Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2013 DEVICE CAL Voor elke gebruiker of elk apparaat dat toegang heeft tot de Exchange Server is een toegangslicentie (CAL) vereist. De CAL's zijn beschikbaar in de varianten User CAL (voor toegang door een...
€ 7,90 *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2013 USER CAL Voor elke gebruiker of elk apparaat dat toegang heeft tot de Exchange Server is een toegangslicentie (CAL) vereist. De CAL's zijn beschikbaar in de varianten User CAL (voor toegang door een...
€ 7,90 *

Exchange Server 2013 licenties voor klanttoegang (CAL's): Maximale efficiëntie en controle voor je bedrijf

Exchange Server 2013 is ongetwijfeld een van de beste e-mail- en samenwerkingsplatforms die vandaag de dag beschikbaar zijn voor bedrijven. Om dit krachtige platform optimaal te benutten en volledige controle over e-mailcommunicatie te garanderen, zijn Exchange Server 2013 Client Access Licences (CAL's) essentieel. In dit uitgebreide artikel verkennen we de wereld van Exchange Server 2013 CAL's, bespreken we het belang ervan en waarom ze een verstandige investering zijn voor bedrijven.

Exchange Server 2013 CAL's in detail

Client Access Licences (CAL's) zijn licenties die bepalen hoe gebruikers of apparaten toegang krijgen tot Exchange Server 2013. Ze zorgen ervoor dat het gebruik van Exchange Server in overeenstemming is met de licentievereisten van Microsoft. Er zijn twee hoofdtypen Exchange Server 2013 CAL's:

1. Exchange Server 2013 Standard CAL:

De Exchange Server 2013 Standard CAL biedt basistoegangsrechten tot e-mailfuncties en -services. Met deze CAL kunnen gebruikers e-mail verzenden en ontvangen, agenda's en contactpersonen beheren en basisfuncties voor beveiliging en compliance gebruiken. Het is het basisniveau voor het gebruik van Exchange Server.

2. Exchange Server 2013 Enterprise CAL:

De Exchange Server 2013 Enterprise CAL breidt functies en services aanzienlijk uit. Gebruikers met deze CAL hebben toegang tot geavanceerde functies zoals unified messaging, geavanceerde compliance tools en archiveringsfuncties. Dit is vooral handig voor bedrijven die hogere eisen stellen aan e-mailcommunicatie.

Waarom zijn Exchange Server 2013 CAL's belangrijk?

Het belang van Exchange Server 2013 CAL's kan niet gemakkelijk over het hoofd worden gezien. Hier zijn enkele redenen waarom ze essentieel zijn:

1. Naleving van licenties:

Het gebruik van Exchange Server 2013 zonder de juiste CAL's kan leiden tot ernstige compliance problemen. Organisaties moeten ervoor zorgen dat hun e-mailcommunicatie gelicenseerd is en voldoet aan de licentievereisten van Microsoft om juridische problemen te voorkomen.

2. Toegang tot geavanceerde functies:

Exchange Server 2013 Enterprise CAL's bieden toegang tot geavanceerde functies en services die e-mailcommunicatie naar een hoger niveau tillen. Deze omvatten archiveringsfuncties, compliance tools en unified messaging die de productiviteit verhogen en samenwerking bevorderen.

3. Beveiliging en compliance:

Exchange Server 2013 CAL's bieden beveiligings- en compliance-functies die ervoor zorgen dat e-mail veilig is. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die actief zijn in gereguleerde sectoren die moeten voldoen aan strenge eisen voor gegevensbescherming.

4. Schaalbaarheid:

Exchange Server 2013 CAL's zijn schaalbaar en kunnen eenvoudig worden geüpgraded om te voldoen aan de groeiende behoeften van je bedrijf. Hierdoor kunt u de kosten onder controle houden en er tegelijkertijd voor zorgen dat uw e-mailcommunicatie efficiënt blijft.

Exchange Server 2013 CAL's en hybride omgevingen

In hybride omgevingen, waar Exchange Server 2013 en Exchange Online worden gecombineerd in Microsoft 365, kunnen CAL's anders worden toegepast. Het is belangrijk om de specifieke vereisten van je hybride omgeving te begrijpen en ervoor te zorgen dat de juiste CAL's worden aangeschaft voor je on-premises en cloud implementaties.

Conclusie

Exchange Server 2013 CAL's zijn essentieel voor gelicentieerde, veilige en efficiënte zakelijke e-mailcommunicatie. Ze bieden toegang tot basis- en geavanceerde functies die de productiviteit verhogen en samenwerking bevorderen. Bedrijven moeten ervoor zorgen dat ze de juiste CAL's aanschaffen voor hun specifieke behoeften. Dit is essentieel om e-mailcommunicatie onder controle te houden en volledige controle over e-mailcommunicatie in je organisatie te garanderen. Met de juiste Exchange Server 2013 CAL's ben je klaar voor de toekomst en kun je ervoor zorgen dat je e-mailcommunicatie soepel en efficiënt verloopt.