Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10462
 • 6VC-00981
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 79,90 * € 87,90 * (9,1% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x User CAL
Systeem  Windows server
CAL RDS User CAL
Omvang van levering Licentie-ID + verificatiecode 
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server Compatibel


Met de Remote Desktop Services (RDS) voor Windows Server 2022 kunnen de applicaties die hiermee beschikbaar zijn centraal beschikbaar worden gesteld voor geautoriseerde gebruikers. Om deze op afstand te kunnen gebruiken met een terminalapparaat dat geschikt is voor Windows, is altijd een Client Access License (User CAL) nodig, die hen alleen machtigt om via een terminalapparaat naar keuze verbinding te maken met de Windows Server 2022 voor een remote desktop sessie. Een werknemer met persoonlijke toegangsrechten in de vorm van een RDS User CAL kan vervolgens met elk eindapparaat met een Windows-besturingssysteem toegang krijgen tot de Windows Server, bijvoorbeeld om de beschikbare programma's en diensten te gebruiken, om toegang te krijgen tot een andere computer - bijvoorbeeld voor ondersteuning - of om te werken met een Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 USER CAL"

De nieuwste gebruikers CAL voor Remote Desktop Services voor Windows Server 2022

Met de Remote Desktop Services (RDS) voor Windows Server 2022 kunnen de daarmee beschikbaar gestelde toepassingen centraal ter beschikking worden gesteld van gemachtigde gebruikers. Om deze op afstand te kunnen gebruiken met een voor Windows geschikt eindapparaat, is altijd een client-toegangslicentie (gebruikers-CAL) vereist, die hen alleen machtigt om via een eindapparaat van hun keuze verbinding te maken met de Windows Server 2022 voor een desktop-sessie op afstand. Een werknemer met persoonlijke toegangsrechten in de vorm van een RDS User CAL kan vervolgens elk eindapparaat met een Windows-besturingssysteem gebruiken om toegang te krijgen tot de Windows Server, bijv. om de beschikbare programma's en diensten te gebruiken, om toegang te krijgen tot een andere computer - bijv. voor ondersteuning - of om te werken met een Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Bij Wiresoft kunt u nu Remote Desktop Services User CAL's voor Windows Server 2022 vinden tegen lage prijzen als gebruikte software. U kunt ook profiteren van de aankoop van een willekeurig aantal RDS User CAL's - zonder tiering - voor uw aangepaste licenties.

Wat zijn de voordelen van de RDS User CAL voor Windows Server 2022?

Met Windows Server 2022 vormen Remote Desktop Services een specifieke serverrol die de toegang op afstand regelt tot toepassingen die beschikbaar zijn via een overeenkomstige Windows Server, die daarvoor als host fungeert. Alleen een gebruiker met een overeenkomstige persoonlijke client-toegangslicentie kan dus tijdens een sessie zelfstandig lokaal, d.w.z. op afstand, via een internetverbinding met de Windows-server toegang krijgen tot een PC, laptop, enz. van zijn keuze. De programma's worden op de server uitgevoerd.

Windows Server 2022 biedt ook veel optimalisaties van zowel bestaande als nieuwe functies in de context van remote desktop sessies - vooral op het gebied van  netwerkbeveiliging, maar ook bij de migratie van data en servers, voor opslag en virtualisatie van applicaties en voor het maken van containers met Windows en Kubernetes.

Windows Server 2022 ondersteunt bijvoorbeeld geneste virtualisatie met behulp van AMD-processoren, bevat een nieuwe versie van Shielded Virtual Machines (SVM), Transmission Control Protocol (TCP) evenals RACK (Recent ACKnowledgment) en RSC (Receive Segment Coalescing) en maakt nu gebruik van Microsoft Edge als de standaardbrowser. Gebruikers kunnen ook gebruikmaken van de nieuwste versies van Software-Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (SSD) en Storage Replica, evenals Transport Layer Security, Virtual OSE en Hyper-V om zeer veilige virtualisatie-infrastructuren te creëren en te beheren.

Voordelen van de Remote Desktop Services User CAL voor gebruikers

Vooral de werknemers in een bedrijf profiteren op vele manieren van een RDS User CAL voor Windows Server 2022. Zij vinden een gestandaardiseerde Windows-werkomgeving op elk eindapparaat, ongeacht of het is uitgerust met een huidig of een ouder Windows-besturingssysteem.

Dit betekent dat gebruikers ook oudere eindtoestellen kunnen gebruiken met zwakkere hardware of prestaties die anders niet zouden volstaan om rechtstreeks toegang te krijgen tot Windows Server 2022. Dit komt omdat elke toepassing waartoe een gelicentieerde gebruiker toegang heeft met de RDS User CAL in de context van een remote desktop sessie via de host, alleen wordt uitgevoerd op de server en niet op dit eindtoestel. De desbetreffende remote desktop sessie is onafhankelijk van andere client-verbindingen en alleen de eigen sessie van de gebruiker wordt weergegeven. Op die manier kunnen User CAL's voor de Remote Desktop Services van Windows Server 2022 helpen om de kosten voor de levering van de huidige hardware te verminderen of helemaal te vermijden, omdat zij ook het gebruik van thin clients mogelijk maken.

Voordelen van RDS CAL's voor beheerders

Last but not least betekent het gebruik van een RDS User CAL voor Windows Server 2022 ook veel praktische voordelen voor beheerders, omdat het de inspanning die nodig is om veel eindapparaten in een bedrijf te beheren aanzienlijk kan verminderen, omdat het bijvoorbeeld ook de implementatie veel efficiënter maakt. Nieuwe software of updates kunnen centraal in een bedrijfsomgeving worden verstrekt in plaats van ze op elk afzonderlijk eindapparaat te installeren, omdat alle toepassingen alleen centraal op de Windows-server worden verstrekt of van daaruit worden bijgewerkt.

Met een RDS User CAL kunnen de toegangsrechten van individuele gebruikers ook individueel worden gedefinieerd, omdat de Remote Desktop Services kunnen worden gebruikt om rechten toe te kennen aan geregistreerde medewerkers. Dit vermindert aanzienlijk de totale inspanning voor het onderhoud van bestaande werkstations of de levering van nieuwe.

Microsoft licentiebeheer voor CAL's voor Remote Desktop Services

Voor alle serversoftware van Microsoft geldt de regel dat de implementatie onafhankelijk is van het gebruik. Daarom is altijd een afzonderlijke client-toegangslicentie (CAL) vereist voor elke toegang tot de Windows-server, hetzij rechtstreeks, hetzij op afstand. De respectieve gedefinieerde toegangsrechten voor het gebruik van de Windows Server-programma's worden door Microsoft bepaald in het zogenaamde licentiebeheer. Het is gebaseerd op Client Access Licenses - CAL's - die aan gebruikers of eindtoestellen worden verstrekt.

User CAL's voor Remote Desktop Services zorgen er bijvoorbeeld voor dat alleen de gebruiker die ermee is uitgerust, persoonlijke toegang heeft tot de Windows-server. Volgens Microsoft is dit om de veiligheid van de gegevens en diensten op een server te garanderen, aangezien niet-geregistreerde personen, d.w.z. personen zonder een RDS User CAL, er geen toegang toe kunnen krijgen. Microsoft biedt CAL's in het algemeen - en dus ook voor Remote Desktop Services van Windows Server 2022 - aan in twee verschillende types:

 • RDS User CAL, waarmee een specifieke gebruiker zijn of haar eigen toegangsrechten krijgt
 • Device CAL voor RDS, waarmee aan een specifiek eindapparaat (bv. PC, laptop, tablet, mobiele telefoon) toegangsrechten worden verleend

Elke CAL voor Remote Desktop Services voor Windows Server 2022 bestaat uit verschillende onderdelen, die als geheel een gebruiker of apparaat in staat stellen gebruik te maken van Windows Server Services:

 • De eigenlijke Remote Desktop Licensing regelt het gebruik van de betreffende CAL en maakt deze beschikbaar voor een gebruiker of een apparaat.
 • De Remote Desktop Session Host beheert de desktops of programma's die tijdens een sessie op afstand beschikbaar worden gesteld aan een gebruiker.
 • De Remote Desktop Connection Broker beheert de verbindingen op afstand en herstelt deze in geval van een onderbreking tijdens een sessie.
 • De Remote Desktop Gateway controleert specifiek de toegang van een gebruiker tot een beschikbaar Windows-bureaublad op een openbaar netwerk.
 • Web Access voor Remote Desktop Services biedt toegang voor gebruikers of groepen via een webportaal.

Wat zijn de speciale voordelen van een RDS User CAL voor Windows Server 2022?

Zoals reeds vermeld, beheert een RDS User CAL de toegangsrechten van de gelicenseerde gebruiker tot de Windows server of host voor elke remote desktop sessie. De gebruiker kan elk beschikbaar eindapparaat gebruiken - PC, laptop, tablet, enz. - om toegang te krijgen tot de Remote Desktop Services, zelfs onafhankelijk van de lokale serverlocatie, op voorwaarde dat het apparaat geschikt is voor Windows en er een internetverbinding is. De RDS User CAL biedt dus een groter voordeel als een werknemer vaak verschillende eindtoestellen gebruikt, bv. de PC in het thuiskantoor en een laptop onderweg, enz.

Overweeg versiecompatibiliteit voor RDS User CAL's voor Windows Server

Het grote voordeel van de aanschaf van een actuele RDS User CAL 2022 voor Windows Server is dat deze toegangsrechten bevat voor zowel de nieuwste Windows Server-versie als die voor oudere serverversies, zoals 2019 (downgrade). Bij het upgraden of aanschaffen van Windows Server 2022 is de huidige RDS User CAL 2022 ook vereist voor bijvoorbeeld toegang op afstand (versiecompatibiliteit). De vorige versie van de RDS User CAL kan niet gebruikt worden voor externe verbindingen met Windows Server 2022.

Conclusie over RDS gebruikers-CAL's

Welk type Remote Desktop Services CAL voor Windows Server 2022 meer voordelen biedt voor gebruik in een bedrijf hangt af van de respectievelijke bedrijfsstructuur. Als medewerkers voornamelijk verschillende eindapparaten afwisselend gebruiken, bijvoorbeeld op verschillende locaties, dan biedt de RDS User CAL meer mogelijkheden en heeft u dus een kleiner aantal client-toegangslicenties nodig.

De beslissing voor één type client-toegangslicentie moet op het moment van aankoop worden genomen, aangezien het niet is toegestaan om later een RDS Device CAL in een User CAL te veranderen of vice versa. Vraag een Wiresoft-vertegenwoordiger gewoon naar de meest geschikte licentievorm voor u met Remote Desktop Services CAL's voor Windows Server 2022.

Uw kopersbeveiliging met gebruikte RDS User CALs voor Microsoft Windows Server 2022 van Wiresoft

De huidige User CAL's voor Remote Desktop Services voor Windows Server 2022 zijn beschikbaar in de Wiresoft Online Shop als gebruikte software vanaf een enkele client-toegangslicentie. U profiteert niet alleen van de lagere prijs van gebruikte software voor RDS CAL's in vergelijking met vergelijkbare nieuwe software, maar ook van de zekerheid van de koper met de volgende voordelen:

 • Bij aankoop van één of meer RDS User CAL's als Gebruikte Software, ontvangen klanten van Wiresoft originele enkelvoudige Microsoft licenties die eerder door bedrijven werden aangekocht en aan Wiresoft werden verkocht.
 • De rechtsgrondslag voor de handel in Gebruikte Software zoals Client Access Licenties voor Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services is het toepasselijke recht, dat zowel de wederverkoop als de aankoop en het gebruik ervan toestaat.
 • Bij wederverkoop zal een RDS User CAL voor Windows Server 2022 door Wiresoft als gebruikt gemarkeerd worden, ook al houdt "gebruikt" geen beperkingen in op de functionaliteit van die Client Access Licentie.
 • Als een RDS gebruikers-KAL gemarkeerd als gebruikt al geactiveerd is door een vorige koper, is deze verwijderd voor de wederverkoop aan Wiresoft en is daarom 100% vrij opnieuw te gebruiken wanneer deze verkocht wordt in de Wiresoft Shop.
 • Client-toegangslicenties voor Remote Desktop Services of andere soorten Microsoft-licenties die door Wiresoft als gebruikt te koop worden aangeboden, zijn geen in de tijd beperkte licenties of licenties met beperkte functies, maar originele Microsoft-softwareproducten die pas na de aankoop voor u zijn geautoriseerd en die door Wiresoft op hun volledige bruikbaarheid zijn gecontroleerd voordat ze werden verkocht.

Wanneer u een gebruikte softwarelicentie zoals de RDS User CAL voor Windows Server 2022 k van Wiresoft koopt, kunt u er zeker van zijn dat u altijd een origineel Microsoft-product koopt en gebruikt.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën