Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL

Levertijd ca. 5 dagen

 • SW10086
 • 6VC-03224
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 44,90 * € 48,90 * (8,18% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x User CAL
Systeem  Windows server
CAL RDS User CAL
Omvang van levering Licentie-ID + verificatiecode
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server Compatibel


Gebruikers hebben een Client Access Licentie (CAL) om Windows Server Remote Desktop Services te gebruiken, waarmee ze overal toegang hebben tot Windows programma's op een bedrijfsnetwerk, inclusief bestanden. Een optie is de User CAL voor RDS, die ze beschikbaar maakt voor een specifieke gebruiker als onderdeel van een remote desktop sessie. De RDS User CAL's van Wiresoft bieden een laaggeprijsd alternatief voor conventionele licentieaanbieders, omdat het gebruikte software is die dezelfde functionaliteit biedt.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"

REMOTE DESKTOP SERVICES User CALs voor Windows Server 2019 als gebruikte software

Gebruikers hebben een Client Access License (CAL) nodig om Remote Desktop Services te gebruiken vanaf Windows servers, waarmee ze overal toegang kunnen krijgen tot Windows programma's op een bedrijfsnetwerk, inclusief bestanden. Eén optie is de User CAL voor RDS, die het beschikbaar maakt voor een specifieke gebruiker als onderdeel van een remote desktop sessie. De RDS User CAL's van Wiresoft bieden hier een voordelig alternatief voor conventionele licentieaanbieders, aangezien het om gebruikte software gaat, die daarbij dezelfde functionaliteit biedt.

Wat zijn de voordelen van de Windows RDS CALs 2019?

Remote Desktop Services - Engl REMOTE DESKTOP SERVICES - zijn technisch gezien een specifieke serverrol in Windows Server 2019, voorheen ook bekend als Terminal Services. Met de RDS kunnen geautoriseerde gebruikers via een host toegang krijgen tot Windows programma's op de overeenkomstige Windows server in de vorm van een remote desktop sessie. Gebruikers met een overeenkomstige toegangslicentie (User CAL) kunnen er toegang toe krijgen, hetzij lokaal via een bedrijfsnetwerk, hetzij op afstand via het Internet.

Voor beheerders bieden Windows Remote Desktop Services een efficiënte manier om software in een bedrijfsomgeving in te zetten en te beheren, inclusief geautoriseerde gebruikers. Softwareprogramma's hoeven niet op elk eindapparaat te worden geïnstalleerd, aangezien zij gemakkelijk op een centrale plaats - de server - kunnen worden ingezet. Dit maakt ze gemakkelijker te controleren en bij te werken. De inspanning voor het onderhoud en de terbeschikkingstelling van werkstations wordt aldus aanzienlijk verminderd.

De voordelen van Remote Desktop CAL's voor gebruikers

Gebruikers, aan de andere kant, profiteren met een RDS CAL van een gestandaardiseerde Windows werkomgeving, wat vooral duidelijk is met een User CAL in die zin dat elk eindapparaat een uniforme desktop heeft inclusief data - ongeacht of ze op de bedrijfslocatie zijn, onderweg, bij een klant of thuisOffice. Bovendien profiteren ze met REMOTE DESKTOP SERVICES van de prestaties van de server, zelfs als het eindapparaat dat ze gebruiken zwakkere hardware heeft. Wanneer zij Hyper-V gebruiken, kunnen zij ook een virtuele computer gebruiken.

Wanneer een gebruiker met een gebruikers-CAL toegang krijgt tot een specifiek programma als onderdeel van een remote desktop sessie met de host, wordt het programma op de server uitgevoerd. Elke gebruiker heeft specifieke rechten en ziet alleen zijn eigen sessie, ongeacht andere clientverbindingen.

Versiecompatibiliteit voor CAL's voor REMOTE DESKTOP SERVICES for Windows Server

De gebruikers-KAL voor een werknemer met toegangsbevoegdheid (of Apparaat CAL) moet compatibel zijn met de versie van de Windows server om er een verbinding mee te kunnen maken voor een sessie. Een 2019 RDS User CAL kan dus toegang krijgen tot Windows Server 2019, of een oudere serverversie (downgrade) - maar niet tot toekomstige hogere serverversies.

Overzicht van REMOTE DESKTOP SERVICES voor Windows Server 2019

Concreet bestaan de RDS voor Windows Server 2019 uit de volgende componenten, waarmee een gebruiker met een clienttoegangslicentie apps en services via hen kan gebruiken:

Remote Desktop Session Host

De Remote Desktop Session Host - ook bekend als RD Session Host - bevat alle desktops of apps die op sessiebasis worden aangeboden aan een gebruiker met een CAL. Zij hebben er toegang toe via een remote desktop client of een web client.

Remote Desktop Connection Broker

De Remote Desktop of RD Connection Broker beheert alle Remote Desktop verbindingen - zowel naar desktops als naar apps op afstand. Als een verbinding tijdens een sessie verloren gaat, herstelt de RD verbindingsmakelaar deze met de juiste RD sessie host server.

Remote Desktop Gateway

Via de Remote Desktop Gateway heeft een gebruiker met zijn gebruikers-CAL op een openbaar netwerk toegang tot een Windows desktop of tot toepassingen die worden gehost door Microsoft Azure Cloud Services.

Web Toegang voor RD

Web Access voor Remote Desktop biedt toegang tot desktops of toepassingen via een webportaal door de Microsoft Remote Desktop-clienttoepassing van het respectieve eindpunt te starten. Web Access voor RD biedt ook de mogelijkheid om desktops of apps alleen te publiceren voor specifieke gebruikers of groepen.

Licenties voor desktop op afstand

RD licensing regelt het licentiegebruik bij het implementeren van de REMOTE DESKTOP SERVICES. Afhankelijk van of een gebruiker of eindpunt verbinding maakt met de remote desktop license server, wordt een specifieke RDS CAL geleverd en wordt een verbinding gemaakt tussen de RD session host server en de desktops of apps die daarvoor in gebruik zijn.

Vergelijking van gebruikers CAL's vs. apparaat CAL's voor REMOTE DESKTOP SERVICES naar Windows Server 2019

Het licentiesysteem voor het gebruik van een server van Microsoft is gebaseerd op Client Access Licenses, afgekort als CAL's. Daarom wordt de implementatie van een serversoftware gedaan met een overeenkomstige toegangslicentie, ongeacht het gebruik ervan. REMOTE DESKTOP SERVICES CAL's zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de server, wat naast het gedifferentieerde toegangsbeheer per gebruiker via het serverbeheer ook extra veiligheid betekent, aangezien vreemde gebruikers geen toegang hebben tot diensten of gegevens.

Microsoft biedt voor de REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 es twee verschillende soorten CAL's aan:

 • Gebruikers-CAL's, wanneer de gebruiker een toegangsrecht is verleend, en
 • Device CALs, wanneer het eindapparaat (PC, Laptop, Tafel, Mobiel) centraal staat.

Speciale kenmerken van de gebruikers-KAL voor REMOTE DESKTOP SERVICES 2019

Een gebruikers-KAL is in principe uitsluitend bestemd voor één enkele specifieke gebruiker en wordt op zijn naam geregistreerd. De gebruikers-KAL geeft deze gebruiker dan het recht om toegang te krijgen tot een server voor de host tijdens Remote Desktop sessies vanaf een onbeperkt aantal client computers of andere apparaten, maar slechts één tegelijk. Door de vrije keuze van het eindapparaat kan de gebruiker dus schakelen tussen desktop-pc in het bedrijf, mobiele telefoon of tablet enz. onderweg en eindapparaat thuisOffice en zo zijn geregistreerde account gebruiken via de Windows server.

De RDS CAL's per gebruiker worden niet afgedwongen door Remote Desktop Licensing. Dit betekent dat clientverbindingen tot stand worden gebracht ongeacht het aantal gebruikers-CAL's dat op de licentieserver voor de REMOTE DESKTOP SERVICES is geïnstalleerd. Er moet echter wel een geldige gebruikers-CAL zijn voor elke gebruiker. Daarom moet het exacte aantal gebruikers-CAL's dat in een bedrijf in gebruik is, worden geregistreerd en moeten er voldoende toegangslicenties op de server worden geïnstalleerd, zodat elke gebruiker een CAL uit deze pool krijgt. Dit is de taak van de Remote Desktop Licensing Manager.

Overzicht van alle functies van gebruikers-KAL's voor RDS

 • CAL's voor gebruikers worden toegewezen aan een specifieke gebruiker in Active Directory - niet aan een apparaat
 • RDS CAL'svan gebruikers zijn niet tijdelijk beschikbaar en kunnen niet worden herroepen
 • Elke gebruikers CAL wordt bijgehouden door de licentieserver
 • Zij kunnen echter niet binnen een team worden gevolgd
 • Het aantal gedefinieerde User CAL's kan ook worden overbelast - in tegenstelling tot de Remote Desktop-licentieovereenkomst

Conclusie

Welk type Remote Desktops Services CAL's meer voordelen biedt in een organisatie varieert van geval tot geval. De beslissing voor een bepaalde vorm van client access licensing hangt dus af van het aantal werknemers enerzijds en van de manier waarop zij het liefst werken anderzijds: Voor medewerkers die flexibel toegang hebben tot de Windows server op verschillende apparaten en werkstations - intern en extern en ook mobiel - bijvoorbeeld ook in de trein of thuis opOffice of onderweg, is een RDS User CAL de betere keuze.

Koop User CAL's voor REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 van Microsoft als losse licenties bij Wiresoft in onze online shop

User CALs voor de RDS van Windows Server 2019 kunt u in de Wiresoft online shop al vanaf een enkele licentie tegen een bijzonder gunstige voordeelprijs als gebruikte software krijgen.

Wat betekent gebruikte software van REMOTE DESKTOP SERVICES User CALs?

De hier te koop aangeboden User CAL's voor de REMOTE DESKTOP SERVICES van Windows Server 2019 zijn onderdelen van een bijbehorende volumelicentie die door een bedrijf wordt aangeschaft. Ongebruikte single access licenties voor gebruikers of zelfs de volledige volumelicentie werden opgekocht door Wiresoft en deze laatste werd ontbonden en omgezet in client access single licenties voor in het proces.

Vanwege de wederverkoop of de splitsing worden deze aangemerkt als gebruikte software. Deze aanduiding impliceert echter geen slijtage van de functies van de RDS Gebruikers-KAL, noch enige beperking met betrekking tot de bruikbaarheid of de duur van de RDS-functies.

Welke beveiliging biedt gebruikte software van REMOTE DESKTOP SERVICES User CALs?

Uw aankoop van gebruikte software bij Wiresoft is altijd een veilige aankoop! Reeds een enkele CAL voor de REMOTE DESKTOP SERVICES naar Windows Server 2019 van Microsoft in de Wiresoft Shop heeft niet alleen een absoluut gunstige prijs in vergelijking met vergelijkbare nieuwe goederen, maar biedt ook zekerheid door de onmiddellijke download en licentie-activering met de meegeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Alle Microsoft User CAL's voor Windows Server 2019 die bij Wiresoft worden aangeboden, zijn uitsluitend afkomstig van licentie-inventarissen van bedrijven en ondernemingen die zich in Europa bevinden, waarop de EU-wetgeving van toepassing is. De aankoop van User CAL's of andere licenties voor een Microsoft-programma als gebruikte software en het gebruik ervan voor klanten vormt derhalve geen juridisch probleem, omdat zowel de handel in als het gebruik van gebruikte software in de gehele EU wettelijk is toegestaan, hetgeen keer op keer duidelijk is bevestigd door talrijke rechterlijke uitspraken.

Uw voordelen met gebruikte software voor gebruikers-CAL's om REMOTE DESKTOP SERVICES

De mogelijkheid om zowel single User CAL's als een groter aantal voor de RDS van Windows Server 2019, of ook andere CAL's als gebruikte software van Wiresoft te kopen, is voor u als klant niet alleen een goedkoper alternatief voor conventionele aanbiedingen voor licenties voor Windows Server, maar biedt u ook de mogelijkheid om CAL's voor oudere versies van Windows Server te kopen. Hierdoor kunt u uw bestaande serverconfiguratie blijven gebruiken, inclusief de andere Microsoft-programma's, zonder dat u bang hoeft te zijn voor compatibiliteitsproblemen. Profiteer van ons voordelige aanbod voor Microsoft RDS CALs voor Windows Server en andere softwareproducten als gebruikte software!

In de Wiresoft Software Shop vindt u User CAL's voor Windows Server 2019 evenals Device CAL's en Client Access Licenses voor REMOTE DESKTOP SERVICES voor oudere versies van Windows Server - evenals vele andere Microsoft Server-programma's als gebruikte software om onmiddellijk te downloaden. Als u vragen hebt over User RDS CAL's voor Windows Server 2019 of een ander Microsoft-product, kunt u gewoon gebruikmaken van ons deskundige advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën