Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10044
 • CV2-00025
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 34,90 * € 37,90 * (7,92% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  32bit/64bit


Windows 8.1 Enterprise is de meest uitgebreide editie van het besturingssysteem Microsoft versie 8.1 - het biedt een fundamentele herziening van de vorige versie met behoud van de essentiële innovaties: in het bijzonder het optisch volledig nieuwe Metro-ontwerp, dat voor het eerst een uniforme gebruikersinterface biedt op alle eindapparaten. Het zogenaamde "Modern UI" ontwerp (UI = "Gebruikersinterface") geeft alle veelgebruikte apps en andere tools weer in eenvoudige, minimalistische pictogrammen in tegelvorm.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"

Windows 8.1 Enterprise - koop de maximale efficiëntie als een enkele licentie

Windows 8.1 Enterprise is de meest uitgebreide editie van Microsofts besturingssysteem versie 8.1 - het biedt een fundamentele herziening van de vorige versie met behoud van de essentiële innovaties: in het bijzonder het volledig nieuwe Metro-design, dat voor het eerst een uniforme gebruikersinterface biedt voor alle eindapparaten. Het zogenaamde "Modern UI"-ontwerp (UI = "User Interface") geeft alle vaak gebruikte apps en andere hulpmiddelen weer in eenvoudige, minimalistische pictogrammen in tegelvorm.

Onder de innovatieve bureaubladinterface, die nu ook het vertrouwde startscherm van de oudere versies bevat, biedt Windows 8.1, vooral in de Enterprise Edition, een hele reeks belangrijke exclusieve functies en mogelijkheden, die in bedrijven onmisbaar zijn, vooral voor het opzetten en beheren van netwerken - inclusief uitgebreide beveiliging en bescherming van gegevens: Naast Windows To Go, waarmee gebruikers het volledige Windows 8.1-besturingssysteem via een USB-stick mee op reis kunnen nemen, omvat dit ook DirectAccess om een externe verbinding tussen clientcomputers en bedrijfsnetwerken tot stand te brengen, zelfs zonder VPN, evenals AppLocker, dat kan worden gebruikt om de uitvoering van programma's en scripts op eindapparaten te beperken, en BranchCache voor versnelde gegevenstoegang in bedrijfsnetwerken.

De aankoop van de 8.1 Enterprise Edition als gebruikte software bij Wiresoft biedt gebruikers het voordeel dat ze dit besturingssysteem, dat exclusief door Microsoft als volumelicentie werd aangeboden, als een enkele licentie kunnen gebruiken. Bovendien is Windows 8.1 Enterprise compatibel met veel oudere hardwaresystemen, waardoor de kring van gebruikers nog groter wordt.

Naast de Windows 8.1 Enterprise Edition biedt de Wiresoft-onlineshop ook andere Windows-besturingssystemen aan als koopversies voor één gebruiker in verschillende edities die niet in de reguliere handel verkrijgbaar zijn, evenals vele andere Microsoft-programma's. In het volgende overzicht vindt u alle typische exclusieve kenmerken van Windows 8.1 Enterprise, evenals belangrijke algemene kenmerken van Windows 8.1.

Exclusieve kenmerken van de Windows 8.1 Enterprise Edition

Met zijn exclusieve plus aan functies en kenmerken is Windows 8.1 Enterprise in de eerste plaats ontworpen voor grotere bedrijven en organisaties waarvoor beschikbaarheid op afstand een belangrijke rol speelt, naast netwerkbeheer. Met name de volgende functies vormen de doorslaggevende meerwaarde van Windows 8.1 Enterprise:

Windows To Go Schepper

Met Windows To Go hebben gebruikers van Windows 8.1 Enterprise alles wat ze nodig hebben om Windows 8.1 Enterprise onmiddellijk te gebruiken op elk eindapparaat in één hand: als een USB-stick. Deze functie verruimt de mogelijkheden om het Windows-besturingssysteem ook te gebruiken op computers die niet tot het bedrijf behoren, bijvoorbeeld door freelancers of alleen tijdelijke werknemers, die zo ook tijdelijk toegang krijgen tot het netwerk. Met functies zoals Start Screen Control kan het startscherm vooraf door de beheerder worden gedefinieerd, zodat een uniform gebruik voor alle gebruikers kan worden vastgelegd.

DirectAccess

Met DirectAccess kan Windows 8.1 Enterprise een eigen, IPv6-gebaseerde verbinding op afstand maken waarmee gebruikers toegang kunnen krijgen tot bronnen in een bedrijfsnetwerk zonder VPN te hoeven starten. Beheerders kunnen dus ook toegang krijgen tot de computers van gebruikers op afstand om bijvoorbeeld beleidsregels te wijzigen en software bij te werken.

BranchCache

BranchCache wordt in Windows 8.1 Enterprise gebruikt om de overdracht van inhoud via wide area networks (WAN's) te optimaliseren - inhoud van bestands-, externe en webservers kan in de cache worden opgeslagen op lokale clients en servers. Zodra bestanden bij de bron worden gewijzigd, zet Windows 8.1 Enterprise niet de volledige bestanden over, maar alleen de blokken die zijn gewijzigd. Dit geldt ook bij toegang via DirectAccess of andere VPN-scenario's. Het voordeel is dus de vermindering van het netwerkverkeer en de verhoging van de toegangssnelheid tot alle inhoud. BranchCache kan bijzonder nuttig zijn bij het verbinden van bijkantoren.

AppLocker

Deze exclusieve functie in Windows 8.1 Enterprise beperkt de toegangsrechten voor het uitvoeren van bepaalde programma's en scripts om de beveiliging van eindapparaten en de gegevens daarop te versterken.

SideLoading

Met Windows 8.1 Enterprise maakt SideLoading de installatie van bedrijfsinterne apps op domein-pc's en tablets mogelijk zonder de "officiële" methode voor implementatie te gebruiken. Bovendien biedt SideLoading toegang tot meer apps op mobiele apparaten dan via commerciële app stores zoals Google Play.

Andere functies in Windows 8.1 Enterprise die belangrijk zijn voor bedrijven

Als de meest uitgebreide van alle Windows 8.1 edities, biedt Windows 8.1 Enterprise ook andere functies die bijzonder belangrijk zijn voor bedrijven, vooral als het gaat om het maken en beheren van netwerken en beveiliging:

 • BitLocker - Zodat de hardware altijd beschermd is. Soms is het heel banaal: De laptop rijdt gewoon voor je eigen ogen door in de metro, ligt vergeten op de stoel in de trein - of is zelfs gestolen! Om ervoor te zorgen dat alle gevoelige bedrijfs- of persoonsgegevens die erop zijn opgeslagen niet door de "vinder" kunnen worden misbruikt, voorkomt de geïntegreerde BitLocker dit door ze veilig te versleutelen.
 • BitLocker To Go is de tegenhanger voor de versleuteling van USB-sticks en externe harde schijven.
 • Domain Join voor het beheer van eindapparatuur in een bedrijfsnetwerk is een belangrijke functie, vooral voor het op afstand beschikbaar stellen van gegevens en programma's. Domain join stelt een computer in staat offline verbinding te maken met een bedrijfsnetwerk via Access Directory - zonder dat een fysieke of VPN-verbinding nodig is. Via de geïntegreerde Domain Controller beheren IT-beheerders alle netwerkcomputers verenigd in één domein. Beleidslijnen worden centraal aangemaakt en beheerd via DirectAccess, zodat netwerkcomputers over een gemeenschappelijke database en een gemeenschappelijk beveiligingsbeleid beschikken. BYOD-scenario's (Bring your own Device - meestal privé-eindapparaten die niet tot een specifiek domein behoren) kunnen ook via deze weg worden beheerd.
 • Hyper-V wordt gebruikt voor de virtualisatie van datacentra. De versie die ook in Windows 8.1 Enterprise is geïntegreerd, kan worden gebruikt voor clientvirtualisatie, zodat virtuele servers tussen Hyper-V-hosts kunnen worden verplaatst of gekopieerd, zelfs terwijl het systeem draait, met inbegrip van hard disk images in VDHX-formaat. Afzonderlijke systemen kunnen volledig worden geïsoleerd met Hyper-V, dat ook beveiligingsfuncties biedt zoals Data Execution Prevention (DEP) en Network Address Translation (NAT) voor het beheer van IPv4-adressen.
 • Andere beveiligingsfuncties zijn verbeterde end-to-end beveiliging met Trusted Boot en Secure Boot, Windows Defender en Microsoft SmartScreen om kwaadaardige software achter een URL te detecteren, het Encrypting File System (EFS) om bestanden op NTFS-schijven van Windows NT-gebaseerde besturingssystemen te versleutelen en de Windows Firewall.

Typische toevoegingen en nieuwe functies voor de gehele Windows 8.1 versie

Het Windows 8.1 besturingssysteem behoudt het typische fundamenteel herziene ontwerp ten opzichte van de vorige versie Windows 8, maar Microsoft heeft gereageerd op de wensen van veel gebruikers en biedt met de verbeterde versie nu verschillende wijzigingen die het gebruik ervan vergemakkelijken.

"Moderne UI" tegel look en Charms Bar

Het startscherm van Windows 8.1 Enterprise en de andere edities toont nog steeds het nieuwe Metro-ontwerp met de monochrome tegels. Gebruikers kunnen nu overschakelen naar de vertrouwde oudere startmenu-weergave door op de Windows-knop te klikken. Hier kunnen zij belangrijke instellingen direct wijzigen door met de rechtermuisknop te klikken of direct functies uitvoeren zoals opnieuw opstarten of uitschakelen. Windows 8.1 biedt ook het volgende:

 • In Windows versie 8.1 Enterprise enz. zijn vier tegelformaten (Groot, Breed, Medium, Klein) beschikbaar om de pictogrammen verder aan te passen. Belangrijkere apps kunnen zo prominenter op het bureaublad worden weergegeven, waarbij het grotere scherm ook meer functies/live-informatie laat zien. Hiervoor is een aparte "Help en Tips" app beschikbaar om verdere opties uit te leggen.
 • Zelfs met geopende apps kunnen de actieve programma's in Windows 8.1 nu in vrij te kiezen grootten worden weergegeven - afhankelijk van de schermresolutie is de gelijktijdige weergave van maximaal vier geopende apps mogelijk. De grootte van het scherm blijft variabel, zelfs na opening.
 • Windows 8.1 biedt ook nieuwe instelmogelijkheden voor de Charms Bar, een hulpmiddel dat ook in de vorige versie werd geïntroduceerd. Dit geeft gebruikers direct toegang tot de vijf standaardfuncties "Start, Instellingen, Apparaten, Zoeken, Delen". Wie het zonder wil doen, kan in Windows 8.1 Enterprise ook de Charms Bar uitschakelen, net als de schakelfunctie tussen apps.
 • Bovendien kunt u naast de eerder geïntegreerde standaard bureaubladachtergronden ook uw eigen of gedownloade foto's of meerdere afwisselend weergeven.

Update voor SkyDrive

SkyDrive, de online opslagdienst van Microsoft, heeft nu een efficiëntere synchronisatie, waarbij alleen mappen en miniaturen worden bijgewerkt, in tegenstelling tot de volledige automatische synchronisatie van gegevens met eindapparaten. Bestanden worden nu alleen daadwerkelijk bijgewerkt en gedownload na dubbelklikken, wat de harde schijf spaart, en de functie is ook bijzonder nuttig wanneer de internetverbinding zwak is.

Nieuwe apps in Windows 8.1

Voor de hele Windows 8.1 versie en dus ook de 8.1 Enterprise Edition zijn er diverse nieuwe apps waarmee praktische dingen gedaan kunnen worden. Daartoe behoren de Rekenmachine-app voor eenvoudige berekeningen, maar ook voor het omrekenen van maateenheden, de Wekker-app inclusief countdowntimer en stopwatch, de Koken en Genieten-app met vele recepten en een boodschappenlijstje, en de Geluidsrecorder-app voor uw eigen geluidsopnamen, die direct vanuit de app kunnen worden opgeslagen op SkyDrive. De Foto's-app bevat basisfuncties voor beeldbewerking, bijvoorbeeld om de belichting en de kleurtoon aan te passen. Alle apps kunnen nu worden gegroepeerd volgens uw eigen voorkeuren.

Hardwarevereisten voor de installatie van Windows 8.1 Enterprise

Voor de installatie van Windows 8.1 Enterprise gelden bepaalde hardwarevereisten: Windows 8.1 Enterprise is beschikbaar in een 32-bits en een 64-bits versie, bepaalde programma's en apps kunnen alleen worden gebruikt met de 64-bits versie. Aan de volgende technische minimumvereisten moet door elk eindapparaat worden voldaan bij de installatie van Windows 8.1:

 • Processor: 1 GHz / 32-bit met PAE, NX/XD en SSE2-ondersteuning of 1 GHz / 64-bit met CMPXCHG16b, LAHF/SAHF en PrefetchW-ondersteuning
 • Harde schijf (HDD): 16 GB of 20 GB
 • Geheugen: 1 GB RAM of 2 GB RAM
 • Grafische kaart: DirectX 9 grafische processor met WDDM 1.0
 • Scherm: voor Windows Store-apps 1.024 x 768, voor andere functies zoals de docking-functie ten minste 1.366 x 768 pixels

Uw veilige aankoop - Windows 8.1 Enterprise van Wiresoft als een enkele licentie

Windows 8.1 Enterprise wordt door Microsoft of de conventionele handel alleen als volumelicentie aangeboden. In de Wiresoft-onlineshop kunt u de Windows 8.1 Enterprise Edition echter als licentie voor één gebruiker kopen - als zogenaamde gebruikte software, maar met dezelfde reeks functies.

Microsoft gebruikte software kopen - veilig en voordelig bij Wiresoft: De enkele licentie van Windows 8.1 Enterprise Edition die hier te koop wordt aangeboden, maakte deel uit van een uitgebreidere volumelicentie, die doorgaans alleen door grotere bedrijven wordt gekocht. Deze laatste heeft het recht tot wederverkoop - een wettelijk proces volgens de EU-wetgeving - waarbij de volumelicentie eerst in individuele licenties wordt opgesplitst en vervolgens als gebruikte software op de markt wordt gebracht. Deze opsplitsing en het nieuwe labelen als gebruikte software hebben eigenlijk geen invloed op de bruikbaarheid of functionaliteit van deze Windows 8.1 Enterprise of een ander desktopbesturingssysteem, aangezien software over het algemeen niet aan slijtage onderhevig is.

Wiresoft verkoopt originele Enterprise Editions van Windows 8.1 software, die identiek is aan het product dat door Microsoft wordt aangeboden. De aankoop van gebruikte software in de Wiresoft Software Shop houdt voor u geen enkel juridisch risico in, omdat de handel in gebruikte Microsoft-software duidelijk wettelijk is toegestaan, wat ook door talrijke juridisch bindende vonnissen wordt bevestigd.

Om deze reden kunt u de Windows 8.1 Enterprise-licentie onmiddellijk downloaden naar een eindapparaat nadat u het aankoopproces hebt voltooid en activeren met de meegeleverde volumelicentiesleutel, die alleen voor u geldig is, en deze onbeperkt gebruiken.

Software kopen bij Wiresoft is daarom ook goedkoop: Gebruikte software van Wiresoft biedt klanten een aanzienlijk goedkoper alternatief voor veel andere softwareaanbiedingen als ze het Windows 8.1 Enterprise desktop-besturingssysteem als een licentie voor één gebruiker willen gebruiken. Met het aanbod Used Software van single user licenties in de Wiresoft Shop kunt u ook speciale edities zoals 8.1 Enterprise tegen een bijzonder voordelige prijs kopen - net als veel van onze vroegere klanten, waaronder KMO's en organisaties, maar ook zelfstandigen en particulieren, die profiteren van ons laaggeprijsde software-aanbod!

In de Wiresoft Software Shop vindt u Windows 8.1 Enterprise als gebruikte software evenals andere versies van Windows desktop besturingssystemen en programma's van Microsoft als voordelige koopversie om onmiddellijk te downloaden. Als u vragen hebt over deze of andere Microsoft-software, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën