Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10022
 • 076-05829
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 235,90 * € 260,90 * (9,58% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Project 2019 Standard is de nieuwste versie van Microsofts flexibele projectmanagementsysteem, dat vooral gericht is op KMO's en zelfstandigen. Het programma bevat alle functies die nodig zijn voor het plannen, controleren en rapporteren van projecten. Veel praktische sjablonen en functies vergemakkelijken het maken en beheren van alle taken en verhogen zo de efficiëntie, die een grote rol speelt in het moderne zakenleven. Project 2019 Standard voldoet aan alle eisen met betrekking tot succesvol portfolio-, risico- en documentbeheer, waaronder ook centrale administratie en middelen- en tijdregistratie. Het gebruik van Gantt-diagrammen biedt duidelijkheid voor complexe projecten door het gebruik van meerdere geïntegreerde schema's en eenvoudiger begrip van taakrelaties, en de geïntegreerde rapporten bieden belangrijke inzichten en informatie om met anderen te communiceren.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"

MS Project 2019 Standard - de projectmanagementsoftware als single user versie voor aankoop

Project 2019 Standard is de nieuwste versie van het flexibele projectmanagementsysteem van Microsoft, dat vooral gericht is op het MKB en zelfstandigen. Het programma bevat alle functies die nodig zijn voor het plannen, controleren en rapporteren van projecten. Veel praktische sjablonen en functies vergemakkelijken de creatie en het beheer van alle taken en verhogen zo de efficiëntie, wat vooral belangrijk is in het moderne bedrijfsleven.

Project 2019 Standard voldoet aan alle eisen voor succesvol portfolio-, risico- en documentbeheer, inclusief centrale administratie en middelen en tijdregistratie. Het gebruik van Gantt-grafieken biedt duidelijkheid voor complexe projecten door meerdere geïntegreerde schema's en een beter begrip van taakrelaties mogelijk te maken, en de geïntegreerde rapporten bieden belangrijke inzichten en informatie voor de communicatie met anderen.

Voor wie is Project Standard 2019 ontworpen?

Project 2019 Standard Edition is ontworpen voor individuen of projectmanagers die projecten ontwikkelen en beheren in eigen beheer in plaats van in teamverband, zoals het geval is in kleine tot middelgrote bedrijven. Voor deze editie is dus geen synchronisatie met Microsoft SharePoint of Project Server nodig. Desalniettemin is Project 2019 Standard een van de meest populaire edities voor het voltooien van de meeste projectmanagementtaken, omdat het alle noodzakelijke functies en functies biedt, evenals business intelligence-tools voor typische gebieden van projectplanning en -beheer, zoals Projectplanningen, kostenplanning, taakbeheer, rapportage.

De Microsoft Project 2019 Standard is alleen verkrijgbaar in reguliere winkels met een volumelicentieovereenkomst; Wiresoft daarentegen biedt het als gebruikte software aan in de vorm van een enkele licentie als gekochte versie - en tegen een aanzienlijk lagere prijs. Hierdoor kunnen niet alleen KMO's maar ook zelfstandigen gebruik maken van deze Microsoft-software.

Met de andere Microsoft-applicaties die beschikbaar zijn in de software online shop van Wiresoft en die ook tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden als gebruikte software enkelvoudige licenties, kunnen klanten ook gebruik maken van Microsoft-programma's die compatibel zijn met de Project 2019 Standard, zoals Windows 10. Het volgende overzicht toont de belangrijkste optimalisaties en kenmerken van de Project 2019 Standard editie.

De nieuwe Projectversie 2019 Standard kenmerken en verbeteringen

Project 2019 Standard verschilt ook optisch van de vorige versie door een duidelijkere presentatie van de desktopinterface. Dit kan nu ook worden weergegeven in de Office"gekleurd", "donkergrijs" en "wit".

Nieuwe functies in MS Project 2019 Standard omvatten nu de praktische functie van het koppelen van taken via het uitklapmenu, het nieuwe veld "Collectieve taaknaam" in de taaktabel, evenals de mogelijkheid om tijdlijnbalken te labelen en de voortgang van de taak weer te geven. Bovendien kunnen de begin- en einddatum voor elke tijdlijn afzonderlijk worden ingesteld, wat een beter overzicht geeft van de betrokken taken. Er is ook een nieuwe snelle zoekfunctie voor woorden of zinnen die verwijzen naar een specifieke taak. Voor meer details, zie hieronder.

