Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10046
 • KV3-00260
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 45,90 * € 49,90 * (8,02% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  32bit/64bit


Windows 10 Enterprise biedt gebruikers het maximum aan prestaties en is speciaal ontworpen voor grotere bedrijven - ook verkrijgbaar bij Wiresoft als enkele licentie in plaats van een volumelicentie! Windows 10 Enterprise is het besturingssysteem van deze Microsoft-versie, die de grootste omvang aan functies bevat van alle edities - veel ervan zijn exclusief hier opgenomen, waaronder een uitgebreid app-beheer evenals de toegang tot de Microsoft Long Term Servicing Branch, een speciale vorm van het updaten van Windows, waarbij alleen beveiligingsupdates worden geïnstalleerd, maar geen functies.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"

Windows 10 Enterprise - het Microsoft-besturingssysteem voor bedrijven

Windows 10 Enterprise biedt gebruikers de maximale prestaties en is speciaal ontworpen voor grotere bedrijven - verkrijgbaar bij Wiresoft in plaats van de volumelicentie tegen een lage prijs!

Windows 10 Enterprise is het besturingssysteem van deze Microsoft-versie, die het grootste scala aan functies van alle edities bevat - veel van hen zijn alleen hier opgenomen, onder andere een uitgebreide app management en de toegang tot de Microsoft Long Term Servicing Branch, een speciale vorm van het bijwerken van Windows, waar alleen beveiligingsupdates zijn geïnstalleerd, maar geen functies.

Windows 10 Enterprise is voorzien van de bekende gebruiksvriendelijke interface met de typische Microsoft-tegel-look, die kan worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. De Enterprise-Editie heeft ook het voordeel voor kopers dat dit besturingssysteem ook op oudere hardwaresystemen kan worden gebruikt, wat voor veel gebruikers een belangrijke functie is en een doorslaggevende factor in hun aankoopbeslissing. In de Wiresoft online shop kunt u Windows 10 Enterprise als enkele versie krijgen, andere Windows 10 edities en vele andere Microsoft programma's. Het volgende overzicht geeft een algemeen overzicht en vooral de bijzondere kenmerken van Windows 10 Enterprise.

Speciale, exclusieve kenmerken van Windows 10 Enterprise

In vergelijking met edities als Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise biedt een schat aan functies en tools die een aanzienlijke waarde toevoegen voor middelgrote en vooral grote ondernemingen, zowel op het gebied van eindpunt- en gegevensbeveiliging, als de mogelijkheid voor beheerders om groepsbeleid af te dwingen en gebruikersaccounts te beheren. Alle specifieke details over Windows 10 Enterprise hieronder:

 • DirectAccess: Met DirectAccess kunnen gebruikers op afstand gebruik maken van de connectiviteit van netwerkbronnen, zelfs zonder een VPN-verbinding, omdat de externe clientcomputers via een gecodeerde verbinding met het bedrijfsnetwerk verbonden blijven. IT-beheerders kunnen ook DirectAccess gebruiken om alle clientcomputers te beheren. Vooral mobiele gebruikers werken het beste met DirectAccess, zelfs in een multi-site omgeving. Na de configuratie maken hun notebooks automatisch verbinding met het bedrijfsnetwerk via het internet. DirectAccess kan ook gebruikt worden om gemakkelijk groepsbeleid te beheren.
 • Windows To Go Creator:Windows To Go installeert Windows 10 Enterprise op een USB-stick of USB-harde schijf, zodat gebruikers het besturingssysteem altijd bij zich hebben en het op een buitenlands apparaat kunnen gebruiken. Alle gegevens blijven opgeslagen op de gegevensdrager.
 • AppLocker: Met AppLocker kunnen regels worden gedefinieerd welke apps kunnen worden uitgevoerd op een Windows 10 Enterprise computer. Whitelisting van vertrouwde toepassingen is ook mogelijk.
 • BranchCache: Bedrijven die gebruik maken van een Wide Area Network (WAN) kunnen BranchCache gebruiken om de bandbreedte te optimaliseren; naast de lage implementatie-inspanning verbetert de functie ook de snelheid.
 • Universal Write Filter - UWF: Met dit filter worden gegevens niet langer permanent op het systeem opgeslagen, maar worden ze uitgewisseld naar het hoofdgeheugen, waar ze beschikbaar zijn tot de herstart. Deze virtuele overlay wordt dan verwijderd - zelfs als een gastgebruiker zich bijvoorbeeld afmeldt.
 • Credential Guard: Deze beveiligingstool beveiligt logongegevens met de virtualisatietechnologie "Virtualization Based Security", waarbij gegevens geïsoleerd van de rest van het besturingssysteem worden opgeslagen en dus veel beter beschermd zijn.
 • Device Guard: Dit stelt beheerders in staat om werkstations te configureren om alleen gedefinieerde toepassingen uit te voeren - ideaal voor het instellen van een kioskcomputer. Door het maken van een whitelist kunnen alleen toepassingen worden gestart die voldoen aan het Code Integriteitsbeleid, zodat zelfs voorheen onbekende malware niet kan worden geactiveerd.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Deze exclusieve Windows 10 Enterprise functie verhoogt de prestaties van een computer omdat, in tegenstelling tot andere edities van Windows 10, updates niet continu worden uitgevoerd, maar alleen met langere tussenpozen. LTSB staat ook bekend als Long Term Servicing Channel (LTSC). Gebruikers krijgen alleen updates en functies aangeboden die in deze periode ongeveer om de 2-3 jaar worden gepubliceerd, en kunnen deze ofwel installeren ofwel afwijzen.
 • Desktop Analytics: Deze cloud-gebaseerde dienst is geïntegreerd in Microsoft Configuration Manager en biedt informatie over nuttige of nuttige updates voor de respectievelijke Windows. Het maakt onder andere ook een inventarisatie van de apps die in een onderneming draaien en geeft informatie over hun compatibiliteit met de nieuwste Windows 10-functie-updates.

Verdere zakelijke functies enz. van Windows 10 Enterprise

Naast deze exclusieve functies bevatten alleen Windows 10 Enterprise en Pro de volgende functies:

Uitgebreide gebruiksopties

Windows 10 breidt de toepassingsmogelijkheden voor gebruikers uit met een aantal functies, zoals

 • Remote Desktop App: Met de Remote Desktop App kunnen gebruikers een ander, lokaal remote terminal apparaat gebruiken alsof ze voor hun eigen PC of tablet zitten: Via een RDS gateway verbinding wordt de desktop interface weergegeven en kan deze gebruikt worden inclusief alle programma's.
 • Kiosk-modus: Kiosk-modus laat verschillende gebruikers toe om een Windows 10 PC te gebruiken zonder toegang te hebben tot andere kritieke gegevens of bepaalde functies van de hoofdgebruiker. Zo kunt u voor elke geautoriseerde persoon een apart kiosk-gebruikersaccount aanmaken, dat alleen de ingelogde gebruiker van de gedefinieerde gegevens en functies voorziet.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): De Enterprise Mode vermindert de compatibiliteitsproblemen met oudere webapps aanzienlijk, zodat ze op Windows 10 kunnen worden uitgevoerd; daarnaast biedt de Enterprise Mode Site List Manager verschillende opties bij het renderen van webpagina's.
 • Hyper-V Client: Windows 10 Enterprise bevat Hyper-V-technologie om meerdere besturingssystemen in een speciale virtuele machine (VM) te draaien. De beschikbare geheugenruimte kan zo beter worden benut en dankzij dynamisch geheugenbeheer kunnen ook meerdere VM's zonder problemen parallel worden bediend.

Uitgebreide managementopties

Windows 10 geeft beheerders geoptimaliseerde opties voor het beheer van gebruikers en hun pc's:

 • Hetbeleid van de groep wordt lokaal bepaald via de gpedit.msc-editor en beheerd volgens specifieke richtlijnen: De installatie van updates kan dus worden gecontroleerd volgens gedefinieerde regels, bijvoorbeeld met nalevingstermijnen die bepalen wanneer een bepaalde update uiterlijk moet worden geïnstalleerd, maar ook kan de opslagoptimalisatie centraal worden geconfigureerd via Storage Sense om onnodige bestanden te verwijderen.
 • Domain Join: Domain Join vereenvoudigt het beheer van PC's en gebruikersaccounts door ze toe te wijzen aan een domein in Active Directory. Offline Domain Join stelt beheerders in staat om een computer toe te voegen aan een domein offline - een voordeel voor gebruikers die mobiel werken en zonder netwerkverbinding via domeincontroller.
 • Windows Business Store: Door toegang te krijgen tot de Windows Business Store en gebruik te maken van de Azure Active Directory kunnen de daar beschikbare softwareproducten centraal worden aangeschaft en geïmplementeerd voor alle eindapparaten in een netwerk.

Verhoogde veiligheid

Windows 10 heeft ook de beveiliging van gegevens en gebruikers verbeterd om nog vrijer te kunnen werken:

 • BitLocker: Deze functie beveiligt vooral mobiele apparaten zoals tablets en laptops in geval van diefstal of verlies. Gevoelige of persoonlijke gegevens worden veilig versleuteld met BitLocker, zodat ze niet kunnen worden misbruikt. BitLocker To Go kan ook worden gebruikt om USB-sticks of externe harde schijven te versleutelen.
 • Windows Defender System Guard: WDSG is een speciale beschermingslaag die het Windows 10 besturingssysteem beschermt tegen aanvallen bij het opstarten wanneer de gebruikelijke antivirusprogramma's nog niet zijn geactiveerd.
 • Enterprise Data Protection (EDP): Deze functie van Windows 10 maakt de doelgerichte bescherming van bedrijfsgegevens mogelijk, bijvoorbeeld op een laptop via het Active Directory rechtenbeheer, dat ook actief is wanneer de gegevens naar een andere locatie worden verplaatst of als bijlage worden verzonden. EDP voorkomt ook de installatie van onveilige apps.
 • Intelligente veiligheidsgrafiek: ISG analyseert de beveiligingsmaatregelen die in een bedrijfsnetwerk bestaan en stelt nuttige verbeteringen voor in geval van tekortkomingen.

Andere kenmerken en functies van Windows 10

De volgende tools zijn ook opgenomen in de Windows 10 besturingssystemen of zijn verbeteringen van bestaande functies - voor een nog betere en veiligere Windows

 • Windows Hallo: Het veilige alternatief voor wachtwoorden - inloggen met vingerafdrukken of gezichtsherkenning, lokaal of op een webaccount
 • Snap Assist: Het gereedschap verdeelt het beschikbare weergavegebied idealiter over actieve vensters - met Corner Snap kunnen maximaal vier vensters tegelijk worden weergegeven.
 • Cortana: De Cortana taalassistent is standaard geactiveerd in Windows 10, maar kan ook worden gedeactiveerd, bijvoorbeeld om de batterij niet te laten leeglopen of om redenen van gegevensbescherming.
 • Continuüm: Dit stelt u in staat om naadloos door te werken of te spelen vanaf uw lokale computer naar een ander apparaat terwijl het systeem draait. Op tablets en smartphones zijn alle functies beschikbaar via het virtuele toetsenbord en wordt het bureaudisplay automatisch aangepast aan het betreffende formaat.
 • Windows Information Protection: Bescherming tegen het lekken van gegevens zonder enige beperking voor gebruikers. WIP beschermt niet alleen gegevens, maar ook apps via Encrypting File System - EFS - tegen diefstal en manipulatie.

Hardwarevereisten voor Windows 10 Enterprise

Om Windows 10 Enterprise soepel te laten draaien op een PC of laptop met het grotere scala aan ingebouwde functies, moet de hardware aan bepaalde minimumeisen voldoen. Windows 10 Enterprise is beschikbaar in een 32-bits en 64-bits versie, maar indien mogelijk - vooral op een nieuwere computer - moet de 64-bits versie worden geïnstalleerd zodat alle programma's en apps kunnen worden gebruikt. Een computer moet aan de volgende technische eisen voldoen om Windows 10 Enterprise te kunnen installeren:

 • Processor of SoC (System-on-a-Chip - voor smartphones): 1 GHz
 • RAM: 1 GB voor 32-bits of 2 GB RAM voor 64-bits besturingssysteem
 • Harde schijf: 16 GB voor 32-bits of 20 GB voor 64-bits besturingssysteem
 • Grafisch: Display 800 x 600, DirectX 9, met WDDM 1.0 driver
 • Cortana spraakherkenning: Hi-Fi-microfoonarray
 • TPM (v1.2) chip voor ondersteuning bij virtualisatie (Intel VT-x of AMD-V en Second Level Address Translation)

KoopWindows 10 Enterprise goedkoop bij Wiresoft in onze online shop

Windows 10 Enterprise wordt normaal gesproken alleen door Microsoft als volumelicentie aangeboden. In de Wiresoft online shop kunt u daarentegen ook het Windows 10 Enterprise-besturingssysteem als één enkele licentie kopen - en dit tegen een bijzonder gunstige prijs als gebruikte software - met een identiek scala aan functies.

Deze licentie van de Windows 10 Enterprise Edition maakt deel uit van een eerdere volumelicentie die door een organisatie is aangeschaft. Als gevolg van de wederverkoop werd de onderneming ontbonden en omgezet in individuele licenties, die vervolgens worden beschouwd als gebruikte software. Het splitsen of markeren als Gebruikte Software beperkt echter niet de functionaliteit van deze Windows 10 Enterprise-besturingssoftware. 

Het kopen van software van Wiresoft is altijd veilig voor u! Dit Windows 10 Enterprise-besturingssysteem, dat in de Wiresoft-winkel verkrijgbaar is, biedt niet alleen een bijzonder gunstige prijs, maar ook zekerheid bij de aankoop: door onmiddellijk een versie te downloaden die identiek is aan het originele Microsoft-product. De activering van uw Windows 10 Enterprise-licentie gebeurt met de bijgeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Uw aankoop van Windows 10 Enterprise als gebruikte software in de Wiresoft-softwarewinkel levert geen juridisch probleem op, omdat de handel met dergelijke gebruikte software duidelijk wettelijk is toegestaan, wat ook wordt bevestigd door talrijke wettelijk bindende en openbaar beschikbare uitspraken.

Gebruikte software biedt onze klanten een goedkoop alternatief voor het gebruik van de Windows 10 Enterprise Edition. Ook u kunt profiteren van ons voordelige softwareaanbod!

In de Wiresoft-softwareshop kunt u niet alleen de Windows 10 Enterprise Edition downloaden, maar ook andere versies van Windows en andere Microsoft-programma's als laaggeprijsde aankoopversie. Als u vragen heeft over Windows 10 Enterprise- of andere Microsoft-software, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën