Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC
Visual Studio voor Mac 2017 - professionele ontwikkelsoftware voor macOS in de aankoopversie Visual Studio 2017 for Mac in Professional Edition biedt gebruikers krachtige functies en productiviteitsverbeteringen voor de IDE om...
€ 118,90 *

Microsoft Visual Studio 2017 voor Mac: jouw ontwikkelplatform voor Mac-toepassingen

Microsoft Visual Studio 2017 voor Mac in één oogopslag

Microsoft Visual Studio 2017 voor Mac is een krachtige geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) die speciaal is ontworpen voor Mac-ontwikkelaars. Deze software biedt uitgebreide tools en functies voor het maken, testen en debuggen van native Mac-applicaties, mobiele apps en webapplicaties.

Belangrijkste kenmerken van Visual Studio 2017 voor Mac

Platformoverschrijdende ontwikkeling

Een van de opvallende functies van Visual Studio 2017 voor Mac is de mogelijkheid om platformoverschrijdend te ontwikkelen. Ontwikkelaars kunnen toepassingen maken voor macOS, iOS, Android en het web, waardoor het bereik van hun apps aanzienlijk wordt vergroot.

Intuïtieve gebruikersinterface

De gebruikersinterface van Visual Studio 2017 voor Mac is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen. Hierdoor kunnen ontwikkelaars snel hun weg vinden en efficiënt werken. De IDE biedt ook een verscheidenheid aan geïntegreerde tools om de ontwikkeling te versnellen.

Integratie met Azure

Visual Studio 2017 voor Mac biedt naadloze integratie met Microsoft Azure, het cloudplatform van Microsoft. Hierdoor kunnen ontwikkelaars hun applicaties eenvoudig schalen naar de cloud en profiteren van verschillende cloudservices.

Ondersteuning en bronnen

Microsoft staat bekend om zijn ondersteuning van de ontwikkelaarsgemeenschap, en Visual Studio 2017 voor Mac is daarop geen uitzondering. De IDE wordt regelmatig bijgewerkt en biedt toegang tot uitgebreide bronnen zoals documentatie, tutorials en forums. Dankzij de actieve community kunnen ontwikkelaars hun kennis delen en van elkaar leren.

Conclusie

Microsoft Visual Studio 2017 voor Mac is een uitgebreide ontwikkelomgeving die voldoet aan de behoeften van Mac-ontwikkelaars. Met cross-platform ondersteuning, een gebruiksvriendelijke interface en integratie met de Microsoft Azure cloud biedt deze IDE alle tools en functies die nodig zijn om hoogwaardige applicaties te ontwikkelen en te beheren. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige IDE voor het ontwikkelen van Mac-applicaties, dan is Microsoft Visual Studio 2017 voor Mac de ideale keuze. Het stelt je in staat om je ontwikkelprojecten efficiënt en succesvol te realiseren.

Categorieën