Gemakkelijke projectcreatie en -beheer

Met Project 2019 Standard kunnen met een paar klikken nieuwe projecten worden gecreëerd: U kunt kiezen tussen een grote selectie van sjablonen die zijn gedefinieerd voor typische projecttypen of een neutrale, lege Gantt-grafiek. Gegevens of takenlijsten uit Excel, Word, Outlook of PowerPoint kunnen ook naar Project worden overgebracht; de bijbehorende opmaak of structuur blijft behouden. Taken kunnen worden geïmporteerd in de Gantt chart via het Project taakmasker, en de gelijktijdige toevoeging van meerdere taken wordt ook ondersteund, inclusief resource-toewijzingen en relaties. Er zijn verschillende weergavemogelijkheden en functies beschikbaar:

Diagramtypen in Project 2019 Standard

Naast de Gantt-grafiekdisplay biedt Project 2019 Standard nog vele andere opties voor het weergeven van taken of middelen en links naar een project. Het project biedt de volgende verschillende soorten weergaven om informatie over een project weer te geven in de vorm van tabellen, groepen, filters of details: Activiteiten-, resource- en toewijzingsweergaven; weergaveformaten zijn onder andere de standaard Gantt chart (balken), de netwerkgrafiek (flowchart), een formulier, een blad (tabel), en een gebruik (kolommen).

Structureren en verbinden van activiteiten

In Project Standard 2019 kunt u de Tab-toets gebruiken om positieve of negatieve inspringingen toe te voegen aan individuele taken om hiërarchieën in een project te schetsen of weer te geven, waarbij wijzigingen automatisch van invloed zijn op alle taken.

U kunt ook twee taken in een project koppelen om hun relatie als een relatie weer te geven. Dit maakt het mogelijk om wijzigingen aan één taak te laten doorwerken in de gekoppelde taak, wat vooral belangrijk is voor projectplanningen.

Nieuw: Om een taak in MS Project Standard 2019 te koppelen, is het niet meer nodig om de ID ervan te kennen: het is voldoende om de juiste cel te selecteren in de kolom "Voorganger", die een naar beneden wijzende pijl zal tonen.

Etikettering van de tijdlijnbalken

Nieuw: De voortgang van een project kan ook in MS Project Standard 2019 op een eenvoudige en begrijpelijke manier worden weergegeven, aangezien de tijdlijnbalken nu kunnen worden gelabeld. De voortgang van een taak kan ook direct worden weergegeven, wat de duidelijkheid verder ten goede komt.

Nieuw veld "Collectieve taaknaam

Nieuw: MS Project Standard 2019 heeft nu het veld "Collectieve taaknaam" om een specifieke taak te vinden in het algemene plan van een project, die snel omslachtig kan worden, vooral met een grote lijst. Het alleen-lezen-veld verbetert de duidelijkheid van een projectstructuur door de namen van alle samenvattende taken die aan een bron zijn toegewezen weer te geven.

Typische componenten in MS Project Standard 2019

Uiteraard zijn de reeds bestaande onmisbare basiscomponenten ook verder geoptimaliseerd in de MS Project 2019 Standard:

Portefeuillebeheer

Portefeuillebeheer, waarmee alle projecten kunnen worden vastgelegd en gecontroleerd, is nog steeds een van de belangrijke onderdelen van de MS Project 2019 Standard. Projectmanagers houden dus altijd het overzicht en herkennen direct de actuele status, zodat ze direct kunnen reageren als er moet worden ingegrepen als een project niet volgens plan verloopt, bijvoorbeeld als bepaalde taken niet volgens de planning zijn uitgevoerd, de kosten exploderen of de middelen schaars zijn of niet beschikbaar zijn. De respectievelijke rapporten voor een project worden voortdurend onafhankelijk van elkaar geüpdatet en de huidige status kan met een enkele klik duidelijk worden bekeken. De MS Project 2019 Standard Edition heeft ook nieuwe displays voor budgetbeheer en schema's die een gedetailleerder overzicht geven voor projectbeheer; de aansluiting op Power BI vult het portfoliomanagement aan met analysefuncties en, indien nodig, suggesties voor verbeteringen.

Intuïtief middelenbeheer

De in de MS Project Standard geïntegreerde instrumenten en functies voor een effectiever beheer van de middelen maken een nog gedetailleerdere en duidelijkere planning en administratie van het gebruik van de verschillende middelen mogelijk. In Project 2019 Standard worden de verschillende soorten middelen gedifferentieerd naar "werk", "materiaal" en "kosten", zodat ze nog preciezer kunnen worden gebruikt. Met behulp van de resourcepool kunnen deze centraal worden beheerd voor projectoverschrijdende planning en worden toegewezen aan individuele activiteiten, zodat rekening kan worden gehouden met beperkingen, bijvoorbeeld in termen van beschikbaarheid van tijd of zelfs financiële beperkingen (kostenlimieten), alsmede de bezetting van mankracht en het risico van overbelasting. De beschikbare budgetten kunnen ook worden gespecificeerd voor elk type middel.

De Standard via Ganttgrafiek toont duidelijk de overeenkomstige taak- en tijdregistratie en het respectieve taakpad toont de huidige status-quo. Daarnaast kunnen alle processen specifiek worden georganiseerd en gekoppeld via de contextgerelateerde gebruikersinterface en worden aangestuurd via de bijbehorende tijdsassen.

Rapportage in MS Standard 2019

Een ander belangrijk onderdeel van agile projectmanagement is de visualisatie van projectgegevens in de vorm van rapporten - hetzij om de status quo over te brengen, hetzij als rapport na afloop van een project. Voor dit doel biedt Project 2019 Standard een nieuwe set van typische rapportsjablonen, die kunnen worden aangevuld met extra illustratieve afbeeldingen en diagrammen om informatie over de status van het project met anderen te delen.

Projectbestanden kunnen in verschillende formaten worden opgeslagen: Naast de oudere bestandsformaten Project 2000 - 2003 en Project 2007 zijn .PDF, .XPS, .CSV, .XML en Microsoft Excel werkmappen beschikbaar.

Hardware en andere vereisten voor het gebruik van de Microsoft Project Standard

In principe kan MS Project Server 2019 Standard in zowel de 32-bits als de 64-bits versie alleen worden gebruikt in combinatie met Windows 10 of Windows Server 2019! Alle verdere details over de minimumeisen vindt u in het volgende overzicht:

 • Besturingssystemen (absoluut noodzakelijk): Windows 10, Windows Server 2019
 • Processor: min. 1,6 GHz, Dual Core
 • Werkgeheugen: 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM (64 bit)
 • Harde schijf: 4 GB beschikbare opslagruimte
 • Schermresolutie: 1.280 x 768 pixels
 • Grafische kaart: DirectX 10 voor grafische hardwareversnelling
 • .NET-versie: sommige functies vereisen ook ten minste .NET 3.5 of 4.6
 • Aanraakfuncties zijn ook geoptimaliseerd voor Windows 10
 • Cloud file management mogelijkheden vereisen OneDrive, OneDrive for Business of SharePoint.
 • Browser: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox in de huidige versies

Koop MS Project 2019 Standard Edition als enkele licentie van Wiresoft

Wiresoft biedt de MS Project 2019 Standard Edition in de online shop aan in de vorm van een single-user licentie als zogenaamde gebruikte software - tegen een aanzienlijk lagere prijs dan nieuwe software. Naast de gereduceerde prijs biedt deze aankoopversie ook de voordelen van een tijdelijke onbegrensde bruikbaarheid, omdat het geen abonnementsversie is, zodat de software zonder internetverbinding kan worden gebruikt.

Deze single user licentie van MS Project 2019 in de Standard Edition is een volumelicentie van hetzelfde programma dat in een bedrijf wordt gebruikt. Door de wederverkoop werd deze licentie ontbonden en omgezet in single user-licenties, die nu worden aangeduid als gebruikte software of "Used Software". Noch de splitsing van de onderliggende volumelicentie, noch de nieuwe benaming van de MS Project 2019 Standard als "Gebruikte Software" betekent echter beperkingen met betrekking tot de functionaliteit of bruikbaarheid ervan, aangezien software over het algemeen niet verslijt.

Daarom: De aankoop van software is altijd een veilige zaak met vele voordelen voor u met Wiresoft! Wanneer u een licentie van MS Project 2019 Standard koopt die beschikbaar is in de Wiresoft Shop, profiteert u niet alleen van de absoluut gunstige prijs, maar ook van de veiligheid door directe download plus onmiddellijke licentie-activatie met de bijgeleverde geldige volumelicentiesleutel. De aanschaf van gebruikte softwarelicenties zoals voor de MS Project 2019 Standard Edition geeft u de mogelijkheid om zonder enige beperking gebruik te maken van exclusieve Microsoft programma-edities.

In de Wiresoft Used Software Shop vindt u niet alleen MS Project 2019 Standard, maar ook andere versies en edities en vele andere Microsoft-toepassingen die ermee compatibel zijn, zoals Windows 10 en Windows Server 2019. Als u vragen heeft over deze MS Project 2019 Standard Software of een ander Microsoft-programma dat hier wordt aangeboden, gebruik dan ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"
6 mei 2019

Läuft wunderbar. Vorbildlicher Händler!

Läuft wunderbar. Vorbildlicher Händler!
Immer wieder gerne unser Unternehmen wird weitere Lizenzen erwerben.

Vielen Dank für den spitzen Service

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën