Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10405
 • 359-06557
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 993,90 * € 1.102,90 * (9,88% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 10x User CAL
Systeem  SQL Server 
CAL User CAL
Omvang van de levering Licentie-ID + Authentificatiecode
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen


Voor toegang tot de Microsoft SQL Server 2017 Standard editie is naast de serverlicentie in het geval van server/CAL licenties een client access licentie nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een User CAL : met deze licentie krijgt een specifieke gebruiker zijn of haar persoonlijke toegangsrechten voor de SQL Server. Dat komt omdat bij deze variant van het licenseren van de SQL 2017 server geen gebruikersrechten in de serverlicentie zijn opgenomen, zodat die apart moeten worden aangeschaft in de vorm van een User CAL licentie voor een gebruiker. De gebruiker is dus alleen bevoegd om via deze wegtoegang te krijgen tot de  SQL Server ,de keuze van het eindapparaat is vrij.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL"

10x User CAL voor MS SQL Server 2017 - goedkoper dan gebruikte software

Voor toegang tot de Microsoft SQL Server 2017 Standard-editie is naast de serverlicentie voor Server/CAL-licenties een clienttoegangslicentie, bijvoorbeeld in de vorm van een User CAL, vereist: met deze licentie krijgen tien specifieke gebruikers hun persoonlijke toegangsrechten voor de SQL Server. Bij deze licentievariant van de SQL 2017 Server zijn namelijk geen gebruikersrechten inbegrepen in de serverlicentie, zodat deze apart moeten worden aangeschaft, in de vorm van een User CAL voor een gebruiker. De gebruiker is dus alleen gemachtigd om via deze weg toegang te krijgen tot de SQL Server, de keuze van het eindapparaat is vrij.

User CAL's voor SQL Server 2017 zijn bij Wiresoft verkrijgbaar als gebruikte software, ze hebben dus een prijsvoordeel ten opzichte van nieuwe aanbiedingen; ze hebben ook het voordeel dat ze in de winkel verkrijgbaar zijn als losse licenties. Deze gebruikte gebruikerslicenties voor clienttoegang voor SQL Server 2017 verschillen qua functionaliteit niet van de ongebruikte licenties die beschikbaar zijn in het officiële Microsoft-volumelicentieprogramma.

Gebruik de functies van MS SQL Server Standard 2017 met een gebruikte gebruikers-CAL

In vergelijking met de vorige versie bevat de SQL Server 2017 Standard Edition niet alleen enkele optimalisaties, maar ook veel nieuwe functies en mogelijkheden, en biedt daarmee ook kleinere of middelgrote bedrijven flexibele gebruiksmogelijkheden van relevante gegevens, bijvoorbeeld voor ERP en andere systemen voor goederenbeheer, en bovendien uitgebreide bescherming tegen ongeoorloofde toegang - dit alles staat hen ter beschikking met een gebruikte User CAL.

Deze krachtige versie van het Microsoft-gegevensplatform heeft alle database-, rapportage- en analysefuncties om te voldoen aan de typische huidige bedrijfseisen voor een krachtig relationeel databasebeheersysteem. Met een gebruikerslicentie voor clienttoegang voor SQL Server 2017 is Python nu beschikbaar naast in-database geavanceerde analyses met R, inclusief interactieve visualisatieopties. Plus vele prestatieverbeteringen, waaronder Master Data Services (MDS) en Reporting Services (SSRS), alsmede de volgende functies:

 • Extra database engine functies met verbeterde prestaties door CLR assemblies
 • Adaptieve joins voor adaptieve queryverwerking
 • Verbeterde SQL Server Analysis Services (SSAS) met nieuwe installatieopties voor tabelmodellen
 • Gegevens ophalen voor Power Query
 • SQL Server 2017 Integratiediensten (SSIS) bieden geoptimaliseerde schaalbaarheid, inclusief ondersteuning voor hoge beschikbaarheid en vereenvoudigde uitvoering op meerdere pc's
 • Gebruik van Linux
 • Gebruik van Java-toepassingen met de Java Database Connectivity Driver
 • SQL Server Machine Learning Services vervangen de vroegere SQL Server R Services, inclusief ondersteuning voor Python

Wat zijn gebruikte User CAL's voor SQL Server Standard-Edition 2017?

Gebruikte User CAL's, zoals ze door Wiresoft worden aangeboden, verschillen qua functionaliteit niet van een ongebruikte licentie wanneer gebruikers gebruikmaken van de diensten van de SQL Server 2017 Standard editie. Licenties per server/CAL kunnen echter geld besparen, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven bij de aankoop van gebruikte software:

Licenties voor SQL Server 2017 Standard met serverlicenties plus CAL's

In de licentievoorwaarden van Microsoft wordt het licenseren van SQL Server 2017 met een serverlicentie plus User CAL's voor de Standard-editie als alternatieve optie aangeboden: dit licentiemodel wordt Server/CAL-licensering genoemd. In tegenstelling tot de alternatieve core-gebaseerde licenties, bestaat deze uit een SQL Server licentie en aanvullende client-toegangslicenties voor de respectievelijke gebruikers (of de individuele eindapparaten): elke gebruiker die toegang wil tot de SQL Server instance heeft dus een aparte toegangslicentie (User CAL) nodig. Hoewel er al twee CAL's in de serverlicentie zijn inbegrepen, zijn deze uitsluitend voorzien van administratorrechten en zijn ze niet bedoeld voor normale gebruikers!

Alleen een gewone User CAL geeft een gebruiker het recht om de typische SQL Server tools en toepassingen van de Standard Edition 2017 te gebruiken. Deze User Client Access License omvat geen andere software die geïnstalleerd moet worden, alleen de toegangsrechten in de client/server-omgeving voor SQL Server 2017 Standard.

Versie compatibiliteit van User CALs met SQL Server licentie moet overwogen worden

Met een User CAL voor SQL Server 2017 krijgt een eindapparaat niet alleen de toegangsrechten voor SQL Server 2017, deze omvatten ook de gebruiksrechten voor de oudere versies van SQL Server, bijv. 2016 (downgrade). Omgekeerd kan een gebruiker met User CAL voor SQL Server 2017 echter geen toegang krijgen tot een hogere SQL Server-versie, zoals 2019 (upgrade). Daarom moet u bij de aanschaf van User CALs voor SQL Server altijd letten op de compatibiliteit van de toegangslicentie met de specifieke serverlicentie. Wiresoft biedt in de softwareshop ook gebruikte User CAL's aan voor de voorganger en opvolger versies van SQL Server 2017!

Waarom biedt Microsoft de alternatieve licentieoptie met CAL's aan voor de SQL Server 2017 Standard-editie?

Voor de Standard-editie van SQL Server versie 2017 biedt Microsoft CAL-gebaseerde licenties van gebruikers of eindpunten als alternatief voor Core-gebaseerde licenties. Deze vorm van SQL Server-toegangslicenties houdt rekening met de behoeften van het MKB, waarvan de servercapaciteit vaak kleiner is, omdat deze vaak is uitgerust met slechts één core (of twee), maar dit is voldoende voor hun behoeften. In dit geval is een server/CAL-licentie meestal goedkoper dan een serverlicentie per cores.

Voor dit Microsoft-licentiemodel worden naast de SQL Server-licentie twee CAL-types aangeboden voor toegang tot SQL Server 2017 Standard:

 • SQL Server 2017 User CAL: hiermee worden toegangsrechten voor SQL Server toegekend aan een specifieke, enkele gebruiker
 • SQL Server 2017 User CAL: hiermee worden SQL Server-toegangsrechten verleend aan een speciaal Windows-enabled eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon)

Waar moet men rekening mee houden bij het licenseren van SQL Server 2017 Standard met User CALs?

Zoals reeds vermeld, krijgt een bepaalde werknemer met de User CAL persoonlijk de toegangsrechten voor de SQL Server 2017, waarbij hij vrij kan kiezen op welk Windows-capabel eindtoestel hij het gebruikt. Zodra deze gebruiker is geregistreerd, kunnen zijn rechten niet meer aan een andere gebruiker worden overgedragen. Het is ook niet mogelijk om een User CAL als een Device CAL te gebruiken, d.w.z. om het type te wijzigen. Deze beperkingen in het licenseren van User CALs zijn bedoeld om ongeoorloofde toegang tot de SQL Server door onbevoegde gebruikers of gebruikers van derden te voorkomen. Daarom bieden Server/CAL-licenties ook veiligheid of bescherming voor bedrijven en hun gegevens.

Wat zijn de voordelen van een User CAL voor SQL Server 2017 Standard?

De User CAL voor SQL Server verschilt qua rechten niet van de Device-based Client Access License. De speciale mogelijkheden of voordelen van de User CAL komen vooral tot uiting in het soort SQL Server toegang dat typisch of frequent is in een bedrijf.

De gebruikerslicentie voor SQL Server 2017 is exclusief gebonden aan een specifieke persoon, maar biedt deze persoon de vrije keuze van het eindapparaat om toegang te krijgen tot de SQL Server via, maar slechts vanaf één pc of vergelijkbaar apparaat tegelijk.

Vergeleken met de Device CAL, heeft de User CAL voor SQL Server een ander toepassingsgebied: de gelicentieerde gebruiker is niet lokaal gebonden - op voorwaarde dat het door hem gebruikte eindtoestel toegang heeft tot het internet. Zo kan de gebruiker afwisselend toegang krijgen tot de SQL Server op zijn werkplek in het bedrijf, maar ook extern via een laptop, tablet of smartphone - bijvoorbeeld op een andere locatie, op reis of thuisOffice.

Met User CAL's voor SQL Server 2017 kunnen dergelijke medewerkers dus flexibeler gebruikmaken van SQL Server-functies die zich vaak op verschillende locaties bevinden en telkens de beschikbare computers gebruiken zonder afhankelijk te zijn van hun eigen eindapparaat, want met de User CAL gebruiken ze altijd hun persoonlijke account voor toegang.

Conclusie

Welk type Client Access License voor SQL Server 2017 Standard meer voordelen biedt voor gebruikers, verschilt daarom van geval tot geval naargelang de respectieve werkomgeving: het aantal werknemers in verhouding tot het overheersende type gebruik van de eindtoestellen met toegangsrechten: zodra het merendeel van de gebruikers verschillende computers - en vooral mobiele types zoals laptops of tablets - gebruikt die op verschillende locaties worden gebruikt om toegang te krijgen tot SQL Server, bieden User CAL's meer flexibiliteit. Zoals hierboven aangegeven, moet de beslissing over het type clienttoegangslicentie echter vóór de aankoop worden genomen, aangezien de User CAL voor SQL Server 2017 achteraf niet kan worden gewijzigd of ingewisseld voor een Device CAL.

Koop gebruikte User CAL's voor Microsoft SQL Server 2017 flexibel in de Wiresoft Online Shop

User CAL's voor SQL Server 2017 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop vanaf slechts 1 enkele licentie, aangezien de gebruikelijke volumelicentievoorschriften niet van toepassing zijn op deze gebruikte software - nog een voordeel van gebruikte software.

Wat zijn gebruikte licenties van User CALs voor SQL Server 2017?

Alle User CAL's (evenals Device CAL's) voor SQL Server 2017 die door Wiresoft als gebruikte licenties worden aangeboden, zijn reguliere toegangslicenties zoals die nieuw worden aangeboden in het Microsoft licentieprogramma voor het gebruik van server-specifieke functies; het enige verschil hiermee is dat ze voorheen deel uitmaakten van een User Volume License voor SQL Server 2017, die eerst door een bedrijf werd aangeschaft en vervolgens werden alle onnodige individuele User Access Licenses of zelfs de complete volumelicentie door het bedrijf doorverkocht aan Wiresoft. In dit geval werd de volumelicentie opgesplitst en omgezet in individuele licenties, en de resulterende CAL's voor individuele gebruikers werden dan als gebruikte software gelabeld. Zoals hierboven reeds vermeld, kan een dergelijke gebruikte gebruikers-KAL op dezelfde manier gebruikt worden als een "nieuwe", ondanks deze benaming, niet alleen omdat er over het algemeen geen slijtage is aan de software, maar vooral omdat er geen beperking is in functionaliteit of gebruiksduur.

Zijn gebruikte User CAL's voor SQL Server 2017 veilig?

Gebruikte software zoals User CALs voor SQL Server heeft niet alleen een duidelijk prijsvoordeel voor Wiresoft klanten, maar biedt ook dezelfde beveiliging als een nieuwe toegangslicentie - zonder verborgen restricties of niet identificeerbare risico's! Zelfs gebruikte licenties staan onmiddellijk tot uw beschikking nadat het betalingsproces is voltooid via onmiddellijke download en onmiddellijke licentieactivering met de bijgeleverde volumelicentiesleutel, zodat ze ook de gebruikelijke kopersveiligheid bieden.

Waar komen de gebruikte User CAL's voor SQL Server 2017 vandaan?

Alle User Client Access Licenties voor SQL Server 2017 Standard editie, die worden aangeboden in Wiresoft Software Shop, zijn afkomstig van licentie-inventarissen van bedrijven of organisaties. De geldige jurisdictie is dus ook op hen van toepassing: dit laat uitdrukkelijk toe dat Microsoft CAL's als gebruikte software worden verhandeld, hetgeen ook meermaals door verschillende rechterlijke uitspraken is bevestigd.

Wat betekent de aankoop van gebruikte gebruikers-CAL's voor u als Wiresoft-klant?

Niet alleen uw aankoop van gebruikte User CAL's voor SQL Server 2017 of andere licenties die door Wiresoft worden aangeboden, maar ook het daadwerkelijke gebruik ervan biedt juridische zekerheid, omdat daarbij geen wettelijke voorschriften worden overtreden - noch door u, noch door Wiresoft.

Alle voordelen van het kopen van CAL's voor SQL Server 2017 als gebruikte software

User CALs voor SQL Server 2017 of andere toegangslicenties van Wiresoft bieden als gebruikte software klanten een alternatief voor de aanbiedingen van de meeste andere aanbieders van nieuwe licenties om alle genoemde redenen - ook omdat er hier geen beperkingen zijn als gevolg van de tiering van User CALs. Daarom heeft u een vrije keuze bij het licenseren van uw SQL Server services en kunt u deze afstemmen op de daadwerkelijke gebruikseisen in uw bedrijf, waardoor uw kosten op het moment van aanschaf lager zijn.

In de Wiresoft online shop vindt u niet alleen User CAL's, maar ook Device CAL's voor SQL Server 2017 - evenals toegangslicenties voor andere versies van MS SQL Server inclusief de respectievelijke serverlicenties. Op die manier vermijdt u de aanschafkosten voor nieuwe hardware en ook mogelijke compatibiliteitsproblemen als gevolg van niet-uniforme softwareversies.

Naast User CAL's voor SQL Server 2017 vindt u in de Wiresoft Software Shop ook serverlicenties plus clienttoegangslicenties voor andere Microsoft serversoftware - met alle voordelen van de door Wiresoft gebruikte software. Als u vragen hebt over licenties met User CALs voor SQL Server 2017 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën