Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
legal-header

 

IS WIRESOFT LEGAAL? WIJ VERKLAREN!

 

Vanwege de ongelooflijk lage prijzen van onze producten, gekoppeld aan onze professionele ondersteuning, is ons keer op keer gevraagd of Wiresoft legaal is. Hieronder beschrijven we waarom het bedrijfsmodel van Wiresoft te vertrouwen is.

DE JURIDISCHE SITUATIE: HET JURIDISCHE BEDRIJFSMODEL VAN WIRESOFT

 

Als in 2010 opgericht bedrijf kan de Wiresoft Groep nu terugkijken op twaalf jaar ervaring. Wiresoft is nu een internationaal e-commerce bedrijf dat niet alleen in Duitsland, maar ook in 26 andere landen actief is. Meer dan 40 collega's kunnen terugkijken op miljoenen tevreden klanten die vertrouwen hebben in ons, onze producten en onze diensten.

Dankzij ons beproefde verkoopconcept kunnen we in alle Wiresoft online winkels alleen originele producten van bekende fabrikanten tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Uiteraard is het door Wiresoft gekozen distributiekanaal legaal en voldoet het aan de wettelijke situatie.

Om ervoor te zorgen dat onze distributieconcepten absoluut wettelijk in orde zijn, worden we regelmatig door juristen gecontroleerd. Eind 2021 hebben we nog een juridische audit uitgevoerd om er zeker van te zijn dat ons bedrijfsmodel onder de huidige juridische situatie nog steeds geldig is en Wiresoft dus legaal is. Daartoe hebben we contact opgenomen met een van de meest gerenommeerde Duitse advocatenkantoren, die ons bedrijfsmodel juridisch heeft doorgelicht. Bij de wettelijke controle worden met name het aanbestedingsproces, de gekochte en verkochte producten en de bijbehorende rechtsgrondslag onderzocht. Op basis hiervan wordt uiteindelijk de juridische classificatie van het bedrijfsmodel uitgevoerd door de opdrachtgevende advocaat. Het resultaat van dit juridisch onderzoek is positief: het bedrijfsmodel van Wiresoft is legaal en toegestaan onder de auteurswet.

ZORGVULDIGE CONTROLES VAN INKOOPBRONNEN:

WIRESOFT SERIEUS OVEREENGEKOMEN

 

Bovendien controleren we regelmatig en compromisloos onze wereldwijde inkoopbronnen om er zeker van te zijn dat de producten die we kopen geschikt zijn voor wederverkoop binnen het beoogde economische gebied en in alle opzichten onberispelijk zijn. Bovendien krijgen we extra bevestiging dat alle producten inderdaad zijn goedgekeurd voor het beoogde economische gebied. Daarom moeten onze inkoopbronnen aan de strengste normen voldoen. Wiresoft handelt serieus: Wij leveren alleen aan officiële distributeurs van de fabrikanten en eerste kopers die 100% aan alle eisen voldoen.

Dit zorgt ervoor dat Wiresoft serieus en legaal handelt. In alle online winkels worden zonder uitzondering producten aangeboden die in de betreffende economische gebieden verkocht mogen worden en perfect functioneren.

CONCLUSIE: WIRESOFT IS LEGAAL EN GERENOMMEERD

 

Door onze consequente zorgvuldigheid en op basis van een door advocaten goedgekeurde basis zorgen we ervoor dat aankopen op Wiresoft legaal en juridisch verantwoord zijn - al meer dan 12 jaar.

Als je twijfels hebt over de legaliteit van het bedrijfsmodel van Wiresoft, kun je als eindklant altijd contact opnemen met onze professionele klantenservice. Als zakelijke klant zal je persoonlijke contactpersoon je graag helpen.

over-us-3

Soheil Hosseini
Directeur

wettig-merk
 
Categorieën