Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE

MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE

€ 10.354,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10103
 • 7JQ-01275
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core De Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core...meer
Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

De Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core is een relationeel database management systeem dat voldoet aan de huidige SQL standaard. De SQL Server-oplossing is beschikbaar in verschillende versies. De 2017 Enterprise versie biedt u vele nieuwe functies en verbeteringen. De in-memory OLTP-module, die 30 keer snellere toepassingen en tot 100 keer snellere databasevragen ondersteunt, moet worden gemarkeerd.

In deze versie zijn alle beveiligingsfuncties verbeterd ten opzichte van de voorganger. De database is nu dus gericht op een hybride omgeving. Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core kan zowel lokaal op een client als in de cloud worden gebruikt. Het voordeel van een cloudoplossing is dat u daar al uw gegevens kunt opslaan, back-uppen en herstellen wanneer dat nodig is.

Wat biedt Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core nog meer?

Deze SQL Server-versie kan zonder problemen als datawarehouse worden gebruikt. Op deze manier kunnen de medewerkers van uw bedrijf eenvoudig inzicht krijgen in de relevante bedrijfsgegevens en daarop reageren. Het biedt ook een business intelligence platform dat een schaalbare infrastructuur biedt. Zo wordt Business Intelligence overal in uw bedrijf aangeboden waar het nodig is.

De eigenlijke SQL Server biedt u een verscheidenheid aan nuttige diensten. Deze omvatten bijvoorbeeld analysefuncties, rapportgeneratie, integratiediensten en zelfs de beproefde SQL Server Data Tool. Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core ondersteunt de database query Transact-SQL, waarbij ook OLE DB en ODBC worden ondersteund.

Het innovatieve database management systeem Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

Dankzij geavanceerde technieken geeft dit databasemanagementsysteem u nog sneller toegang tot uw bedrijfsrelevante gegevens. De gegevensbestanden kunnen worden geanalyseerd, gesorteerd, gefilterd, gewijzigd en ook gevisualiseerd. U kunt de opgedane kennis gebruiken om uw bedrijf nog beter en winstgevender af te stemmen.

Meer achtergrondinformatie over Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

Versie 2017 werd voor het eerst op de markt gebracht op 2 oktober 2017. De SQL Server kan nu ook gebruikt worden door verschillende Linux versies die draaien op Docker containers en SQL VM in Azure. Zo ondersteunt het Red Hat Enterprise, Ubuntu en SUSE Linux Enterprise. Een voordeel is dat Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core automatische database optimalisatie biedt.

Oorspronkelijk werd Microsoft SQL opgericht in 1989 voor het IBM-besturingssysteem OS/2, maar werd pas in 1993 ontwikkeld voor Windows NT. Sinds 2000 wordt dit systeem zowel in de Enterprise- als in de Standard aangeboden. Beide versies verschillen in het scala aan functies en ook in de hardware-eisen.

Wat is inbegrepen in de leveringsomvang?

U ontvangt een Single User MLK Volume Licentie in meertalige uitvoering. Dit betekent dat u uw software in meerdere talen kunt gebruiken. Voor de installatie is geen datamedium meer nodig. U hoeft alleen maar Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core te downloaden en te installeren.

Het is interessant dat u deze volumelicentie zonder enige beperking mag blijven gebruiken. Volgens de uitspraak van het Europese Hof van Justitie mag gebruikte software sinds 2012 zonder problemen worden doorverkocht. Deze volumelicentie is een gratis licentie die een ander bedrijf niet nodig heeft. Met behulp van de licentiesleutel wordt deze versie op uw naam geregistreerd. Na activering profiteert u van regelmatige software-updates.

Het databasemanagementsysteem is na het downloaden direct klaar voor gebruik. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken