Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WORD MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2016

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10143
 • D48-01105
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 50,90 * € 55,90 * (8,94% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Word is DE klassieke, onovertroffen tekstverwerker, niet alleen gewaardeerd door PC-gebruikers, maar ook door Mac-gebruikers. De uitgebreide mogelijkheden voor het maken en bewerken van allerlei soorten teksten laten vrijwel niets te wensen over. De versie   Word voor Mac 2016 bevat weer een groot aantal gereedschappen en functies die het zowel professionals als beginners gemakkelijker maken om allerlei soorten documenten te maken: Van rapporten, contracten en zakelijke brieven tot wetenschappelijke documentatie, van schoolrapporten en seminarverslagen tot privédocumenten - biedt geschikte sjablonen en opmaakmogelijkheden voor alle soorten tekst. Grafische elementen zoals tabellen, diagrammen en afbeeldingen kunnen ook gemakkelijk worden ingevoegd. Business Word

Heb je nog vragen over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WORD MAC 2016"

Microsoft Word voor Mac 2016 - het efficiënte tekstverwerkingsprogramma voor macOS

Word is HET klassieke, onovertroffen tekstverwerkingsprogramma dat niet alleen door PC-gebruikers, maar ook door Mac-gebruikers wordt gewaardeerd. De uitgebreide mogelijkheden voor het maken en bewerken van allerlei soorten teksten laten bijna niets te wensen over.

De Word for Mac 2016-versie bevat opnieuw een breed scala aan tools en functies die het zowel voor professionals als voor beginners gemakkelijker maken om allerlei soorten documenten te schrijven: Van zakelijke rapporten, contracten en zakelijke brieven tot wetenschappelijke documentatie, van studentenpresentaties tot seminariepapieren en privédocumenten - Word biedt passende sjablonen en opmaakmogelijkheden voor alle soorten tekst. Grafische elementen zoals tabellen, diagrammen en afbeeldingen kunnen ook eenvoudig worden ingevoegd.

Word voor Mac 2016 heeft ook een nieuw uiterlijk: in plaats van de vele eerdere sjablooncategorieën toont het programma nu de vier belangrijkste functies in de vorm van discrete pictogrammen: "Nieuw", "Recent" en "Open" en "Account" voor de Microsoft-clouddiensten, waarvan sommige ook beschikbaar zijn voor Mac-gebruikers.

Terwijl de stijlen voorheen in zwevende vensters werden weergegeven, worden ze nu in de 2016-versie van Microsoft Word voor Mac in het documentvenster in de zijbalk aan de rechterkant van het scherm weergegeven. Een andere bijzonder praktische functie is dat een groter Word-document in twee vensters tegelijk kan worden geopend, zodat een gebruiker een bepaalde tekstpassage in de gaten kan houden terwijl hij deze bewerkt en indien nodig wijzigingen kan aanbrengen.

Word 2016 voor Mac is ook geoptimaliseerd voor gezamenlijk, gelijktijdig werken aan een tekstdocument in een team. Via de Microsoft cloud service OneDrive, die ook door Mac-gebruikers gebruikt kan worden, is het mogelijk om Word bestanden in real time online beschikbaar te stellen. Vóór het uploaden kunnen voor elke tekst individuele vrijgave- of gebruiksrechten worden toegekend, met name om de bescherming van gevoelige gegevens op het netwerk te waarborgen.

Word 2016 voor Mac is in de Wiresoft-softwareshop verkrijgbaar als aankoopversie tegen een speciale prijs, zonder verdere abonnementsverplichtingen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste functies voor een efficiënte tekstverwerking, die de populaire Office u bij aankoop aanbiedt.

Speciale nieuwe programmafuncties in Word voor Mac 2016

Word 2016 voor Mac bevat veel algemene verbeteringen aan bestaande functies, evenals een groot aantal nieuwe functies. Met name de verbeterde veldfuncties maken het gemakkelijker om te werken aan documenten die veel veranderende gegevens bevatten. Deze kunnen automatisch worden bijgewerkt in Word-bestanden. Gebruikers zijn vertrouwd met de eenvoudigere typische veldinformatie zoals paginanummers, nummering en voetnoten, maar de nieuwe veldfuncties maken het ook mogelijk om complexere automatiseringen te gebruiken, zoals inhoudsopgaven en wiskundige berekeningen met huidige nummers en andere:

 • DocProperty: Vooral in teksten waarin bijvoorbeeld product- en merknamen of andere namen die vaak in een document voorkomen en altijd op dezelfde manier geschreven moeten worden, zoals in gebruiksaanwijzingen of in reclameteksten, maakt de DocProperty-veldfunctie het werken met tekst eenvoudiger. Dergelijke termen kunnen centraal in Word voor Mac 2016 worden ingevoerd en via een veldvariabele in een document worden ingevoegd, maar ook weer worden gewijzigd.
 • DocVariable: De veldfunctie DocVariable kan door Microsoft Visual Basic worden gebruikt voor de programmeertaal van applicaties. Het kan worden gebruikt om de inhoud van een documentvariabele in het document weer te geven.
 • Database: Met Database kunnen de resultaten van een database query automatisch worden ingevoerd in een Word-tabel via SQL (Structured Query Language). De query kan opnieuw worden gestart via het databaseveld om de inhoud van de tabel bij te werken.
 • CreateDate: De veldfunctie CreateDate wordt gebruikt om de datum en tijd van de eerste opslag van een Word-document onder de huidige naam in te voeren. Deze informatie zal niet worden gewijzigd tijdens de latere bewerking, maar zal worden bewaard.
 • Bibliografie: Bijzonder nuttig voor teksten met uitgebreide broninformatie: Het veld Bibliografie geeft een volledige lijst weer van de gegevensbronnen die aan een specifiek Word-document zijn toegewezen, alfabetisch gesorteerd. Deze lijst is geformatteerd volgens het eerder geselecteerde bibliografische formaat.
 • IncludeText: Het veld IncludeText kan worden gebruikt om standaardformuleringen in een tekst in te voegen, die eerder voor dit veld zijn gedefinieerd. Dit bespaart gebruikers de meer omslachtige kopieer- en plakwerkzaamheden.
 • IncludePicture: Analoog aan de veldfunctie IncludeText kan IncludePicture worden gebruikt om afbeeldingen in een Word-document in te voegen.
 • MacroButton: Het MacroButton-veld voegt een vooraf gedefinieerde macro-opdracht toe aan de tekst. Deze functie vergemakkelijkt vooral het maken van mailsamenvoegingen en formulieren.

Andere nieuwe functies in Word voor Mac 2016

Naast de specifieke nieuwe Word-functies bevat de 2016 Mac-versie ook een aantal andere handige tools en functies, die allemaal zijn ontworpen om Mac-gebruikers te helpen om samen te werken aan een document:

"Versiegeschiedenis" voor een eenvoudigere samenwerking op het gebied van Word-documenten

In het kader van projecten werken vaak meerdere gebruikers tegelijkertijd in de cloud aan een Word-document. Dit maakt het vaak moeilijk om alle veranderingen bij te houden die net door de andere gebruikers zijn aangebracht. De "Versiegeschiedenis" functie in Word voor Mac 2016 maakt het bijhouden gemakkelijker, omdat het een gebruiker de mogelijkheid biedt om een versiegeschiedenis van elk Word-document te bekijken. Dit omvat niet alleen de mogelijkheid om oudere bewerkingsstatussen te bekijken, maar ook om ze te heropenen voor verdere bewerking.

Word-documenten gemakkelijker delen

Word voor Mac in de versie 2016 maakt het nog makkelijker om teksten te delen met andere gebruikers. Voor dit doel is er nu een "Deel"-functie in het lint. Het bevat verschillende opties voor het toewijzen van individuele rechten voor elk Word-document en elke ontvanger - naast alleen-lezen rechten, omvatten deze ook rechten voor het bewerken of doorsturen, zodat gevoelige gegevens in een tekst kunnen worden beschermd.

OneDrive in Word 2016 gebruiken voor de Mac

OneDrive is Microsofts cloud-opslagoplossing voor het delen en beschikbaar stellen van Word-bestanden aan andere gebruikers via het web. Mac-gebruikers kunnen de OneDrive sync-applicatie ook gebruiken om Word-documenten in OneDrive op te slaan, zodat ze kunnen worden bewerkt of online kunnen worden gelezen op andere apparaten.

Bescherming tegen gegevensverlies

Data Loss Protection (DLP) is een bekende en veelgebruikte tool van Microsoft die niet alleen het verlies van gevoelige gegevens voorkomt, maar deze ook beschermt tegen onbevoegde toegang. DLP kan ook worden gebruikt in de Mac-versie van Word 2016. De geïntegreerde inhoudsfilters kunnen kritische gegevens zoals creditcardnummers in een document detecteren en de gebruikers vervolgens niet alleen op het bestaan ervan wijzen, maar ook voorkomen dat deze gegevens aan andere gebruikers worden doorgegeven. Beheerders kunnen met name effectief gebruik maken van Data Loss Protection voor het beheer van gebruikersspecifiek beleid voor het creëren en delen van gevoelige informatie waarmee potentiële veiligheidsrisico's onmiddellijk kunnen worden geïdentificeerd en gerapporteerd.

Systeemvereisten voor Word voor Mac 2016

Lees de volgende voorwaarden voor de hardwarevereisten voor Word 2016 voor Mac: Deze Word software is alleen beschikbaar in de 64-bits versie. Bovendien kan de retailversie van Word 2016 voor de Mac niet worden gebruikt op een iPhone of met een iOS-besturingssysteem. Andere eisen:

 • Besturingssysteem: MacOS X, vanaf versie 10.10 (Yosemite)
 • Bewerker: Intel
 • Werkgeheugen: min. 4 GB RAM
 • Harde schijf: min. 6 GB in HFS+ formaat (Mac OS Extended of HFS Plus)
 • Beeldscherm: min. 1.280 x 800 resolutie

Koop Word voor Mac 2016 van Wiresoft ook als enkelvoudig programma

Word 2016 wordt meestal alleen aangeboden als onderdeel van een Office voor Mac, en is zelden beschikbaar als een stand-alone programma. Maar bij Wiresoft in de softwarewinkel kunt u de Mac-versie van Word 2016 als single user-licentie kopen, evenals oudere versies van Word-programma's en de andere programma's van een Office voor Mac. Wanneer u Word 2016 voor Mac koopt, profiteert u van de veel lagere prijs van Wiresoft voor gebruikte software en van alle volgende voordelen:

 • Wiresoft biedt de Word Mac versie 2016 aan als een aankooplicentie.
 • Het afsluiten van een abonnementsverplichting, die meestal te downloaden is
 • De verplichting om dure updates uit te voeren wordt opgeheven.
 • Er is geen tijdslimiet voor het gebruik van de Word software.
 • Het programma Word voor Mac 2016 is identiek aan Word, dat een normaal onderdeel is van een Office voor Mac 2016.
 • Bij de aankoop van Word 2016 voor Mac in de Wiresoft Software Shop profiteert u dus van alle mogelijkheden en voordelen van dit individuele programma.

De aankoopversie van Word 2016 voor de Mac is daarom economisch voordelig, vooral voor die gebruikersgroepen die alle functies van de tekstverwerkingssoftware willen gebruiken, maar geen gebruik maken van de andere Office. Vooral zelfstandigen en kleinere bedrijven, maar ook particuliere gebruikers zullen de voordelen van het softwareaanbod van Wiresoft op prijs stellen, als ze hun behoeften aan Microsoft-programma's voor de Mac tegen een redelijke prijs willen dekken.

Alle Microsoft softwarelicenties voor Mac en Windows die in de Wiresoft Software Shop worden aangeboden, zijn alleen originele Microsoft-producten, die meestal beschikbaar zijn als volledige versies voor één gebruiker. Deze maken deel uit van een vroegere volumelicentie van een bedrijf of werden al gebruikt door een vroegere gebruiker, maar werden opnieuw vrijgegeven bij de verkoop aan Wiresoft. Dit betekent dat elke oudere installatie van het softwareprogramma of het gebruik van de betreffende licentie is verwijderd. Elke Word-licentie voor Mac 2016 of elk ander Microsoft-programma dat in de Wiresoft-softwareshop wordt aangeboden, kan direct na betaling worden gedownload en geïnstalleerd en is dan 100% bruikbaar.

Als gerenommeerde softwaredealer biedt Wiresoft in haar online shop geen testversies van Microsoft-programma's aan, die slechts voor een beperkte periode kunnen worden gebruikt of waarvan de functies slechts in beperkte mate kunnen worden gebruikt, of softwareproducten waarvan de licentiesleutel ook door onbekenden wordt gebruikt.

Voor u als koper betekent dit dat u niet benadeeld wordt door de aankoop en het gebruik van een gebruikte software zoals Word for Mac 2016, noch wat betreft de gebruiksrechten, noch wat betreft de bruikbaarheid. De aankoop van gebruikte softwareproducten van Wiresoft is dus volledig legaal en ook controleerbaar. Voor uw veiligheid is elke Word for Mac of andere softwarelicentie vooraf gecontroleerd door Wiresoft om er zeker van te zijn dat het daadwerkelijk bruikbaar is.

Als u nog vragen heeft over de aankoop van Microsoft Word 2016 voor de Mac of andere Office voor de Mac, neem dan gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of chat en profiteer van ons deskundig advies.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën