Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10148
 • D47-00916
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 63,90 * € 69,90 * (8,58% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Als het erom gaat inhoud op een overtuigende en levendige manier te presenteren, is Microsoft PowerPoint daarvoor nog steeds het klassieke softwareprogramma. Met zijn diverse ontwerpmogelijkheden en ondersteunende functies is het mogelijk om informatieve dia's te maken die de aandacht trekken met dynamische overgangen en animaties. Met PowerPoint voor Mac 2019 is de nieuwste versie van de beproefde Office software voor macOS besturingssystemen nu te koop via Wiresoft. Niet alleen professionals en ervaren gebruikers, maar ook beginners en gebruikers die niet vertrouwd zijn met Windows worden door de geïntegreerde, intuïtief bruikbare hulpmiddelen op het werk, op school en op de universiteit ondersteund bij het voorbereiden van onderwerpen en inhoud op dia's en het samenstellen daarvan tot een levendige presentatie die ook informatief en indrukwekkend is als een professionele videopresentatie. De mogelijkheid om tijdens het maken aandacht te besteden aan toegankelijkheid vergroot ook de kring van mensen die met PowerPoint 2019 voor Mac bereikt kunnen worden.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"

Microsoft PowerPoint voor Mac 2019 als één enkel Office

Als het gaat om het presenteren van inhoud in de vorm van een presentatie op een overtuigende en levendige manier, is Microsoft PowerPoint nog steeds het klassieke softwareprogramma voor dit doel. Met zijn diverse ontwerpmogelijkheden en ondersteunende functies kunnen informatieve dia's worden gemaakt die de aandacht trekken door middel van dynamische overgangen en animaties.

Met PowerPoint voor Mac 2019 biedt Wiresoft nu de nieuwste versie van de beproefde Office voor MacOS-besturingssystemen. De geïntegreerde, intuïtief bruikbare tools ondersteunen niet alleen professionals en ervaren gebruikers, maar ook beginners en Windows gebruikers op het werk, op school en op de universiteit bij het voorbereiden van onderwerpen en inhoud op dia's en bij het samenstellen ervan tot een levendige presentatie die zowel informatief als indrukwekkend is als een professionele videopresentatie. De mogelijkheid om bij de creatie rekening te houden met de toegankelijkheid vergroot ook de kring van mensen die met PowerPoint 2019 voor de Mac bereikbaar zijn.

De gebruikersinterface van Microsoft PowerPoint voor Mac 2019 is in dit verband opnieuw ontworpen, waardoor het nog gebruiksvriendelijker is geworden; het stelt nieuwe gebruikers in staat om snel met het programma aan de slag te gaan. Dit wordt ook ondersteund door de grote keuze aan sjablonen en ontwerpmogelijkheden, die het mogelijk maken om presentatiedia's te maken met een individuele uitstraling.

Daarnaast ondersteunt PowerPoint voor Mac 2019 aanraakgevoelig gebruik - dit geldt zowel voor tablets als voor het algemene gebruik van digitale pennen - met name het nieuwe Freehand Drawing Tool heeft een breed scala aan effecten en vormen om spontaan zelf professionele schetsen te maken.

PowerPoint voor Mac 2019 is alleen verkrijgbaar als integraal onderdeel van de bijbehorende Office bij conventionele leveranciers, maar u kunt de software ook apart kopen in de online shop van Wiresoft - en dat voor een onklopbare prijs! Let ook op de onderstaande systeemvereisten om alle functies te kunnen gebruiken. Bij Wiresoft kunt u niet alleen PowerPoint voor Mac 2019 krijgen, maar ook de pre-versies als single user versie, evenals andere Office. Alle belangrijke nieuwe functies in PowerPoint voor Mac 2019 worden in het volgende gedetailleerde overzicht gepresenteerd.

Overzicht van de nieuwe PowerPoint-functies in de Mac 2019-versie

PowerPoint 2019 voor Mac 2019 bevat talrijke optimalisaties en verbeteringen van het functionele bereik van de bestaande tools, evenals vele nieuwe functies. Bijzonder opmerkelijk zijn de Morph-functie, de toevoeging van SVG- en 3D-graphics en een nog betere ondersteuning voor het maken van toegankelijke presentaties.

Specifieke PowerPoint-functies van de Mac-versie 2019

Microsoft heeft verschillende nieuwe functies in PowerPoint voor Mac 2019 opgenomen die de stroom van presentaties interessanter en gevarieerder maken, waaronder morphing en verbeterde video-opname:

 • De morfefunctie biedt volledig nieuwe mogelijkheden voor animaties. Het creëert naadloze overgangen tussen individuele dia's door het animeren van individuele objecten zoals vormen, afbeeldingen, SmartArt en WordArt graphics, maar ook tekst - alleen diagrammen zijn uitgesloten. Twee dia's moeten minstens één gemeenschappelijk object delen om een morfovergang te creëren, waarvoor verschillende effecten beschikbaar zijn.
 • Bij het opnemen van een presentatie is het nu mogelijk om niet alleen video- en audiocommentaar op te nemen, maar ook gebaren voor digitale invoer uit de vrije hand: alle elementen - zoals commentaar en animaties, maar ook aanwijsbewegingen en de weergaveduur - worden in de presentatie zelf opgeslagen. Dit maakt van de presentatie een video die in PowerPoint kan worden bekeken.
 • Door een online video te integreren kan een dia meer dynamiek krijgen. Het is mogelijk om de video af te spelen zonder de PowerPoint app te verlaten. Deze functie is beschikbaar vanaf macOS versie 10.13.4 (High Sierra).

Nieuwe schaalbare grafieken en 3D-modellen

PowerPoint voor Mac 2019 heeft ook zijn portfolio van PowerPoint-diagrammen en -modellen uitgebreid met een groot aantal nieuwe grafieken, waaronder driedimensionale modellen die nog meer mogelijkheden bieden voor het illustreren van presentaties:

 • Alle beschikbare 3D-modellen zijn 360° vrij draaibaar en ook schaalbaar zonder verlies.
 • Deze 3D-modellen kunnen ook worden geanimeerd met behulp van de nieuwe morph-functie.
 • Gebruikers kunnen ook zelf driedimensionale inhoud maken en deze in een PowerPoint-dia invoegen.
 • Ook nieuw zijn de SVG (Scalable Vector Graphics) bestanden - schaalbare vectorafbeeldingen; deze hebben net als de 3D-modellen het voordeel dat ze naar wens kunnen worden vergroot of verkleind - zonder verlies van beeldkwaliteit - maar ook vrij kunnen worden geroteerd en bewerkt met kleurenfilters.
 • Het nieuwe trechterdiagramtype is vooral geschikt om de procesfasen te illustreren.

Algemene functies in PowerPoint voor Mac 2019

Naast de hierboven genoemde nieuwe tools en functies heeft PowerPoint voor Mac 2019 nog vele andere nieuwe functies en optimalisaties. Het gaat hierbij met name om ondersteuning bij het uit de vrije hand tekenen en om ondersteuning bij het maken van toegankelijke presentatiedocumenten.

Nieuwe opties voor bureaubladweergave in PowerPoint voor Mac 2019

Het typische Windows Office werd in PowerPoint aangepast voor Mac 2019. De nieuwe weergavemogelijkheden kunnen ook weer worden gedeactiveerd:

 • In PowerPoint voor Mac 2019 is de lint-look van het lint, die typisch is voor alle Office, gecombineerd met de Windows die kenmerkend is voor het Windows 10-besturingssysteem.
 • Veelgebruikte functies en functies worden nu meer uitgelicht, zodat ze sneller gevonden kunnen worden.
 • Tabbladen kunnen ook naar behoefte worden gerangschikt en het lint kan volledig worden verborgen; de functies zijn dan beschikbaar via de menubalk hierboven.
 • PowerPoint voor Mac 2019 bevat nu thema's die de typische raamkleuren (rood) vervangen door achromatische tinten. Dit bevordert de concentratie, vooral bij het lezen van de inhoud van een dia. De witte weergave is zeer helder, terwijl donkergrijs en zwart met de donkere modus een bijzonder gereduceerde, contrastrijke programmaweergave bieden.

Praktisch gereedschap uit de vrije hand en nieuwe pennen

PowerPoint voor Mac 2019 bevat nu een handige tool uit de vrije hand waarmee je direct formules of grafieken kunt tekenen en in een dia kunt invoegen. De tool kan niet alleen met een pen of, in het geval van een touchbediening, met een vinger worden gebruikt, maar ook met een computermuis. Hiervoor is een serie gekleurde pennen beschikbaar om tekstpassages in kleur te accentueren, zoals al lang bekend is uit Word. De freehand tekentool in PowerPoint voor Mac 2019 biedt met name de volgende functies en effecten:

 • Voor het tekenen, schrijven en accentueren van details is een breed scala aan digitale pennen beschikbaar in verschillende diktes en kleuren: een potlood voor het maken van normale notities, een potlood voor het tekenen van schetsen en afbeeldingen, en de klassieke markeerstift voor het toevoegen van kleur aan woorden of tekst. Het programma bevat ook pennen met metallic en andere grafische effecten, waaronder Galaxy en Rainbow, Silver en Gold, en Lava en Ocean.
 • De bijsnijfunctie voor het verwijderen van storende achtergronden is in PowerPoint voor Mac 2019 aanzienlijk verbeterd: nu detecteert het programma automatisch het achtergrondbereik en selecteert het. De geïntegreerde pen kan worden gebruikt om de selectie te corrigeren door onderdelen toe te voegen of te verwijderen.
 • De invoerfunctie uit de vrije hand kan ook worden gebruikt om bepaalde gebieden van een tabel te selecteren om ze te gebruiken als grafiek voor een dia.

Maak toegankelijke presentaties in PowerPoint voor Mac 2019

De mogelijkheden om dia's in PowerPoint zo te ontwerpen dat ze gemakkelijker te lezen en te begrijpen zijn voor slechtziende kijkers zijn niet alleen verbeterd in de Mac-versie 2019, maar er zijn ook nieuwe functies toegevoegd:

 • De ondersteunende foutcorrectie in PowerPoint voor Mac 2019 doet al suggesties voor verbetering tijdens het werk, mede op basis van de hier geldende internationale standaarden. Deze kunnen gemakkelijk direct worden geaccepteerd met een enkele klik en het programma past ze automatisch toe op een gebied.
 • De foutcorrectietool vult ook ontbrekende alternatieve tekst in afbeeldingen en grafieken aan en corrigeert het onvoldoende kleurcontrast. De "Grijsschaal"-weergave simuleert op levendige wijze de waarneming van een kleurenblind persoon.
 • De voorgedefinieerde toegankelijke diasjablonen die in PowerPoint voor Mac 2019 zijn geïntegreerd, bevatten al bijpassende diatitels, inclusief de koptekststructuur.
 • De AI-functie QuickStarter is een praktische jump-start voor het maken van een presentatie: deze functie helpt gebruikers om te beginnen met thematisch onderzoek. Wanneer een onderwerp wordt ingevoerd, geeft de QuickStarter een lijst met bijpassende subthema's weer en stelt hij een geschikte set dia's voor. Op basis van de resultaten van het onderzoek in Bing maakt de tool dia's met de bijbehorende inhoud en structuur. Tot slot hoeft er alleen nog maar een passende look inclusief achtergrondgraphics te worden toegevoegd en is de basis voor de presentatie binnen enkele minuten klaar.

Verbeterde online samenwerking op een PowerPoint-document

Als meerdere mensen aan een PowerPoint-presentatie willen werken, kan dit ook op een Mac. Voorwaarde hiervoor is het gebruik van een van de twee Microsoft-clouddiensten OneDrive of SharePoint. Eerst wordt daar een exemplaar van de presentatie gepubliceerd, dat vervolgens door de betreffende uitgenodigde medewerkers wordt bewerkt. Nadat alle betrokkenen hun wijzigingen of opmerkingen hebben aangebracht, worden het origineel en de kopie(ën) opnieuw samengevoegd, waarbij de verschillen worden weergegeven en indien nodig ongedaan kunnen worden gemaakt.

Systeemvereisten voor het gebruik van Microsoft PowerPoint 2019 op een Mac

De volgende informatie geeft een overzicht van de minimale vereisten voor het installeren en uitvoeren van PowerPoint voor Mac 2019 op een Apple-apparaat.

Let op: om sommige functies van de software te kunnen gebruiken, moet ten minste macOS versie 10.13.4 (High Sierra) zijn geïnstalleerd.

 • Besturingssysteem: een versie van een van de drie huidige macOS-besturingssystemen
 • iPad en iPhone: iOS 8.0 of hoger
 • Bewerker: Intel
 • Werkgeheugen: minstens 4 GB
 • Harde schijf: min. 3 GB beschikbare opslagruimte
 • Grafische kaart: minimaal 1.280 x 800 pixels

Koop PowerPoint voor Mac 2019 als één programma van de Office van Wiresoft voor een speciale prijs.

MS PowerPoint 2019 voor Mac is een typisch onderdeel van de overeenkomstige Microsoft Office voor Mac en is meestal niet alleen verkrijgbaar in conventionele softwarewinkels. Bij Wiresoft kunt u het programma PowerPoint voor Mac 2019 ook apart kopen!

Uw voordelen: De aankoopversie van PowerPoint die Wiresoft aanbiedt is een single user-licentie, die u niet verplicht tot een langdurig en duur abonnement inclusief updates, noch betekent het enige beperkingen in de functies. Daarom is het voor u dubbel de moeite waard om PowerPoint voor Mac 2019 als één enkel programma van Wiresoft te kopen, vooral als u de andere Office niet nodig hebt.

Uw softwareaankoop bij Wiresoft is altijd goedkoop en tegelijkertijd veilig! De PowerPoint voor Mac 2019 single user-licentie die u hier koopt is ofwel van een grotere volumelicentie voor bedrijven of is een gebruikte softwarelicentie - vandaar het speciale prijsvoordeel! De aangeboden software is qua functionaliteit identiek aan het bijbehorende PowerPoint-programma, dat ook deel uitmaakt van de Office Suite voor Mac 2019. Zo kunnen vooral kleinere bedrijven en individuele gebruikers zoals freelancers of particulieren profiteren van alle voordelen van de PowerPoint voor Mac 2019-versie en geld besparen.

Elk Microsoft-programma dat door Wiresoft wordt aangeboden, is ook getest op zijn daadwerkelijke, foutloze bruikbaarheid - dus het is direct na uw aankoop beschikbaar om te downloaden en kan ook voor onbeperkte tijd en zonder enige beperking worden gebruikt.

U kunt er altijd zeker van zijn dat noch u noch wij in een juridisch onduidelijke situatie verkeren bij het kopen of verkopen van gebruikte software! Omdat de handel met gebruikte software expliciet is toegestaan in de EU.

In de softwareshop van Wiresoft kunt u niet alleen PowerPoint voor Mac in de huidige en oudere versies kopen, maar ook alle andere Office afzonderlijk, en ook vele andere Microsoft-programma's.

Als je vragen hebt over PowerPoint voor Mac 2019 of andere Office, gebruik dan ons deskundig advies per e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën