Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10407
 • 381-02255
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 121,90 * € 134,90 * (9,64% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 5x User CAL
Systeem  Exchange-server
CAL User CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen


Voor de edities Standard en Enterprise van Microsoft Exchange Server 2019 heeft elke gebruiker die toegang wil tot de serverdiensten naast de serverlicentie een aparte clienttoegangslicentie nodig: de Exchange Server 2019 User CAL. Dit alleen al rust een specifieke geregistreerde persoon uit met de bijbehorende toegangsrechten.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"

5 gebruikers-CAL's voor Microsoft Exchange Server 2019 als gebruikte software

Voor de Standard - en Enterprise-edities van Microsoft Exchange Server 2019 heeft elke gebruiker die toegang wil tot de serverservices naast de serverlicentie een aparte clienttoegangslicentie nodig: de Exchange Server 2019 User CAL. Dit alleen al verleent een specifieke geregistreerde persoon de passende toegangsrechten.

Dit komt omdat, volgens de voorwaarden die zijn gedefinieerd in Microsoft License Management, geen andere gebruikersrechten zijn opgenomen in een licentie voor Exchange Server 2019 Standard of Enterprise, dus deze moeten aanvullend worden aangeschaft in de vorm van een User CAL. Geregistreerde gebruikers kunnen dus alle Exchange Server-functies gebruiken via een eindapparaat van hun keuze.

Gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2019 Standard en Enterprise Edition zijn bij Wiresoft niet alleen tegen een gunstige prijs verkrijgbaar, maar ook per stuk in afzonderlijke hoeveelheden. Gebruikte User CAL's bieden dezelfde functionaliteiten als de User Client Access Licenses die als nieuw worden aangeboden in het officiële Microsoft Volume Licensing Program voor Exchange Server 2019.

Profiteer van alle nieuwe functies van MS Exchange Server 2019 met gebruikte gebruikers-CAL's

Windows Exchange Server 2019 draait ook op Windows Server 2019 Core en biedt een betrouwbaar en veilig platform voor enterprise messaging-infrastructuren. De afzonderlijke Exchange-edities, zoals Standard en Enterprise, bieden alle functionaliteiten om naast uitgebreide communicatie ook samenwerking te ondersteunen met een zwaar accent. Daartoe zijn onder meer de volgende nieuwe functies en kenmerken beschikbaar:

 • Meta Cache Database (MCDB) beveiligt meta-informatie zoals mapstructuren van postvakken, en versnelt ook de toegang tot en het zoeken naar inhoud.
 • Dynamic Database Cache (DDC) verhoogt de snelheid van Exchange Server en biedt een beter gebruik van de opslagcapaciteit door zich dynamisch aan te passen aan de huidige vereisten.
 • De zoekindex bevindt zich nu in de database van een mailbox, wat het beheer vereenvoudigt en de zoeksnelheid verhoogt.
 • Met Windows Server Core is het ook mogelijk om de standaardversie van het serversysteem op een vereenvoudigde manier te draaien, wat de configuratie vergemakkelijkt en meer veiligheid biedt tegen indringers.
 • Met Client Access Rules zijn nog meer opties beschikbaar om de toegang tot het configuratiegebied van Exchange Server te beperken.
 • De samenwerking rond documenten wordt sterk verbeterd met de optie om bestanden beschikbaar te maken op OneDrive for Business.
 • Nieuwe kalenderverbeteringen maken het makkelijker om vergaderingen te organiseren: bv. met verbeterd agendabeheer, functies zoals standaard einddatum, niet doorsturen, en verschillende opties voor het configureren van out-of-office berichten.

User CAL's voor Exchange Server Standard- en Enterprise-Edition 2019 als gebruikte software - de belangrijkste feiten op een rijtje

Gebruikers CAL's die door Wiresoft als gebruikte software worden aangeboden zijn niet anders dan nieuw, ze hebben dezelfde toegangsmogelijkheden als nieuw om de functies te gebruiken die beschikbaar zijn in Exchange Server 2019 edities Standard en Enterprise. Daarom zijn gebruikte User CAL's een meer betaalbare manier om werknemers een licentie voor toegang tot Exchange Server te geven, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven en organisaties, plus het maakt aangepaste licenties mogelijk.

Algemene informatie over Microsoft licentiebeheer van Exchange Server 2019 met CAL's

Voor de Standard - en Enterprise-edities van Exchange Server 2019 regelt Microsoft License Management de aanvullende licenties van gebruikers met toegangsrechten, zodat medewerkers toegang hebben tot e-mails, enzovoort. De CAL's die bij de serverlicentie zijn inbegrepen, zijn namelijk alleen bedoeld voor IT-beheerders en mogen niet worden gebruikt voor typische Exchange-services. Alleen de clienttoegangslicentie voor User CAL geeft een werknemer de rechten om de Exchange Server-functies te gebruiken - op elk eindapparaat met Windows. De gebruikers-CAL bevat geen andere software dan persoonlijke toegangsrechten tot de Exchange Server 2019-client/serveromgeving.

Wat zijn de voordelen van User CAL's voor Exchange Server 2019 Standard- en Enterprise edities?

CAL-gebaseerde licenties voor de Standard- en Enterprise-edities van Exchange Server 2019 maken nauwkeurig, on-demand beheer van toegangsrechten voor alle medewerkers in een organisatie mogelijk. Het Microsoft-licentiemodel biedt voor dit doel twee soorten CAL's voor Exchange Server 2019:

 • User CAL voor Exchange Server 2019 - geldt voor één specifieke gebruiker per keer
 • Device CAL voor Exchange Server 2019 - geldt voor telkens één specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon) Server-toegangsrechten

Wat zijn de verschillen tussen User CAL's en Device CAL's voor Exchange Server 2019?

De User CAL voor Exchange Server 2019 biedt dezelfde gebruiksmogelijkheden als de Device CAL. Het verschil ligt echter in de respectieve opties voor toegang tot de Exchange Server, wat verschillende voordelen oplevert. Naast het aantal werknemers in een bedrijf en de uitrusting van hun werkstations met een PC of iets dergelijks, speelt ook de workflow waarin de gebruikers toegang hebben tot de Exchange Server een rol: In sommige KMO's hebben de gebruikers toegang via totaal verschillende eindtoestellen, terwijl in een andere werkomgeving verschillende werknemers één eindtoestel delen en dus om beurten toegang hebben tot de Exchange Server om e-mails op te vragen, enz.

Elke individuele werknemer met toegangsrechten voor een gebruikers-KAL kan dus elk eindapparaat met Windows gebruiken om toegang te krijgen tot de Exchange-services. Zo is het mogelijk om lokaal en onafhankelijk toegang te krijgen tot de Exchange Server met de eigen mobiele computer of smartphone - bijvoorbeeld onderweg of thuis opOffice - maar vooral met elk ander apparaat dat ter plaatse beschikbaar is via internettoegang.

De gebruikers-KAL biedt dus goede mogelijkheden voor mobiel gebruik, aangezien de gelicentieerde gebruiker onbeperkt toegang kan kiezen - altijd op voorwaarde dat het gebruikte eindtoestel Windows ondersteunt.

Verschil in de gebruiksopties van CAL's voor Exchange Server 2019 voor de edities Standard en Enterprise

De Standard - en Enterprise-edities voor MS Exchange Server 2019 verschillen, naast functionele uitbreidingen voor Enterprise, vooral in de schaalbaarheid van de respectieve mailboxvereisten. In principe is het echter ook mogelijk om de Enterprise Edition te gebruiken met een gebruikers-KAL voor de Standard Edition - echter, niet alleen is dan de beperkte functionaliteit van de Standard Edition beschikbaar, maar ook een overeenkomstig kleiner aantal mailbox-databases. Gebruikers-CAL's voor de Enterprise Edition bieden daarom een groter aantal functies, op voorwaarde dat de Enterprise Server-licentie is geïnstalleerd.

Zorg voor versiecompatibiliteit van gebruikers CAL's voor Exchange Server 2019

Naast de bovengenoemde opties, afhankelijk van de editie, rust de User CAL voor een van de Exchange Server 2019-edities een gebruiker niet alleen uit met toegangsrechten voor deze exacte serverversie, maar bevat deze ook toegangsrechten voor oudere Exchange-versies, zoals 2016 (downgrade). De User CAL van de Server versie 2019 biedt dus een voordeel ten opzichte van User CAL's van oudere versies, die ook kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot eerdere versies van Exchange Server, maar niet tot de Exchange Server versie 2019 (upgrade).

Hoewel de User CAL voor Exchange Server versie 2019 de hoogste is die momenteel beschikbaar is, moet u altijd rekening houden met de compatibiliteit van de serverlicentie en de clienttoegangslicentie, naast de editiespecifieke functionaliteit die is inbegrepen.

Waar moet u rekening mee houden bij het licenseren van Exchange Server 2019 met een User CAL?

Zoals eerder vermeld, voorziet een gebruikte User CAL een enkele gebruiker van toegangsrechten tot Exchange Server 2019. Zodra de registratie van de gebruiker voltooid is, kan deze gebruikers-KAL niet aan een andere persoon worden overgedragen. Dit sluit ook uit dat u het CAL type wijzigt en de User CAL als een Device CAL gebruikt.

Deze beperkingen in Microsoft License Management zijn bedoeld om oneigenlijke toegang tot Exchange Server 2019-services te voorkomen. Zij bieden dus een grotere veiligheid voor een bedrijf en zijn communicatie, aangezien vreemden of personen zonder licentie geen toegangsrechten hebben om de e-maildiensten en andere servergegevens te gebruiken.

Conclusie over gebruikers CAL's voor Exchange Server 2019

Dus, welk type client access licentie voor Windows Exchange Server 2019 meer voordelen biedt in het gebruik in een organisatie verschilt van geval tot geval. Hier speelt vooral het overheersende type toegang via bestaande eindapparaten een doorslaggevende rol: zodra werknemers regelmatig afwisselend mobiele eindapparaten of verschillende stand-alone apparaten gebruiken, bijv. op verschillende werkplekken, om toegang te krijgen tot de Windows server, biedt de persoonlijke gebruikers-KAL meer voordelen, omdat ze hiervoor altijd hun persoonlijke account kunnen gebruiken.

Of licentiëring met User CALs voor Exchange Server 2019 gunstiger is voor een bedrijf dan met Device CALs, omdat er dan minder licenties nodig zijn, vloeit dus voort uit de typische workflow van een bedrijf. Kennis hiervan vormt de optimale basis voor de keuze van CAL bij de aanschaf van gebruikte client access licenties voor Exchange Server 2019.

User CAL's voor Microsoft Exchange Server 2019 verkrijgbaar vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

User CAL's voor Exchange Server 2019 zijn in de Wiresoft Online Shop verkrijgbaar vanaf slechts één licentie voor clienttoegang - omdat eventuele volumelicentiebepalingen van Microsoft niet geldig zijn na de labeling als "gebruikt", anders zijn er geen nadelen verbonden aan de bruikbaarheid - niet alleen omdat een software in principe niet kan slijten.

Oorsprong van User CALs voor Exchange Server 2019 als gebruikte software bij Wiresoft

Deze door Wiresoft als gebruikte software aangeboden User CAL's voor Exchange Server 2019 zijn originele licenties, zoals ze ook elders binnen het Microsoft licentieprogramma worden aangeboden; het verschil is dat de User CAL's van Wiresoft vroeger deel uitmaakten van een volumelicentie voor Exchange Server 2019 voor gebruikers die een bedrijf ooit als vorige eigenaar heeft aangeschaft. De volledige volumelicenties voor gebruikers of zelfs individuele toegangslicenties voor gebruikers werden door deze laatste doorverkocht aan Wiresoft, en de volumelicenties werden ook opgesplitst in individuele licenties. Deze resulterende individuele User CALs worden dan gelabeld als gebruikte software. Niettemin kunnen ze, ondanks deze labeling als gebruikte licenties, net als een nieuwe licentie worden gebruikt om toegang te krijgen tot de services van Exchange Server 2019, omdat ze niet van hen verschillen door beperkingen in functionaliteit of in hun gebruiksduur.

Kopersgarantie met User CALs voor Exchange Server 2019 als tweedehands software

User CAL's voor Exchange Server 2019 die door Wiresoft als gebruikte software worden aangeboden, zijn voor onze klanten niet alleen een betaalbare vorm van licentiëring voor Exchange Server 2019, maar het gebruik ervan is ook veilig en legaal! Deze Wiresoft User CALs bieden u als klant daarom ook de anders gebruikelijke koperszekerheid met onmiddellijke download na uw aankoop inclusief onmiddellijke licentie-activatie via een geldige volumelicentiesleutel.

Is het legaal om gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2019 te kopen en te gebruiken?

Zowel User CAL's die u bij Wiresoft kunt kopen voor Exchange Server 2019, als alle andere licenties voor clienttoegang die in de winkel worden aangeboden, zijn afkomstig uit bedrijfslicentievoorraden. Daarom zijn zowel de verkoop als de aankoop van gebruikte CAL's gebaseerd op de geldige jurisprudentie die de handel in gebruikte Microsoft-licenties uitdrukkelijk toestaat, hetgeen ook steeds weer duidelijk is bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken.

Dit betekent dat u als koper van gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2019 en ook als gebruiker rechtszekerheid heeft, aangezien noch Wiresoft noch u daarbij wettelijke bepalingen overtreden.

Nog een voordeel: elke gebruikte software van Wiresoft is ook audit-proof dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers!

Samenvatting: Alle voordelen van Wiresoft gebruikte software voor User CALs voor Exchange Server 2019

Bij Wiresoft bieden gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2019 u een voordelig alternatief dat vergelijkbaar is met nieuwe licenties van veel traditionele softwareleveranciers - dit geldt ook voor toegangslicenties voor andere servers van Microsoft.

Er zijn geen andere beperkingen op uw licenties, zoals het minimum aantal User CAL's dat moet worden aangeschaft, zodat u uw personeel op maat en flexibel kunt licenseren, afhankelijk van het werkelijke gebruik van de serverdiensten. Hierdoor kunnen klanten van Wiresoft ook kosten besparen op licenties voor gebruikerstoegang voor Exchange Server.

In de Wiresoft Software Shop vindt u niet alleen gebruikerstoegangslicenties voor Exchange Server 2019, maar ook Device CAL's evenals bijbehorende client-toegangslicenties voor de huidige vorige versies van MS Exchange Server als gebruikte software, maar ook softwarelicenties inclusief de respectievelijke vereiste toegangslicenties voor vele andere Microsoft Server-programma's. Met gebruikte licenties van Wiresoft heeft u dus een economische mogelijkheid om uw softwarevoorraad ook op andere gebieden aan te vullen en zo kosten voor nieuwe hardware en compatibiliteitsproblemen te vermijden die door het gebruik van inconsistente softwareversies kunnen worden veroorzaakt.

Naast server- en client-toegangslicenties vindt u in de Wiresoft Software Shop ook andere Microsoft-softwareprogramma's - met alle typische voordelen die Used Software biedt. Als u vragen hebt over User CAL's voor MS Exchange Server 2019 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën