Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

€ 94,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10105
 • P73-06285
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Met Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard...meer
Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard

Met Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard biedt Microsoft een oplossing voor private en commerciële servertoepassingen die eenvoudig te installeren en te onderhouden is. De serverversie van Microsoft Windows is verder ontwikkeld en overtuigt met een aantal nieuwe functies. Dit artikel legt uit wat Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard software is en hoe deze te gebruiken.

Wat is Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard en waar wordt deze software voor gebruikt?

Deze software is een besturingssysteem van de softwaregigant Microsoft. Het is een speciaal ontwikkeld besturingssysteem, dat is gemaakt en geoptimaliseerd voor de configuratie, het beheer en het onderhoud van servers. Microsoft Windows Server is daarom meestal niet geschikt voor normaal computerwerk, maar is speciaal ontworpen voor gebruik en installatie op een server. Het biedt een aantal verschillende tools en functies die het beheer en de configuratie van een server zeer eenvoudig en efficiënt maken. Microsoft Windows Server wordt niet alleen privé gebruikt, maar vaak ook zakelijk. Veel grote bedrijven beheren hun servers met behulp van Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard. Dit besturingssysteem maakt het ook mogelijk om een zogenaamde cloud te creëren, waartoe gebruikers en medewerkers dan toegang hebben. Een dergelijke server kan ook worden gebruikt voor back-ups en andere vormen van gegevensbescherming, die ook kunnen worden versleuteld.

Wat zijn de hardwarevereisten voor de computer om Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard te draaien?

De computer heeft een 64-bits processor nodig met een kloksnelheid van minimaal 1,4 GHz, zodat Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard probleemloos kan draaien. Het vereist ook ongeveer 32 GB en harde schijfruimte en ongeveer 512 MB RAM. Met een SSD of hoger geheugen kan het systeem veel beter en sneller werken. Een hogere processorkloksnelheid verhoogt ook de uitvoeringssnelheid. Bovendien is een WLAN-adapter of een ethernet-adapter nodig om een server aan te sluiten. Deze adapters zijn meestal al direct in de hardware ingebouwd.

Hoe wordt Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard op de computer of op de server geïnstalleerd?

Dit besturingssysteem kan zowel vanaf een CD als vanaf een USB-stick worden geïnstalleerd. Het medium moet echter in ieder geval op te starten zijn, zodat de computer het direct bij het opstarten herkent. Het medium wordt dan ingevoegd, de computer wordt ingeschakeld - de computer moet dan onmiddellijk de installatie van Windows herkennen en starten. Als de computer de installatie niet onmiddellijk herkent, moeten de BIOS-instellingen worden gecontroleerd. Het opstarten vanaf CD of USB-stick zou dan de eerste prioriteit moeten zijn, zelfs voor het opstarten vanaf de HDD of SSD. Een wizard leidt de gebruiker door de installatie en legt alle stappen uit. Naast een GUI-installatie is ook installatie vanaf de commandoregel (terminal) mogelijk. Dit is alleen aan te raden voor gevorderde gebruikers, hier kan de gebruiker zeer gedetailleerde instellingen maken. U kunt ook kiezen of Windows Server dan als een GUI-besturingssysteem moet functioneren of alleen vanaf de opdrachtregel. Met deze laatste optie kan de computer vanaf een andere computer via een beveiligde SSH-verbinding worden aangestuurd, zodat er geen monitor nodig is voor de installatie.
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken