicentie, die meestal alleen kan worden gekocht en gebruikt door grotere bedrijven. Bij de aankoop van een volumelicentie hebben deze bedrijven ook het recht om overtollige softwarelicenties door te verkopen - bijvoorbeeld aan Wiresoft. Het maakt niet uit of deze licenties niet zijn gebruikt, of dat de betreffende Office is vervangen door een nieuwere programmaversie of niet meer wordt ondersteund door een algemene aanpassing van de hardware of een update van het besturingssysteem in een bedrijf. Door de verkoop kan de volumelicentie worden geannuleerd en omgezet in individuele licenties - deze worden dan aangeduid als gebruikte software. De opsplitsing in enkelvoudige licenties heeft geen invloed op de omvang van de programma's of hun functionaliteit en de software is niet onderhevig aan slijtage door gebruik.

Wiresoft verkoopt alleen die volledige versies van MS Office Standard of andere Microsoft-programma's die identiek zijn aan de originele Microsoft-versies of -edities; bovendien zijn deze alleen afkomstig van legale bronnen van eerste kopers die in Europa wonen.

Bij de aankoop van Office 2016 Standard als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop neemt u dus geen enkel juridisch risico, aangezien de handel met gebruikte software uitdrukkelijk door de wet is toegestaan, wat ook door talrijke arresten is bevestigd.

Deze Office 2016 Standard kan direct na de aankoop op uw PC worden geïnstalleerd en de download is voltooid. Hij kan worden geactiveerd met de meegeleverde volumelicentiesleutel - Multi-Activation-Key (MAK) - en zonder enige tijd of andere beperkingen worden gebruikt.

De aanschaf van Microsoft Office is voor Wiresoft-klanten een economische mogelijkheid om dergelijke normaal gesproken niet beschikbare programma's tegen een bijzonder gunstige prijs aan te schaffen. Daarom profiteren vooral zelfstandigen en particuliere gebruikers, maar ook kmo's van ons laaggeprijsde softwareaanbod: met Wiresoft krijgen ze niet alleen alle exclusieve voordelen van de Office 2016 Standard Edition, maar besparen ze ook geld bij de aankoop!

In de Wiresoft software shop vindt u de Office 2016 Standard Edition en andere edities en versies en andere Office als aankoopversie. Als u vragen heeft over Office 2016 Standard of een andere Microsoft Office 2016 Edition, gebruik dan ons deskundig advies per e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën