Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL

€ 124,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10057
 • 359-06098
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Koop User CALs voor Microsoft SQL Server 2014 als gebruikte software Om Microsoft SQL Server...meer
Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL"

Koop User CALs voor Microsoft SQL Server 2014 als gebruikte software

Om Microsoft SQL Server 2014 in de Standard Edition te kunnen gebruiken, heeft u naast een SQL Server-licentie - die ook bij Wiresoft verkrijgbaar is - ook client-toegangslicenties nodig, bijvoorbeeld voor gebruikers zonder wie u geen toegang heeft tot de SQL Server: de SQL Server 2014 User CAL. Een gebruiker die hiermee geregistreerd is, kan vervolgens elke computer met Windows-functionaliteit (bv. PC, laptop, tablet) gebruiken om toegang te krijgen tot de serverdiensten, omdat hijzelf - en niet het eindapparaat - de relevante toegangsrechten heeft gekregen.

Microsoft Licence Management biedt dit type client access licenties voor SQL Server 2014 aan in de vorm van een User CAL speciaal voor de Standard Edition.

Gebruikte User CAL's voor SQL Server 2014 vindt u bij Wiresoft aan bijzonder voordelige prijzen. Qua toegangsrechten en gebruiksopties verschillen de gebruikte toegangslicenties niet van de User CAL's die ooit werden aangeboden in het officiële Microsoft-volumelicentieprogramma - bovendien zijn ze daar niet langer beschikbaar voor deze SQL Server-versie. Bij Wiresoft kunt u dergelijke gebruikte User CAL's kopen vanaf een enkele client-toegangslicentie, die flexibele en op behoeften gebaseerde licenties mogelijk maakt voor alle werknemers die toegang moeten krijgen tot de SQL Server 2014-services. Deze User CAL voor SQL Server 2014 kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot de functies van de vorige versie, Microsoft SQL Server 2012.

Profiteer van alle functies met gebruikte User CAL's voor SQL Server 2014

Met User CALs voor de SQL Server 2014-versie, zoals ze tweedehands verkrijgbaar zijn in de Wiresoft Software Shop, zijn de gegevens die via een met Windows uitgerust eindtoestel worden gebruikt, ook beschikbaar in de cloud, bijvoorbeeld - de belangrijkste functies worden hieronder kort beschreven.

Overzicht van de belangrijkste functies van SQL Server 2014 Edition Standard

Microsoft SQL Server 2014 is de opvolger van SQL Server 2012 en is, net als zijn voorganger, een professionele databaseoplossing voor het gebruik van omvangrijke gegevens voor analyses, enz. Hij werd ontwikkeld om rekening te houden met het steeds toenemende belang van clouddiensten en biedt daarvoor ook nog sterkere prestaties. In-memory en cloud business intelligence optimaliseren de serverwerking in bedrijfskritische omgevingen, net als ondersteuning voor hybride cloudscenario's en een nog grotere schaalbaarheid.

De standaardeditie van SQL Server 2014 volstaat voor kmo's die minder of geen behoefte hebben aan virtualisatie, hier zijn alle belangrijke gegevensbeheertools beschikbaar naast business intelligence-functies voor de veilige uitvoering van bedrijfskritische toepassingen, met maximale efficiëntie en met een minimale behoefte aan IT-resources.

Het belangrijkste is dat SQL Server 2014 nieuwe query-mogelijkheden biedt voor het ontwikkelen en implementeren van robuuste applicaties voor een cloud-gebaseerd informatieplatform, inclusief beveiligingsfuncties.

Afhankelijk van de editie zijn in-memory OLTP functionaliteit, Column Store Index en StreamInsight ook beschikbaar, evenals SSDT - de SQL Server Data Tools for Business Intelligence. Tot slot biedt SQL Server 2014 ook een nog sterkere koppeling met het Azure Cloud-platform met Azure Virtual Machine voor back-up en disaster recovery.

Gebruikers CAL's voor SQL Server 2014 ook naar beneden compatibel

In omgevingen die migreren van de oudere SQL Server versie 2012 naar SQL Server 2014, biedt de User CAL SQL 2014 ook toegang tot de vorige versie (downgrade). Dit laat echter niet toe om een nieuwere SQL Server versie te gebruiken (upgrade).

Microsoft licentiebeheer met CAL's voor SQL Server 2014 Standard

Met de release van SQL Server 2014 biedt het Microsoft-licentiemodel voor de Standard Edition de combinatie van serverlicentie plus clienttoegangslicenties als alternatief voor core-based licensing van de server, waarbij een variabel aantal user CAL's moet worden aangeschaft afhankelijk van de omvang van de gebruikersgroep. Deze variant van toegangslicenties is meestal het goedkopere alternatief, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven met een kleinere server.

Welke CAL types zijn beschikbaar voor SQL Server 2014 Edition Standard?

Deze twee CAL-types zijn beschikbaar voor clienttoegangslicenties voor SQL Server 2014 (of andere Microsoft-serversoftware):

 • Gebruikers CAL voor SQL Server 2014 - voor één gebruiker
 • Device CAL voor SQL Server 2014 - voor een specifiek eindapparaat (bijv. PC, laptop, tablet)

Zoals reeds vermeld, is het alleen mogelijk om de functies van SQL Server 2014 Standard te gebruiken met een van deze twee CAL types, omdat de pure SQL Server licentie dergelijke toegangsrechten niet bevat. De CAL's bevatten geen andere software dan deze toegangsrechten voor de client/server-omgeving van SQL Server 2014.

Wat zijn de verschillen tussen User CALs en Device CALs voor SQL Server 2014 Standard?

Een User CAL voor SQL Server 2014 Standard verschilt alleen van de Device CAL in aan wie of wat de toegangsautorisatie voor de SQL Server wordt verleend: De gebruikers-KAL verleent een bepaalde persoon toegangsrechten voor de SQL Server en daarmee voor het gebruik van de beschikbare gegevens of diensten; deze persoon kan het eindapparaat vrij kiezen of afwisselend verschillende eindapparaten gebruiken, die echter wel Windows-compatibel moeten zijn. Met de gebruikers-KAL is een gebruiker dus lokaal ongebonden en kan hij toegang krijgen tot de serverdiensten vanaf mobiele toestellen die zich op verschillende locaties bevinden of met een mobiel toestel, bv. onderweg of in het thuiskantoor.

De Device CAL is daarentegen geldig voor een specifiek, enkel eindapparaat, dat dan afwisselend door meerdere gebruikers kan worden gebruikt.

Ook voor oudere SQL Server versies zoals 2014 Standard Edition zijn nog gebruikte User CAL's beschikbaar tegen een gunstige prijs

Uit kostenoverwegingen gebruiken het MKB en kleinere organisaties vaak oudere SQL Server-versies die volstaan voor hun behoeften; zij hebben echter vaak extra licenties voor client-toegang nodig, die dan moeten overeenkomen met de serverversie. Gebruikte User CAL's van Wiresoft zijn hier de oplossing om werknemers te voorzien van een geschikte toegangslicentie voor SQL Server 2014, aangezien deze versie meestal niet meer wordt aangeboden via het huidige Microsoft volumelicentieprogramma. Bovendien is gebruikte software van Wiresoft een bijzonder voordelige manier om de bestaande behoefte aan oudere toegangslicenties voor eindapparatuur aan te vullen.

In het volgende overzicht vindt u een samenvatting van alle voordelen en speciale kenmerken van gebruikte User CALs van Wiresoft.

Wanneer u User CALs voor SQL Server 2014 koopt, moet u ook rekening houden met versiecompatibiliteit

Met de User CAL voor SQL Server 2014 heeft een geautoriseerde gebruiker niet alleen toegang tot SQL Server 2014, maar ook tot de SQL Server pre-versie 2012 (downgrade). Het omvat echter geen toegang tot de latere, meer up-to-date SQL Server versie 2016.

Voordat u User CAL's voor SQL Server 2014 Standard Edition aanschaft, moet u daarom ook rekening houden met de mogelijke compatibiliteit tussen uw gebruikte SQL Server-licentie en de licenties voor clienttoegang die u daarvoor nodig hebt.

Waar moet nog meer rekening mee worden gehouden bij het gebruik van gebruikte User CAL's voor SQL Server 2014?

De gebruikelijke Microsoft-licentievoorschriften gelden ook voor gebruikte software, zoals de oudere User CAL's voor SQL Server 2014: Zodra een medewerker is geregistreerd met de User CAL voor SQL Server 2014, kan deze clienttoegangslicentie niet meer worden overgedragen aan een andere gebruiker. Het is in principe ook uitgesloten om de User CAL als Device CAL te gebruiken door er een specifiek eindapparaat bij te registreren.

Deze bepalingen in het licentiebeheer van Microsoft hebben ook tot doel ongeoorloofde toegang tot de SQL Server 2014 en de daarin beschikbare gegevens te voorkomen, zodat deze beter kunnen worden beschermd.

Redenen om te kiezen voor gebruikte User CAL's voor Microsoft SQL Server 2014

Als gebruikte software bieden beide soorten licenties voor clienttoegang voor SQL Server 2014 flexibele gebruiksmogelijkheden voor SQL Server in een bedrijf. Om uit te zoeken welk CAL type het meest geschikt is voor uw bedrijf, is het van cruciaal belang om niet alleen de werknemers te kennen die regelmatig toegang hebben tot de SQL Server, maar ook de eindapparatuur die hiervoor gebruikt wordt.

User CAL's bieden meer voordelen als het merendeel van de gebruikers bijvoorbeeld mobiel werkt en dan afwisselend verschillende eindapparaten gebruikt - op de werkplek, onderweg naar de klant, op andere locaties en in het thuiskantoor - om toegang te krijgen tot de SQL Server 2014-services. In deze situatie biedt het licenseren met User CALs niet alleen meer flexibiliteit, maar is het vaak ook kosteneffectiever omdat hier minder client-toegangslicenties hoeven te worden aangeschaft. Het Wiresoft team zal u graag adviseren over de aankoop van CALs.

Wat is de gebruikte software voor User CALs voor Microsoft SQL Server 2014 van Wiresoft?

Gebruikte User CAL's voor SQL Server 2014 verschillen niet van nieuwe licenties voor clienttoegang wat betreft gebruiksmogelijkheden en hebben geen nadelen of beperkingen - bovendien kan de software niet slijten. Zij hebben de volgende positieve kenmerken:

Herkomst van de gebruikte User CALs voor SQL Server 2014

De gebruikte User CAL's voor SQL Server 2014 die bij Wiresoft beschikbaar zijn, zijn afkomstig van een originele apparaatvolumelicentie uit het Microsoft-licentieprogramma, die eerst door een bedrijf werd verworven en later door Wiresoft werd gekocht. Daarbij worden de volumelicenties meestal ontbonden in enkelvoudige licenties, de nieuw gecreëerde CAL's voor één gebruiker worden dan als gebruikte software aangeduid, maar kunnen als een nieuwe licentie worden gebruikt voor de registratie van een gebruiker. De gebruikelijke licentieschalen van het Microsoft volumelicentieprogramma zijn niet langer van toepassing, zodat het aantal CAL's vrij kan worden gekozen.

Koper beveiliging ook voor gebruikte User CALs voor SQL Server 2014

Bij de aankoop van gebruikte software van Wiresoft, zoals de User CAL's voor SQL Server 2014, hebben klanten dezelfde voordelen als bij de aankoop van nieuwe licenties: kopersveiligheid door de onmiddellijke download na de voltooide aankoop en de onmiddellijke licentieactivering met de meegeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Is de aankoop en het gebruik van gebruikte User CAL's voor SQL Server 2014 legaal?

Wiresoft-klanten kunnen erop vertrouwen dat niet alleen de aankoop, maar ook het daadwerkelijke gebruik van gebruikte User CAL's voor SQL Server 2014 door een gebruiker geen geldige wetten overtreedt: de gebruikte client-toegangslicenties die in de Wiresoft Shop worden aangeboden - waartoe ook de Device CAL's voor SQL Server 2014 behoren - zijn afkomstig uit de licentie-inventaris van bedrijven. Dit betekent dat niet alleen de handel in gebruikte software door het toepasselijke rechtsgebied is toegestaan, maar ook het feitelijke gebruik ervan; verschillende rechterlijke uitspraken hierover hebben dit keer op keer bevestigd.

De voordelen van Wiresoft met gebruikte User CALs voor SQL Server 2014

Met gebruikte software van Wiresoft heeft u het voordeel dat u uw oudere softwarevoorraad tegen een gunstige prijs kunt aanvullen. Dit voorkomt niet alleen compatibiliteitsproblemen die kunnen ontstaan wanneer verschillende softwareversies parallel worden gebruikt, maar ook mogelijke kosten als gevolg van de aanschaf van nieuwe hardware.

U koopt precies het aantal toegangslicenties dat overeenkomt met uw werkelijke licentievereisten voor het gebruik van de SQL 2014 Server-services.

Gebruikte software van Wiresoft wordt bovendien gekenmerkt door de volledige bewijsvoering van alle kopers en biedt dus controlezekerheid!

Niet alleen User CAL's voor de SQL Server 2014-versie zijn tweedehands verkrijgbaar bij Wiresoft, maar ook Device CAL's en Client Access Licenties voor nieuwere versies van het serverprogramma, evenals andere serversoftware van Microsoft; het gamma gebruikte software van Wiresoft omvat ook vele andere Microsoft-programma's - met alle genoemde voordelen. Als u vragen hebt over licenties met User CALs voor SQL Server 2014 of een ander Microsoft-product, aarzel dan niet om gebruik te maken van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken