Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

€ 89,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10105
 • P73-06285
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Met Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard...meer
Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard

Met Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard biedt Microsoft een oplossing voor particuliere en commerciële servertoepassingen die eenvoudig kan worden geïnstalleerd en onderhouden. De serverversie van Microsoft Windows is verder ontwikkeld en maakt indruk met enkele nieuwe kenmerken en functies. In dit artikel wordt uitgelegd wat de Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard software inhoudt en hoe deze kan worden gebruikt.

Wat is Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard precies en waar wordt deze software voor gebruikt?

Deze software is een besturingssysteem van de softwaregigant Microsoft. Het is daarbij een speciaal ontwikkeld besturingssysteem dat is gemaakt voor de configuratie, het beheer en het onderhoud van servers en dat ook voor hetzelfde is geoptimaliseerd. Microsoft Windows Server is daarom meestal niet geschikt voor gewoon werk op de computer, maar is speciaal ontworpen voor gebruik en installatie op een server. Het biedt een aantal verschillende hulpmiddelen en functies die het beheer en de configuratie van een server zeer eenvoudig en efficiënt maken. Microsoft Windows Server wordt niet alleen in de particuliere sector gebruikt, maar ook veel in het bedrijfsleven. Veel grote bedrijven beheren hun servers met Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard. Via dit besturingssysteem is het ook mogelijk een zogenaamde "cloud" te creëren, waartoe de gebruikers en werknemers dan toegang hebben. Evenzo kan een dergelijke server worden gebruikt voor backups en andere gegevensbackups, die ook kunnen worden gecodeerd.

Aan welke hardwarevereisten moet de computer voldoen om Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard erop te laten werken?

De computer heeft een 64-bits geschikte processor met een kloksnelheid van ten minste 1,4 GHz nodig om Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard probleemloos te laten werken. Verder is ongeveer 32 GB en harde schijfruimte en ongeveer 512 MB RAM-geheugen (random access memory) vereist. Met een SSD of hoger RAM geheugen kan het systeem veel beter en sneller draaien. Een hogere kloksnelheid van de processor zal ook de uitvoeringssnelheid verhogen. Verder is ook een WLAN-adapter of een Ethernet-adapter nodig om een server aan te sluiten. Deze adapters zijn meestal al rechtstreeks in de hardware ingebouwd.

Hoe wordt Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard op de computer of server geïnstalleerd?

Dit besturingssysteem kan worden geïnstalleerd vanaf een CD of vanaf een USB-stick. Het medium moet echter in ieder geval opstartbaar zijn, zodat het bij het opstarten direct door de computer wordt herkend. Het medium wordt dan geplaatst, de computer wordt ingeschakeld - de computer zou dan onmiddellijk de installatie van Windows moeten herkennen en starten. Als de computer de installatie niet onmiddellijk herkent, moeten de BIOS-instellingen worden gecontroleerd. Opstarten vanaf CD of USB stick zou dan eerst moeten komen, zelfs voor het opstarten vanaf HDD of SSD. Een wizard leidt de gebruiker door de installatie en legt alle stappen uit. Naast een GUI-installatie is ook een installatie vanaf de commandoregel (terminal) mogelijk. Dit wordt alleen aanbevolen voor gevorderde gebruikers, hier kan de gebruiker zeer gedetailleerde instellingen maken. U kunt ook kiezen of Windows Server als een GUI besturingssysteem moet werken of alleen vanaf de commandoregel. Met de laatste optie kan de computer vanaf een andere computer worden bestuurd via een beveiligde SSH-verbinding, zodat er geen monitor nodig is voor de installatie.
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken