Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE

MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE

€ 49,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10044
 • CV2-00025
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Windows 8.1 Enterprise Met Windows 8 werd een nieuwe generatie van het populaire...meer
Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"

Microsoft Windows 8.1 Enterprise

Met Windows 8 werd een nieuwe generatie van het populaire besturingssysteem uitgebracht. De gebruikersinterface is sterk aangepast aan touchscreens, waardoor deze niet alleen geschikt is voor installatie en gebruik op pc's, maar ook op smartphones en tablets. Windows 8.1 Enterprise bevat ook veel verbeteringen en extra functies voor professioneel gebruik.

Wat de nieuwe Windows 8.1 Enterprise

Naast de nieuwe mogelijkheid tot bediening via touchscreens is naast de muis en het toetsenbord ook de populaire Start-knop, die met Windows 8 was verdwenen, opnieuw geïntroduceerd. Met een paar eenvoudige stappen kan een USB-stick worden gemaakt met een draagbare versie van Windows 8.1. U kunt dus op elke computer ter wereld werken die aan de minimale eisen voldoet, alsof het uw PC thuis is (Windows To Go). DirectAccess werd ingevoerd, ter vervanging van het gebruik van een VPN. Krijg direct na het starten van Windows 8.1 Enterprise toegang tot uw bedrijfsgegevens, omdat DirectAccess op de achtergrond direct een verbinding tot stand brengt met een overeenkomstige server van uw bedrijf, zonder dat u andere programma's hoeft op te starten. Efficiënter werken op de weg en net zo gemakkelijk als op kantoor!
Beheerders vinden het ook gemakkelijker om groepsbeleid en toegangsrechten op gebruikers- of groepsniveau in te stellen met behulp van de reeds geïntegreerde "AppLocker" software. AppLocker beschermt uw PC tegen potentieel schadelijke scripts, macro's en e-mailbijlagen. Het wordt geleverd met een antivirusprogramma en een firewall, en zelfs veiligheidsexperts prijzen de bescherming ervan.
Over beveiliging gesproken - met Windows 8.1 Enterprise krijgt u ook nieuwe beveiligingsprocedures voor uw identificatie. Virtuele smartcards en biometrische vingerafdruksensoren beschermen uw PC zeer goed tegen ongeoorloofde toegang. Al deze beveiligingsprocedures zijn alleen beschikbaar in de Enterprise-versie van Windows 8.1, maar u kunt ze online verkrijgen als volumelicenties tegen een redelijke prijs.
U kunt dus binnen 24 uur na aankoop beginnen met de installatie.

Wat zijn de systeemvereisten voor Windows 8.1 Enterprise?

In tegenstelling tot Windows 7 zijn er nieuwe functies beschikbaar, maar de eisen waaraan uw pc moet voldoen zijn niet veranderd. Veel gebruikers melden zelfs een verbetering van de werksnelheid.
Uw PC heeft minimaal een 1 GHz processor nodig, 1 GB RAM voor de 32-bits versie en 2 GB voor de 64-bits versie van Windows 8.1. 16 GB moet vrij zijn op de harde schijf voor de 32-bits versie, 20 GB voor de 64-bits versie. Uw grafische kaart moet ten minste de DirectX 9-standaard ondersteunen en voorzien zijn van een WDDM-stuurprogramma. Het Windows Display Driver Model werd al geïntroduceerd met Windows Vista, overeenkomstige grafische kaarten zijn beschikbaar sinds 2002. Dus als u een nieuwere grafische kaart van een merkfabrikant gebruikt, moet u goed voorbereid zijn. Als u niet zeker weet of uw grafische kaart of stuurprogramma WDDM ondersteunt, neemt u gewoon contact op met ons ondersteuningsteam. We helpen u graag.

Tegels of snelkoppelingen? Beslis zelf met de Windows 8.1

Met Windows 8 is het bureaublad volledig anders ontworpen. Er waren nu tegels die de geïnstalleerde programma's begonnen. Ze zijn aanpasbaar in kleur en hebben vaak animaties, en bieden ook previews van de inhoud. Bijvoorbeeld met de weertegel. Als het je niet bevalt wat je ziet, en je wilt terug naar de vertrouwde interface, verander dan gewoon het uitzicht van de nieuwe Metro naar de klassieke interface. Op deze manier kan elke gebruiker, zowel thuis als op het werk, zijn of haar desktop bekijken op de manier waarop hij of zij het meest effectief werkt.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken