Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10153
 • 7JQ-01607
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 7.321,90 * € 8.133,90 * (9,98% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Minimale vergunningen 4 Core Pro Server
CAL Niet vereist
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie


De editie SQL Server 2019 Enterprise 2-Core  is momenteel de meest uitgebreide en actuele versie van het bewezen relationele dataplatform van Microsoft; het biedt alle actuele database-, rapportage- en analysefuncties die noodzakelijkerwijs regelmatig worden gebruikt in een modern bedrijf dat een krachtig relationeel database Management systeem (RDMS) nodig heeft, met name in merchandise management systemen, ERP-software en CRM-systemen.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-kern

De SQL Server 2019 Enterprise 2-Core editie is momenteel de meest uitgebreide en up-to-date versie van Microsofts bewezen relationele dataplatform; het biedt alle nieuwste database-, rapportage- en analysefuncties die noodzakelijkerwijs regelmatig worden gebruikt in een modern bedrijf dat een krachtig Relational Database Management System (RDMS) nodig heeft, met name in enterprise resource planning-systemen, ERP-software en CRM-systemen.

Naast de hoge beschikbaarheidsoplossing AlwaysOn, Big Data Cluster evenals Service Broker, biedt de SQL Server 2019 Enterprise 2-Core editie niet alleen uitgebreide beveiliging en bescherming van de gegevens, maar ook de integriteit ervan - terwijl uitgebreide communicatie-interfaces en maximale schaalbaarheid worden geboden.

Alleen core-gebaseerde licenties zijn mogelijk voor de SQL Server 2019 Enterprise Edition, omdat deze met name is ontworpen voor middelgrote bedrijven en vooral grote bedrijven of organisaties met navenant hogere servercapaciteiten.

Bij Wiresoft vindt u de SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Edition tegen een veel lagere prijs, als volledig functionele gebruikte software - met alle voordelen op het gebied van prestaties en beveiliging. Meer informatie over de functies van SQL Server 2019 Enterprise 2-Core en de licentievoorwaarden, die ook gelden voor gebruikte Microsoft-software, vindt u hieronder.

Wat is er nieuw in SQL Server 2019 Enterprise 2-Core?

De SQL Server 2019-versie is niet alleen een verbetering van de functies en kenmerken in de vorige versie, maar is aangevuld met vele innovatieve functies - hier biedt met name de Enterprise 2-Core-editie het maximum aan prestaties en schaalbaarheid. Naast de belangrijke gebieden van compliance en beveiliging gaat het in de eerste plaats om de continue uitvoering van bedrijfskritische processen, alsook om tal van nieuwe analysefuncties om zelfs grote hoeveelheden gegevens te verwerken en te evalueren, zoals met name bij Big Data Management vaak het geval is, zodat ze voor tal van toepassingen beschikbaar zijn.

In de SQL Server 2019 Edition Enterprise 2-Core zijn dat onder meer een hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid door de uitvoering van query's in recordtijd, en de bescherming van gegevens door de uitgebreide beveiligingsfuncties. Hier helpen onder andere de beheerde self-service gegevensverkenning samen met de interactieve visualisatie van relevante gegevens om de efficiëntie van het ophalen en verwerken van gegevens te verhogen - aangevuld met diverse intelligente cloud-oplossingen.

Met SQL Server 2019 Edition Enterprise 2-Core is het, naast de verwerking van gestructureerde datasets, ook mogelijk om ongestructureerde datasets te verwerken; dit wordt voor het eerst vergemakkelijkt door de integratie van Java, naast het gebruik van interfaces naar compatibele databases zoals Oracle.

De innovatieve functies van SQL Server 2019 Enterprise 2-Core in detail

Tot de bijzonder opmerkelijke functies van SQL Server 2019 Enterprise 2-Core voor uitgebreide gegevensverwerking behoren, naast de clustering van gegevens, monitoring voor de systematische registratie ervan tijdens logging en metingen, evenals de intelligente verwerking van zoekopdrachten.

In dit verband moet speciaal melding worden gemaakt van Intelligent Query Processing (IQP), een functie waarmee de verwerking van zoekopdrachten doeltreffend kan worden versneld, vooral bij grotere gegevensvolumes. De snelheid van SQL Server 2019 Enterprise 2-Core is ook verhoogd in veel andere databasebewerkingen en er zijn nog meer functies toegevoegd. Belangrijke vernieuwingen in de Microsoft SLQ Server 2019 release zijn onder andere:

Datavirtualisatie met Big Data Cluster

De nieuwe Big Data Cluster-functie voor SQL Server 2019 Enterprise maakt gebruik van AI-technologieën om, vrijwel in realtime, grote gegevensverzamelingen te analyseren, zoals vaak het geval is in grotere bedrijven. Big Data Cluster biedt ook alle nodige hulpmiddelen om modellen voor machinaal leren te trainen. Big Data Cluster (BDC) is een op Linux gebaseerd containernetwerk bestaande uit SQL Server en Apache Spark en wordt aangeboden in Kubernetes of de Azure Kubernetes Services. Ook zijn hier Python- en R-apps ingezet

PolyBase, de functie die al bekend was uit de SQL Server 2016 pre-release voor het verwerken van Transact-SQL queries uit externe gegevensbronnen, is ook uitgebreid met toegang tot Oracle, MongoD en Terradata.

AlwaysOn in SQL Server 2019 Enterprise

AlwaysOn, een oplossing voor hoge beschikbaarheid die werd geïntroduceerd in eerdere versies van de Enterprise Edition van SQL Server 2019, is gebaseerd op de Windows Cluster Service met maximaal vijf nodes

tot vijf nodes en zorgt zo voor verbeterde hoge beschikbaarheid zonder de noodzaak van gedeelde opslag zoals bij het failover-cluster. AlwaysOn biedt de mogelijkheid om meerdere secundaire databases op te slaan, die redundant over meerdere datacenters kunnen draaien.

Service Broker voor ontwikkelaars

Service Broker is een raamwerk voor de ontwikkeling van zeer schaalbare toepassingen met asynchrone communicatie op basis van SQL Server. Service Broker is schaalbaar en ontworpen als een raamwerk - het kan dus bijvoorbeeld worden gebruikt om berichten binnen een database of van de ene database naar de andere te sturen. Toepassingen die op basis van Service Broker zijn ontwikkeld, kunnen later ook over instanties worden geschaald.

Beschikbaarheid van Java in SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

In de SQL Server 2019 Enterprise 2-Core editie kan voor het eerst ook Java code gebruikt worden voor het database management systeem door de integratie van Java Runtime. Dit betekent dat gecompileerde Java-code nu rechtstreeks op de SQL Server kan worden uitgevoerd zonder dat deze eerst moet worden gemigreerd. Op basis van de SQL Server Language Extensions is ook de integratie van andere programmeertalen mogelijk.

Veilige enclaves voor de veilige versleuteling van gegevens

Met Secure Enclaves breidt SQL Server 2019 Enterprise 2-Core de mogelijkheden uit die Always Encrypted al biedt om gegevens van de client naar de DBMS te versleutelen. De op deze wijze versleutelde gegevens kunnen dan niet worden ingezien, zelfs niet door databasebeheerders met hun uitgebreide rechten.

Prestatieverbeteringen in SQL Server 2019 Enterprise Edition

Microsoft SQL Server 2019 bevat ook veel prestatieverbeteringen in Enterprise Edition, waaronder:

 • Intelligent Query Processing optimaliseert de verwerking van zoekopdrachten, met name van grote gegevensreeksen
 • Intelligent Performance verhoogt de uitvoeringssnelheid van databasebewerkingen
 • Database Snapshot creëert een momentopname van de database die kan worden gebruikt om de toestand ervan te documenteren als onderdeel van een evaluatie of rapport
 • Statistieken van het laatste queryplan geven een actueel overzicht van de laatste plannen voor de uitvoering van een query
 • Lightweight Query Profiling Infrastructure is verbeterd en is nu standaard ingeschakeld in SQL Server Management Studio
 • Versneld databaseherstel versnelt databaseherstel na herstart of terugdraaien van transacties

Meer SQL Server 2019 Enterprise 2-Core technische details

Op het gebied van schaalbaarheid en prestaties van bepaalde functies, evenals hoge beschikbaarheid, gelden onder andere de volgende specificaties voor de SQL Server 2019 Enterprise 2-Core editie:

Algemene kenmerken van de SQL Server 2019 Enterprise editie:

 • Maximale databasegrootte: 524 PB
 • Big Data Cluster  gebouwd met Apache Spark en HDFS
 • Datavirtualisatie met PolyBase (incl. Oracle, Teradata, MongoDB)
 • Unified AI Platform voor het trainen van operationele modellen met SQL Server ML Service
 • Machine Learning-integratie door middel van connectiviteit met openbron-Python en -R, met volledig parallellisme van R- en Python-analyses en de mogelijkheid om op GPU's te draaien
 • Adaptieve queryverwerking

Schaalbaarheid van SQL Server 2019 Enterprise

Voor de volgende functies en specificaties is in elk geval het maximum van het besturingssysteem per instance of geheugen beschikbaar in de SQL Server 2019 Enterprise 2-Core editie:

 • SQL Server database engine rekencapaciteit gebruikt door een enkele instantie
 • Analysis Services of Reporting Services computercapaciteit gebruikt door een enkele instantie
 • Geheugen per instantie van SQL Server database engine voor de buffer pool
 • Columnstore segment cache per instantie van SQL Server database engine
 • Geheugengeoptimaliseerde gegevensgrootte per database in SQL Server Database Engine
 • Geheugen per instantie voor Analysis Services
 • Geheugen per instantie van Reporting Services
 • Maximale relationele databasegrootte: 524PB

Schaalbaarheid en prestaties van het systeem voor het beheer van relationele gegevensbestanden

Onder andere voor:

 • Gegroepeerde of niet-gegroepeerde kolomwinkelindexen
 • In-memory database: met in-memory OLTP, voor geheugen geoptimaliseerde tempdb-metadata en ondersteuning van persistent geheugen
 • Stretch Database
 • Partitioneren van tabellen en indexen
 • Intelligente database: met automatische optimalisering, batchmodus voor rijopslag, feedback over geheugentoewijzing in rij- en batchmodus, vertraagde compilatie van tabelvariabelen en inlining voor door de gebruiker gedefinieerde scalaire functies

Hoge beschikbaarheid van het Relational Database Management System (RDBMS):

Onder andere bij:

 • Server Core ondersteuning
 • Database spiegeling
 • Back-up compressie en database snapshots
 • Always On failover cluster instances evenals Always On availability groups,
 • Basis beschikbaarheidsgroepen
 • Online pagina en online bestandsherstel
 • Geoptimaliseerd herstel van databases en hervatting van online indexen
 • Opslag toevoegen terwijl het systeem draait
 • Failover server voor disaster recovery, hoge beschikbaarheid en noodherstel in Azure

Licenties voor SQL Server 2019 Enterprise per cores

De kernlicenties die Microsoft met de serverversie 2016 heeft geïntroduceerd, zijn ook exclusief van toepassing op de SQL Server 2019 Enterprise-editie. De anders beschikbare licenties per server/CAL zijn hier dus meestal niet beschikbaar. In vergelijking met oudere versies, waarin het niet van belang was hoeveel kernen een processor bevatte, geldt voor core-licenties een andere licentiemetriek: nu is het aantal kernen doorslaggevend voor het bepalen van de licentie-eis. Het licentiemodel per kern geldt ook voor hybride gebruik en cloud-implementaties voor provisioning. Bij cloud-compliant licenties is één core-licentie van toepassing op elk van de twee cores (in tegenstelling tot vroeger, toen één licentie per processor vereist was).

De totale licentiebehoefte is het maximum aantal cores per processor. Alle fysieke kernen van een server hebben hun eigen kernlicentie nodig. Het minimumaantal licenties per server is acht, waarbij Microsoft de volgende voorwaarden heeft gesteld:

 • Voor elke processor zijn ten minste 8 core-licenties vereist
 • Voor elke server zijn ten minste 16 core licenties vereist

De kernlicenties voor SQL Server 2019 Enterprise zijn altijd verkrijgbaar als pakketten van 2.

Hardware-eisen

Om SQL Server 2019 Enterprise in een omgeving te gebruiken, moet aan de volgende hardware- en softwarevereisten worden voldaan:

 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Harde schijf: minstens 6 GB beschikbare ruimte op de harde schijf - afhankelijk van de geïnstalleerde SQL Server-componenten
 • Graphics: Super VGA grafische kaart met een minimale resolutie van 800x600 pixels
 • Minimaal geheugen: 4 GB
 • Processortype x64-processor: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon met Intel EM64T-ondersteuning, Intel Pentium IV met EM64T-ondersteuning
 • Processorsnelheid: 1,4 GHz - aanbevolen: 2,0 GHz of sneller

Alle info over Wiresoft gebruikte software voor Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

Gebruikte software voor SQL Server 2019 Enterprise verschilt qua bruikbaarheid niet van een nieuwe serverlicentie - software kan ook niet slijten. Dit wordt gekenmerkt door de volgende kenmerken:

Herkomst van de gebruikte SQL Server 2019 Enterprise 2-Core licentie

De gebruikte SQL Server 2019 Enterprise 2-Core licentiesoftware die bij Wiresoft verkrijgbaar is, is afkomstig van een bedrijf dat deze eerst heeft gekocht en later aan Wiresoft heeft verkocht. Door het door te verkopen, wordt het dan gemarkeerd als gebruikte software, maar het kan worden gebruikt als een nieuwe licentie.

Kopersbeveiliging voor gebruikte SQL Server 2019 Enterprise 2-Core licenties

SQL Server 2019 Enterprise 2-Core als Wiresoft gebruikte software biedt klanten dezelfde voordelen als het kopen van nieuwe serversoftware: met koperszekerheid door de onmiddellijke download na voltooide aankoop en onmiddellijke licentieactivering met de meegeleverde geldige licentiesleutel.

Is de aankoop en het gebruik van gebruikte software voor SQL Server 2019 Enterprise 2-Core legaal?

Als Wiresoft-klant kunt u erop vertrouwen dat niet alleen de aankoop, maar ook het daadwerkelijke gebruik van SQL Server 2019 Enterprise 2-Core als gebruiker van gebruikte software geen wetten overtreedt: De software die in de Wiresoft Shop wordt aangeboden, is afkomstig uit de vroegere licentievoorraad van een bedrijf. De geldige jurisdictie staat niet alleen de handel met door Microsoft gebruikte software toe, maar ook het feitelijke gebruik ervan; deze feiten zijn keer op keer bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Uw Wiresoft voordelen met gebruikte SQL Server 2019 Enterprise 2-Core software

Gebruikte software van Wiresoft biedt u het voordeel dat u uw softwarevoorraad tegen een gunstige prijs kunt updaten en dus altijd up-to-date bent, en dat tegen een veel lagere prijs dan wanneer u nieuwe hardware aanschaft. De gebruikte software van Wiresoft wordt gekenmerkt door de volledige controle van alle kopers en biedt dus controlezekerheid!

Niet alleen vindt u bij Wiresoft de SQL Server 2019 Enterprise 2-Core editie voor een redelijke prijs, maar ook andere SQL Server 2019 edities inclusief client access licenties voor de CAL-gebaseerde licentieoptie, evenals oudere versies van Microsoft SQL Server; het aanbod gebruikte software van Wiresoft omvat ook andere Microsoft programma's - met alle genoemde voordelen. Als u vragen heeft over uw core licenties van SQL Server 2019 Enterprise of een andere editie, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies via chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën