Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Editie Windows Exchange Server 2016 biedt een betrouwbaar berichtenplatform waarmee e-mails en contactpersonen, maar ook afspraken en taken centraal kunnen worden beheerd. Het is de serverversie...
€ 260,90 *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 is een beproefd berichtenplatform voor het centrale beheer van e-mails en contacten, maar ook van afspraken en taken en de serverversie van Windows 10. Vooral grotere...
€ 1.842,90 *

Microsoft Exchange Server 2016: Efficiënte en veilige bedrijfscommunicatie

Overzicht van Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Server 2016 is een krachtige oplossing voor e-mailcommunicatie en agendabeheer in bedrijven. Met de introductie ervan heeft Microsoft nieuwe standaarden gezet op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, beveiliging en beheerfuncties voor bedrijfscommunicatiesystemen.

Nieuwe functies in Exchange Server 2016

Exchange Server 2016 biedt verbeterde functies ten opzichte van zijn voorgangers, waaronder een geoptimaliseerde architectuur die zowel de kosten als de complexiteit van de e-mailinfrastructuur vermindert, en een nieuwe, gebruiksvriendelijke Outlook on the web (voorheen bekend als Outlook Web App).

Belangrijkste kenmerken van Exchange Server 2016

Verbeterde gebruikerservaring

Exchange Server 2016 legt de nadruk op een vereenvoudigde gebruikerservaring, waarbij Outlook on the web een intuïtieve en responsieve interface biedt die even goed werkt op verschillende apparaten.

Mobiele productiviteit

Verbeterde mobiele mogelijkheden geven gebruikers overal veilig toegang tot hun e-mail en agenda's, waardoor de productiviteit buiten kantoor wordt verhoogd.

Verbeterde beveiliging en bescherming

Met Exchange Server 2016 zijn je gegevens beter beschermd met geavanceerde beveiligingsmechanismen zoals anti-malware en anti-spamfilters en nieuwe DLP-functies (Data Loss Prevention).

Geavanceerde compliance tools

Exchange 2016 maakt het eenvoudiger om te voldoen aan compliancerichtlijnen met in-place eDiscovery en "hold" functionaliteiten, die het beheer van gegevens voor wettelijke vereisten vereenvoudigen.

Efficiënt beheer

Voor IT-beheerders biedt Exchange Server 2016 vereenvoudigde beheerfuncties die een efficiënter beheer van de Exchange-infrastructuur mogelijk maken.

Vereenvoudigde architectuur

De vereenvoudigde serverarchitectuur maakt implementatie en onderhoud eenvoudiger, terwijl de betrouwbaarheid en prestaties van het systeem toenemen.

Het belang van Exchange Server 2016 vandaag de dag

Blijvende relevantie in een hybride wereld

Exchange Server 2016 blijft relevant, vooral voor organisaties die de voorkeur geven aan een hybride configuratie met een combinatie van on-premises en clouddiensten.

Brug naar de cloud

Voor veel organisaties biedt Exchange 2016 de basis voor de overgang naar clouddiensten door de mogelijkheid te bieden om functionaliteit geleidelijk naar de cloud te verplaatsen zonder de controle over de gegevens te verliezen.

Microsoft Exchange Server 2016 blijft een betrouwbaar en robuust platform voor bedrijfscommunicatie, gekenmerkt door zijn geavanceerde beveiligingsfuncties, gebruiksvriendelijke omgeving en beheerefficiëntie. Deze categorietekst biedt een uitgebreid inzicht in de mogelijkheden en waarde van Exchange Server 2016 voor moderne organisaties.

Categorieën