Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Editie Windows Exchange Server 2016 biedt een betrouwbaar berichtenplatform waarmee e-mails en contactpersonen, maar ook afspraken en taken centraal kunnen worden beheerd. Het is de serverversie...
€ 127,90 *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 is een beproefd berichtenplatform voor het centrale beheer van e-mails en contacten, maar ook van afspraken en taken en de serverversie van Windows 10. Vooral grotere...
€ 909,90 *

Voordelen met Microsoft Exchange Server 2016

Het communicatiesysteem Exchange Server 2016 is een belangrijk onderdeel van elk modern bedrijf in het aansturen en beheren van processen. De krachtige serversoftware levert een uitgebreide bijdrage aan het verhogen van de efficiëntie in bedrijven: alle contacten en e-mails kunnen centraal worden beheerd en duidelijk worden gearchiveerd. Het vergemakkelijkt ook het gezamenlijke werk aan documenten, inclusief het versiebeheer. Het gedifferentieerde rechtenbeheer bepaalt ook de individuele toegang van werknemers tot afspraken.

Microsoft Exchange Server 2016 biedt dus een maximum aan controle en transparantie, evenals flexibiliteit en productiviteit. Door het vereenvoudigen van de workflows kunt u met de software tijd en geld besparen, wat ook uw concurrentiepositie ten goede komt.

De belangrijkste nieuwe features van Exchange Server 2016 in een oogopslag

De Exchange Server 2016-versie bevat een aantal belangrijke nieuwe functies en verbeteringen ten opzichte van de vorige versie, Exchange Server 2013, met als primaire ontwikkelingsdoelstelling het optimaliseren van de serverarchitectuur door het aantal serverrollen terug te brengen tot twee: Brievenbus- en randvervoer. Ook de schaalvergroting is vereenvoudigd en de ondersteuning van diverse clouddiensten is verbeterd.

Exchange Server 2016 - Vooruitzichten op het web

Webtoegang tot Exchange Server, voorheen bekend als "Outlook Web Access" of "Outlook Web App", is uitgebreid herzien  door Microsoft en ook hernoemd tot "Outlook on the Web".

De webinterface is ook geoptimaliseerd zodat Outlook kan worden gebruikt op een smartphone of tablet onder Android of iOS zonder voorafgaande installatie van de Outlook-app. Naast de Microsoft Edge- en Internet Explorer 11-browsers werkt Outlook ook zonder grote beperkingen met Google Chrome, Safari en Firefox.

De "Sweep" functie vereenvoudigt het beheer van e-mails van een specifieke afzender. Ze kunnen bijvoorbeeld een bepaald aantal dagen worden bewaard, of alleen het meest recente bericht wordt opgeslagen.

De kalender heeft ook een nieuw uiterlijk en nieuwe functies gekregen. Deze omvatten e-mailherinneringen voor agenda-evenementen en de mogelijkheid om een ander tijdstip voor de uitnodigingen voor een vergadering voor te stellen.

Exchange Server 2016 - Verbeterde zoekopdracht

De eDiscovery zoekarchitectuur is ook opnieuw ontworpen in Exchange Server 2016; deze is nu asynchroon en gedecentraliseerd en maakt gebruik van meerdere servers. Het resultaat is dat het zoeken nu veel sneller gaat en wanneer u een zoekterm invoert in Outlook 2016 of Outlook op het web, worden suggesties weergegeven op basis van veelgebruikte contactpersonen, de e-mail in uw mailbox en eerdere zoekopdrachten. Contextuele filters, zoals datumbereiken en gerelateerde afzenders, helpen u om de informatie die u zoekt gemakkelijker te vinden. Met Outlook op het web kunt u ook de agenda's van uzelf of van anderen doorzoeken.

Exchange Server 2016 - Verbeterde schaalbaarheid

Een ander voordeel van de nieuwe architectuur van Exchange Server 2016 is de eveneens verbeterde schaalbaarheid bij het zoeken. Het aantal mailboxen dat kan worden doorzocht is verhoogd van 5.000 naar 10.000 voor zowel de mailboxen als de archiefboxen, waardoor er in totaal 20.000 mailboxen tegelijk kunnen worden doorzocht.

Exchange Server 2016 - Betere samenwerking

In Outlook 2016 of Outlook op het web kunnen bestanden die zijn opgeslagen in de Microsoft cloudservices OneDrive for Business en SharePoint 2016 nu worden opgenomen in een e-mail als link in plaats van als bestandsbijlage. De toegangsrechten kunnen individueel worden aangepast en automatisch worden ingesteld. De ontvanger kan het gekoppelde bestand direct als bijlage openen.

Exchange Server 2016 - Hybride Cloudondersteuning

Exchange Server 2016 ondersteunt ook hybride scenario's. Dit betekent dat het niet uitmaakt of een mailbox zich op een lokale server of in de cloud bevindt. Lokale mailboxen kunnen ook gebruikt worden met de Exchange Online Archiving en Azure Rights Management cloud-extensies.

Exchange Server 2016 - Bescherming tegen gegevensverlies met DLP

Met Data Loss Prevention (DLP), een uitbreiding van de transportregels, is de beveiliging van de gegevens verbeterd. DLP in Exchange Server 2016 helpt om gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang. Data Loss Prevention omvat nieuwe methoden voor het classificeren en verzenden van vertrouwelijke informatie zonder gebruikers te hinderen in hun workflow. Als gegevens dreigen te worden onderschept, worden gebruikers zowel in Outlook als in de webversie op de hoogte gebracht. DLP waarschuwt ook wanneer gebruikers gemanipuleerde e-mails of e-mails met bijlagen met malware ontvangen.

Om de DLP-functies voor Exchange Server 2016 te gebruiken, moet een

Enterprise Client Access Licentie (CAL) vereist.

Exchange Server 2016 - Standaardprotocol MAPI over HTTP

Het standaard Outlook-protocol voor communicatie met Exchange is in Exchange Server 2016 MAPI over HTTP. MAPI over HTTP verbetert de betrouwbaarheid en stabiliteit van Outlook- en Exchange-verbindingen en de zichtbaarheid van transportfouten. Bovendien maakt Outlook veel sneller verbinding met de server na een winterslaap of een netwerkwijziging. MAPI over HTTP ondersteunt de voortzetting van een onderbroken verbinding en er is geen herverbinding nodig als de verbinding kortstondig wordt onderbroken.

Windows Exchange Server 2016 Standard Edition

Microsoft Exchange Server 2016 in de Standard maakt flexibele, transparante en kostenefficiënte communicatie in een onderneming mogelijk. Dit omvat vooral de professionele gezamenlijke administratie en het archiveren van e-mails, contacten en afspraken. Microsoft Exchange Server 2016 Standard ondersteunt tot 5 mailbox databases en is daarom bij uitstek geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven.

De vereenvoudigde architectuur van de Exchange-functionaliteit heeft twee rollen: De "Mailbox"-rol biedt de belangrijkste functionaliteit. Het ontvangt de verzoeken van de klant en onderhoudt de databases. De rol van "Edge Transport" biedt daarentegen extra zekerheid voor de overdracht van e-mail tussen het interne netwerk en het internet. De virtualisatierechten van Microsoft Exchange Server 2016 Standard maken het mogelijk om 2 virtuele machines of 2 Hyper-V containers te bedienen.

Windows Exchange Server 2016 Enterprise-Editie

Het belangrijkste verschil met de Standard is de mogelijkheid om veel meer databases te bedienen met de Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Edition. Tot 100 mailbox databases per server met elk maximaal 2 terabytes kunnen worden geïntegreerd en beheerd, waardoor Enterprise bijzonder geschikt is voor grotere bedrijven en organisaties of instellingen.

Daarnaast biedt het Exchange Admin Center het gebruik van functies als Office 365 Groups en Data Loss Prevention. Data Loss Prevention voorkomt niet alleen de openbaarmaking van vertrouwelijke informatie aan onbevoegden, maar met de geïntegreerde Intelligent Message Filter (IMF) en SmartScreen-filtertechnologie wordt ook voorkomen dat potentieel schadelijke berichten in een mailbox terechtkomen.

Bovendien profiteren de gebruikers van een gecentraliseerde opslag van gegevens en van de controle op de opslagvereisten en de naleving van de voorschriften.

In vergelijking met de Standard heeft de Enterprise Edition voor Exchange Server ook uitgebreidere virtualisatierechten: het maakt de werking van een onbeperkt aantal virtuele machines en Hyper-V Containers mogelijk.

Het biedt ook Storage Spaces Direct, Storage Replica en Shielded Virtual Machines, een nieuwe netwerkstack en OneDrive for Business voor het updaten, bewerken en delen van gegevens in real-time.

Systeemvereisten voor Windows Exchange Server 2016

Om Windows Exchange Server 2016 volledig en probleemloos te kunnen gebruiken, zijn bepaalde vereisten van netwerk, hardware, software en clients noodzakelijk.

Evenzo vereist de clientcommunicatie via het bureaublad de installatie van Microsoft Outlook. De hardware moet aan de volgende eisen voldoen:

Als besturingssysteem kan worden gebruikt: Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM of hoger), Windows Server 2012 Standard of Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard of Datacenter, Windows Server 2016 Standard of Datacenter.

Een krachtige 64-bit processor of als alternatief een AMD-processor met AMD64-platformondersteuning is vereist.

Harde schijf: Naast een minimum van 30 GB aan harde schijfruimte op het installatiestation is er 500 MB nodig voor de installatie van elk unified messaging voice packet, evenals een minimum van 500 MB voor de wachtrij-database.

Minimale schermresolutie: 1.024 x 768 pixels

Welke versies van Windows Exchange Server 2016 zijn beschikbaar bij Wiresoft?

Bij Wiresoft kunt u Microsoft Exchange Server 2016 verkrijgen in de twee edities Standard en Enterprise. Terwijl de Standard is ontworpen om te voldoen aan de mailbox eisen van kleine tot middelgrote bedrijven en home Office, voldoet de Enterprise editie aan de meer uitgebreide behoeften van grotere bedrijven of instellingen. Gebruikers profiteren ook van het volledige scala aan functies van de Exchange Server 2016-versie.

Licenties voor Windows Exchange Server 2016

Wanneer u een Microsoft Exchange Server 2016 Edition koopt, voorziet Wiresoft u niet van een fysieke schijf, maar van een Single User Medialess License Kit (MLK).

Na een succesvolle installatie kunt u zich online registreren op de Microsoft-website. Wij zullen u bij aankoop alle benodigde gegevens voor de registratie verstrekken. Zo profiteert u ook van regelmatige updates en bent u altijd up-to-date.

Exchange Server 2016 bevat al de webapplicatie Outlook op het web voor toegang via de browser. Om alle functies van de desktopversie te kunnen gebruiken, moet u Microsoft Outlook aanschaffen. Deze client software is ook beschikbaar voor een redelijke prijs bij Wiresoft.

Ongeacht of u kiest voor Microsoft Exchange Server 2016 Standard of Enterprise: De Microsoft Server software die beschikbaar is bij Wiresoft is uitsluitend origineel uit de Europese regio. Alle Wiresoft-softwareproducten zijn ongebruikte licenties die legaal zijn aangeschaft door bedrijven. Ze zijn door Wiresoft gecontroleerd op absolute authenticiteit en volledige functionaliteit. Onze vorige klanten kunnen dit bevestigen. Neem contact met ons op voor meer informatie als u vragen heeft over uw softwarebehoeften.