Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT ACCESS 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2016

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10130
 • 077-07131
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 42,90 * € 46,90 * (8,53% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibel


Microsoft Access 2016 is een nieuwere versie van het krachtige databasemanagementsysteem van , waarmee databases individueel kunnen worden aangemaakt en gebruikt volgens de respectievelijke eisen. De interfaces maken niet alleen de invoer van , XML en dBASE bestanden mogelijk, maar ook van PDF's, die als gegevensbronnen kunnen worden gebruikt, en van gegevens uit SQL databases. Microsoft Access Excel Access 2016 kan zowel door particuliere gebruikers als door -gebruikers commercieel gebruikt worden dankzij de intuïtief bruikbare tools. De talrijke sjablonen maken het mogelijk om snel functionele databases te maken voor projectbeheer, administratie en goederenbeheer in bedrijven. 2016 maakt het ook gemakkelijker voor onervaren gebruikers om database-gebaseerde toepassingen (apps) te ontwikkelen voor mobiele apparaten om deze databases gemakkelijk en snel toegankelijk te maken voor andere medewerkers via de intelligente verbinding. Business Microsoft Access User SharePoint

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT ACCESS 2016"

MS Access 2016 als enkelvoudig programma in de aankoopversie

Microsoft Access 2016 is een nieuwere versie van het krachtige databasemanagementsysteem van Microsoft, waarmee databases individueel kunnen worden aangemaakt en gebruikt volgens de respectievelijke eisen. De Access interfaces laten niet alleen de import toe van Excel, XML, dBASE-bestanden, maar ook van PDF's, die als gegevensbronnen kunnen worden gebruikt, en van gegevens uit SQL-databases.

Access 2016 kan commercieel gebruikt worden door zowel particuliere als zakelijke gebruikers dankzij de intuïtieve tools. De talrijke sjablonen maken een snelle opbouw van functionele databases voor projectmanagement, administratie en goederenbeheer in bedrijven mogelijk. Microsoft Access 2016 maakt het ook makkelijker voor onervaren gebruikers om database-gebaseerde applicaties (apps) voor mobiele eindapparaten te ontwikkelen en deze databases eenvoudig en snel toegankelijk te maken voor andere medewerkers via de intelligente SharePoint-verbinding.

Access 2016 komt met een aantal technische verbeteringen en aanvullingen die het scala aan mogelijke toepassingen voor het databaseprogramma verder uitbreiden. Zo ondersteunt Access 2016 het datatype BigInt, dat de compatibiliteit met Windows SQL Server uitbreidt, en is de ondersteuning voor dBASE opnieuw geïntroduceerd. In het algemeen is de steun voor het samenwerken aan documenten en het in real time beschikbaar stellen ervan vergroot: OneDrive en SharePoint maken databases toegankelijk voor alle gebruikers in de cloud.

Access 2016 biedt ook nieuwe Office op het gebied van visuele individualisering: Gebruikers kunnen nu het programmavenster in donkergrijs weergeven met sterkere contrasten in plaats van het typische donkerrood - voor meer gericht werk.

Access 2016 is meestal alleen beschikbaar als integraal onderdeel van de MS Office Professional (en Office 365). Gebruikers van andere edities, maar ook gebruikers die helemaal geen Office hebben geïnstalleerd, kunnen de Access 2016-versie apart van Wiresoft kopen. Dit biedt het bijzondere voordeel dat het ook door oudere Microsoft-besturingssystemen vanaf Windows 7 wordt ondersteund - dit is met name van belang voor de kopers die er gebruik van blijven maken.

Naast de 2016-versie van MS Access biedt de Wiresoft online shop u ook de allernieuwste of vorige versies van de software - en ook de meest gangbare andere Office- tegen een bijzonder gunstige prijs als single-user-licentie. Het volgende overzicht geeft een gedetailleerde presentatie van de functies en kenmerken in Access 2016.

Configureren en bewerken van databasetoepassingen in Access 2016 individueel

Als relationele desktop database (RDBMS - Relational Database Management System) gebaseerd op de Microsoft Jet Engine, biedt Access het grote voordeel ten opzichte van andere vergelijkbare systemen dat de via deze database ingevoerde gegevens op elk moment kunnen worden bijgewerkt en dus ook kunnen worden gewijzigd of verwijderd. Deze transactiegerichte aanpak maakt MS Access tot het ideale programma om actuele bedrijfsrelevante gegevens op te slaan en zo de operationele systemen in bedrijven te ondersteunen. Naast .ACCDB gebruikt Access ook de oudere formaten .MDB en .MDE als bestandsformaten.

Dankzij de geïntegreerde ontwikkelomgeving bevat de software, in combinatie met een grafische gebruikersinterface, vele tools voor het ontwerpen van doelgerichte applicaties en het beschikbaar stellen daarvan aan de betreffende doelgroep in de vorm van Web Apps via een browser  of als desktoptoepassing.

Bij het creëren van een nieuwe Access-database kunnen gebruikers al terugvallen op een brede selectie van sjablonen die rekening houden met typische toepassingsmogelijkheden. Bovendien kunnen databanken natuurlijk worden geconfigureerd volgens individuele ideeën en wensen. De hiervoor beschikbare tools bieden vele mogelijkheden voor het definiëren van specifieke velddatatatypen en veldeigenschappen. De databases die met Access zijn gemaakt, kunnen worden gebruikt als apps voor lokaal gebruik op de PC, maar vooral als browsergebaseerde applicaties voor gebruik vanaf elke locatie.

Bij het maken van rapporten biedt Access ook verschillende weergaven - afhankelijk van de vereisten kunnen gebruikers schakelen tussen rapportweergave, voorbeeldweergave, lay-outweergave en ontwerpweergave om de focus op de gegevens te wijzigen.

Efficiënt werken in Access 2016 met praktische functies

Access 2016 ondersteunt gebruikers met een hele reeks praktische functies en functies die het werken met het programma eenvoudiger en efficiënter maken. Zelfs onervaren gebruikers en beginners vinden sneller hun weg: het startscherm toont de meest recent gebruikte databases, die met een klik direct beschikbaar zijn. De grote menubalk (Lint) bovenin het venster toont alle functionele gebieden in een duidelijke ordening.

Configureer en gebruik Access 2016 individueel

In de standaardinstelling Access bevindt de werkbalk voor toegang tot veelgebruikte functies zich in de linkerbovenhoek. De lijst van de daar weergegeven commando's kan ook door de gebruiker worden aangepast, waardoor herhaalde zoekopdrachten in het submenu worden opgeslagen. De werkbalk kan ook onder de menubalk worden geplaatst om ruimte te creëren. Elk tabblad is onderverdeeld in functionele commandogroepen en acties, zoals sjablonen, tabellen, queries, formulieren, rapporten, etc., en vervolgens in corresponderende contextmenu's met bijbehorende contexttools.

Om het zoeken naar een specifieke functie te vereenvoudigen of te versnellen, is de "Tell Me" zoekassistent beschikbaar in de bovenste menuband. Voer in het invoerveld gewoon de voor het zoeken relevante termen in en "Tell Me" geeft de beschikbare opties weer. Eenvoudige vragen worden direct in dit veld beantwoord; voor complexere vragen of oplossingen stelt de wizard extra hulp voor die het beste past bij de functie die u zoekt. Gemakshalve, de

Zoekassistent, alle functies die erboven werden uitgevoerd: deze staan in het submenu onder "Onlangs gebruikt" en zijn dus sneller weer beschikbaar.

Gebruikers die Access 2016 op een tablet willen gebruiken, kunnen schakelen tussen de invoermodus voor muis en vinger door te klikken op het aanraaksymbool, dat ook de menuband verandert: In de vingertopmodus biedt het lint meer ruimte tussen de afzonderlijke commando's, wat de bediening vergemakkelijkt.

Databasevragingen in Access 2016

In Access 2016 wordt een query gemaakt op basis van de SQL-taal. Er zijn ook verschillende praktische hulpmiddelen voor dit doel, zoals het gebruik van de zogenaamde wild cards * ? # als plaatshouders voor onbekende elementen van een gegevensrecord. Voor vragen met meer dan één voorwaarde zijn de twee opties EN of OR beschikbaar.

Met behulp van actieopdrachten kunnen wijzigingen in een tabel worden aangebracht, bijvoorbeeld om prijzen bij te werken, te verwijderen of zelfs om een nieuwe tabel met de geselecteerde gegevensrecords aan te maken.

Als er meerdere tabellen uit verschillende bronnen worden geïmporteerd, ondersteunt Access 2016 ook het vinden en elimineren van overbodige gegevens door toe te staan dat deze tabellen aan elkaar worden gekoppeld.

Aanmaken van formulieren in Access 2016

De formulieren die in Access 2016 kunnen worden gebruikt, zijn een zeer praktisch en duidelijk hulpmiddel voor het invoeren en onderhouden van gegevens en zijn ook geschikt voor het automatiseren van processen. De formulieren hebben het grote voordeel ten opzichte van de tabelweergave dat ze meestal slechts één enkel gegevensrecord weergeven, dat natuurlijk ook tabellen kan bevatten. De informatie of gegevens in het formulier worden dus veel duidelijker en anders gestructureerd weergegeven, waardoor het gemakkelijker wordt om gegevensrecords handmatig in te voeren of te bewerken. Met de formulieropmaaktools kunnen dergelijke AutoForms individueel worden gemaakt.

Ondersteuning van het BigInt-datatatype "Groot aantal

In Access 2016 wordt het datatype BigInt geïntroduceerd, waardoor met name de compatibiliteit met MS SQL Server wordt verbeterd. BigInt kan gebruikt worden om grote getallen te berekenen; dit gegevenstype slaat een niet-monetaire numerieke waarde op in een Access-tabel als een veld of bij het importeren uit een SQL-database. Met acht bytes heeft BigInt een veel groter berekeningsbereik (-2^63 tot 2^63-1) dan het gegevenstype "Aantal" met slechts vier bytes (-2^31 tot 2^31-1).

Ondersteuning voor dBASE-bestanden en ODBC

In tegenstelling tot de vorige versie ondersteunt Access 2016 opnieuw .dbf bestanden, wat de toepassingsmogelijkheden van het databaseprogramma uitbreidt: dBASE bestanden kunnen dus worden geïmporteerd, geëxporteerd of opnieuw worden gekoppeld. Bovendien wordt de verbinding tussen een Access-database en externe gegevensbronnen zoals Microsoft SQL Server en Azure nu ondersteund via het Open Database Connectivity Protocol (ODBC).

Barrièrevrij werken met Access 2016

De mogelijkheid om Access-databases ook met toetscombinaties te gebruiken, vergroot de cirkel van gebruikers van het programma. Voor gebruikers met een verminderd gezichtsvermogen of mobiliteit zijn de beschikbare combinaties en snelkoppelingen in het programma een grote opluchting en vaak een onmisbaar alternatief voor het werken met de muis.

Systeemvereisten voor Microsoft Access 2016

Het Office Program Access 2016 wordt door Microsoft aangeboden in twee versies: 32-bits en 64-bits. De 64-bits versie wordt automatisch geïnstalleerd, maar alleen de 32-bits versie kan worden geïnstalleerd op een 32-bits besturingssysteem met een x86-processor. Afhankelijk van de versie verschillen de individuele hardware-eisen - bijvoorbeeld op het gebied van geheugen en harde schijfruimte. De volgende minimumeisen voor de computer zijn van toepassing:

  • Besturingssystemen: Windows 7 of hoger, Windows Server 2012 R2 of Windows Server 2012, Windows 10 Server
  • Processor: x86 of x64 bit processor met ten minste 1 GHz en SSE2
  • Werkgeheugen: 1 GB RAM (32-bits), 2 GB RAM (64-bits)
  • Harde schijfruimte: minstens 3,0 GB
  • Beeldscherm: min. 1.024 x 768 resolutie
  • Grafische kaart: DirectX 10 grafische kaart vereist voor grafische hardwareversnelling

Microsoft-databaseprogramma Access 2016 bij Wiresoft goedkoop extra kopen

MS Access is een klassiek onderdeel van de MS Office Professional en verder niet apart verkrijgbaar, maar alleen met dit Office. In de Wiresoft online shop kunt u Access 2016 ook apart kopen - dit is een groot voordeel ten opzichte van veel andere Microsoft software-aanbieders. Een ander niet te onderschatten voordeel van de aankoop van software met Wiresoft is de onbeperkte bruikbaarheid van het programma: Deze enkele licentie van Access 2016 bevat geen beperkingen en voorschriften zoals het abonnement met verplichte updates. Daarom is het zelfs dubbel de moeite waard om Access 2016 van Wiresoft te kopen als een enkel programma.

Bovendien is het kopen van software met Wiresoft niet alleen goedkoop maar ook veilig: Deze Access 2016 single user licentie die wordt aangeboden komt vaak van een grotere volumelicentie zoals die in bedrijven wordt gebruikt; daarom is dit zogenaamde gebruikte software. Het functionele toepassingsgebied is echter volledig identiek aan dat van de Access software, die ook is opgenomen in de Office Suite 2016 Professional. Door het te verkopen als gebruikte software, bieden wij u Access tegen een bijzonder gunstige prijs! U kunt er absoluut zeker van zijn, want u neemt geen enkel juridisch risico bij de aankoop van gebruikte software met Wiresoft, aangezien de aankoop en verkoop van gebruikte software uitdrukkelijk is toegestaan door de wet.

Elk Microsoft gebruikt softwareprogramma dat beschikbaar is via Wiresoft wordt ook gecontroleerd op perfecte bruikbaarheid, daarom kan de Access 2016 software direct na uw aankoop en download op uw PC worden geïnstalleerd en zonder enige beperkingen worden gebruikt. Wiresoft verkoopt alleen die volledige programmaversies van Access en andere Microsoft-software die identiek zijn aan de originele Microsoft-versies en afkomstig zijn van beveiligde verkoopbronnen.

Het kopen van software met Wiresoft is voor veel gebruikers een zeer economische oplossing om gebruik te kunnen maken van anders dure programma's - vooral voor freelancers en KMO's, maar ook voor particuliere gebruikers. Deze gebruikers profiteren van alle voordelen die Access 2016 te bieden heeft en besparen tegelijkertijd geld!

In de Wiresoft-softwareshop zijn er verschillende versies van Access, andere Office's en vele andere Microsoft-programma's beschikbaar als aankoopversie. Als u vragen heeft over MS Access 2016 of een ander Microsoft-programma, gebruik dan ons advies per e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT ACCESS 2016"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT ACCESS 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën