Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - het nieuwe besturingssysteem van Microsoft voor professionele gebruikers Met de nieuwe Windows 11 Pro krijgen gebruikers die bijzonder hoge eisen stellen aan een besturingssysteem, de beschikking over een veelheid aan...
€ 27,90 *
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - het meest uitgebreide besturingssysteem van Microsoft voor professionele gebruikers Met de nieuwe Windows 11 Enterprise krijgen grotere bedrijven die bijzonder hoge eisen stellen aan de veiligheid van een...
€ 63,90 *

De verbeterde beveiliging in Windows 11 Pro en Windows 11 Enterprise ondersteunt, naast andere beveiligingsfuncties, het maken van groepsbeleid voor het beheer van gebruikers en eindapparaten en voor het beheer van de implementatie van updates, bijvoorbeeld met Windows Update voor Bedrijven. Alleen Windows 11 Enterprise Edition biedt exclusieve, op virtualisatie gebaseerde beveiliging en tegen hypervisors beveiligde code-integriteit. 

Daarnaast worden de Windows 11-edities over het algemeen gepresenteerd in het nieuwe aantrekkelijke "Float Design", met een herziene bureaubladweergave die de gebruikerservaring verbetert door de uitvoering van typische taken nog intuïtiever te maken - met veel gebruiksverbeteringen, zoals het herziene startmenu met centrale bediening, de integratie van teams in de taakbalk, evenals de weergaveoptie "Donkere modus". Eindapparaten met aanraakfunctionaliteit profiteren bovendien van de geoptimaliseerde gebruiksvriendelijkheid - ook met een digitale pen - en de verbeterde spraakherkenning.

De twee edities Windows 11 Pro en Windows 11 Enterprise van het huidige Microsoft besturingssysteem zijn nu al als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop te vinden - met het grote voordeel van hun lagere prijs in vergelijking met de respectievelijke nieuwe producten. Het volgende overzicht presenteert de belangrijkste functionaliteiten in vergelijking met de lichtere edities, evenals de verschillen tussen Windows 11 Pro en Windows 11 Enterprise. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Veilig Windows 11 kopen.

Windows 11 - De Windows 11 Pro en Windows 11 Enterprise edities in een oogopslag

Windows 11, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft voor pc's, laptops en andere mobiele Windows-apparaten, legt opnieuw de nadruk op lokaal onafhankelijke samenwerking tussen gebruikers en het gebruik van gegevens in de cloud. Vanzelfsprekend speelt het veiligheidsaspect een bijzonder belangrijke rol, die ook de administratie voor talrijke complexe taken stelt.

In zowel de Windows 11 Pro- als de Enterprise-editie profiteren zowel gebruikers als beheerders van de uitgebreide beveiligingsfuncties die teamwerk en toegang tot diensten via de cloud beschermen tegen indringers en de integriteit van de gegevens behouden. Deze zullen waarschijnlijk weer de volgende reeds bekende functies omvatten:

 • Hyper-V - met deze visualisatietechnologie van Microsoft kunnen andere besturingssystemen als virtuele machines draaien. De belangrijkste voordelen van Hyper-V zijn zowel de lagere benutting van de servercapaciteit als de hogere veiligheid, aangezien alle virtuele diensten onafhankelijk van elkaar kunnen worden uitgevoerd; toepassingen kunnen ook beter worden uitgevoerd op oudere eindapparatuur.
 • BitLocker - deze technologie wordt gebruikt voor de veilige versleuteling van harde schijven, wat van eminent belang is, vooral voor mobiele eindapparatuur die vaak het risico loopt te worden gestolen of verloren. BitLocker versleutelt op betrouwbare wijze gevoelige of persoonlijke gegevens en beschermt ze zo tegen misbruik.
 • USB-sticks en externe harde schijven kunnen bovendien worden versleuteld met het hulpprogramma "BitLocker To Go".
 • Windows Sandbox - Zonder voorafgaande installatie van een virtuele harde schijf kan deze toepassing worden gebruikt om een gevirtualiseerde versie van Windows 11 te starten om onbekende of verdachte programma's los van de hostcomputer en dus in een veilige omgeving te testen.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) - Met deze toepassing kan de browser ook worden gebruikt om te surfen in een soort sandbox, waarbij onvertrouwde websites en onbekende Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden worden geïsoleerd en in geval van twijfel geen toegang krijgen tot gegevens en toepassingen in een bedrijf.

Beheerders beschikken in Windows 11 Pro en Enterprise over uitgebreide functies om gedifferentieerde rechten toe te kennen aan individuele gebruikers en aan teams voor samenwerking, bijv. met:

 • Groepsbeleid voor het beheer van toegangsrechten tot gegevens en apparaten via PC's en gebruikersaccounts
 • Configuratie van updates - bv. met nalevingstermijnen, alsook de FEatures Kiosk-modus, waarbij elke werknemer een gebruikersaccount met een eigen identiteit krijgt
 • Remote Desktop App voor toegang op afstand om verbinding te maken met de PC vanaf een externe locatie
 • Microsoft Business Store voor het aanbieden van apps aan specifieke gebruikersgroepen

Windows 11 - Alleen Windows 11 Enterprise biedt de maximale

Op het gebied van functionaliteit en prestaties biedt de Enterprise Edition van Windows 11 het maximum - exclusieve functies ondersteunen met name hybride werken in grotere bedrijven en organisaties. De editie is beschikbaar in 2 versies - aangepast aan de verschillende groottes en de toenemende beveiligingsbehoeften van grotere bedrijven en organisaties:

Windows 11 Onderneming E3

Deze editie bevat nog geavanceerdere beveiligings- en controlefuncties en beheerfuncties dan Windows 11 Pro, bijvoorbeeld bij de levering van het besturingssysteem, met gecontroleerde updates, evenals vele opties voor het beheer van apparaten en apps, het serverloze beheer van printers en een bredere bescherming tegen de nieuwste beveiligingsrisico's.

Windows 11 Onderneming E5

Exclusief opgenomen in deze Windows 11-editie is Microsoft Defender voor Endpoint, dat grotere ondernemingen die met name endpointbeveiliging gebruiken, een holistische alles-in-één-oplossing biedt met nog meer geavanceerde beheerfuncties - met functies zoals:

 • Detectie en reactie op eindpuntbeveiliging
 • Beheer van veiligheidsrisico's
 • Verdediging tegen mobiele bedreigingen om mobiele bedreigingen en risico's te detecteren, zoals mobiele phishing

Daarnaast biedt Windows 11 Enterprise E5 Edition organisaties belangrijke inzichten in de nieuwste bedreigingen, waarbij ze profiteren van de speciale expertise van vooraanstaande beveiligingsexperts, evenals geavanceerde monitoring inclusief analyses en ondersteuning om endpoints in de cloud te beschermen, door middel van risicogebaseerde beoordeling, gedragsbescherming van de volgende generatie en functierijke API's (Application Programming Interfaces) om het aanvalsoppervlak te verkleinen, met name voor cyberbedreigingen.

Verdediging tegen mobiele bedreigingen biedt bescherming tegen polymorfe en metamorfe malware, alsmede tegen bestandsloze en bestandsgebaseerde bedreigingen. Functies voor machinaal leren detecteren verschillende aanvallen, zoals zero-day exploits. Daarnaast is er de mogelijkheid om hardware te isoleren tijdens het opstarten van het systeem en het uitvoeren van toepassingen via zowel lokale als externe bediening, evenals containerisolatie bij gebruik van Microsoft Edge, ter bescherming tegen kwaadaardige websites.

Windows 11 - Algemene nieuwe functies in Windows 11 Pro en Enterprise - Windows 11 kopen

Naast de bovengenoemde toepassingen die exclusief zijn voor de Windows 11 Pro- en Enterprise-edities, biedt het nieuwe Windows 11-besturingssysteem - zoals reeds vermeld - ook diverse andere vermeldenswaardige nieuwe functies, die zorgen voor een verder verbeterde gebruikerservaring, met name door het algemene uiterlijk te vernieuwen. Er zijn ook nieuwe ontwerpprincipes toegepast, bijvoorbeeld:

 • Zwevend ontwerp: De vernieuwde interface van Windows 11 onderscheidt zich van oudere versies door de transparante vensters en de zwevend ogende elementen, samen met de nieuwe achtergrondafbeelding die doet denken aan een golvende stof, waardoor het bureaublad er driedimensionaal uitziet.
 • Segoe Fluent Icons: Windows 11 introduceert met het nieuwe besturingssysteem ook een nieuw lettertype voor systeempictogrammen, dat de begrijpelijkheid van symbolen en pictogrammen moet verbeteren. Segoe Fluent volgt drie principes bij de weergave van glyphs: Minimaal - glyphs bevatten alleen die details die nodig zijn om de inhoud te communiceren; Harmonisch - glyphs zijn gebaseerd op eenvoudige geometrische vormen, en Evolved: - glyphs gebruiken moderne metaforen die voor gebruikers gemakkelijk te begrijpen zijn.
 • Ontwerp Sun Valley: Bij de herziening van het contextmenu is ook meer aandacht besteed aan duidelijkheid, wat vooral te merken is aan de over het algemeen afgeronde hoeken. De animaties bij het openen van vensters enz. zijn ook herzien en zien er vloeiender uit. De mappictogrammen en de Explorer-pictogrammen zijn gemoderniseerd en de beheertools zijn omgedoopt tot Windows Tools. De Microsoft-browser Edge heeft ook een vernieuwd ontwerp gekregen.
 • Dark Mode is ook beschikbaar in de afzonderlijke toepassingen - voor meer geconcentreerd werken op het scherm.

Naast de visuele wijzigingen zijn het menu Start en de taakbalk ook functioneel herzien om Windows 11 overzichtelijker en gebruiksvriendelijker te maken:

 • Het vernieuwde Start-menu van Windows 11 toont niet langer de live tiles die bekend zijn van vorige versies en niet populair zijn bij veel gebruikers, maar is nu meer gericht op het uiterlijk en het gevoel van tablets en smartphones; dit streeft verder naar een meer uniforme gebruikersinterface voor alle eindapparaten die geschikt zijn voor Windows en zorgt voor een nog naadlozere gebruikerservaring.
 • De taakbalk bevat nieuwe pictogrammen, hij is nu gecentreerd onderaan het scherm, maar kan ook links uitgelijnd worden gegroepeerd zoals voorheen.
 • Daarnaast is het communicatieplatform Teams geïntegreerd in de taakbalk, dat Skype heeft vervangen, dat niet langer beschikbaar is in Windows 11. Met één klik kunnen gebruikers met elkaar chatten of deelnemen aan een videoconferentie.
 • Minder vaak gebruikte functies zijn nu uit het menu verdwenen, zodat belangrijker functies die vaker worden gebruikt meer in beeld komen.
 • Het Infocentrum scheidt het meldingscentrum van de snelle instellingen in de Windows 11-versie, wat ook tot meer duidelijkheid leidt, en de kalender wordt weergegeven wanneer u op de datum klikt.
 • Widgets zijn teruggekeerd naar het bureaubladoppervlak, opnieuw met de nieuwsbalk voor "nieuws en interessante onderwerpen"; widgets van derden kunnen ook worden gebruikt.
 • Voor apparaten met aanraakschermen is een nieuwe tabletmodus beschikbaar, die niet alleen duidelijker is omdat hij een verbeterd schermtoetsenbord heeft, maar ook nieuwe functies en aanraakgebaren bevat.
 • Met Windows 11 kunnen ook Android-apps worden gebruikt en kan de smartphone daaraan worden gekoppeld.
 • Andere interessante individuele functies die ook beschikbaar zijn voor gebruikers in Windows 11 zijn het nieuwe knipselgereedschap voor schermafbeeldingen, extra functies in de rekenmachine, de verbeterde energiebesparende modus en de optioneel beschikbare Microsoft-toolverzameling PowerToys.

Voor de laatste informatie over de nieuwe functies in Windows 11 in het algemeen en over de speciale functionaliteiten van de Pro- en Enterprise-edities, kunt u contact opnemen met het Wiresoft-team.

Windows 11 - Koop de Microsoft Windows 11 Editions Pro en Enterprise als gebruikte software bij Wiresoft

De twee nieuwe Microsoft Windows 11 Editions Pro en Enterprise zijn nu al bij Wiresoft verkrijgbaar als gebruikte software tegen een gereduceerde prijs. U profiteert van deze voordelen:

 • U koopt originele Microsoft-software met een geldige licentiesleutel - en geen testversies voor beperkt gebruik of in de tijd beperkte versies.
 • De vermelding van een Windows 11-editie als "gebruikte software" houdt geen beperkingen in van de functionaliteit van de software.
 • Gebruikte Windows 11-software van de Pro- of Enterprise-editie is door Wiresoft gecontroleerd op volledige bruikbaarheid voordat deze wordt doorverkocht.
 • De handel in en het gebruik van door Microsoft gebruikte software zoals Windows 11 is legaal omdat het bij wet is toegestaan.
 • Met de aankoop van een gebruikte licentie bij Wiresoft verkrijgt u altijd een legaal en tegelijkertijd origineel Microsoft Windows 11 product.

Als u vragen hebt over de Microsoft Windows 11 edities Pro en Enterprise, kunt u contact met ons opnemen via de chat, per telefoon of per e-mail.