Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS

MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS

€ 164,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10009
 • 79P-05552
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
MS Office 2016 Professional Plus - het beslissende extraatje voor het bedrijfsleven MS...meer
Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"

MS Office 2016 Professional Plus - het beslissende extraatje voor het bedrijfsleven

MS Office 2016 Professional Plus is de meest uitgebreide editie van de Microsoft Office. Het bevat alle programma's die een bedrijf nodig heeft om niet alleen de gebruikelijke dagelijkse projecttaken uit te voeren, maar ook om effectief met anderen te communiceren en uitgebreide databases te beheren: Naast de klassieke Office Word, Excel, PowerPoint en Outlook biedt Professional Plus met OneNote en Publisher mogelijkheden om ideeën en inspiraties digitaal vast te leggen en te delen met anderen, maar ook om professioneel publicaties te ontwerpen en te publiceren voor reclamedoeleinden en andere doeleinden.

Het doorslaggevende pluspunt van deze Office is echter de integratie van Access, de software voor het ongecompliceerd maken van databasetoepassingen, en vooral als exclusief onderdeel: Skype for Business - voor een breed scala aan communicatiemogelijkheden.

 

Alle programma's in Office 2016 Professional Plus:

 • Word 2016 - maak teksten in vele formaten voor zakelijk en privégebruik
 • Excel 2016 - complexe berekeningen voor boekhouding, statistiek en meer
 • PowerPoint 2016 - ontwerp informatieve presentaties
 • Outlook 2016 - voor het organiseren van e-mails en contactpersonen en voor het plannen van afspraken en taken
 • OneNote 2016 - spontaan notities vastleggen en delen
 • Uitgeverij 2016 - maak alle soorten gedrukte media printbaar
 • Toegang 2016 - Ontwerp van databasetoepassingen voor bedrijven
 • Skype voor bedrijven 2016 - veilige en veelzijdige communicatie

 

Office 2016 Professional Plus biedt ook enkele algemene vernieuwingen ten opzichte van de vorige versie, waaronder de volgende kenmerken:

 • Nieuwe Office zijn beschikbaar voor alle edities, zodat u de kleuren van de afzonderlijke programma's kunt aanpassen: In de modus "Donkergrijs" maken sterke contrasten het werken gemakkelijker, terwijl het "Gekleurde" ontwerp een moderne uitstraling geeft.
 • De intelligente "Insights"-wizards koppelen de Bing-zoekopdracht aan individuele Office, terwijl "Tell Me" het vinden van bewerkingsfuncties nog sneller maakt.
 • OneDrive en SharePoint verbinden Office in de cloud voor flexibele, veilige, real-time documentlevering en samenwerking.
 • Data Loss Protection (DLP) biedt de mogelijkheid om centraal beleid te maken voor Word-, Excel- en PowerPoint-documenten om het gebruik en delen van gevoelige gegevens te controleren.

 

De Office 2016 Professional Plus editie is oorspronkelijk niet ontworpen voor individuele klanten en is daarom normaal gesproken alleen beschikbaar als volumelicentie, zoals gebruikt in grotere bedrijven. Wiresoft biedt ook individuele gebruikers, zoals zelfstandigen of kmo's, de Office 2016 Professional Plus Office als één enkele licentie.

 

De aanschaf van deze Professional Plus Edition heeft als voordeel dat de versies van Office 2016 nog steeds worden ondersteund door oudere Microsoft-besturingssystemen vanaf Windows 7; dit maakt het vooral interessant voor die kopers die geen gebruik maken van een actuele versie van Windows. In de Wiresoft online shop kunt u Office 2016 Professional Plus als gekochte versie (zonder abonnement!) en de Standard Edition als één enkele licentie kopen. Een gedetailleerd overzicht van alle individuele programma's die in Office 2016 Professional Plus zijn opgenomen, vindt u hieronder.

 

Individuele programma's van de Office 2016 Professional Pluseditie

Elk programma in de Office 2016 Professional Plus Edition beslaat zijn eigen business area met zijn specifieke functies - aangevuld met vele optimalisaties en nieuwe functies:

 

Word in Office 2016 Professional Plus

Het Word-programma in Office 2016 Professional Plus vervult alle klassieke taken van schriftelijke communicatie - op de werkplek of online in de cloud. Naast meer sjablonen biedt Word een aantal nieuwe functies:

 

 • Open PDF in Word: PDF-bestanden kunnen nu direct in Word 2016 worden geopend. Hierdoor is het niet meer nodig om afbeeldingen en grafieken te kopiëren, zelfs opmaak en lettertypes worden overgedragen. Het Word-document kan ook weer in PDF-formaat worden opgeslagen.
 • Meer opties voor WordArt-vormen: De WordArt-formulieren voor het ontwerpen van tekst bieden in Word 2016 nog meer mogelijkheden: Tekst kan worden getransformeerd in verschillende vormen of vrijelijk worden getransformeerd om deze aan te passen aan grafische elementen etc.
 • Real-time invoer: De geoptimaliseerde real-time invoer maakt het werken aan een Word-document tegelijkertijd nog duidelijker: alle medewerkers kunnen de wijzigingen die door andere gebruikers zijn aangebracht direct zien en indien nodig corrigeren.
 • Commentaarfunctie: De geoptimaliseerde commentaarfunctie biedt de mogelijkheid om op individuele opmerkingen direct in hetzelfde veld te reageren, wat de duidelijkheid aanzienlijk verbetert.
 • Bijgevoegde map : De map waarin een Word-document is opgeslagen, kan als pictogram aan elk Word-document worden toegevoegd en kan worden geopend - zelfs door andere medewerkers.

 

Excel 2016 voor Office Professional Plus

Excel 2016 breidt de mogelijkheden voor complexe berekeningen en analyses van gegevens uit met praktische functies en nieuwe soorten grafieken voor visualisatie:

 

 • Het programma suggereert de meest geschikte grafiektypes voor elke op dat moment uitgevoerde berekening, zodra de gebruiker de bijbehorende gegevens met de muis selecteert en deze in de live-preview weergeeft.
 • De nieuwe rekenfuncties die beschikbaar zijn in Excel 2016 omvatten PROGNOSE.ETS, dat kan worden gebruikt om korte-termijn voorspellingen te genereren, inclusief best en worst cases, interactieve grafieken zoals de drilldown navigatie die wordt gebruikt in Online Analytical Processing (OLAP) zijn beschikbaar voor draaitabellen, en de LET-functie verbetert de leesbaarheid binnen een formule. Met het nieuwe weergavefilter kunnen de filters van andere gebruikers worden verborgen.
 • De volgende nieuwe grafiektypes zijn nu beschikbaar in Excel bij het visualiseren van berekeningen: Het histogram kan worden gebruikt om de frequentieverdeling van bepaalde klassen weer te geven. De Paretodiagram is beschikbaar als een speciale vorm om waarden zowel in absolute als relatieve termen in kolomvorm weer te geven. Het watervaldiagram is ook een staafdiagram, dat kan worden gebruikt om positieve of negatieve veranderingen in een beginwaarde weer te geven. De boomkaart wordt gebruikt om individuele verhoudingen in een hiërarchische structuur weer te geven, terwijl de sunburst chart de hiërarchische gegevens in een concentrische opstelling weergeeft, zodat ook referenties kunnen worden weergegeven. En de boxplot of box chart wordt gebruikt om de gegevens te visualiseren als kwartielen en medians in statistische evaluaties.

 

PowerPoint voor Office 2016 Professional Plus

De 2016 Office PowerPoint biedt nog meer keuze in het ontwerp van presentatiedia's en nieuwe functies voor presentaties:

 

 • Zodra een grafiek of illustratie in een dia wordt ingevoegd, stelt PowerPoint Designer verschillende ontwerpopties voor die onmiddellijk met een klik kunnen worden toegepast.
 • Om dynamische overgangen tussen de dia's te creëren, kan de Morph-functie worden gebruikt om afbeeldingen of grafieken, maar ook losse woorden en zelfs hele teksten te animeren.
 • Tijdens een presentatie, in plaats van de laserpointer, kan het penseelgereedschap ook worden gebruikt om afzonderlijke woorden of afbeeldingen enz. op een dia in kleur te accentueren. Het originele PowerPoint-document wordt tijdens het proces niet gewijzigd, omdat de tool in de presentatiemodus wordt gebruikt.
 • Tijdmanagement wordt nog eenvoudiger met de time-tracking tool , omdat deze altijd de beschikbare tijd laat zien, zodat een bepaald tijdsbestek beter kan worden bijgehouden.
 • De share-functie maakt het nog makkelijker om presentaties te publiceren in social media kanalen voor andere geïnteresseerden.

 

Vooruitzichten in Office 2016 Professional Plus

Outlook 2016 maakt het beheer van de communicatiegegevens en de taak- en planningsplanning nog efficiënter. Verschillende filterfuncties beheren niet alleen het e-mailverkeer, maar vergemakkelijken ook het zoeken naar inhoud, contacten of documenten:

 

 • De rommelfunctie sorteert de inbox op basis van belangrijke en onbelangrijke e-mails, waardoor potentieel gevaarlijke inhoud en links automatisch worden gedeactiveerd. Clutter analyseert het gedrag van een gebruiker op basis waarvan e-mails eerst, later of helemaal niet worden gelezen, waardoor de sorteercriteria voortdurend worden verbeterd.
 • Een Virtuele zoekmap bevat alle resultaten van een zoekopdracht die aan een bepaald criterium voldoen - e-mails, persoonlijke gegevens en contactpersonen, enz.
 • Het adresboek suggereert automatisch geschikte contactpersonen uit het adresboek wanneer de eerste letters van een naam in een nieuwe e-mail worden ingevoerd, of degenen met wie de afzender van de e-mail vaak communiceert wanneer hij in het veld "Aan" klikt.
 • Bij het verzenden van bijlagen zal Outlook 2016 een lijst met alle recent gebruikte bestanden weergeven wanneer u op "Attach file" klikt. Elke bijlage bevat een uitklapmenu om te openen, op te slaan, te kopiëren of te wissen.
 • In plaats van bestanden als bijlage te versturen, kunnen bestanden via OneDrive worden verstuurd en SharePoint kan als link worden verstuurd als ze daar zijn opgeslagen. Dit versnelt het verzendproces en vermindert de hoeveelheid gegevens in de e-mailbox van de verzender en de ontvanger.

 

OneNote in Office 2016 Professional Plus

OneNote is de populaire digitale notebook die gemakkelijk kan worden gebruikt op smartphones en tablets om uw eigen ideeën vast te leggen of op te slaan en te delen, maar ook afbeeldingen, webpagina's, enz. van het internet. OneNote notebooks kunnen ook worden opgeslagen op OneDrive en worden gedeeld met andere gebruikers. De andere voordelen:

 

 • OneNote kan worden gesynchroniseerd op alle apparaten. Op apparaten met aanraakfunctionaliteit kunnen teksten etc. ook met een vinger of een digitale pen worden ingevoerd.
 • De geïntegreerde tekst- en spraakherkenning doorzoekt ook beelden (bijv. screenshots), video- en spraakbestanden op zoek naar trefwoorden.
 • OneNote kan worden geïntegreerd in andere Office om direct aantekeningen te maken enz.
 • Inhoud van internetbronnen wordt automatisch gekoppeld aan de oorspronkelijke bron. Notities kunnen ook aan elkaar worden gekoppeld.

 

Uitgeverij in Office 2016 Professional Plus

Microsoft Publisher is het veelzijdige Office om allerlei soorten printmedia in printoutputkwaliteit te maken. De publicatiesoftware is een extra onderdeel van de Office 2016 Professional Plus editie en is niet opgenomen in de meeste andere edities.

De intuïtief bruikbare lay-outgereedschappen, die op een gebruiksvriendelijke manier op de gebruikersinterface zijn gerangschikt, ondersteunen de gebruikers bij het ontwerpen van een breed scala aan documenttypen en bij het bewerken van afbeeldingen.

Effecten zoals schaduwen, gloed, reflecties, etc. zijn beschikbaar voor afbeeldingen, maar ook voor tekst, om deze visueel aan te passen. In het ontwerpgebied is een aparte kolom beschikbaar voor het bewerken van meerdere afbeeldingen. Deze kunnen eenvoudig worden uitgewisseld door middel van drag & drop of ingevoegd vanuit de Microsoft ClipArt-bibliotheek, via Bing afbeeldingen zoeken op het internet of een online fotoalbum. Extra functies en kenmerken van Publisher 2016:

 

 • Bij het openen van het programma zijn er zowel ontwerpsjablonen in de meest gangbare formaten als typische bouwstenen - zoals koppen, tekstkaders en kolommen, etc. - beschikbaar voor verschillende soorten documenten: van eenvoudige A4-folders tot brochures en catalogi met meerdere pagina's. Alle voorgedefinieerde elementen van een sjabloon kunnen individueel worden aangepast en opgeslagen, zodat ze weer beschikbaar zijn voor verdere publicaties.
 • Publisher bevat schaalbare SVG-vectorafbeeldingen en 3D-objecten die 360 graden kunnen worden vergroot of gedraaid zonder verlies van scherpte.
 • Met de liniaalfunctie worden teksten en grafieken op de millimeter nauwkeurig in een document geplaatst.
 • Het tekstveldgereedschap geeft aan wanneer een langere tekst wordt ingevoegd in een te klein tekstkader; afzonderlijke tekstvelden kunnen er ook aan worden gekoppeld, zodat de tekst tijdens het invoegen automatisch naar hen wordt gedistribueerd.

 

Toegang in Office 2016 Professional Plus

Access 2016 is de praktische Microsoft-software voor het relatief ongecompliceerd ontwerpen van eigen databases voor projectmanagement, maar ook voor goederenbeheer en andere taken. Met zijn intuïtieve tools en functies is Access ontworpen om zowel commercieel te worden gebruikt door zakelijke gebruikers als privé. De database software is een extra onderdeel van de Office 2016 Professional Plus editie en is niet opgenomen in bijna alle andere Office.

Dankzij de overzichtelijke indeling van de functies, gerangschikt volgens de toepassingsgebieden, en de Access-files, kunnen gebruikers snel hun weg vinden; het startscherm toont bijvoorbeeld de meest recent gebruikte databases, die onmiddellijk beschikbaar zijn met een klik. De lijst met commando's die in de menubalk wordt weergegeven, kan individueel worden geconfigureerd volgens hun eigen wensen, inclusief de toegang voor veelgebruikte functies. In Access 2016 zijn talrijke sjablonen beschikbaar om snel en eenvoudig databasetoepassingen te maken voor typische taken.

Microsoft Access 2016 biedt de mogelijkheid om database-gebaseerde applicaties (apps) te ontwikkelen, ook voor mobiele apparaten die toegankelijk zijn voor andere medewerkers via de SharePoint-verbinding. De volgende functies en hulpmiddelen zijn ook beschikbaar in de 2016-versie van Access:

 • Databasevragingen in Access 2016 worden gecontroleerd door het gebruik van plaatshouders - zogenaamde jokers, zoals * ? # - voor onbekende elementen van een gegevensrecord.
 • Bij het importeren van tabellen uit verschillende databasebronnen ondersteunt Access 2016 het vinden van redundante gegevens door u in staat te stellen de betreffende tabellen met elkaar te verbinden, zodat duplicaten kunnen worden verwijderd.
 • De formulieren in Access 2016 zijn een handige functie om de gegevens duidelijk weer te geven. In vergelijking met tabellen wordt slechts één enkel record weergegeven, wat de handmatige invoer en het onderhoud vereenvoudigt. Deze AutoFormulieren kunnen worden gemaakt met de lay-outgereedschappen van het formulier.
 • Het BigInt datatype "large number" verbetert enerzijds de compatibiliteit met MS SQL-servers en kan anderzijds ook gebruikt worden om grote aantallen te berekenen: Met acht bytes heeft BigInt een veel groter rekenbereik dan het vorige datatype met slechts vier bytes.
 • Met de vernieuwde ondersteuning van dBASE-bestanden en ODBC - Open Database Connectivity Protocol - worden de toepassingsmogelijkheden van Access uitgebreid met overeenkomstige databases.

 

Skype voor bedrijven in Office 2016 Professional Plus

Skype for Business biedt uitgebreide mogelijkheden om verbinding te maken met andere gebruikers intern of extern, die veel verder gaan dan het voeren van telefoongesprekken. De communicatiesoftware is een exclusief onderdeel van de Office 2016 Professional Plus editie. Skype for Business is ontworpen voor effectieve, snelle communicatie binnen en buiten het bedrijf:

 • Naast telefonie (IP) kunt u met het programma ook chats en videoconferenties houden, maar ook bestanden overbrengen en zelfs presentaties geven - zoals altijd is de bediening intuïtief. Skype for Business kan zowel lokaal als in de cloud worden gebruikt, de toepassing en het functionele bereik zijn identiek.
 • De communicatie via Skype for Business is veilig dankzij strikte richtlijnen voor authenticatie en encryptie; het programma biedt ook de mogelijkheid om de gebruikersaccounts van medewerkers centraal te beheren. Medewerkers of externe deelnemers zonder account kunnen echter ook deelnemen aan Skype-meetings.
 • De aanwezigheidsstatus van een gebruiker wordt aangegeven door een pictogram op de profielfoto. Hier zijn er verschillende mogelijkheden om anderen te laten weten of u beschikbaar bent maar bezig bent, of afwezig of inactief; zelfs als u aanwezig bent maar niet gestoord wilt worden, kunt u het anderen laten weten - afhankelijk van uw keuze, zullen de communicatiemogelijkheden ook veranderen.

Systeemvereisten voor Office 2016 Professional Plus:

MS Office Professional Plus is standaard beschikbaar in een 32-bits en een 64-bits versie. Normaal gesproken wordt de 64-bits versie automatisch op de PC geïnstalleerd - op een 32-bits besturingssysteem met x86-processor kan echter alleen de 32-bits versie worden geïnstalleerd. Als gevolg daarvan verschillen de individuele hardwarevereisten - zie de informatie over het geheugen en de ruimte op de harde schijf. De volgende minimumeisen moeten in acht worden genomen:

 • Besturingssysteem: Windows 7 of hoger of Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Processor: x86 of x64 bit processor met 1 GHz en SSE2
 • Werkgeheugen: 1 GB RAM (32-bits), 2 GB RAM (64-bits)
 • Harde schijf: 3,0 GB
 • Beeldscherm: 1.024 x 768 resolutie
 • Grafische kaart: DirectX 10 grafische kaart voor grafische hardwareversnelling 

Koop MS Office 2016 Professional Plus goedkoop bij Wiresoft in onze online shop.

De MS Office 2016 Professional Plus editie is niet beschikbaar in andere softwarewinkels, maar kan alleen worden aangeschaft als een volumelicentie voor bedrijven. In de Wiresoft online shop is Office 2016 Professional Plus ook beschikbaar als een single-user licentie, als gekochte versie - zonder update of andere verplichtingen zoals bij een Microsoft-abonnement; u betaalt dus alleen de eenmalige prijs bij aankoop van Wiresoft! De volledige versie van de Office biedt hetzelfde scala aan programma's en functies als de volumelicentie - met het enige verschil dat deze Office 2016 Professional Plus enkele licentie uitsluitend door uzelf wordt gebruikt.

Veilige softwareaankoop met Wiresoft: Voor u als klant is de aankoop van Office 2016 Professional Plus of een andere Office 2016 Edition van Wiresoft niet alleen bijzonder goedkoop en handig, maar ook veilig: uw single user licentie van Office 2016 Professional Plus software maakte deel uit van een grotere volumelicentie, omdat Microsoft deze alleen verkoopt aan grotere bedrijven. Deze bedrijven verwerven dus ook het recht om overtollige softwarelicenties door te verkopen aan bijvoorbeeld Wiresoft.

Deze licenties werden ofwel niet gebruikt, ofwel werden ze mogelijk vervangen door een nieuwere programmaversie of worden niet langer ondersteund door een bedrijf als gevolg van een algemene hardwarewijziging of een update van het besturingssysteem. Bij verkoop wordt de oorspronkelijke volumelicentie ontbonden en omgezet in individuele licenties - deze worden dan aangeduid als gebruikte software. De opsplitsing in afzonderlijke licenties verandert niets aan de omvang van de programma's in deze Professional Plus, noch aan hun functionaliteit, omdat ze niet slijten door het gebruik.

Alle volledige programmaversies van MS Office Professional Plus of andere Microsoft-programma's die door Wiresoft worden aangeboden zijn identiek aan de corresponderende originele Microsoft-versies en -edities en zijn afkomstig van eerste kopers (bedrijven) in Europa. Bij de aankoop van Office 2016 Professional Plus in de Wiresoft Software Shop neemt u ook geen enkel juridisch risico, omdat de handel met gebruikte software uitdrukkelijk is toegestaan door de wet, wat duidelijk is bevestigd door talrijke vonnissen.

Deze gebruikte software van Office 2016 Professional Plus kan direct na uw aankoop en download op uw computer worden geïnstalleerd, met de meegeleverde Multi-Activation-Key (volumelicentiesleutel) worden geactiveerd en vervolgens zonder tijdslimiet worden gebruikt.

 

De aankoop van gebruikte software van Microsoft Office is niet alleen handig voor Wiresoft-klanten, omdat ze Office kunnen kopen die normaal gesproken niet beschikbaar zijn, maar is ook bijzonder goedkoop. Veel zelfstandigen en particuliere gebruikers, maar ook kmo's, maken daarom gebruik van ons software-aanbod: want met Wiresoft krijgen ze niet alleen alle exclusieve voordelen van de Office 2016 Professional Plus Edition, maar besparen ze ook geld!

In de Wiresoft software shop vindt u de Office 2016 Professional Plus Edition, andere edities en versies en vele andere Office als aankoopversie.

Als u vragen heeft over Office 2016 Professional Plus of een andere Microsoft Office 2016 Edition, gebruik dan ons deskundig advies per e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
2 jan. 2021

School use!

10

4 apr. 2020

Habe das gekauft, aber man schickt mir den Code nicht zu!

trailor85@hotmail.de

30 mrt. 2020

Top

Für mich perfekt

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken