Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10458
 • P71-09391
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 352,90 * € 390,90 * (9,72% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Toevoeging
Apparaten 1x
Virtuele machines Vereist basisvergunning
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Gebruiksrecht


Maak je licentiebehoeften voor Windows Server 2022 Datacenter compleetmet 2-Core  pakketten van Wiresoft! De Datacenter editie van Windows Server 2022 is speciaal ontworpen voor gebruik in grotere, moderne datacenters: het biedt vrijwel onbeperkte virtualisatiemogelijkheden en hoge schaalbaarheid - inclusief afgeschermde VM's en veel hybride functies - en combineert betrouwbare prestaties en extra beveiligingslagen voor de uitgebreide bescherming van gegevens en toepassingen in multi-Cloud omgevingen.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core

Vervolledig uw licentiebehoeften voor Windows Server 2022 Datacenter met 2-Core Packages van Wiresoft! De Datacenter Edition van Windows Server 2022 is speciaal ontworpen voor gebruik in grotere, moderne datacenters: het biedt vrijwel onbeperkte virtualisatiemogelijkheden en een hoge schaalbaarheid - inclusief Shielded VM's en veel hybride functies - en combineert betrouwbare prestaties met extra beveiligingslagen voor uitgebreide bescherming van gegevens en toepassingen in multi-cloudomgevingen.

Het serverbesturingssysteem Windows Server 2022 Datacenter maakt de veilige koppeling van fysieke en virtuele netwerken of de beschikbaarstelling van cloudgebaseerde servers mogelijk en is daarmee uitstekend geschikt om te voldoen aan de huidige eisen van de moderne IT. Deze editie is gebaseerd op Windows 10 als besturingssysteem en biedt veel optimalisaties voor bestaande functies, maar ook nieuwe, krachtige functies en diensten.

Belangrijke beslissingsfactoren voor de aanschaf van de Datacenter Edition van Windows Server 2022 zijn de functies Hyper-V, Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct en Storage Replica: samen met Shielded Virtual Machines voor de exploitatie van een onbeperkt aantal virtuele computers vormen deze onmisbare functies voor alle bedrijven die betrouwbare virtualisatie-infrastructuren moeten bieden. De Datacenter Edition bevat ook exclusieve functies zoals:

 • Onbeperkte opslag Replica
 • Hyper-Geconvergeerde Infrastructuur
 • Software-gedefinieerde netwerken
 • Software-gedefinieerde opslag

Windows Server 2022 biedt bedrijven een nauwe verbinding tussen on-premises omgevingen en de beproefde Microsoft Azure Services - deze bieden verdere hybride functies en extra beveiligingslagen, evenals ondersteuning voor de migratie van veranderingen en servers, inclusief gegevens naar de cloud met de Storage Migration Service.

De licentiëring van Windows Server 2022 Datacenter is altijd core-gebaseerd, met een minimum aantal van 16 cores per server. Grotere servers kunnen extra worden gelicentieerd met 2-core pakketten. Zo kunt u uw licentiebehoeften gemakkelijk en flexibel uitbreiden.

Bij Wiresoft vindt u de Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Package als gebruikte software - tegen een aanzienlijk lagere prijs dan overeenkomstige nieuwe software - waarbij het alle typische Datacenter kenmerken biedt met betrekking tot functionaliteit, prestaties en beveiliging. Het volgende overzicht geeft gedetailleerde informatie over de krachtige functies van Windows Server 2022 Datacenter en de Microsoft licentievoorwaarden met 2-Core Packages.

Windows Server 2022 Datacenter - voor vrijwel onbeperkte virtualisatie

De Windows Server 2022 Datacenter editie tilt de mogelijkheden van virtualisatie - en de beveiliging van gegevens en toepassingen - naar een nieuw niveau: naast vele verbeteringen en toevoegingen aan functies die al bekend waren van de vorige versie, heeft het de mogelijkheid om softwaregedefinieerde HCI (hyperconvergente) infrastructuurplatforms te creëren, die veel voordelen bieden bij server- en desktopvirtualisatie, omdat ze niet alleen gemakkelijker te implementeren en te beheren zijn, maar ook te schalen, waardoor zelfs complexe IT-infrastructuren eenvoudiger kunnen worden aangeboden.

Welke toegevoegde waarde biedt Windows Server 2022 Datacenter?

In principe biedt de Windows Server 2022 Edition Datacenter het maximum aan virtualisatiemogelijkheden - en is daarom bijzonder geschikt voor bedrijven waar dit een belangrijke rol speelt naast de bijbehorende hogere IT-workloads. In de Datacenter Edition is het aantal virtuele machines en Hyper-V-containers dat kan worden gebruikt onbeperkt, met een RAM-limiet van 24 TB. Hiervoor zijn ook de volgende belangrijke functies beschikbaar met maximale functionaliteit:

Uitgebreide bescherming in de cloud met afgeschermde virtuele machines

Afgeschermde VM's (virtuele machines) maken het mogelijk sterk beveiligde virtualisatie-infrastructuren te creëren. Virtuele servers worden dus zodanig beveiligd dat gegevens en toepassingen die in een publieke cloud zijn opgeslagen, op betrouwbare wijze worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang of gebruik. Bestaande VM's kunnen ook worden omgezet in Shielded VM's en er kunnen beschermde Linux VM's worden gemaakt. Afgeschermde VM's kunnen worden geïnstalleerd met Server Manager, in het Windows Admin Center of via PowerShell.

Software-gedefinieerde netwerken

De SDN-functie (Software-Defined Networking) in Windows Server 2022  maakt de centrale configuratie van zowel fysieke (zoals routers, switches en gateways) als virtuele netwerkapparaten en -elementen (zoals virtuele Hyper-V-switches, Hyper-V-netwerkvirtualisatie en RAS-gateways) mogelijk, evenals het dynamische beheer ervan. De bestaande SDN-compatibele apparatuur kan worden gebruikt om een hogere integratie tussen het fysieke en virtuele netwerk te bereiken, aangezien de netwerklagen niet langer gebonden zijn aan de netwerkapparatuur. Windows Server 2022 Datacenter Edition biedt de mogelijkheid om twee netwerken te peeren en naadloos met elkaar te verbinden, evenals firewallbewaking.

Met SDN is het mogelijk, bijvoorbeeld:

 • Dynamisch netwerken creëren, beveiligen en verbinden
 • Beleid definiëren om fysieke en virtuele netwerken te controleren
 • Netwerkbeleid opschalen
 • Versnel de implementatie van workloads
 • Beveiligingsrisico's van het netwerk tot een minimum beperken
 • Gecodeerde netwerken voor veilige versleuteling van virtuele netwerken via DTLS (Datagram Transport Layer Security)

Software-gedefinieerde opslag

Software-Defined Storage (SDS) in Windows Server 2022  ontkoppelt opslaghardware van opslagsoftware. Dit betekent dat gegevensopslag onafhankelijk van de onderliggende opslaghardware kan worden beheerd, geschaald en beschikbaar gesteld. Het kan ook gemakkelijk worden vervangen of uitgebreid zonder de operationele processen te wijzigen, wat ook bijdraagt tot de kostenefficiëntie.

Opslag Replica

In Windows Server 2022 Datacenter is de Storage Replica functie zonder beperkingen beschikbaar. Dit ondersteunt zowel synchrone als asynchrone replicatie van gegevens, waardoor verlies op het niveau van het bestandssysteem effectief wordt voorkomen. Terwijl synchrone replicatie gegevens spiegelt op fysieke locaties met een fail-safe volume, vindt asynchrone replicatie tussen locaties plaats via netwerkverbindingen met een hogere latency. Voorbereiding op rampen en herstel (DR) minimaliseren ook het risico van downtime.

Storage Spaces Direct (S2D)

Storage Spaces Direct combineert de lokale gegevensopslag van de servers tot een virtueel cluster. De knooppunten kunnen verschillende fysieke gegevensdragers of gegevensdragersystemen met elkaar verbinden; de communicatie tussen deze systemen vindt plaats via het SMB-protocol. S2D biedt dus een verhoogde faalveiligheid, zodat in het geval van een groter aantal ook verscheidene clusternodes kunnen falen zonder dat het cluster zelf wordt getroffen.

Naast de eenvoudige implementatie en het beheer van softwaregedefinieerde opslagsystemen (SDS) maakt Storage Spaces Direct het ook mogelijk om schaalbare opslagsystemen met hoge beschikbaarheid te creëren, waarbij de serveropslag onafhankelijk van de hardware en dus efficiënter kan worden gebruikt.

Andere nieuwe kenmerken van Windows Server 2022

Naast deze exclusieve functies van de Windows Server 2022  Datacenter Edition zijn de volgende belangrijke functies ook beschikbaar voor bedrijven:

Uitgebreide analyse met systeeminzichten

Ondersteund door een model voor machinaal leren biedt Windows Server 2022  de voorspellende analysemogelijkheid System Insights. Dit biedt inzicht in het functioneren van lokaal ingezette servers door hun prestatie-indicatoren en gebeurtenissen te analyseren, zodat nauwkeurige voorspellingen kunnen worden gedaan die de inspanningen voor reactief beheer van Windows Server-instanties kunnen helpen verminderen en zo de operationele kosten helpen verlagen.

Ondersteuning voor Kubernetes en Linux

In Windows Server 2022 worden Kubernetes en Linux nu beter ondersteund: Linux- en Windows-containers die met Kubernetes worden beheerd, kunnen dus ook parallel worden gebruikt. Nieuwe functies zoals container networking zijn ook beschikbaar voor Kubernetes, en individuele images zijn hier verbeterd.

Betere bescherming van gegevens en netwerk met Azure Services

De betrouwbare bescherming van niet alleen gegevens, maar ook van netwerkinfrastructuren wordt steeds belangrijker in ondernemingen. Windows Server 2022 biedt krachtige functies zoals Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) met Exploit Guard en Domain Controller.

Hier maken de hybride functies die beschikbaar zijn in Windows Server 2022  een betere bescherming van lokale Active Directories mogelijk, maar ook een eenvoudiger gebruik van Microsoft Azure-diensten - zodat de nauwere samenwerking tussen Windows Server en Azure-diensten een eenvoudige synchronisatie van gegevens of gegevensback-up, onder andere met, mogelijk maakt:

 • Azure Backup
 • Azure plaatsherstel
 • Azure Update Beheer
 • Azure AD Verbannen Wachtwoorden
 • Azure AD wachtwoordbeveiliging en
 • Azure Netwerk Adapter

Dit verbindt een lokale server in de Azure Cloud met een virtueel Azure netwerk. De Storage Migration Assistant vergemakkelijkt ook de migratie van servers, inclusief gegevens naar de cloud, waarbij Azure File Sync als opslaglocatie kan fungeren.

Hardwarevereisten voor Windows Server 2022 Datacenter

De Windows Server 2022-software is gebaseerd op Windows 10. Om de vlotte en veilige werking van Windows Server 2022 Datacenter te garanderen, moet de gebruikte hardware voldoen aan de onderstaande minimumvereisten. De feitelijke vereisten zijn ook afhankelijk van de respectieve systeemconfiguratie en de geïnstalleerde toepassingen.

 • Harde schijf: 32 GB
 • Opslagruimte RAM: 512 MB
 • Geheugen voor server-desktopscherm: 2 GB
 • Processor architectuur: x64
 • Processorsnelheid: 1,4 GHz / 64 bit
 • Grafische kaart met ondersteuning voor Super VGA: 1.024 x 768 pixels
 • Netwerkkaart: 1x Ethernet met minimale verwerkingscapaciteit in het GBit/s-bereik

Licenties met Windows Server 2022 Datacenter 2-Core

Bij het verlenen van licenties voor servers met Windows Server 2022 Datacenter moeten de licentievoorschriften van Microsoft in acht worden genomen, zelfs voor gebruikte software, die het aantal kernen als berekeningsgrondslag gebruiken. De volgende bepalingen zijn van toepassing:

Algemene Microsoft licentievoorwaarden voor Windows Server 2022 Datacenter

Microsoft serversoftware zoals Windows Server 2022 Datacenter wordt in eerste instantie altijd in licentie gegeven op basis van de fysieke hardware. Naast het aantal fysieke core processors wordt ook het aantal virtuele servers geteld. Een serverlicentie dekt altijd twee fysieke processorkernen. De licentievoorschriften van Microsoft zijn gebaseerd op een minimumaantal van 8 cores per processor - ongeacht of de bestaande hardware minder dan 8 cores heeft. Bovendien moeten er per fysieke server ten minste 2 processoren = 16 cores zijn.

Als een Windows Server in een bedrijf een hoger aantal cores heeft dan 16, dan kunnen deze ook flexibel worden gelicentieerd met 2-Core Packages for Windows Server 2022 Datacenter.

Andere licentie-eisen voor Windows Server 2022 Datacenter

In een Hyper-V-omgeving krijgen alle processoren een licentie die overeenkomt met de fysieke processorkernen. Met name de Windows Server Datacenter-editie staat de uitvoering van een onbeperkt aantal Hyper-V-instanties toe. Voorwaarde hiervoor is, zoals reeds gezegd, dat alle corresponderende processorkernen van de server reeds gelicentieerd zijn.

Er is geen licentie vereist voor Linux-instanties in de Datacenter Editie.

Naast de Windows-serverlicentie moeten alle clients - gebruikers en eindapparaten - die toegang hebben tot Windows Server 2022  ook voorzien zijn van een clienttoegangslicentie (CAL). Gebruikers- en apparaat-CAL's zijn ook verkrijgbaar bij Wiresoft tegen redelijke prijzen.

FAQs over Wiresoft gebruikte software voor Microsoft Windows Server 2022 Datacenter

Een 2-Core Package voor Windows Server 2022 Datacenter die door Wiresoft als gebruikte software wordt aangeboden, verschilt in bruikbaarheid niet van een overeenkomstige nieuwe, ongebruikte serverlicentie - niet alleen omdat software over het algemeen niet verslijt. Toch zijn er vaak nog vragen over gebruikte Windows-serverlicenties - deze worden hieronder beantwoord.

Waar komt gebruikte software zoals Windows Server 2022 Datacenter 2-Core vandaan?

Windows Server 2022 Datacenter software die door Wiresoft als gebruikt wordt aangeboden, zoals het 2-Core Package, is afkomstig van organisaties of bedrijven die het meestal zelf als nieuw hebben gekocht, mogelijk ook hebben gebruikt en later aan Wiresoft hebben verkocht. Na de verkoop aan Wiresoft of bij de aanbieding in de winkel spreekt men daarom van gebruikte software, waarbij deze als een nieuwe licentie kan gebruikt worden.

Zijn de verkoop, de aankoop en het gebruik van gebruikte Windows Server 2022 Datacenter Software legaal?

Ja: Bij Wiresoft kunt u erop vertrouwen dat voor u als klant zowel de aankoop van een gebruikte software zoals Windows Server 2022 Datacenter 2-Core, als het eigenlijke, officiële gebruik door uzelf geen geldige wetten overtreedt, omdat de gebruikelijke jurisdictie niet alleen de handel met gebruikte software van Microsoft toestaat, maar ook het gebruik ervan, als de software afkomstig is uit de licentievoorraad van een bedrijf. Verschillende rechterlijke uitspraken over dit onderwerp hebben dit feit keer op keer duidelijk bevestigd.

Komt een gebruikte Windows Server 2022 Datacenter 2-Core licentie ook met de gebruikelijke kopersbescherming?

Ja: Gebruikte software zoals het aangeboden Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Package biedt u als Wiresoft-klant dezelfde voordelen als vergelijkbare nieuwe serversoftware: u beschikt over de gebruikelijke koperszekerheid door onmiddellijke download na aankoop en kunt uw serverlicentie onmiddellijk activeren met de bijgeleverde geldige licentiesleutel.

Heeft gebruikte software zoals Windows Server 2022 Datacenter 2-Core nog andere voordelen?

Gebruikte software biedt Wiresoft-klanten vooral een groot economisch voordeel, omdat zij hun softwarevoorraad veel goedkoper dan met nieuwe goederen kunnen actualiseren en zo comfortabel up to date kunnen houden. Gebruikte software van Wiresoft kan dus bijdragen tot een verlaging van de bedrijfskosten, want het biedt ook auditzekerheid dankzij de volledige registratie van alle kopers!

In de Wiresoft Software Shop vindt u niet alleen 2-core pakketten van de Windows Server 2022 Datacenter editie als voordelige gebruikte software, maar ook de overeenkomstige 16-core pakketten voor basislicenties. Als u minder virtualisatie-eisen stelt, vindt u hier ook de Windows Server 2022 Standard Edition - evenals eerdere versies van Windows Server 2022  - en de respectieve vereiste client-toegangslicenties (CAL's). Wiresoft's brede portfolio van gebruikte software omvat ook vele andere Microsoft programma's - met alle genoemde voordelen. Als u vragen heeft over uw licentie van Windows Server 2022 Datacenter of een andere editie, neem dan gerust contact op met ons deskundig advies via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën