Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL

€ 64,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10086
 • 6VC-03224
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Remote Desktop Services User CAL's voor Windows Server 2019 als gebruikte software Gebruikers...meer
Productinformatie "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"

Remote Desktop Services User CAL's voor Windows Server 2019 als gebruikte software

Gebruikers hebben een client-toegangslicentie (CAL) nodig om Windows Server Remote Desktop Services te gebruiken, waarmee ze van overal toegang hebben tot Windows-programma's op een bedrijfsnetwerk, inclusief bestanden. Eén optie is de User CAL voor RDS, die het beschikbaar maakt voor een specifieke gebruiker als onderdeel van een Remote Desktop sessie. De RDS User CAL's van Wiresoft bieden een laaggeprijsd alternatief voor conventionele licentieaanbieders, aangezien het om gebruikte software gaat die dezelfde functionaliteit biedt.

Wat zijn de voordelen van Windows RDS CALs 2019?

Remote Desktop Services (RDS) zijn, puur technisch gezien, een specifieke serverrol in Windows Server 2019, die vroeger Terminal Services heette. Met RDS kunnen geautoriseerde gebruikers via een host toegang krijgen tot Windows-programma's op de overeenkomstige Windows-server in de vorm van een remote desktop sessie. Gebruikers met een overeenkomstige toegangslicentie (User CAL) kunnen er toegang toe krijgen, hetzij lokaal via een bedrijfsnetwerk, hetzij op afstand via het Internet.

Voor beheerders zijn Windows Remote Desktop Services een efficiënte manier om software in een bedrijfsomgeving aan te bieden en te beheren, inclusief geautoriseerde gebruikers. Softwareprogramma's hoeven niet op elk eindapparaat te worden geïnstalleerd, maar worden eenvoudig beschikbaar gesteld op een centrale opslaglocatie - de server. Dit maakt het gemakkelijker om ze te controleren en bij te werken. De inspanning die nodig is voor het onderhoud en de terbeschikkingstelling van werkstations wordt daardoor aanzienlijk verminderd.

De voordelen van Remote Desktop CAL's voor gebruikers

Gebruikers profiteren daarentegen van een gestandaardiseerde Windows-werkomgeving met een RDS CAL, wat vooral duidelijk is bij een User CAL, omdat elk eindapparaat een uniforme desktop heeft, inclusief gegevens - ongeacht of ze zich op de bedrijfslocatie bevinden, onderweg zijn, bij een klant of in het thuiskantoor. Bovendien profiteren ze met Remote Desktop Services van de prestaties van de server, zelfs als het eindapparaat dat ze gebruiken zwakkere hardware heeft. Wanneer zij Hyper-V gebruiken, kunnen zij ook een virtuele computer gebruiken.

Wanneer een gebruiker met een gebruikers CAL toegang krijgt tot een specifiek programma tijdens een remote desktop sessie met de host, wordt het programma uitgevoerd op de server. Elke gebruiker heeft bepaalde rechten en krijgt alleen zijn eigen sessie te zien, onafhankelijk van andere client-verbindingen.

Versiecompatibiliteit voor CAL's voor Remote Desktop Services voor Windows Server

De gebruikers-KAL voor een werknemer met toegangsbevoegdheid (resp Apparaat CAL) moet compatibel zijn met de Windows Server-versie om er verbinding mee te kunnen maken voor een sessie. Een 2019 RDS User CAL kan dus zowel toegang krijgen tot Windows Server 2019 als tot een oudere serverversie (downgrade) - maar niet tot toekomstige hogere serverversies.

Overzicht van Remote Desktop Services voor Windows Server 2019

De RDS voor Windows Server 2019 bestaan in detail uit de volgende componenten, waarmee een gebruiker met een clienttoegangslicentie apps en services via hen kan gebruiken:

Remote Desktop Session Host

De Remote Desktop Session Host - ook bekend als RD Session Host - bevat alle desktops of apps die beschikbaar worden gesteld aan een gebruiker met een CAL op sessiebasis. Deze kunnen worden benaderd via een remote desktop client of een web client.

Remote Desktop Connection Broker

De Remote Desktop of RD Connection Broker beheert alle Remote Desktop verbindingen - zowel met desktops als met apps op afstand. Als een verbinding tijdens een sessie verloren gaat, herstelt de RD verbindingsmakelaar deze met de juiste RD sessie host server.

Remote Desktop Gateway

Via de Remote Desktop Gateway heeft een gebruiker met zijn gebruikers-CAL op een openbaar netwerk toegang tot een Windows-bureaublad of tot toepassingen die worden gehost door Microsoft Azure Cloud Services.

Web Toegang voor RD

Web Access voor Remote Desktop biedt toegang tot desktops of toepassingen via een webportaal door de Microsoft Remote Desktop-clienttoepassing van het respectieve eindapparaat te starten. Web Access voor RD biedt ook de mogelijkheid om desktops of apps alleen voor specifieke gebruikers of groepen te publiceren.

Licenties voor desktop op afstand

RD licensing regelt het gebruik van licenties bij het leveren van Remote Desktop Services. Afhankelijk van of een gebruiker of een eindapparaat verbinding maakt met de Remote Desktop Licensing server, wordt een specifieke RDS CAL beschikbaar gesteld en wordt een verbinding gemaakt tussen de RD sessie host server en de gebruikte desktops of apps.

Vergelijking van gebruikers-CAL's vs. apparaat-CAL's voor Remote Desktop Services op Windows Server 2019

Het licentiesysteem voor het gebruik van een server van Microsoft is gebaseerd op Client Access Licences, afgekort als CAL's. De implementatie van een serversoftware geschiedt derhalve onafhankelijk van het gebruik ervan met een overeenkomstige toegangslicentie. Remote Desktop Services CAL's zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de server, wat naast het gedifferentieerde toegangsbeheer per gebruiker via het serverbeheer, ook extra veiligheid betekent, aangezien vreemde gebruikers geen toegang hebben tot diensten of gegevens.

Microsoft biedt twee verschillende soorten CAL's voor Remote Desktop Services 2019:

 • Gebruikers-CAL's, wanneer de gebruiker een toegangsrecht is verleend, en
 • Device CALs, als het eindapparaat (PC, laptop, tablet, mobiel) centraal staat.

Speciale kenmerken van de gebruikers-CAL voor Remote Desktop Services 2019

Een gebruikers-KAL is in principe uitsluitend bestemd voor één enkele specifieke gebruiker en wordt op zijn naam geregistreerd. De gebruikers-KAL geeft deze gebruiker dan het recht om toegang te krijgen tot een server voor de host tijdens Remote Desktop sessies vanaf een onbeperkt aantal client computers of andere apparaten, maar slechts één tegelijk. Door de vrije keuze van het eindapparaat kan de gebruiker dus schakelen tussen desktop-pc in het bedrijf, mobiele telefoon of tablet enz. onderweg en eindapparaat in het thuiskantoor en zo zijn geregistreerde account via de Windows-server gebruiken.

De RDS CAL's per gebruiker worden niet afgedwongen door Remote Desktop Licensing. Dit betekent dat clientverbindingen tot stand worden gebracht ongeacht het aantal Remote Desktop Services User CAL's dat op de licentieserver is geïnstalleerd. Voor elke gebruiker moet echter een geldige gebruikers-CAL beschikbaar zijn. Daarom moet het exacte aantal gebruikers-CAL's dat in een bedrijf wordt gebruikt, worden geregistreerd en moeten er voldoende toegangslicenties op de server worden geïnstalleerd, zodat elke gebruiker een CAL uit deze pool tot zijn beschikking heeft. Dit is de taak van de Remote Desktop Licensing Manager.

Overzicht van alle functies van gebruikers-KAL's voor RDS

 • CAL's worden toegewezen aan een specifieke gebruiker in Active Directory - niet aan een apparaat
 • RDS CAL'svan gebruikers zijn niet tijdelijk beschikbaar en kunnen niet worden herroepen
 • Elke gebruikers CAL wordt bijgehouden door de licentieserver
 • Zij kunnen echter niet binnen een team worden gevolgd
 • Het aantal gedefinieerde User CAL's kan ook worden overbelast - in tegenstelling tot de Remote Desktop Licence Agreement

Conclusie

Welk type CAL's meer voordelen biedt voor Remote Desktops Services in een organisatie varieert van geval tot geval. De beslissing voor een bepaalde vorm van cliënt-toegangslicenties hangt dus af van het aantal werknemers enerzijds en van de manier waarop zij het liefst werken anderzijds: Voor werknemers die flexibel toegang hebben tot de Windows Server op verschillende apparaten en werkstations - intern en extern, maar ook mobiel - bijvoorbeeld ook in de trein of op kantoor thuis of onderweg, is een RDS User CAL de betere keuze.

Koop User CALs voor Remote Desktop Services 2019 van Microsoft tegen lage prijzen als enkele licenties bij Wiresoft in onze online shop

User CAL's voor de RDS van Windows Server 2019 zijn in de Wiresoft-onlineshop verkrijgbaar tegen een bijzonder gunstige prijs als gebruikte software, vanaf slechts één enkele licentie.

Wat betekent gebruikte software van Remote Desktop Services User CALs?

De hier te koop aangeboden User CAL's voor Remote Desktop Services van Windows Server 2019 zijn onderdelen van een overeenkomstige volumelicentie die door een bedrijf wordt aangeschaft. Ongebruikte individuele toegangslicenties voor gebruikers of de volledige volumelicentie werden opgekocht door Wiresoft en deze laatste werd ontbonden en omgezet in individuele toegangslicenties voor klanten.

Vanwege de wederverkoop of de splitsing worden deze aangemerkt als gebruikte software. Deze aanduiding impliceert echter geen slijtage van de functies van de RDS Gebruikers-KAL, noch enige beperking met betrekking tot de bruikbaarheid of de duur van de RDS-functies.

Welke beveiliging biedt de gebruikte software van Remote Desktop Services User CAL's?

Uw aankoop van tweedehands software bij Wiresoft is altijd een veilige aankoop! Zelfs een enkele CAL voor Remote Desktop Services naar Windows Server 2019 van Microsoft in de Wiresoft Shop heeft niet alleen een absoluut gunstige prijs in vergelijking met vergelijkbare nieuwe goederen, maar biedt ook zekerheid door de onmiddellijke download en de licentieactivering met de meegeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Alle Microsoft User CAL's voor Windows Server 2019 die bij Wiresoft worden aangeboden, zijn uitsluitend afkomstig uit licentievoorraden van bedrijven en ondernemingen die zich in Europa bevinden en waarvoor de EU-wetgeving geldt. De aankoop van User CAL's of andere licenties voor een Microsoft-programma als gebruikte software en het gebruik ervan vormt derhalve geen juridisch probleem voor de klanten, omdat zowel de handel in als het gebruik van gebruikte software in de gehele EU wettelijk is toegestaan, hetgeen keer op keer duidelijk is bevestigd door talrijke rechterlijke uitspraken.

Uw voordelen met gebruikte software voor gebruikers-CAL's voor Remote Desktop Services

De mogelijkheid om zowel single User CAL's als een groter aantal voor de RDS van Windows Server 2019, of ook andere CAL's als gebruikte software bij Wiresoft aan te schaffen, is voor u als klant niet alleen een goedkoper alternatief voor conventionele aanbiedingen om Windows Server te licenseren, maar biedt u ook de mogelijkheid om CAL's voor oudere versies van Windows Server aan te schaffen. Dit betekent dat u uw bestaande serverconfiguratie kunt blijven gebruiken, inclusief de andere Microsoft-programma's, zonder dat u bang hoeft te zijn voor compatibiliteitsproblemen. Profiteer van onze voordelige aanbieding voor Microsoft RDS CAL's voor Windows Server en andere softwareproducten als gebruikte software!

In de Wiresoft Software Shop vindt u User CAL's voor Windows Server 2019 evenals Device CAL's en Client Access Licenties voor Remote Desktop Services voor oudere versies van Windows Server - evenals vele andere Microsoft Server programma's als gebruikte software om onmiddellijk te downloaden. Als u vragen hebt over User RDS CALs voor Windows Server 2019 of een ander Microsoft-product, gebruik dan gewoon ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken