Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2013 DEVICE CAL Voor elke gebruiker of elk apparaat dat toegang heeft tot de Exchange Server is een toegangslicentie (CAL) vereist. De CAL's zijn beschikbaar in de varianten User CAL (voor toegang door een...
€ 18,90 *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2013 USER CAL Voor elke gebruiker of elk apparaat dat toegang heeft tot de Exchange Server is een toegangslicentie (CAL) vereist. De CAL's zijn beschikbaar in de varianten User CAL (voor toegang door een...
€ 18,90 *

Microsoft CAL voor Exchange Server 2013 - Efficiënte licenties voor e-mailcommunicatie

Inleiding tot Microsoft CAL's voor Exchange Server 2013

Microsoft Exchange Server 2013 is een bewezen oplossing voor e-mailcommunicatie en samenwerking in organisaties. Microsoft CAL's (Client Access Licences) zijn nodig om Exchange Server 2013 effectief te gebruiken. In deze tekst geven we je een eenvoudig te begrijpen overzicht van wat ze betekenen en hoe ze werken.

Het belang van Microsoft CAL's voor Exchange Server 2013

Microsoft CAL's voor Exchange Server 2013 zijn licenties waarmee gebruikers of apparaten toegang krijgen tot de krachtige functies en diensten van Exchange Server. Ze zijn essentieel om ervoor te zorgen dat je e-mailcommunicatie efficiënt, veilig en wettelijk conform is.

Waarom zijn Microsoft CAL's voor Exchange Server 2013 belangrijk?

De juiste licenties met Microsoft CAL's voor Exchange Server 2013 zijn essentieel om juridische gevolgen te voorkomen en ervoor te zorgen dat je werknemers naadloos toegang hebben tot e-mail, agenda's en andere Exchange-diensten.

Soorten Microsoft CAL's voor Exchange Server 2013

Er zijn twee hoofdtypen Microsoft CAL's voor Exchange Server 2013:

  1. Gebruikers CAL's: Deze licenties zijn gebaseerd op gebruikers en geven een specifieke gebruiker toegang tot Exchange Server 2013. User CAL's zijn goed als je een organisatie hebt met veel apparaten en minder gebruikers.

  2. Device CAL's: Device CAL's zijn apparaatgebaseerde licenties die gebonden zijn aan een specifiek apparaat. Ze geven alle gebruikers die dit apparaat gebruiken toegang tot Exchange Server 2013.

CAL's voor Exchange Server 2013 kopen

In de regel moeten Microsoft CAL's voor Exchange Server 2013 los van de serversoftware worden aangeschaft. Het is belangrijk om het juiste aantal en type CAL's aan te schaffen op basis van de individuele behoeften van je organisatie.

Conclusie

Microsoft CAL's voor Exchange Server 2013 zijn de sleutel tot soepele en wettelijk conforme e-mailcommunicatie in je organisatie. De keuze tussen User CAL's en Device CAL's hangt af van je specifieke bedrijfssituatie. CAL's met de juiste licentie zorgen ervoor dat je werknemers efficiënt en in overeenstemming met de wet toegang hebben tot Exchange Server 2013. Zorg ervoor dat je de juiste CAL's aanschaft om de efficiëntie en legaliteit van je Exchange Server 2013 gebruik te waarborgen.

Categorieën