Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Windows 10 Enterprise - het Microsoft-besturingssysteem voor bedrijven Windows 10 Enterprise biedt gebruikers de maximale prestaties en is speciaal ontworpen voor grotere bedrijven - verkrijgbaar bij Wiresoft in plaats van de...
€ 21,90 *
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Windows 10 Pro - de krachtige versie van het beproefde Microsoft-besturingssysteem In vergelijking met eenvoudigere versies van dit besturingssysteem biedt Windows 10 Professional een duidelijk pluspunt in zakelijke functies, die vooral...
€ 15,90 *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - een belangrijke update voor het Windows 10 besturingssysteem Wanneer je Windows 10 Enterprise LTSC 2021 downloadt, worden alle bestanden die nodig zijn voor de installatie gedownload naar je harde...
€ 107,90 *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - het besturingssysteem van Microsoft voor bedrijven Windows 10 Enterprise LTSB 2016 biedt gebruikers maximale prestaties en is speciaal ontworpen voor grotere bedrijven - ook verkrijgbaar bij Wiresoft...
€ 61,90 *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - het Microsoft-besturingssysteem voor bedrijven Windows 10 Enterprise biedt gebruikers maximale prestaties en is speciaal ontworpen voor grotere bedrijven - ook verkrijgbaar bij Wiresoft tegen een lage...
€ 74,90 *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015
Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - het besturingssysteem van Microsoft voor bedrijven Windows 10 Enterprise LTSB 2015 biedt gebruikers maximale prestaties en is speciaal ontworpen voor grotere bedrijven - ook verkrijgbaar bij Wiresoft...
€ 44,90 *

De belangrijkste functies en vernieuwingen van Microsoft Windows 10

Vergeleken met zijn voorganger biedt het nieuwe Windows 10 een aantal verbeteringen en nieuwe functies die het werken op de pc nog effectiever en gemakkelijker maken. Bovendien zullen gebruikers ook enkele functies tegenkomen die sommigen misschien gemist hebben in Windows 8.

Daartoe behoort vooral het vertrouwde Windows 7 startmenu, dat de 10e versie in een vergelijkbare vorm terugbrengt: het nieuwe startmenu somt de veelgebruikte programma's weer op, en de app-tegels, die voorheen op het startscherm  stonden, zijn daar ook weer te vinden. In tegenstelling tot Windows 8 worden deze weer in vensters geopend.

Windows 10 - Nieuw updatesysteem vereenvoudigt software-updates

Het nieuwe Windows besturingssysteem wordt nu voortdurend automatisch bijgewerkt of aangevuld met nieuwe functies, zodat de installatie ervan niet langer kan worden uitgesloten. Dit is in de eerste plaats om de veiligheid te verhogen, maar ook om het beheer te vereenvoudigen. Tegelijk is de compatibiliteit van Windows 10 met toepassingen van derden uitgebreid.

Windows 10 - Eén systeem voor alle platforms of eindtoestellen

Het nieuwe Windows 10 besturingssysteem kan nu op alle apparaten van een gebruiker gebruikt worden: van smartphones tot tablets of spelconsoles en zelfs VR brillen - en alle apparaten met elkaar verbinden. Dit betekent dat programma's of spellen verder gebruikt of gespeeld kunnen worden op een ander eindtoestel dan bij het begin.

Windows 10 - Cortana spraakassistent voor gebruik op de PC

De spraakassistent Cortana, bekend van de videospelconsole Xbox en de Windows smartphones, kan nu ook op de PC gebruikt worden met Windows 10. Cortana reageert op de stem van de gebruiker en begrijpt tekstinvoer. De stemassistent voert ook afspraken in de agenda in, start programma's en ondersteunt de gebruiker bij het zoeken naar bestanden.

Windows 10 - Microsoft Edge browser vervangt Internet Explorer

Microsoft Edge is nu de standaard browser voor Windows 10. Vergeleken met Internet Explorer biedt Edge een aantal voordelen: Daartoe behoren de mogelijkheid om notities of zelfs tekeningen aan afzonderlijke webpagina's toe te voegen, die handig zijn als je ze opnieuw bekijkt, en een leesweergave, die de tekst van een webpagina op de voorgrond plaatst, zodat je niet wordt afgeleid door andere elementen zoals beelden op de webpagina.

Windows 10 - Betere helderheid door visuele desktops

Windows 10 biedt nu de mogelijkheid om voor elke taak een ander bureaublad te kiezen in plaats van veel vensters tegelijk te openen, wat voorheen een zekere onoverzichtelijkheid op het werk veroorzaakte. Door op het Windows icoon te klikken, kunnen ook alle actieve bureaubladen tegelijk getoond worden.

Windows 10 - Slechts één Windows Store beschikbaar op alle toestellen

De Windows Store hoeft nu op elk eindapparaat nog maar één keer ingesteld te worden om apps of spellen of muziek of films te downloaden. De vervelende meervoudige activering op tablet, smartphone of PC is niet meer nodig.

Windows 10 - Windows Defender Antivirus geïntegreerd

Windows Defender Antivirus in versie 10 biedt uitgebreide, geïntegreerde beveiligingsfuncties die voortdurend worden bijgewerkt. Het is een real-time bescherming tegen bedreigingen zoals virussen en malware die verspreid worden door e-mails, apps of op het web. Het maakt gebruik van de cloud, maar ook van leerprocessen en uitgebreide gedragsanalyses, om eindpunten te beschermen tegen actuele en complexe bedreigingen.

Koop je Windows 10 Professional of Windows 10 Enterprise? 

Beide versies van Windows 10 die bij Wiresoft verkrijgbaar zijn - Pro en Enterprise - zijn bij uitstek geschikt voor gebruik door zakelijke of professionele gebruikers. Het verschil tussen de twee versies ligt in de respectieve reeks functies en in het aanbod van diverse extra diensten.

Windows 10 Pro - voor kleine tot middelgrote bedrijven

Windows 10 Pro is de ideale editie voor kleine en middelgrote bedrijven. Het biedt niet alleen een uiterst functionele basis voor een moderne computerondersteunde werkplek met een gebruikersvriendelijke interface, maar heeft ook alle hulpmiddelen die een team nodig heeft om tegelijk nog efficiënter en intelligenter samen te werken.

Vergeleken met de Home Edition biedtWindows 10 Professional extra functies, die bijvoorbeeld het beheer van eindapparaten en apps en hun integratie in een server-gebaseerd Windows netwerk mogelijk maken. Pro ondersteunt ook het nieuwe Windows Update for Business: Met deze functie kunnen beveiligingsupdates nog sneller worden uitgevoerd. Bovendien maakt de ondersteuning van remote en mobiele scenario's en van cloud technologieën een efficiënte manier van werken mogelijk.

Windows 10 - De belangrijkste verschillen tussen de Windows 10 Professional en Home versies

De nieuwe Windows 10 Professional versie verschilt van de slankere Home versie door een reeks functies die vooral te maken hebben met de beveiliging en bescherming van gegevens, en door functies die het vooral voor beheerders gemakkelijker maken om netwerken te beheren en diensten en updates te leveren. Windows 10 Pro is ook ontworpen om zich flexibel aan te passen aan de verschillende hardware-eisen van de respectieve eindapparaten. In tegenstelling tot Home biedt Pro o.a. de volgende extra belangrijke zakelijke functies:

BitLocker voor gegevens- en softwareversleuteling

De apparaatversleuteling BitLocker beschermt onder Windows 10 Pro niet alleen een interne Windows opstartschijf, maar ook externe harde schijven en USB-sticks door de gegevens en software-installaties erop te versleutelen. Als een met BitLocker beveiligde PC of tablet verloren gaat of gestolen wordt, kan niemand er meer bij. Gebruikers kunnen inloggen met hun gebruikers-ID en op elk moment weer volledige toegang krijgen tot alle gegevens.

Beter beheer van regelmatige update-installaties

Windows 10 Pro geeft gebruikers uitgebreide rechten voor het installeren van updates, wat vooral beheerders op prijs stellen. Hierdoor kan de timing van updates tot 365 dagen uitgesteld worden, wat het voordeel biedt dat mogelijk foutieve software versies overgeslagen worden. Dit vermindert onderbrekingen of belemmeringen van het werk.

Standaard verbinding met extern bureaublad in Windows 10 Pro

Het nieuwe Windows 10 Pro biedt een volledige Remote Desktop Connection om alle functies en programma's enz. op afstand te gebruiken vanaf het werkstation op kantoor in het bedrijf. Gebruikers die vaak in hun thuiskantoor werken of onderweg of op andere plaatsen hebben met Remote Desktop Connection volledige toegang tot hun computer op kantoor en dus ook tot alle gegevens die ze voor hun projecten nodig hebben.

Verdere functies met Windows 10 Professional

Bovendien biedt de Microsoft Windows 10 Pro versie de mogelijkheid om aan te sluiten bij de cloud-gebaseerde directory- en identiteitsbeheersdienst Azure Active Directory, evenals functies voor het beheer van groepsbeleid en Hyper-V Client, waarmee beheerders meerdere besturingssystemen als virtuele computers onder Windows 10 kunnen laten draaien.

Windows 10 Enterprise - voor middelgrote tot grote ondernemingen

Windows 10 Enterprise is in de eerste plaats ontworpen voor middelgrote en grote ondernemingen, die meestal een grotere vraag hebben naar administratieve diensten en verbeterde beveiliging. Enterprise 10 verschilt dus van de Pro variant met enkele extra exclusieve functies. Met Direct Access bijvoorbeeld kunnen medewerkers veilig en transparant toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk, ook als ze onderweg zijn; met AppLocker kunnen beheerders op elk moment de installatie of activering van ongewenste software voorkomen. Andere bedrijfsfuncties zijn uitgebreid toestel- en app-beheer met sterke flexibiliteit door OS Deployment en updatebeheer.

Windows 10 - De belangrijkste verschillen tussen Windows 10 Enterprise en Professional

Terwijl Windows 10 Pro al veel functies en diensten omvat die kleinere tot middelgrote bedrijven zullen waarderen, biedt de Enterprise versie een extra uitbreiding van functies waar vooral grotere bedrijven van profiteren.

De thema's veiligheid en gegevensbescherming zijn hier bijzonder belangrijk.

Daarom heeft Microsoft Windows 10 Enterprise geïntegreerde beveiligingsfuncties die gevoelige gegevens beschermen en het interne netwerk afschermen tegen aanvallen van buitenaf. Bovendien biedt de Enterprise versie 10 ook toegang tot Microsoft's Long Term Servicing Branch. Hier worden alleen beveiligingsupdates geïnstalleerd, maar geen functies bijgewerkt. De volgende exclusieve functies zijn opgenomen in Windows 10 Enterprise:

Windows To Go Creator - Windows 10

Met Windows To Go in Enterprise 10 kun je een eigen Windows To Go werkruimte met dezelfde naam maken, die gestart kan worden via een externe schijf die via USB verbonden is. Hierdoor kan Windows 10 onafhankelijk van het geïnstalleerde besturingssysteem op de PC draaien. De Windows to Go werkruimte kan dezelfde beelden gebruiken en op dezelfde manier beheerd worden als de PC op de werkplek.

AppLocker - Windows 10

Met AppLocker kunnen beheerders precies bepalen welke toepassingen en bestanden individuele gebruikers mogen uitvoeren, zoals scripts, app-pakketten, Windows Installer en App Installer bestanden en Dynamic Link Libraries (DLL).

AppLocker kan zo de uitvoering van bepaalde toepassingen verhinderen, bv. als het geen gelicentieerde software is, of ook alleen bepaalde gebruikers toestemming geven om gelicentieerde software te gebruiken. Deze functie heeft niet alleen gevolgen voor het gebruik volgens de licentie, maar ook voor de regels voor standaardisatie bij het gebruik van apps.

Windows 10 - Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP)

Microsoft Defender Advanced Threat Protection in Windows 10 Enterprise helpt bedrijven niet alleen complexe bedreigingen te detecteren, maar ze ook direct te onderzoeken en erop te reageren - voor meer veiligheid in het netwerk. ATP wordt gebruikt in combinatie met de Microsoft Cloud Service, waar eindpunt gedragssensoren gegevens verzamelen over typische gedragingen die door cloud beveiligingsanalyses met Big Data en Machine Learning worden geanalyseerd om aanvallen op te sporen en te interpreteren en passende verdedigingsmaatregelen te nemen.

Windows 10 - Systeemeisen voor Windows 10 Professional en Enterprise

Voor de installatie van Windows 10 is een eindtoestel vereist met een processor van 1 GHz en 1 gigabyte RAM voor de 32-bits versie of 2 gigabyte RAM voor de 64-bi. De harde schijf moet een capaciteit hebben van 16 GB voor 32-bit en 20 gigabyte voor 64-bit. De grafische kaart moet een minimale resolutie van 800 x 600 pixels hebben of een Microsoft DirectX 9 grafische kaart met WDDM stuurprogramma zijn.

Koop Microsoft Windows 10 Editions voor een lage prijs bij Wiresoft

Wiresoft biedt je de twee Windows 10 versies Professional en Enterprise tegen bijzonder lage prijzen. We bieden deze Microsoft producten uitsluitend als originele licenties aan, het zijn ongebruikte Windows software van Europese bedrijven en ze zijn door Wiresoft op echtheid en perfecte werking getest. Veel van onze klanten gebruiken onze Microsoft productenreeks. Als je vragen hebt over de Windows 10 versie die het beste bij je past, kun je altijd contact met ons opnemen: