Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10399
 • 359-06322
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 821,90 * € 911,90 * (9,87% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 10x User CAL
Systeem  SQL Server 
CAL User CAL
Omvang van de levering Licentie-ID + Authentificatiecode
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen


Bij het licenseren van de Standard editie van Microsoft SQL Server 2016 is naast de serverlicentie voor elke User ook een client access licentie nodig: de SQL Server 2016 User CAL het verleent een enkele geregistreerde gebruiker toegangsrechten tot de overeenkomstige SQL . Dit komt omdat, in tegenstelling tot de licenties voor de editie, in het geval van een server/CAL licentie van een SQL 2016 server, de server licentie geen gebruikersrechten bevat, zodat deze apart moeten worden aangeschaft als een Server Core Standard User CAL zodat een specifieke gebruiker persoonlijk gemachtigd is om via elk eindapparaat toegang te krijgen tot de SQL Server.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"

Koop 10x User CAL voor Microsoft SQL Server 2016 als gebruikte licentie

Bij het licenseren van de Standard editie van Microsoft SQL Server 2016 is naast de serverlicentie voor elke gebruiker ook een clienttoegangslicentie vereist: de SQL Server 2016 User CAL; deze verleent één geregistreerde gebruiker toegangsrechten voor de bijbehorende SQL Server. Dit komt omdat, in tegenstelling tot core licenties voor de Standard editie, server/CAL licenties voor een SQL 2016 server geen gebruikersrechten bevatten, dus deze moeten apart worden aangeschaft als een User CAL om een specifieke gebruiker persoonlijk te kunnen autoriseren om toegang te krijgen tot de SQL Server via elk eindapparaat, echter.

5x User CAL's voor SQL Server 2016 als gebruikte software van Wiresoft hebben niet alleen een gunstige prijs in vergelijking met de gebruikelijke CAL-aanbiedingen in de softwarehandel, maar zijn ook verkrijgbaar in een pakket van 10. Deze hebben dezelfde functionaliteit als de gebruikelijke User Client Access Licenses voor SQL Server 2016 van het officiële Microsoft Volume Licensing Program.

Profiteer van alle voordelen van MS SQL Server 2016 met gebruikte User CAL's

De Standard-editie van SQL Server 2016 biedt alle functies die nodig zijn om schaalbare hybride databaseplatforms te ontwikkelen en te beheren. Bovendien bevat deze versie ook tools die typische intelligente missiekritische toepassingen op BI-gebied ondersteunen. Gebruikers met een User CAL kunnen ook gebruikmaken van het Apache Hadoop-framework en cloudintegratie, evenals R-analyses en aanvullende querymogelijkheden. SQL Server 2016 biedt ook verbeterde beveiligingsfuncties die efficiënte en veilige bedrijfsactiviteiten ondersteunen. Andere nieuwe functies en optimalisaties in de software zijn onder meer:

 • In-memory column store, query store en Temporal Tables om gegevens te historiseren, voor betere serverprestaties
 • Versnelde uitvoering van R-scripts via SQL Server R Services met de statistische taal R rechtstreeks op SQL Server
 • Master Data Services maken gestroomlijnd beheer en levering van stamgegevensreeksen mogelijk
 • Row-Level Security (RLS), Altijd versleuteld, en Dynamic Data Masking bieden verbeterde beveiliging
 • Stretch Databases-integratie breidt cloud-ondersteuning uit
 • Conventionele OLAP-oplossingen (Online Analytical Processing) worden ondersteund
 • SQL Server Reporting Services maken het mogelijk om gepagineerde en mobiele rapporten te maken
 • Analysediensten leveren analytische gegevens voor verslagen van bedrijfs- en rapportagediensten
 • Gebruik PolyBase voor Transact-SQL query's van externe gegevensbronnen
 • Transact-SQL maximaliseert SQL Server-prestaties

Info over gebruikte User CAL's voor SQL Server Standard-Edition 2016

Als Gebruikte Software heeft de User CAL van Wiresoft dezelfde rechten om de functies van de SQL Server 2016 Standard editie te gebruiken als een "nieuwe" Client Access Licentie: Dit is met name gunstig voor het MKB, maar ook voor grotere bedrijven die hun SQL Server met Server/CAL licenties willen exploiteren, waar Client Access Licenties nodig zijn voor gebruikers.

Informatie over Server/CAL-licenties van SQL Server 2016 Standard

Afhankelijk van de editie bieden de Microsoft licentievoorwaarden ook de alternatieve optie om SQL Server 2016 te licenseren met een serverlicentie plus User CAL's - de zogenaamde Server/CAL-licenties. Dit combineert de basislicenties van een SQL Server met de licenties van individuele gebruikers of eindtoestellen. In de Server/CAL-licentievariant voor de Standard-editie is dus eerst een Server License 2016 nodig voor elke afzonderlijke server waarop een SQL Server instance moet worden uitgevoerd; de CAL's daarin zijn alleen voorzien van beheerdersrechten, zodat voor het gebruik van de SQL Server-services voor elke specifieke gebruiker een aparte persoonlijke toegangslicentie(User CAL) nodig is, die ook moet overeenkomen met ten minste dezelfde of een hogere SQL Server-versie.

Alleen deze User CAL geeft hem het recht om de SQL Server functies van versie 2016 te gebruiken, het bevat geen extra software die nog geïnstalleerd moet worden, maar alleen de toegangsrechten voor de client/server omgeving van SQL Server 2016.

Voordelen van het licenseren van SQL Server 2016 Standard editie met User CALs

Door te kiezen tussen core-licenties en server/CAL-gebaseerde licenties voor gebruikers (of eindapparaten) voor de Standard-editie van SQL Server 2016, houdt Microsoft rekening met die bedrijven en organisaties waarvan SQL Server een lagere performance heeft. De aanvullende licenties met CAL's voor gebruikers vormen een voordeligere optie voor deze klanten om gebruik te maken van de SQL Server services, aangezien hier een client-toegangslicentie alleen hoeft te worden aangeschaft voor zoveel werknemers als zij daadwerkelijk nodig hebben. Het Microsoft-licentiemodel biedt twee soorten CAL's voor SQL Server 2016:

 • SQL Server 2016 User CAL: dit geeft een specifieke gebruiker server toegangsrechten
 • SQL Server 2016 User CAL: dit geeft servertoegangsrechten aan een specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon)

Let op versie compatibiliteit van User CALs met SQL Server 2016!

De User CAL voor SQL Server 2016 geeft een gebruiker niet alleen toegang tot een SQL Server 2016, maar ook tot oudere versies zoals 2014 (downgrade). Omgekeerd kan deze User CAL voor SQL Server 2016 niet worden gebruikt om toegang te krijgen tot een hogere SQL Server-versie, zoals 2019 (upgrade). Daarom moet bij de aanschaf van User CAL's voor SQL Server 2016 rekening worden gehouden met de compatibiliteit tussen de serverlicentie en de licentie voor clienttoegang.

Waar moet u rekening mee houden bij het licenseren van SQL Server 2016 met User CALs?

Zoals reeds vermeld, krijgt een specifieke werknemer via de User CAL persoonlijke toegangsrechten voor SQL Server 2016 op een vrij te selecteren Windows-capabel eindapparaat. Zodra de registratie van de gebruiker is voltooid, kan deze niet meer worden gewijzigd. Het is ook niet mogelijk om het CAL type te veranderen van User naar User CAL of vice versa. Deze beperkingen op CALs zijn bedoeld om oneigenlijke toegang tot de SQL Server te voorkomen. Op deze manier biedt Server/CAL-licentie ook veiligheid voor het bedrijf en zijn gegevens, aangezien onbevoegde gebruikers of gebruikers van derden worden uitgesloten.

Wat zijn de voordelen van de User CAL voor SQL Server 2016?

De User CAL voor SQL Server verschilt qua functies in principe niet van de apparaatgebaseerde clienttoegangslicentie. Hun respectieve voordelen zijn af te lezen aan het soort SQL Server-toegang dat typisch is in een bedrijf waar een SQL Server wordt gebruikt.

Hoewel de SQL Server 2016 gebruikerslicentie exclusief gebonden is aan één persoon, biedt het de vrije keuze van het eindapparaat waarmee in elk geval toegang kan worden verkregen, zelfs als dit alleen mogelijk is vanaf een enkele pc of iets dergelijks.

In vergelijking met de Device CAL voor eindapparatuur biedt de User CAL voor SQL Server dus een ander toepassingsgebied, aangezien een gelicentieerde gebruiker minder lokaal gebonden is - op voorwaarde dat het gebruikte eindapparaat toegang heeft tot het internet. Dit betekent dat de gebruiker zowel op de werkplek in het bedrijf als daarbuiten via een laptop, tablet of smartphone toegang heeft tot de SQL Server - ongeacht of hij op zakenreis is of thuisOffice.

Gebruikte User CAL's voor SQL Server 2016 bieden dus een flexibeler gebruik van SQL Server-functies, vooral voor medewerkers die zich regelmatig op verschillende locaties bevinden en regelmatig met hun respectieve computers verbinding maken met de server, omdat ze met de User CAL altijd hun persoonlijke account gebruiken.

Conclusie

Welk type client access licentie voor SQL Server 2016 meer voordelen biedt in een werkomgeving, verschilt dus van geval tot geval. De aankoopbeslissing hangt af van het aantal werknemers dat SQL Server gebruikt in relatie tot het overheersende type gebruik van de overeenkomstige eindapparatuur: Zodra de meerderheid gebruik maakt van een mobiele laptop of tablet, of van verschillende computers op verschillende werkplekken om toegang te krijgen tot SQL Server, bieden de User CAL's meer voordelen. Zoals hierboven aangegeven, moet de beslissing over het juiste type clienttoegangslicentie echter vóór de aankoop worden genomen, aangezien de User CAL voor SQL Server 2016 niet kan worden geherclassificeerd naar een Device CAL of vice versa.

Gebruikte User CAL's voor Microsoft SQL Server 2016 zijn verkrijgbaar vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

De User CALs voor MS SQL Server 2016 zijn als gebruikte software in de Wiresoft Online Shop al als licentie voor één gebruiker verkrijgbaar - omdat hier de gebruikelijke volumelicentievoorschriften niet van toepassing zijn. De markering "Gebruikt" betekent geen nadelen voor de bruikbaarheid van gebruikers-CAL's, omdat software in principe niet kan slijten.

Info over gebruikte User CALs voor SQL Server 2016

De gebruikte User CAL's voor SQL Server 2016 van Wiresoft zijn typische toegangslicenties voor gebruikers zoals ze beschikbaar zijn binnen het Microsoft licentieprogramma; het enige verschil met deze is dat ze vroeger deel uitmaakten van een gebruikersvolumelicentie voor SQL Server 2016; de eerste koper, meestal een bedrijf, verkocht de onnodige toegangslicenties voor enkele gebruikers of zelfs een volledige volumelicentie door aan Wiresoft. De volumelicentie werd ontbonden en omgezet in individuele licenties, waarbij de resulterende individuele gebruikers-CAL's voortaan als gebruikte software werden bestempeld. Ondanks de labeling als "gebruikt" zijn deze User CAL's volledig bruikbaar voor SQL Server 2016, omdat er geen beperking in de functionaliteit of de gebruiksduur is ontstaan.

Welke kopersbeveiliging biedt gebruikte software voor User CALs voor SQL Server 2016?

User CAL's voor SQL Server als gebruikte software van Wiresoft bieden onze klanten niet alleen een voordelig alternatief voor SQL Server licenties, maar zijn ook veilig! Als klant ontvangt u al een single User CAL voor Microsoft SQL Server 2016, niet alleen tegen een gereduceerde prijs in vergelijking met "ongebruikte" nieuwe software, maar u kunt ook profiteren van de gebruikelijke koperszekerheid door onmiddellijke download en onmiddellijke licentie-activering met de meegeleverde volumelicentiesleutel.

Zijn gebruikte CAL's voor SQL Server 2016 legaal?

De licenties voor gebruikerstoegang voor SQL Server 2016 die u bij Wiresoft kunt kopen, zijn afkomstig uit de licentievoorraden van organisaties en bedrijven. Bijgevolg valt de koop of verkoop ook onder de geldige rechtspraak, die de handel in gebruikte software uitdrukkelijk toestaat; dit is duidelijk bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Voor klanten van Wiresoft biedt de aankoop van User CAL's voor SQL Server 2016 evenals andere aangeboden client-toegangslicenties als gebruikte software inclusief het gebruik ervan daarom ook juridische zekerheid, aangezien noch Wiresoft noch u als klant de wettelijke voorschriften overtreden. Bovendien zijn gebruikte CAL's ook audit-proof dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers van de kant van Wiresoft!

Uw voordelen bij het kopen van gebruikte User CAL's voor SQL Server 2016

Gebruikte software van Wiresoft biedt onze klanten een laaggeprijsd alternatief voor de meeste aanbiedingen van andere aanbieders - niet alleen voor User CAL's voor SQL Server 2016, maar ook voor andere toegangslicenties. Bovenal zijn er geen beperkingen voor het aantal benodigde User CAL's in vergelijking met de inflexibele tiering voor client-toegangslicenties, wat betekent dat de kosten voor serverlicenties kunnen worden verlaagd, omdat het daadwerkelijke gebruik van SQL Server-services precies kan worden gelicentieerd.

In de Wiresoft online shop vindt u in de Used Software access licenties niet alleen User CAL's, maar ook Device CAL's voor SQL Server 2016 - inclusief andere versies van client access licenties voor SQL, evenals voor andere Microsoft servers, inclusief de respectievelijke server licenties. Hierdoor kunt u uw bestaande software-inventaris licenseren tegen lage kosten, omdat u zowel aanschafkosten voor nieuwe hardware als compatibiliteitsproblemen als gevolg van inconsistente softwareversies vermijdt.

Naast User CALs vindt u ook andere Microsoft softwareproducten in de Wiresoft Software Shop - met de voordelen van Wiresoft gebruikte software. Als u vragen hebt over User CAL's voor SQL Server 2016 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën