Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10009
 • 79P-05552
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 102,90 * € 112,90 * (8,86% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


MS Office 2016 Professional Plus is de meest uitgebreide editie van Microsoft Office versie 2016. Het bevat alle programma's die in een bedrijf nodig zijn om niet alleen de gebruikelijke dagelijkse projecttaken te beheren, maar ook om effectief met anderen te communiceren en uitgebreide databases te beheren: Naast de klassieke Office-programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook biedt Professional Plus ook OneNote en Publisher mogelijkheden om ideeën en ingevingen digitaal vast te leggen en met anderen te delen, maar ook om publicaties voor reclame en andere doeleinden professioneel te ontwerpen en te publiceren.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"

MS Office 2016 Professional Plus - de beslissende meer voor het bedrijfsleven

MS Office 2016 Professional Plus is de meest uitgebreide editie van de Microsoft Office-Versie 2016, het bevat alle programma's die nodig zijn in een bedrijf, niet alleen om de gebruikelijke dagelijkse projecttaken te beheren, maar ook om effectief te communiceren met anderen en uitgebreide databases te beheren: Naast de klassieke Office-programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook, biedt Professional Plus met OneNote en Publisher manieren om ideeën en inspiraties digitaal vast te leggen en te delen, en om publicaties voor reclame en andere doeleinden professioneel te ontwerpen en te publiceren.

Het doorslaggevende pluspunt van deze Office editie is echter de integratie van Access, de software voor het ongecompliceerd maken van databasetoepassingen, en vooral als exclusief onderdeel: Skype voor Bedrijven - voor een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van communicatie.

Alle programma's opgenomen in Office 2016 Professional Plus:

 • Word 2016 - maak teksten in vele formaten voor zakelijk en persoonlijk gebruik
 • Excel 2016 - complexe berekeningen voor boekhouding, statistiek en meer
 • PowerPoint 2016 - informatieve presentaties maken
 • Outlook 2016 - voor het organiseren van e-mails en contacten en het plannen van afspraken en taken
 • OneNote 2016 - snel aantekeningen maken en ze met anderen delen
 • Publisher 2016 - ontwerp alle soorten printmedia zodat ze kunnen worden afgedrukt
 • Access 2016 - database-applicaties ontwerpen voor het bedrijfsleven
 • Skype for Business 2016 - veilige en diverse communicatiemogelijkheden

Office 2016 Professional Plus biedt over het algemeen ook enkele vernieuwingen ten opzichte van de vorige versie - waaronder de volgende functies:

 • Voor alle edities zijn nieuwe Office-designs beschikbaar, waarmee de afzonderlijke programma's qua kleur individueel kunnen worden vormgegeven: In de "Dark Grey"-modus wordt het werken vergemakkelijkt door sterke contrasten, terwijl de "Coloured"-modus voor een moderne look zorgt.
 • Met de intelligente wizards "Insights" wordt de Bing zoekopdracht gekoppeld aan individuele Office-Programma's, terwijl "Tell Me" het vinden van bewerkingsfuncties nog sneller maakt.
 • OneDrive en SharePoint verbinden Office gebruikers in de cloud - voor flexibele, veilige verstrekking en real-time samenwerking aan documenten.
 • Data Loss Protection (DLP) biedt de mogelijkheid om centraal beleidsregels op te stellen voor Word-, Excel- en PowerPoint-documenten om het gebruik en de vrijgave van gevoelige gegevens te reguleren.

De Office 2016 Professional Plus editie is oorspronkelijk niet ontworpen voor individuele klanten en is daarom normaal gesproken alleen beschikbaar als volumelicentie, zoals gebruikt in grotere bedrijven. Bij Wiresoft kunnen ook enkelvoudige gebruikers, zoals zelfstandigen, of KMO's de Office-Edition Professional Plus 2016 als enkelvoudige licentie aanschaffen.

Het kopen van deze Professional Plus editie heeft het voordeel dat versies van Office 2016 nog steeds worden ondersteund door oudere Microsoft besturingssystemen vanaf Windows 7; dit maakt het bijzonder interessant voor kopers die geen gebruik maken van een huidige versie van Windows. In Wiresoft Onlineshop kunt u naast Office 2016 Professional Plus als koopversie (zonder abonnement!) ook de Standard Editie als losse licentie verkrijgen. Een gedetailleerd overzicht van alle afzonderlijke programma's die in Office 2016 Professional Plus is hieronder te vinden.

Losse programma's van de editie Office 2016 Professional Plus

Elk programma van de Office 2016 Professional Plus Edition bestrijkt een afzonderlijk bedrijfsgebied met zijn specifieke functies - aangevuld met vele optimalisaties en nieuwe functies:

Word in Office 2016 Professional Plus

Het Word-programma in Office 2016 Professional Plus vervult alle klassieke taken bij schriftelijke communicatie - op de werkplek of online in de cloud. Naast meer sjablonen biedt Word verschillende nieuwe functies:

 • Open PDF in Word: PDF's kunnen nu rechtstreeks in Word 2016 worden geopend. Afbeeldingen en grafieken hoeven dus niet meer te worden gekopieerd, zelfs opmaak en lettertypes worden overgenomen. Het Word-document kan ook weer in PDF-formaat worden opgeslagen.
 • Meer mogelijkheden met WordArt vormen : De WordArt-vormen voor het vormgeven van tekst bieden in Word 2016 nog meer mogelijkheden: Teksten kunnen in verschillende vormen worden omgevormd of vrijelijk worden aangepast aan grafische elementen, enz.
 • Realtime-invoer: De geoptimaliseerde realtime-invoer maakt gelijktijdig werken aan een Word-document nog overzichtelijker: alle medewerkers kunnen de wijzigingen van andere gebruikers onmiddellijk zien en zo nodig ook corrigeren.
 • Commentaarfunctie: De geoptimaliseerde commentaarfunctie biedt de mogelijkheid om afzonderlijke commentaren direct in hetzelfde veld te beantwoorden, wat de duidelijkheid aanzienlijk ten goede komt.
 • Vastgemaakte map: De map waaronder elk Word-document is opgeslagen, kan als pictogram worden vastgemaakt en toegankelijk worden gemaakt - zelfs voor andere medewerkers.

Excel 2016 voor Office Professional Plus

Excel 2016 breidt de mogelijkheden in complexe berekeningen en analyse van gegevens uit met praktische functies en nieuwe soorten grafieken in visualisatie:

 • Het programma suggereert de meest geschikte grafiektypes voor elke berekeningsoperatie die op dat moment wordt uitgevoerd, zodra de gebruiker de overeenkomstige gegevens met de muis markeert, en toont ze in het live voorbeeld.
 • Nieuwe rekenfuncties die beschikbaar zijn in Excel 2016 zijn onder andere PROGNOSE.ETS om met name toekomstvoorspellingen op korte termijn te genereren, inclusief best & worst cases. Interactieve grafieken zoals de drill-down navigatie die gebruikt wordt in Online Analytical Processing (OLAP) zijn beschikbaar voor draaitabellen, en de LET functie verbetert de leesbaarheid binnen een formule. De nieuwe weergavefilter kan worden gebruikt om filters van andere gebruikers te verbergen.
 • De volgende nieuwe grafiektypes zijn nu beschikbaar in Excel bij het visualiseren van berekeningen: Met het histogram kunnen de frequentieverdelingen van bepaalde klassen worden weergegeven. Als speciale vorm is hier de Paretodiagram beschikbaar om waarden zowel absoluut als relatief in kolomvorm weer te geven. Het watervaldiagram is ook een kolomdiagram, dat kan worden gebruikt om positieve of negatieve veranderingen in een beginwaarde weer te geven. De treemap toont individuele ratio's in een hiërarchische structuur, terwijl de sunburst chart hiërarchische gegevens concentrisch weergeeft, zodat u relaties kunt tonen. En de boxplot of boxdiagram wordt gebruikt om gegevens te visualiseren als kwartielen en medianen in statistische analyses.

PowerPoint voor Office 2016 Professional Plus

PowerPoint biedt in de Office-versie 2016 nog meer keuze in het ontwerp van presentatiedia's, evenals nieuwe functies bij het presenteren:

 • Al bij het invoegen van een grafiek of illustratie in een dia, stelt PowerPoint Designer verschillende ontwerpopties voor die onmiddellijk met een klik worden toegepast.
 • Om dynamische overgangen tussen dia's te maken, kan de morph-functie worden gebruikt om afbeeldingen of grafieken te animeren, maar ook afzonderlijke woorden en zelfs hele teksten.
 • Tijdens een presentatie kan het penseelgereedschap worden gebruikt in plaats van de laserpointer om afzonderlijke termen of afbeeldingen enz. op een dia te markeren. Het oorspronkelijke PowerPoint-document wordt niet gewijzigd, omdat het gereedschap in presentatiemodus wordt gebruikt.
 • Tijdbeheer wordt nog eenvoudiger met het tijdregistratietool , omdat het altijd de beschikbare tijd laat zien, zodat een bepaald tijdschema beter kan worden nageleefd.
 • De functie voor delen maakt het nog eenvoudiger om presentaties te publiceren op sociale media-kanalen voor andere geïnteresseerden.

Outlook in Office 2016 Professional Plus

Outlook 2016 maakt het beheer van communicatiegegevens en de planning van taken en afspraken nog efficiënter. Verschillende filterfuncties beheren niet alleen het e-mailverkeer, maar maken het ook gemakkelijker om te zoeken naar inhoud, contactpersonen of documenten:

 • De Clutter-functie sorteert de inbox op belangrijke en onbelangrijke e-mails, en deactiveert automatisch potentieel gevaarlijke inhoud en links. Clutter analyseert het gedrag van een gebruiker naargelang welke e-mails eerst, later of helemaal niet worden gelezen, en verbetert zo voortdurend de sorteringscriteria.
 • In een virtuele zoekmap worden alle resultaten van een zoekopdracht die aan een vooraf bepaald criterium voldoen - e-mails, persoonsgegevens en contactpersonen, enz. - samengebracht.
 • Het adresboek suggereert automatisch passende contactpersonen uit het adresboek wanneer de eerste letters van een naam in een nieuwe e-mail worden ingevoerd, of contactpersonen met wie de afzender van de e-mail vaak communiceert wanneer in het veld "Aan" wordt geklikt.
 • Bij het verzenden van bijlagen suggereert Outlook 2016 een lijst met alle recent gebruikte bestanden wanneer u op "Bestand bijvoegen" klikt. Elke bijlage bevat een vervolgkeuzemenu om te openen, op te slaan, te kopiëren of te verwijderen.
 • In plaats van bijlagen kunnen bestanden via OneDrive en SharePoint als link worden verzonden als ze daar zijn opgeslagen. Dit versnelt de verzending en vermindert de hoeveelheid gegevens in de e-mailbox van zowel verzender als ontvanger.

OneNote in Office 2016 Professional Plus

OneNote is het populaire digitale notitieblok dat handig kan worden gebruikt op smartphones en tablets om uw eigen ideeën vast te leggen of op te slaan en te delen, evenals afbeeldingen, webpagina's, enz. van het internet. OneNote-notitieblokken kunnen ook worden opgeslagen op OneDrive en zo worden gedeeld met andere gebruikers. De andere voordelen:

 • OneNote kan op alle apparaten worden gesynchroniseerd. Op apparaten met aanraakfunctionaliteit kunnen teksten e.d. ook met de vinger of een digitale pen worden ingevoerd.
 • De geïntegreerde tekst- en spraakherkenning doorzoekt ook afbeeldingen (bv. screenshots), video- en spraakbestanden op trefwoorden.
 • OneNote kan worden geïntegreerd met andere Office programma's om direct vanuit die programma's aantekeningen e.d. te maken.
 • Inhoud van internetbronnen wordt automatisch gelinkt aan de oorspronkelijke bron. Notities kunnen ook aan elkaar worden gekoppeld.

Publisher in Office 2016 Professional Plus

Microsoft Publisher is het veelzijdige Office programma om allerlei soorten drukwerk te maken in drukkwaliteit. De publishing software is een extra onderdeel van de Office 2016 Professional Plus editie en is niet inbegrepen in de meeste andere edities.

De intuïtieve lay-out tools, op een gebruiksvriendelijke manier gerangschikt op de gebruikersinterface, ondersteunen gebruikers bij het ontwerpen van een verscheidenheid aan documenttypes en bij het bewerken van afbeeldingen.

Effecten zoals schaduwen, gloed, reflecties, enz. zijn zowel voor afbeeldingen als voor teksten beschikbaar om hun uitzicht te veranderen. Voor het bewerken van meerdere afbeeldingen is een aparte kolom beschikbaar in het ontwerpgebied. Met behulp van drag & drop kunnen deze gemakkelijk worden uitgewisseld of ingevoegd vanuit de Microsoft ClipArt bibliotheek, via Bing image search van het internet of een online fotoalbum. Andere functies en kenmerken van Publisher 2016:

 • Bij het openen van het programma zijn ontwerpsjablonen in gangbare formaten en typische bouwstenen - zoals koppen, tekstkaders en kolommen, enz. - beschikbaar voor diverse documenttypes: van eenvoudige A4-flyers tot brochures en catalogi met meerdere pagina's. Alle voorgedefinieerde elementen van een sjabloon kunnen individueel worden aangepast en opgeslagen, zodat zij opnieuw beschikbaar zijn voor verdere publicaties.
 • Publisher biedt schaalbare SVG vectorafbeeldingen en 3D objecten die 360 graden vergroot of gedraaid kunnen worden zonder scherpte te verliezen.
 • Met de liniaalfunctie kunnen teksten en afbeeldingen tot op de millimeter nauwkeurig in een document worden geplaatst.
 • Het tekstveldgereedschap geeft aan wanneer een langere tekst in een te klein tekstkader wordt ingevoegd; afzonderlijke tekstvelden kunnen er ook mee worden verbonden, zodat de tekst bij het invoegen automatisch over die velden wordt verdeeld.

Access in Office 2016 Professional Plus

Access 2016 is de praktische Microsoft-software om uw eigen databanken te ontwerpen voor projectbeheer, alsook voor goederenbeheer, en andere taken op een relatief eenvoudige manier in een bedrijf. Met zijn intuïtieve hulpmiddelen en functies is Access ontworpen voor commercieel gebruik door zowel zakelijke gebruikers als particulieren. De databasesoftware is een extra onderdeel van de Office 2016 Professional Plus editie en is niet inbegrepen in bijna alle andere Office edities.

Dankzij de duidelijke ordening van de functies, gesorteerd naar toepassingsgebieden, en de Access-bestanden, kunnen gebruikers snel hun weg vinden; het startscherm toont bijvoorbeeld de meest recent gebruikte databases, die met een klik onmiddellijk beschikbaar zijn, terwijl de lijst van commando's in het lint individueel kan worden geconfigureerd volgens de eigen wensen, inclusief toegang voor vaak gebruikte functies. In Access 2016 zijn tal van sjablonen beschikbaar om snel en eenvoudig databasetoepassingen te maken voor typische taken.

Microsoft Access 2016 biedt ook de mogelijkheid om databasegebaseerde applicaties (apps) te ontwikkelen voor mobiele apparaten, die via de SharePoint-verbinding toegankelijk zijn voor andere medewerkers. Daarnaast zijn de volgende functies en hulpmiddelen beschikbaar in de 2016-versie van Access:

 • Database queries in Access 2016 worden verbeterd door het gebruik van wildcards - zogenaamde jokers, zoals * ? # - voor onbekende elementen van een gegevensverzameling.
 • Bij het importeren van tabellen uit verschillende databasebronnen ondersteunt Access 2016 het vinden van overbodige gegevens door u toe te staan de respectieve tabellen samen te voegen, zodat duplicaten kunnen worden verwijderd.
 • Formulieren in Access 2016 zijn een praktische functie om gegevens overzichtelijk weer te geven. Vergeleken met tabellen geven zij slechts één record weer, wat handmatige invoer en onderhoud vereenvoudigt. Deze AutoForms kunnen worden gemaakt met behulp van de opmaakhulpmiddelen voor formulieren.
 • Enerzijds verbetert het BigInt gegevenstype "Groot getal" de compatibiliteit met MS SQL servers, en anderzijds kan het worden gebruikt om grote getallen te berekenen: BigInt heeft met acht bytes een veel groter rekenbereik dan het vorige gegevenstype met slechts vier bytes.
 • De vernieuwde ondersteuning van dBASE-bestanden en van ODBC - Open Database Connectivity protocol - breidt de toepassingsmogelijkheden van Access met overeenkomstige databases uit.

Skype for Business in Office 2016 Professional Plus

Skype for Business biedt uitgebreide manieren om intern of extern contact te leggen met andere gebruikers, die veel verder gaan dan telefoongesprekken. De communicatiesoftware is een exclusief onderdeel van de Office 2016 editie Professional Plus. Skype voor Bedrijven is speciaal ontwikkeld voor effectieve, snelle communicatie, zowel binnen het bedrijf als daarbuiten:

 • Met het programma is het, naast telefonie (IP), ook mogelijk chats en videoconferenties te houden, en bestanden en zelfs presentaties via het programma over te dragen - de bediening is zoals altijd intuïtief. Skype voor Bedrijven kan zowel lokaal als in de cloud worden gebruikt, de toepassing en het scala aan functies zijn identiek.
 • Communicatie via Skype voor Bedrijven is veilig dankzij speciale richtlijnen voor authenticatie en encryptie; het programma biedt ook de mogelijkheid om de gebruikersaccounts van werknemers centraal te beheren. Werknemers of externe deelnemers zonder account kunnen echter ook deelnemen aan Skype-vergaderingen.
 • De aanwezigheidsstatus van een gebruiker wordt aangegeven door een pictogram op de profielfoto. Hier zijn er verschillende mogelijkheden om aan anderen over te brengen of men beschikbaar is maar bezet, of afwezig of inactief; zelfs als men aanwezig is maar niet gestoord wil worden, kan dit worden overgebracht - afhankelijk van de keuze verandert dit ook de mogelijkheden voor communicatie.

Systeemvereisten voor Office 2016 Professional Plus:

MS Office Professional Plus is standaard beschikbaar in een 32-bit en een 64-bit versie. Normaal gesproken wordt de 64-bit versie automatisch op de PC geïnstalleerd - alleen de 32-bit versie kan echter worden geïnstalleerd op een 32-bit besturingssysteem met een x86 processor. Individuele hardwarevereisten verschillen dan ook - zie de specificaties voor werkruimte en ruimte op de harde schijf. Gelieve nota te nemen van de volgende minimumvereisten:

 • Besturingssysteem: Windows 7 of hoger of Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Processor: x86 of x64 bit processor met 1 GHz en SSE2
 • Geheugen: 1 GB RAM (32-bits), 2 GB RAM (64-bits)
 • Harde schijf: 3,0 GB
 • Beeldscherm: 1.024 x 768 resolutie
 • Grafische kaart: DirectX 10 grafische kaart voor grafische hardwareversnelling 

Koop MS Office 2016 Professional Plus goedkoop bij Wiresoft in onze online shop

De editie MS Office 2016 Professional Plus is niet verkrijgbaar in de andere softwarehandel, maar kan alleen als volumelicentie voor bedrijven worden gekocht. In de Wiresoft-onlineshop is Office 2016 Professional Plus ook verkrijgbaar als licentie voor één gebruiker, namelijk als koopversie - zonder update- of andere verplichtingen zoals bij een Microsoft-abonnement; u betaalt dus alleen de eenmalige prijs bij aankoop via Wiresoft! U koopt de volledige versie van de Office editie, die dezelfde omvang van programma's en functies biedt als de volumelicentie - met als enige verschil dat deze Office 2016 Professional Plus enkele licentie uitsluitend door uzelf wordt gebruikt.

Veilige software-aankoop bij Wiresoft: Voor u als klant is de aankoop van Office 2016 Professional Plus of een andere Office 2016 editie bij Wiresoft niet alleen bijzonder voordelig en handig, maar ook veilig: uw single-user licentie van Office 2016 Professional Plus software maakte deel uit van een grotere volumelicentie, zoals die door Microsoft alleen aan grotere bedrijven wordt verkocht. Deze verwerven ook het recht om overtollige softwarelicenties door te verkopen, bijvoorbeeld aan Wiresoft.

Deze licenties werden ofwel niet gebruikt, ofwel vervangen door een nieuwere programmaversie of niet langer ondersteund als gevolg van een algemene wijziging van de hardware of een update van het besturingssysteem in een bedrijf. Bij verkoop wordt de oorspronkelijke volumelicentie opgesplitst en omgezet in individuele licenties - deze worden dan gebruikte software genoemd. De splitsing in afzonderlijke licenties verandert niets aan de reikwijdte van de programma's in deze Professional Plus editie, noch aan hun functionaliteit, omdat zij niet slijten door gebruik.

Alle volledige programmaversies van MS Office Professional Plus of andere Microsoft-programma's die door Wiresoft worden aangeboden, zijn identiek aan de overeenkomstige originele Microsoft-versies en -edities en zijn afkomstig van eerste kopers (bedrijven) die zich in Europa bevinden. Wanneer u Office 2016 Professional Plus in de Wiresoft Software Shop koopt, loopt u ook geen juridisch risico, want de handel met Gebruikte Software is uitdrukkelijk bij wet toegestaan, wat door talrijke vonnissen duidelijk bevestigd werd.

Deze gebruikte software van Office 2016 Professional Plus kan onmiddellijk na uw voltooide aankoop en download op uw computer worden geïnstalleerd en geactiveerd met de meegeleverde multi-activatiesleutel (volumelicentiesleutel) en vervolgens zonder tijdsbeperkingen worden gebruikt.

Het kopen van gebruikte software van Microsoft Office pakketten is niet alleen handig voor Wiresoft klanten, omdat ze normaal niet verkrijgbare Office edities kunnen kopen, maar ook bijzonder gunstig. Veel zelfstandigen, privégebruikers en kmo's maken daarom gebruik van ons softwareaanbod: want met Wiresoft krijgen ze niet alleen alle exclusieve voordelen van Office 2016 Professional Plus Edition, maar besparen ze ook nog geld!

In de Wiresoft Software-Shop vindt u de Office 2016 Professional Plus Edition evenals andere edities en versies en vele andere Office-programma's als koopversie.

Als u vragen hebt over Office 2016 Professional Plus of een andere Microsoft Office 2016 Edition, gewoon gebruik maken van ons deskundig advies via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
2 jan. 2021

School use!

10

4 apr. 2020

Habe das gekauft, aber man schickt mir den Code nicht zu!

[email protected]

30 mrt. 2020

Top

Für mich perfekt

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën