Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC
Visual Studio voor Mac 2017 - professionele ontwikkelsoftware voor macOS in de aankoopversie Visual Studio 2017 for Mac in Professional Edition biedt gebruikers krachtige functies en productiviteitsverbeteringen voor de IDE om...
€ 57,90 *

Koop Visual Studio 2017 voor Mac - Jouw alles-in-één ontwikkeloplossing

Visual Studio 2017 voor Mac is ongetwijfeld een van de meest uitgebreide geïntegreerde ontwikkelomgevingen (IDE's) die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Deze krachtige IDE, speciaal ontworpen voor macOS, biedt ontwikkelaars een breed scala aan tools en functies die de ontwikkeling van software in meerdere talen en frameworks vereenvoudigen. In dit uitgebreide artikel gaan we in detail in op het brede scala aan functies en de bijbehorende voordelen van Visual Studio 2017 voor Mac, waarbij we ervoor zorgen dat we voldoen aan je vereiste woorddoel van 800 woorden.

Krachtige functies voor productiviteit en efficiëntie met Visual Studio 2017

Visual Studio 2017 voor Mac beschikt over een indrukwekkende reeks krachtige functies die de productiviteit van ontwikkelaars naar een nieuw niveau tillen. Hier zijn enkele opvallende functies:

Ondersteuning voor cross-platform ontwikkeling

Een van de opvallendste functies van Visual Studio 2017 voor Mac is de naadloze ondersteuning voor cross-platform ontwikkeling. Ontwikkelaars hebben de flexibiliteit om apps te bouwen voor verschillende platforms, waaronder macOS, iOS, Android en web, zonder van IDE te hoeven wisselen. Dankzij deze integratie kunnen ontwikkelaars een consistente ontwikkelworkflow behouden en wordt de efficiëntie aanzienlijk verhoogd.

NET Core integratie

Visual Studio 2017 voor Mac biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om .NET Core-applicaties te maken die naadloos werken op meerdere platforms. Met deze functionaliteit kunnen ontwikkelaars hun .NET-applicaties soepel van Windows naar macOS overzetten zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of functionaliteit.

Intuïtieve gebruikersinterface

De gebruikersinterface van de IDE is vanaf de basis ontworpen om gebruiksvriendelijk en intuïtief te zijn. Dankzij de duidelijk gestructureerde interface en gebruiksvriendelijke tools kunnen ontwikkelaars zich richten op hun eigenlijke werk in plaats van tijd te verspillen aan het leren van complexe IDE-functies. Dit draagt aanzienlijk bij aan een hogere productiviteit.

Codeanalyse en refactoring

Visual Studio 2017 voor Mac heeft krachtige tools voor codeanalyse en refactoring. Met deze functies kunnen ontwikkelaars hun code controleren op fouten en verbeteringen aanbrengen om de kwaliteit en onderhoudbaarheid van de code te verhogen.

Ingebouwde Git ondersteuning

De IDE bevat ingebouwde Git-ondersteuning om versiebeheer en branching te vergemakkelijken. Ontwikkelaars kunnen moeiteloos werken aan gedeelde projecten en wijzigingen bijhouden zonder de IDE te verlaten.

Ondersteunde programmeertalen en frameworks met Visual Studio 2017

Visual Studio 2017 voor Mac ondersteunt een groot aantal programmeertalen en frameworks, waaronder:

C# en F#

Ontwikkelaars kunnen C# en F# gebruiken om krachtige cross-platform applicaties te maken. Visual Studio 2017 voor Mac biedt uitgebreide ondersteuning voor deze talen en vereenvoudigt het ontwikkelen aanzienlijk met functies zoals IntelliSense en robuuste debugging tools.

Xamarin voor mobiele ontwikkeling

Naadloze integratie met Xamarin stelt ontwikkelaars in staat om cross-platform mobiele apps te bouwen voor iOS en Android. Dit vereenvoudigt de ontwikkeling van apps die soepel werken op meerdere apparaten.

Webontwikkeling met ASP.NET en Node.js

Visual Studio 2017 voor Mac biedt ook tools voor webontwikkeling met ASP.NET en Node.js. Hiermee kunnen ontwikkelaars webapps en API's maken met prestaties en schaalbaarheid van wereldklasse.

Python en andere talen in Visual Studio 2017

Naast de bovengenoemde talen biedt Visual Studio 2017 voor Mac ook ondersteuning voor Python, Ruby en andere talen. Dit opent de mogelijkheid voor ontwikkelaars om te coderen in hun voorkeurstaal en toch te profiteren van de krachtige functies van de IDE.

Conclusie

Visual Studio 2017 voor Mac is ongetwijfeld de ideale ontwikkelomgeving voor macOS-ontwikkelaars die hoogwaardige cross-platform applicaties willen maken. Met zijn brede scala aan krachtige functies, ondersteuning voor meerdere programmeertalen en frameworks en gebruiksvriendelijke interface biedt het alles wat ontwikkelaars nodig hebben om productief en efficiënt te zijn. Geef je ontwikkelvaardigheden een boost en begin aan een reis om uitzonderlijke apps te bouwen met Visual Studio 2017 voor Mac. Dit is ongetwijfeld het ultieme ontwikkelplatform voor de wereld van vandaag en morgen.