Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10593
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 41,90 * € 45,90 * (8,71% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x
Systeem  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Omvang van de levering Recht van gebruik
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen


De release van Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL brengt bedrijven een vertrouwde omgeving met intuïtieve bediening en een aantal nieuwe functies. De samenwerkingssoftware bestrijkt verschillende toepassingsgebieden met zijn functies, die samenwerking tussen verschillende niveaus en afdelingen efficiënter en eenvoudiger maken.

Naast verbeterde samenwerking via speciale functies voor het beheren en coördineren van taken en projecten, scoort MS Sharepoint 2016 Server Standard met het maken van intranetportalen, teamwebsites, discussiegroepen en blogs. Daarnaast is er uitgebreid contentbeheer via krachtige documentbeheerfuncties, een gebruikersspecifieke zoekfunctie en een herzien contentbeheer.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"

Koop Microsoft SharePoint Server 2016 Standard met Device CAL - De oplossing op maat

De release van Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL brengt naast een vertrouwde omgeving met intuïtieve bediening een aantal vernieuwingen voor bedrijven. De samenwerkingssoftware bestrijkt met zijn functies verschillende toepassingsgebieden, die samenwerking tussen verschillende niveaus en afdelingen efficiënter en gemakkelijker maken.


Naast verbeterde samenwerking via speciale functies voor het beheren en coördineren van taken en projecten, scoort MS Sharepoint 2016 Server Standard met het maken van intranetportalen, teamwebsites, discussiegroepen en blogs. Daarnaast is er uitgebreid contentbeheer via krachtige documentbeheerfuncties, een gebruikersspecifieke zoekfunctie en herzien contentbeheer.


De belangrijkste vernieuwingen in Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL

Zoals bij elke nieuwe release beperkt het softwarebedrijf uit Redmond zich niet tot een visuele make-over. Bedrijven die Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL kopen, profiteren ook van een aantal functionele vernieuwingen die samenwerking zo handig en eenvoudig mogelijk maken.

  • Moderne OneDrive-omgeving: De naadloze integratie in Microsofts OneDrive-omgeving maakt het uploaden en beheren van content veel eenvoudiger dan voorheen. Dit geldt zowel voor directe toegang via SharePoint als voor browsertoegang via Edge, Chrome en Firefox. Bovendien kunnen compatibele afbeeldingen en video's nu worden bekeken in de voorbeeldmodus, wat het bladeren door grotere beeldsets merkbaar versnelt.
  • Touchscreen en mobiele optimalisatie: Dankzij uitgebreide optimalisatie kan SharePoint Server 2016 nu net zo intuïtief worden bediend op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets als op desktop computers en notebooks.
  • Nieuw nalevingscentrum: Met behulp van het In-Place Policy Hold Centre en Compliance Centre kunnen bedrijven de naleving van interne en wettelijke regels in een handomdraai doorvoeren. Het automatisch verwijderen van documenten uit OneDrive for Business is bijvoorbeeld snel gedefinieerd dankzij het nieuwe Compliance Centre.
  • Grotere uploadbestanden: De tijden van de beperkte uploadgrootte tot maximaal 2 GB zijn voorbij met SharePoint Server 2016. Bedrijven die Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL aanschaffen, profiteren nu van een door Microsoft aanbevolen maximale uploadgrootte van 10 GB.
  • Nul downtime: Een kleiner aantal pakketten en de vermindering van de pakketgrootte zorgen voor een revolutie van de voorheen tijdrovende patchprocedures in SharePoint Server 2016. Voortaan behoren downtimes tot het verleden.

Optimaal gebruik maken van Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL's en User CAL's

Wie wil profiteren van de voordelen van Microsoft Sharepoint Standard heeft eerst een serverlicentie nodig. Voor de uiteindelijke toegang zijn nog meer gebruikerslicenties nodig. Microsoft biedt twee modellen voor deze zogenaamde Client Access Licenties (CAL). Enerzijds User CALs en anderzijds Device CALs.

User CALs zijn licenties die gebonden zijn aan een specifieke gebruiker. Na licentiëring heeft deze gebruiker toegang tot de voor hem of haar vrijgegeven inhoud en functies vanaf verschillende apparaten, ongeacht de locatie.

Bedrijven die daarentegen Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL kopen, geven Sharepoint een licentie voor een specifiek werkstation. Ongeacht of het een notebook of een desktopcomputer is - toegang via het gelicentieerde apparaat is mogelijk voor elk aantal gebruikers. Device CAL's zijn daarom de optimale oplossing als hetzelfde werkstation vaak door meerdere medewerkers wordt gebruikt.

Beide licentietypen zijn gemakkelijk met elkaar te combineren en maken zo het ontwerpen van een licentieoplossing op maat mogelijk. Bedrijven die Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL willen aanschaffen zijn welkom bij onze licentie-experts met vragen over optimale licenties.

Platform Windows
Besturingssysteem Windows Server 2012 R2 (Standaard of Data Center), Windows Server 2016 (Standaard of Data Center), Windows Server 2019 (Standaard of Data Center)
Processor 64-bits quad-core CPU (minimaal)
Geheugen 16 GB (minimaal voor single server rol), 12 GB (minimaal voor server farm rol), 24 GB (of meer aanbevolen)
Grafische kaart n.v.t.
Geluidskaart n.V.T.
Harde schijf 80 GB (minimaal voor systeemschijf), 100 GB (minimaal voor tweede en elke extra schijf)
Scherm n.v.t.
Optisch station Alleen voor DVD-installatie
Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën