Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10412
 • 381-02255
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 112,90 * € 123,90 * (8,88% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 5x User CAL
Systeem  Exchange Server
CAL User CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen


Om toegang te krijgen tot de Server diensten van Microsoft Exchange Server 2016 in de edities Standard en Enterprise heeft elke gebruiker naast de eigenlijke serverlicentie een persoonlijke client access licentie nodig: de Exchange Server 2016 User CAL . Alleen dit geeft een specifieke persoon die voor dit doel is geregistreerd de bijbehorende toegangsrechten.

Heb je nog vragen over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"

5 User CAL's voor Microsoft Exchange Server 2016 als gebruikte software

Om toegang te krijgen tot de serverservices van Microsoft Exchange Server 2016 in de edities Standard en Enterprise, heeft elke gebruiker naast de eigenlijke serverlicentie een persoonlijke clienttoegangslicentie nodig: de Exchange Server 2016 User CAL. Alleen zo krijgt een specifieke persoon die voor dit doel is geregistreerd de overeenkomstige toegangsrechten.

Volgens de licentiebeheervoorschriften van Microsoft omvat de licentie voor Exchange Server 2016 Standard of Enterprise geen extra gebruikersrechten, die daarom apart moeten worden aangeschaft in de vorm van een User CAL. Een geregistreerde gebruiker kan dan de respectieve functies van de Exchange Server gebruiken via een vrij te kiezen eindapparaat.

Gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2016 Standard en Enterprise Editions zijn voor een redelijke prijs verkrijgbaar bij Wiresoft - ook per stuk voor flexibele, op behoeften gebaseerde licenties. Deze gebruikte software biedt dezelfde functionaliteiten als de User Client Access Licenses voor Exchange Server 2016 die als nieuw worden aangeboden via het officiële Microsoft Volume Licensing Program.

Gebruik alle functies van MS Exchange Server 2016 met een gebruikte gebruikers-CAL

Exchange Server 2016 vormt de basis voor het besturen en beheren van processen van het communicatiesysteem in een modern bedrijf. Het verbindt medewerkers en afdelingen op verschillende locaties als een interne en externe interface en verhoogt de effectiviteit van processen: Met Exchange Server 2016 kunnen zowel contacten als e-mails centraal worden beheerd en overzichtelijk worden gearchiveerd; het gezamenlijk werken aan documenten wordt daardoor verbeterd door onder meer versiebeheer. De geoptimaliseerde serverarchitectuur brengt het aantal serverrollen terug tot twee: mailbox en edge transport; ook de schaalvergroting is vereenvoudigd en de ondersteuning voor diverse clouddiensten is verbeterd. Andere kenmerken:

 • De zoekarchitectuur voor e-discovery maakt nu gebruik van meerdere servers, waardoor zij asynchroon en gedecentraliseerd werkt.
 • Contextuele filters maken het gemakkelijker om de informatie te vinden die u zoekt.
 • Verbeterde schaalbaarheid van zoekacties verhoogt het aantal doorzoekbare mailboxen en archiefmailboxen tot een totaal van 20.000.
 • Outlook 2016 of Outlook on the Web biedt een beter beheer bij het verzenden van gegevens, inclusief aangepaste toegangsrechten.
 • Ondersteuning voor hybride mailbox scenario's.
 • Data Loss Prevention (DLP) zorgt voor een betere beveiliging van gegevens, alsook bij het ontvangen van e-mails met malware.
 • Het standaardprotocol van Outlook - MAPI over HTTP - verbetert de betrouwbaarheid en stabiliteit van Exchange-verbindingen.

Overzicht van User CAL's voor Exchange Server 2016 Standard- en Enterprise Edition als gebruikte software

In principe zijn User CAL's die door Wiresoft als gebruikte software worden aangeboden niet anders dan vergelijkbare nieuwe CAL's: ze bevatten dezelfde mogelijkheden als deze om gebruik te maken van de services die beschikbaar zijn in elk van de Exchange Server 2016-edities Standard en Enterprise. Voor gebruikers-CAL's is tweedehands software dan ook een kosteneffectief alternatief voor veel bedrijven en organisaties om werknemers een licentie voor toegang tot Exchange Server te geven. Alle voordelen en speciale kenmerken worden in het volgende overzicht toegelicht.

Over Microsoft-licentiebeheer voor Exchange Server 2016 met CAL's

Microsoft License Management bevat de bepalingen voor aanvullende licenties voor gebruikers met toegangsrechten in de Standard - en Enterprise-edities van Exchange Server 2016 voor toegang tot e-mail, enz. De CAL's die al in de serverlicentie zijn opgenomen, zijn alleen voor beheerders en mogen niet worden gebruikt voor Exchange-diensten. Alleen een client-toegangslicentie zoals de User CAL geeft een werknemer dus de persoonlijke rechten om de Exchange Server-functies te gebruiken - op elk eindapparaat dat Windows ondersteunt. Deze gebruikers-CAL bevat geen extra software naast de persoonlijke toegangsrechten voor de Exchange Server 2016-client/serveromgeving.

Welke CAL's zijn beschikbaar voor Exchange Server 2016 Standard- en Enterprise-edities?

Met CAL-gebaseerde licenties voor de Standard- en Enterprise-edities van Exchange Server 2016 kunt u toegangsrechten beheren voor alle medewerkers in een organisatie. Het Microsoft-licentiemodel biedt twee soorten CAL's voor Exchange Server 2016:

 • User CAL voor Exchange Server 2016 - geldt voor één specifieke gebruiker
 • Device CAL voor Exchange Server 2016 - is van toepassing op één specifiek eindpuntapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon) Server-toegangsrechten

Wat zijn de verschillen tussen User CAL's en Device CAL's voor Exchange Server 2016?

Een User CAL voor Exchange Server 2016 biedt in principe dezelfde functies als de Device CAL - maar beide verschillen in de respectievelijke opties bij toegang tot de Exchange Server. Dit resulteert in de verschillende voordelen:

Elke werknemer die toegang heeft met een gebruikers-CAL kan elk eindapparaat dat geschikt is voor Windows gebruiken om gebruik te maken van de Exchange-services. Er zijn ook geen beperkingen met betrekking tot de locatie, zolang er een internetverbinding beschikbaar is, zodat het mogelijk is om lokaal onafhankelijk toegang te krijgen tot de Exchange Server, hetzij met de eigen mobiele computer of smartphone onderweg en thuisOffice, of ook via een andere computer die ter plaatse beschikbaar is.

De gebruikers-KAL biedt dus goede mogelijkheden voor mobiel gebruik, aangezien de gelicentieerde gebruiker vrij is om te kiezen welk eindapparaat hij gebruikt, en hij er ook op kan inloggen op een computer van derden.

Naast het aantal werknemers en de uitrusting van de werkstations met een PC of iets dergelijks, speelt ook de workflow waarin de gebruikers toegang hebben tot de Exchange Server een rol in een bedrijf: Vooral in KMO's kunnen gebruikers vaak verschillende eindapparaten delen en deze gebruiken om beurtelings toegang te krijgen tot de Exchange Server om e-mails op te halen en te beheren.

Wat zijn de verschillen in CAL's voor Exchange Server 2016 voor de edities Standard en Enterprise?

User CAL's voor MS Exchange Server 2016 verschillen afhankelijk van de Standard - en Enterprise-edities door bepaalde functionele uitbreidingen, evenals in de schaalbaarheid van de editie-typische mailboxvereisten voor Enterprise. Het is echter mogelijk om de serverdiensten van de Enterprise Edition te gebruiken met een gebruikers-KAL voor de Standard Edition - in dit geval heeft de gebruiker de overeenkomstige beperkte functionaliteit van de Standard Edition ter beschikking, evenals het kleinere aantal mailboxdatabases. User CAL's voor de Enterprise Edition bieden daarom, in combinatie met de Enterprise Server-licentie, een grotere reeks functies, zoals die met name in grotere bedrijven en organisaties of instellingen vereist zijn; dit omvat onder andere preventie van gegevensverlies.

Let op versiecompatibiliteit van User CAL's voor Exchange Server 2016

Naast de bovengenoemde opties, afhankelijk van de editie, rust de User CAL voor een van de Exchange Server 2016-edities een gebruiker niet alleen uit met de toegangsrechten voor precies deze serverversie, maar bevat deze ook de toegangsrechten voor oudere Exchange-versies, zoals 2013 (downgrade). Een User CAL voor de 2016 serverversie kan echter niet worden gebruikt om toegang te krijgen tot de hogere Exchange Server versie 2019 (upgrade).

Daarom moet u bij de aanschaf van User CAL's, naast de editiespecifieke beschikbare functionaliteiten, altijd letten op de compatibiliteit van de gebruikte serverlicentie en clienttoegangslicenties.

Waarmee moet rekening worden gehouden bij het licenseren van Exchange Server 2016 met User CALs?

Zoals vermeld, geeft een gebruikers-KAL van versie 2016 precies één gebruiker persoonlijke toegangsrechten voor Exchange Server 2016. Nadat de registratie van deze gebruiker is voltooid, kan deze gebruikers-KAL niet meer aan een andere persoon worden overgedragen. Het is ook uitgesloten om het CAL type te wijzigen, in dit geval: om de User CAL als Device CAL te gebruiken.

Deze bepalingen van Microsoft License Management zijn bedoeld om oneigenlijke toegang tot Exchange Server 2016-services te voorkomen. Zij bieden ook een grotere veiligheid voor een organisatie en haar communicatie, aangezien niet-gelicentieerde personen geen rechten hebben om de e-maildiensten te gebruiken en toegang te krijgen tot servergegevens.

Conclusie over gebruikers CAL's voor Exchange Server 2016

Welk CAL-type voor Windows Exchange Server 2016 meer voordelen biedt voor de specifieke inzet in een organisatie kan dus per geval verschillen. Een doorslaggevende rol speelt het overheersende type toegang via de gebruikte eindtoestellen: Zodra de meerderheid van de werknemers afwisselend verschillende mobiele eindtoestellen of stand-alone toestellen gebruikt, die zich op verschillende werkplekken of buiten het bedrijf kunnen bevinden, om toegang te krijgen tot de Windows Exchange Server, biedt de persoonsgebonden gebruikers-CAL meer voordelen, omdat de gebruiker vrij is in de keuze van de computer en alleen zijn persoonlijke account hoeft te gebruiken.

Het kennen van de typische workflow van het bedrijf is daarom het startpunt voor het kiezen van het juiste CAL-type voor Exchange Server 2016. Voor een bedrijf kan licentiëring met User CAL's daarom kosteneffectiever zijn dan met Device CAL's, omdat er in totaal minder licenties nodig zijn.

Gebruikte User CAL's voor Microsoft Exchange Server 2016 - verkrijgbaar vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

User CAL's voor Exchange Server 2016 zijn ook verkrijgbaar als licenties voor enkelvoudige clienttoegang in de Wiresoft Online Shop - eventuele Microsoft-volumelicentiebepalingen met betrekking tot een tiering zijn niet van toepassing op gebruikte licenties; verder zijn er geen nadelen of beperkingen in bruikbaarheid aan verbonden - niet alleen omdat een software in principe niet kan verslijten.

Waar komt de door Wiresoft gebruikte software voor User CALs voor Exchange Server 2016 vandaan?

De door Wiresoft als gebruikt aangeboden User CAL's voor MS Exchange Server 2016 zijn originele Microsoft-licenties, zoals deze ook binnen het Microsoft-licentieprogramma worden aangeboden; het enige verschil met deze is dat de gebruikte User CAL's voorheen deel uitmaakten van een volumelicentie voor Exchange Server 2016, die een Europees bedrijf eerder als eigenaar heeft verworven. Deze gebruikersvolumelicenties of toegangslicenties voor individuele gebruikers die niet nodig waren, werden door deze laatste doorverkocht aan Wiresoft, waarbij Wiresoft de volumelicenties oploste in individuele licenties. Deze resulterende Single User CAL's worden gelabeld als gebruikte software, ondanks deze labeling als gebruikte licenties kunnen ze worden gebruikt als een nieuwe licentie voor toegang tot Exchange Server 2016, omdat ze niet verschillen van die noch door beperkingen in functionaliteit noch in de tijd van gebruik.

User CAL's voor Exchange Server 2016 als gebruikte software bieden koper zekerheid

De door Wiresoft als gebruikte software aangeboden User CAL's voor Exchange Server 2016 zijn voor klanten een kosteneffectieve vorm van licentieverlening voor Exchange Server 2016, omdat het gebruik ervan veilig en legaal is! Gebruikte gebruikers-CAL's bevatten daarom ook de gebruikelijke kopersbeveiliging: met onmiddellijke download na de voltooide aankoop, inclusief onmiddellijke licentieactivering via een geldige volumelicentiesleutel.

Is de aankoop en het gebruik van gebruikte software met User CAL's voor Exchange Server 2016 legaal?

De door Wiresoft aangeboden User CAL's voor Exchange Server 2016 zijn, net als alle andere licenties voor clienttoegang, afkomstig uit de licentie-inventaris van verschillende bedrijven. Bij handel met gebruikte CAL's is dus de geldige rechtspraak van toepassing, die zowel de aan- en verkoop als het gebruik van gebruikte Microsoft-licenties uitdrukkelijk toestaat, hetgeen door verschillende rechterlijke uitspraken steeds weer duidelijk is bevestigd.

Klanten van Wiresoft hebben dus rechtszekerheid met gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2016 als koper en ook als gebruiker, aangezien er geen wettelijke bepalingen worden geschonden door hen in het proces.

Nog een voordeel: de gebruikte software van Wiresoft is ook audit-proof dankzij een volledig bewijs van alle vorige kopers!

Overzicht van alle voordelen van User CALs voor Exchange Server 2016 als gebruikte software

User CAL's voor Exchange Server 2016 als gebruikte software van Wiresoft zijn een laaggeprijsd alternatief in vergelijking met vergelijkbare nieuwe producten van conventionele softwareleveranciers - dit voordeel geldt ook voor de bijbehorende toegangslicenties voor andere serversoftware van Microsoft.

Bij licentiëring met gebruikte CAL's zijn er ook geen beperkingen zoals een schaal waarin User CAL's moeten worden gekocht, zodat u dus een licentie kunt nemen voor het exacte aantal werknemers dat is afgestemd op uw werkelijke gebruik van de serverdiensten. Wiresoft-klanten kunnen dus ook hun licentiekosten voor gebruikerstoegang tot Exchange Server verlagen door flexibel maatwerk.

In de Wiresoft Software Shop vindt u zowel User CAL's voor Exchange Server 2016 als Device CAL's, evenals beide soorten client-toegangslicenties als gebruikte software voor andere versies van MS Exchange Server, en ook softwarelicenties plus toegangslicenties voor veel andere populaire Microsoft Server-programma's. De gebruikte licenties van Wiresoft zijn daarom een economische manier om de softwarevoorraad in andere bedrijfssectoren tegen een redelijke prijs aan te vullen, waardoor ook compatibiliteitsproblemen worden vermeden die mogelijk zouden kunnen worden veroorzaakt door het gebruik van niet-uniforme softwareversies en waardoor dus de kosten voor nieuwe hardware worden verminderd.

Naast de verschillende soorten serverlicenties vindt u in de Wiresoft Software Shop ook andere Microsoft softwareprogramma's als gebruikte software - met alle voordelen die hierboven werden vermeld. Als u vragen hebt over User CAL's voor MS Exchange Server 2016 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën