Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10103
 • 7JQ-01275
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 6.711,90 * € 7.456,90 * (9,99% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Minimale vergunningen 4 Core Pro Server
CAL Niet vereist
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie


Met de SQL Server 2017 Enterprise  editie beschikken grotere bedrijven over een krachtige nieuwere versie van het bewezen relationele dataplatform van Microsoft, dat alle beslissende database-, rapportage- en analysefuncties verenigt en combineert met maximale prestaties. De SQL Server Enterprise   editie biedt ook nieuwe uitgebreide mogelijkheden, plus vrijwel onbeperkte virtualisatie en uitgebreide Business intelligentie - op een hoog serviceniveau - voor bedrijfskritische werklasten en belangrijke gegevensanalyses.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

De SQL Server 2017 Enterprise Edition biedt grotere organisaties een krachtige nieuwere versie van Microsofts bewezen relationele dataplatform dat alle cruciale database-, rapportage- en analytics-mogelijkheden combineert met maximale prestaties. SQL Server Enterprise Edition biedt ook nieuwe uitgebreide functies, plus vrijwel onbeperkte virtualisatie en uitgebreide business intelligence - op een hoog serviceniveau - voor bedrijfskritische workloads en belangrijke data-analyses.

Deze SQL Server Enterprise Edition is bij uitstek geschikt om te voldoen aan alle eisen van een modern, high-performance relationeel database management systeem - zoals kenmerkend is voor de levering van enterprise resource planning systemen, ERP software en CRM systemen. Het biedt alle belangrijke functies om van Microsoft SQL Server een uitgebreid, veilig gegevensplatform in vele bedrijfsomgevingen te maken, met verschillende gebruiksmogelijkheden: kies tussen verschillende ontwikkeltalen en gegevenstypen, alsook tussen besturingssystemen om SQL Server niet alleen voor Windows maar ook voor Linux en Linux-gebaseerde Docker-containers aan te bieden - en ook tussen de opties van lokale uitvoering of in de cloud. Profiteer van nieuwe inzichten via In-Database Advanced Analytics met Python of R en interactieve visualisaties, waaronder veel prestatieverbeteringen in de Master Data Services en de Reporting Services.

Bij Wiresoft vindt u de SQL Server 2017 Enterprise 2-Core Edition als legaal bruikbare gebruikte software tegen een aanzienlijk lagere prijs in vergelijking met nieuwe software - met alle voordelen van deze editie op het gebied van prestaties en beveiliging. De licentiëring van de SQL Server 2017 Enterprise Edition is ook exclusief core-based voor gebruikte software. Gedetailleerde informatie over de functionele gebieden van SQL Server 2017 Enterprise 2-Core, evenals de bijbehorende Microsoft licentievoorwaarden  vindt u hieronder.

Wat is er nieuw in SQL Server 2017 Enterprise 2-Core? De belangrijkste kenmerken van SQL Server 2017 Enterprise 2-Core in een oogopslag

De Enterprise-editie van SQL Server 2017 biedt de maximale functies en schaalbaarheid die voor deze versie beschikbaar zijn. Naast onbeperkte virtualisatie biedt het ook geavanceerde hoge beschikbaarheid met Always On Availability Groups, failover op meerdere databases en leesbare secundaire replica's, alsmede transparante data-encryptie en compatibiliteitsrapportage via SQL Server Audit en geavanceerde data-integratie met fuzzy grouping incl. lookups, verder ook de creatie van mobiele rapporten en KPI's.

De aanvullende Business Intelligence-functies omvatten verbeteringen aan multidimensionale modellen, tabelmodellen en datamining, evenals de DirectQuery-opslagmodus en toegang tot de Power BI-rapportserver. Met uitgebreide integratie van functies voor machinaal leren biedt SQL Server 2017 Enterprise 2-Core volledig parallellisme voor R- en Python-analyses, inclusief de mogelijkheid om beide op GPU's uit te voeren.

Op de gebieden die onmiddellijk hierna worden beschreven, zijn de respectieve specificaties van toepassing op de SQL Server 2017 Enterprise 2-Core editie met betrekking tot de functionaliteiten alsook de schaalbaarheid, prestaties en hoge beschikbaarheid ervan, onder andere:

Nieuwe database engine functies

SQL Server 2017 Enterprise bevat drie nieuwe verbeteringen in adaptieve queryverwerking: Adaptive Joints, terugkoppeling van geheugentoewijzing in batchmodus, en overlappende uitvoering van tabelwaardefuncties met meerdere statements. Nieuwe dynamische beheerlijsten en automatische databaseoptimalisatie - die inzicht geeft in queryprestatieproblemen, oplossingen voorstelt en geconstateerde problemen automatisch verhelpt - verbeteren de prestaties.

CLR-assemblies kunnen nu worden toegevoegd aan een lijst van vertrouwde assemblies; verder omvat de nieuwe functionaliteit voor beschikbaarheidsgroepen ondersteuning voor read scaling zonder clusters, het instellen van minimale replica's voor commit beschikbaarheidsgroepen, en de mogelijkheid om te migreren van Windows naar Linux over besturingssystemen heen.

SQL Server Analyse Services

Tot de belangrijke nieuwe functies van SQL Server Analysis Services (SSAS) behoren de DAX-editor voor SSDT en optimalisaties van de tabelmodellen, met verbeterde beveiliging op objectniveau bij het opslaan van metadata; bovendien wordt een tabelmodus voorgesteld als de standaardinstallatieoptie voor Analysis Services. Met Get Data zijn nieuwe gegevensbronnen beschikbaar in Power Query, bestaande gegevensbronnen worden ondersteund in M-queries. Datumrelaties kunnen gemakkelijk worden gecreëerd op basis van datumvelden.

SQL Server Integratiediensten

In SSIS biedt de Scale Out-functie naast gewijzigde ook nieuwe functies, onder meer is de uitvoering van SSIS op meerdere PC's vereenvoudigd. Scale Out-Master ondersteunt nu hoge beschikbaarheid, en de failover afhandeling van de uitvoeringslogs van Scale Out workers is verbeterd. De functie bevat ook de Use32BitRuntime parameter om uitvoering te triggeren, waardoor het DABEI veel eenvoudiger wordt om SSIS op meerdere computers uit te voeren. Bovendien heeft SSIS catalogus een andere globale eigenschap om de standaard modus te specificeren bij het implementeren van SSIS pakketten en ondersteunt ook SQL Server op Linux: SSIS pakketten kunnen op Linux worden uitgevoerd via de opdrachtregel.

SQL Server Rapportage Services

In SSRS zijn commentaren beschikbaar voor rapporten om samenwerking met andere gebruikers toe te voegen, en bijlagen met gebruikerscommentaar kunnen worden geïntegreerd.

In de Report Generator en SQL Server Data Tools kunnen native DAX queries worden aangemaakt voor tabelgegevensmodellen die door SQL Server Analysis Services worden ondersteund.

SQL Server Master Data Services

In MDS kan een gesorteerde lijst van entiteiten, verzamelingen en hiërarchieën worden bekeken via  de verkennerpagina, en de prestaties zijn ook verbeterd voor het provisionen van miljoenen rijen.

SQL Server Machine Learning Services

In SQL Server 2017 release zijn de eerdere SQL Server R Services omgedoopt tot SQL Server Machine Learning Services omdat naast de programmeertaal R nu ook Python wordt ondersteund. De Machine Learning services kunnen dus worden gebruikt om Python- of R-scripts uit te voeren, om R- en Python-modellen in te zetten waarvoor geen SQL Server nodig is, terwijl de Microsoft Machine Learning server kan worden geïnstalleerd. Ontwikkelaars hebben ook toegang tot de ML- en AI-bibliotheken voor Python in de open-source omgeving.

Gebruik van Linux

Gebruikers kunnen nu ook Linux gebruiken om toegang te krijgen tot de SQL Server; net als bij C++-toepassingen wordt de verbinding met de SQL Server 2017 gemaakt via de Open Database Connectivity Interface. Java-toepassingen kunnen ook worden gebruikt via het Java Database Connectivity-stuurprogramma.

Technische specificaties over prestaties en functionaliteiten van de SQL Server 2017 Enterprise Edition

Hieronder volgt een kort overzicht van de prestaties en inbegrepen functies van SQL Server 2017 Enterprise voor de genoemde centrale gebieden:

Rekencapaciteiten of -prestaties

De hieronder vermelde gebieden van SQL Server 2017 Enterprise bieden elk het maximum van het besturingssysteem of RAM:

 • Per instantie van de SQL Server Database Engine
 • Per instantie van SQL Server Analysis Services of Reporting Services
 • Per instantie van de SQL Server geheugen voor de buffer pool
 • Per instantie van de kolom store segment cache
 • Per instantie van Analysis Services   
 • Per instantie van Reporting Services
 • Relationele databasegrootte: 524 PB       

Informatie over hoge beschikbaarheid

Onder andere de volgende functionaliteiten van SQL Server 2017 Enterprise zorgen voor hoge beschikbaarheid:

 • Server Core ondersteuning
 • Logboek verzending
 • Database mirroring en database snapshot
 • Back-upcompressie en gecodeerde back-up
 • Always On Failover Clusterinstanties en beschikbaarheidsgroepen
 • Online herstel van pagina's en bestanden en online indexen aanmaken en heropbouwen of hervatten
 • Opslag toevoegen terwijl het systeem en de CPU draaien
 • Beschikbaarheidsgroepen met leesschaling

Specificaties inzake schaalbaarheid en prestaties

Voor de volgende functies in SQL Server 2017 Enterprise:

 • Columnstore
 • Binaries van grote objecten in gegroepeerde kolomwinkelindexen en online heropbouw voor niet-gegroepeerde kolomwinkelindexen
 • In-memory OLTP
 • Stretch Database
 • Persistent hoofdgeheugen
 • Ondersteuning voor meerdere instanties
 • Ondersteuning voor meervoudige bestandsstroomcontainers
 • Buffer zwembad uitbreiding
 • Partitionering van tabellen en indexen en parallelle verwerking van gepartitioneerde tabellen
 • Geneste uitvoering van tabelwaardefuncties
 • Adaptieve joins en geheugentoewijzingsfeedback in batchmodus

Replicatie

 • Publicaties met Oracle
 • Peer-to-peer replicatie van transacties en momentopnamen, inclusief bijwerkbaar abonnement voor replicatie van transacties
 • SQL Server verandering volgen

Ontwikkelingsinstrumenten

 • MDX-bewerking, debugging en ontwerphulpmiddelen
 • IntelliSense met Transact-SQL en MDX
 • SQL Server Data Gereedschap
 • Integratie met Microsoft Visual Studio   

Gegevensopslag

 • Creatie van kubussen zonder gebruik van de database
 • Alleen-lezen, schaalbare configuratie van Analysis Services
 • Automatische generatie van staging en data warehouse schema's
 • Parallelle verwerking van queries voor gepartitioneerde tabellen en indexen
 • Globale samenvoeging van partijen

Beveiligingsdetails

 • Beveiliging op rijniveau
 • Altijd gecodeerd
 • Dynamische gegevensafscherming
 • Server- en databasemonitoring
 • Transparante database-encryptie, encryptie van back-ups en uitbreidbaar sleutelbeheer
 • Door gebruiker gedefinieerde rollen

Administratieve hulpmiddelen

 • SQL Configuratie Manager
 • SQL Beheers Objecten
 • SQL CMD
 • Gedistribueerde Replay: beheerderstool, client en controller (tot 16 clients)
 • SQL Profiler en Server Agent

Kernlicenties van SQL Server 2017 Enterprise

Voor de SQL Server 2017 Enterprise-editie geldt alleen de kernlicentie die Microsoft met de 2016-serverversie heeft geïntroduceerd. De licenties per Server/CAL die voor andere edities beschikbaar zijn, zijn hier dus niet beschikbaar. Met core-gebaseerde licenties geldt een andere licentiemetriek in vergelijking met oudere versies van SQL Server, waarbij het niet uitmaakte hoeveel cores een processor bevatte: Nu is het aantal kernen de basis voor het bepalen van de licentie-eis. Dit licentiemodel per cores geldt ook voor hybride gebruik en cloud-implementaties.

Bij cloud-compliant licenties is één core-licentie vereist voor elk van de twee cores. De totale licentiebehoefte vloeit dus voort uit het maximumaantal kernen per processor. Alle fysieke kernen van een server hebben hun eigen kernlicentie nodig. Het minimumaantal licenties per server is altijd acht, waarvoor Microsoft de volgende voorwaarden heeft vastgesteld:

 • Voor elke processor zijn ten minste 8 core-licenties vereist
 • Voor elke server zijn ten minste 16 core licenties vereist

Core licenties voor SQL Server 2017 Enterprise Edition zijn verkrijgbaar als pakketten van 2.

Hardware- en softwarevereisten voor de installatie van SQL 2017 Enterprise 2-Core

Let op de volgende informatie bij het installeren van de Enterprise 2-Core editie van MS SQL Server 2017 om een optimale werking te garanderen.

Hardware:

 • Harde schijf: 6 GB beschikbare ruimte op de harde schijf, afhankelijk van de geïnstalleerde SQL Server-componenten
 • Geheugen Minimaal: 4 GB, met geheugen dat toeneemt naarmate de database groter wordt om optimale SQL Server-prestaties te garanderen
 • Processortype: x64-processor, bv. AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon met Intel EM64T-ondersteuning, Intel Pentium IV met EM64T-ondersteuning - let op:
 • Processorsnelheid: ten minste 1,4 GHz; 2,0 GHz of sneller is aanbevolen
 • Installatie: Het is aanbevolen om te installeren op een computer met NTFS of ReFS bestandsformaat - de installatie van SQL Server wordt nog steeds alleen ondersteund op x64 processors, x86 processors worden niet langer ondersteund

H3: Software

 • SQL Server 2017 versie vereist .NET Framework 4.6 (SQL Server setup installeert automatisch .NET Framework), Master Data Services of replicatie
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows Server 2016 Datacenter, Standard, Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials, R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials, Foundation
 • Installatie van SQL Server 2017 in Server Core-modus wordt ondersteund door de volgende Windows Server-edities: Windows Server 2019 Standaard, Datacenter; Windows Server 2016 Standaard, Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standaard, Datacenter; Windows Server 2012 Standaard, Datacenter

Andere:

 • Op 64-bit clientbesturingssystemen worden alle SQL Server-functies ondersteund.
 • Op 32-bits clientbesturingssystemen ondersteunt SQL Server 2017 2-Core deze functies: SQL Client Connectivity SDK, Integration Services, Data Quality Client, Connectiviteit en achterwaartse compatibiliteit van Client Tools en Client Tools SDK, Distributed Replay Components, Controller en Client, en Documentation Components

Belangrijke informatie over gebruikte software voor Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core van Wiresoft

De aangeboden gebruikte software voor SQL Server 2017 Enterprise verschilt niet van een nieuwe SQL Server-licentie wat de bruikbaarheid betreft - ook omdat software niet kan slijten. Dit wordt verder gekenmerkt door de volgende kenmerken:

Herkomst van gebruikte SQL Server 2017 Enterprise 2-Core licenties

De gebruikte SQL Server 2017 Enterprise 2-Core licentiesoftware die door Wiresoft wordt aangeboden, is afkomstig van een in Europa gevestigd bedrijf, dat het heeft gekocht en later aan Wiresoft heeft verkocht. Bij wederverkoop wordt de SQL Server-licentie gemarkeerd als gebruikte software en kan ze opnieuw worden gebruikt als een nieuwe licentie.

Kopersbeveiliging ook voor gebruikte SQL Server 2017 Enterprise 2-Core licenties

Wiresoft gebruikte software voor SQL Server 2017 Enterprise 2-Core biedt u als klant dezelfde voordelen als de aankoop van nieuwe serversoftware: koperszekerheid door onmiddellijke download na voltooide aankoop en onmiddellijke licentieactivering met de meegeleverde geldige licentiesleutel.

De aankoop en het gebruik van gebruikte software voor SQL Server 2017 Enterprise 2-Core is legaal

Als klant van Wiresoft kunt u er zeker van zijn dat zowel uw aankoop als uw feitelijk gebruik van SQL Server 2017 Enterprise 2-Core als gebruikte software geen enkele geldige wet overtreedt. Dit komt omdat de SQL Server software die in de Wiresoft Shop wordt aangeboden, afkomstig is uit de licentievoorraad van een bedrijf. De geldige jurisdictie staat niet alleen de handel met door Microsoft gebruikte software toe, maar ook het feitelijke gebruik ervan; deze feiten zijn reeds door verschillende rechterlijke uitspraken bevestigd.

Uw andere voordelen met een tweedehands SQL Server 2017 Enterprise 2-Core software van Wiresoft

Gebruikte software van Wiresoft biedt u het grote voordeel dat u uw oudere software tegen een gunstige prijs kunt updaten, maar ook dat u altijd up-to-date bent met de nieuwste versies tegen een lagere prijs dan wanneer u nieuwe hardware koopt. Gebruikte software van Wiresoft wordt bovendien gekenmerkt door het volledige eigendomsbewijs van alle kopers en biedt u dus ook controlezekerheid!

Bij Wiresoft vindt u niet alleen de Edition SQL Server 2017 Enterprise 2-Core voor een redelijke prijs als gebruikte software, maar ook andere edities voor SQL Server 2017 en voor licenties op basis van Server/CAL-licenties, evenals nieuwere versies van Microsoft SQL Server; daarnaast omvat het portfolio gebruikte software van Wiresoft ook vele andere Microsoft-programma's - met alle genoemde voordelen. Mocht u vragen hebben over uw core licenties van SQL Server 2017 Enterprise 2-Core, maak dan gerust gebruik van ons deskundig advies via chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën