Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10102
 • 7NQ-01158
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 1.660,90 * € 1.844,90 * (9,97% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Minimale vergunningen 4 Core Pro Server
CAL Niet vereist
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie


De editie SQL Server 2017 Standard  , met de inbegrepen database-, rapportage- en analysefuncties, biedt vooral kleine en middelgrote bedrijven een krachtige versie van het bewezen relationele dataplatform van Microsoft. Naast vele verbeteringen van bestaande functies, waaronder stamgegevens Services en rapportage Services, bevat het ook belangrijke nieuwe functies, waaronder Business Intelligence en Always Encrypted technologie - plus een hoge mate van schaalbaarheid om bedrijfskritische werklasten veilig en betrouwbaar te draaien.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Standaard 2-Kern

Met de meegeleverde database-, rapportage- en analysefuncties biedt de SQL Server 2017 Standard-editie met name kleine en middelgrote bedrijven een krachtige versie van Microsofts bewezen relationele dataplatform. Het bevat veel verbeteringen aan bestaande functies, zoals Master Data Services en Reporting Services, maar ook belangrijke nieuwe functies, zoals Business Intelligence en Always Encrypted-technologie - plus een hoge schaalbaarheid om bedrijfskritische workloads veilig en betrouwbaar uit te voeren. Met SQL Server 2017 Standard krijgt u nieuwe inzichten op basis van uw gegevens met in-database geavanceerde analyses in Python of R, evenals zinvolle interactieve visualisaties. Voeg daarbij de keuze van ontwikkeltalen en besturingssystemen, en u kunt SQL Serve applicaties niet alleen onder Windows implementeren, maar ook onder Linux en Linux-gebaseerde Docker containers - en tussen deze lokaal of in de cloud draaien.

De SQL Server Standard 2-Core edition voldoet dus aan alle eisen van een modern, krachtig relationeel databasemanagementsysteem, zoals die met name in het MKB worden gesteld voor de levering van ERP-software, CRM en merchandise management systemen - Microsoft SQL Server bevat alle voorwaarden voor een veilig platform voor data warehousing.

Wiresoft biedt de Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core als gebruikte software aan - tegen een aanzienlijk lagere prijs dan nieuwe goederen - deze is volledig bruikbaar en biedt een groot bereik op het gebied van prestaties en beveiliging, omdat dit met name aantrekkelijk is voor dergelijke bedrijven of organisaties die navenant krachtigere servers gebruiken, zodat de variant bestaande uit serverlicentie/CAL niet kan worden gebruikt. De licentiëring van Microsoft SQL Server 2017 Standard wordt ook uitgevoerd voor gebruikte software in overeenstemming met het licentiebeheer van Microsoft. Gedetailleerde informatie over de toepasselijke licentievoorwaarden en de functionele gebieden die in SQL Server 2017 Standard zijn opgenomen, vindt u in de volgende details.

Wat is er nieuw in SQL Server 2017 Standard 2-Core?

De Standard-editie van SQL Server 2017 biedt een brede waaier aan functies die nodig zijn voor de werking in kleinere of middelgrote bedrijven voor middelgrote toepassingen en datamarts - inclusief een hoge schaalbaarheid, die ook hun probleemloze prestaties mogelijk maakt. Naast een hoge virtualiseerbaarheid omvat dit ook een hoge beschikbaarheid met failover, geavanceerde OLTP en in-memory column store, alsmede operationele real-time analytics en PolyBase. Met PolyBase-technologie kunnen ook relationele gegevens en Big Data worden gecombineerd en dus op verschillende manieren worden gebruikt.

De Business Intelligence-functies bieden multi-dimensionale modellen en basistabelmodellen voor de analyse van gegevensreeksen, alsmede de functies in-memory opslagmodus, basisrapportage en analyse. In Advanced Analytics ondersteunt SQL Server Machine Learning Services de integratie van machine learning functies, inclusief connectiviteit met open source Python en -R, biedt een consistente omgeving niet alleen op Windows, maar ook voor Linux en Docker, evenals hybride transactie en real-time analytics verwerking.

Bovendien ondersteunt SQL Server 2017 Standard veel algemene ontwikkeltools, zowel voor lokaal gebruik als in de cloud, waaronder T-SQL en SQL CLR. Daarnaast biedt de Standard-editie ook verbeterde beveiliging met Always Encrypted, inclusief Always On hoge beschikbaarheid en noodherstel voor Windows en Linux.

SQL Server 2017 Standard bevat vernieuwingen voor de volgende functionele gebieden:

SQL Database Engine kenmerken

Naast de verbeterde prestaties bevat de database-engine extra functies voor complexe analyses en verbeterde workflows, waaronder adaptieve queryverwerking met verbeteringen voor adaptieve joins en feedback over geheugentoewijzing in batchmodus. De overlappende uitvoering van tabelwaardefuncties met meerdere instructies bespaart CPU-bronnen, terwijl tegelijkertijd de nieuwe dynamische beheerlijsten de prestaties verhogen, inclusief automatische optimalisatie; wanneer zich problemen met de query-prestaties voordoen, worden deze onmiddellijk weergegeven, passende suggesties voor oplossingen worden gemaakt en automatisch uitgevoerd. Bovendien kunnen CLR assemblies nu worden toegevoegd aan een positieve lijst.

SQL Server Analyse Services

In SQL Server Analysis Services (SSAS) biedt SQL Server 2017 updates voor bestaande belangrijke functies, naast verbeteringen aan tabulaire modellen is tabulaire modus nu beschikbaar als standaardinstallatieoptie. De functie Gegevens ophalen in Power BI maakt gebruik van bestaande gegevensbronnen wanneer u query's uitvoert in de Power Query M-formuletaal.

SQL Server Integratiediensten

De Scale Out functie in SSIS bevat verbeteringen en vereenvoudigt bijv. de uitvoering op meerdere PC's. De Scale Out Master ondersteunt hoge beschikbaarheid en optimaliseert de failover-afhandeling van uitvoeringslogs. De SSIS catalogus bevat een andere globale eigenschap om de standaard modus te specificeren bij het implementeren van SSIS pakketten, plus SQL Server op Linux wordt nu ondersteund.

Linux met SQL Server 2017 Standard

Gebruikers kunnen nu het open besturingssysteem Linux gebruiken om toegang te krijgen tot SQL Server. Voor zowel Linux- als C++-toepassingen wordt de verbinding gemaakt via de Open Database Connectivity-interface. Ook het gebruik van het Java Database Connectivity-stuurprogramma voor Java-toepassingen is geoptimaliseerd.

Nieuwe SQL Server Machine Learning Services

Het gebied dat voorheen bekend stond als SQL Server R Services is omgedoopt tot SQL Server Machine Learning Services, mede vanwege de ondersteuning voor Python naast de vroegere programmeertaal R. Nu kunnen R- of Python-scripts worden gebruikt voor de uitvoering; de Microsoft Machine Learning-server kan worden geïnstalleerd om R- en Python-modellen te implementeren. Ontwikkelaars hebben ook toegang tot ML- en AI-bibliotheken voor Python, die beschikbaar zijn in een open-sourceomgeving.

Informatie over de prestaties en afzonderlijke componenten van de SQL Server 2017 Standard Edition

Hieronder volgt een kort overzicht van de prestaties en inbegrepen functies. De Standard Edition van Microsoft SQL Server ondersteunt een maximum aantal van 24 cores en een maximale databasegrootte van 524 PB. De volgende informatie over maximumgrenzen en beschikbare functies is eveneens van toepassing:

Geheugen

 • De maximumgrootte voor geheugengeoptimaliseerde gegevens is 32 GB per database
 • De maximale buffer pool grootte per instantie is 128 GB
 • De maximale kolomstore segment cache per instantie is 32 GB

OLTP-prestaties (verwerking van online-transacties)

De volgende specificaties gelden hier voor de Standaard Editie:

 • Geavanceerde OLTP met in-memory OLTP, operationele analytics
 • Met betrekking tot Basic High Availability wordt failover in een enkele database met twee nodes ondersteund, evenals een niet-leesbare secundaire replica
 • Beheerbaarheid: Management Studio en beleidsgebaseerd beheer worden ondersteund

Gegevensopslag

 • Beschikbaar voor data marts en data warehousing zijn: Partitionering, gegevenscompressie en vastleggen van wijzigingen, inclusief snapshot van de database
 • In-memory OLTP en in-memory columnstore zijn beperkt tot de schalingslimieten van de respectieve grootte van de opslag in de standaardeditie van SQL Server 2017
 • Columnstore en operationele real-time analytics zijn beperkt tot een maximum van twee graden van parallellisme - d.w.z. twee cores per query
 • Let op: Met PolyBase is horizontaal schalen van queries niet mogelijk in de Standaard Editie

Functies voor bedrijfsinformatie

De Standard Edition van SQL Server 2017 biedt basisfuncties voor business intelligence voor bedrijven met multidimensionale basismodellen, evenals een basistabellulair model en een in-memory opslagmodus, basisrapportage en -analytics. Voor gegevensintegratie zijn SQL Server Integration Services en geïntegreerde connectors beschikbaar.

Het maximale werkgeheugengebruik voor Analysis Services per instantie is 16 GB in tabelmodus en 64 GB voor MOLAP (Multidimensional OLAP). Het maximale werkgeheugengebruik voor Reporting Services is 64 GB per instance.

Overige informatie en opmerkingen

 • Basis machine learning integratie is beschikbaar voor Advanced Analytics, plus: Connectiviteit met open source Python en -R en beperkt parallellisme
 • Voor programmeerbaarheid en ondersteunde ontwikkelingshulpmiddelen: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML en grafische gegevens
 • Geavanceerde beveiliging wordt geboden door SQL Server 2017 met: Altijd versleuteld, beveiliging op rijniveau, data maskering en compatibiliteitsrapporten met SQL Server Audit
 • Let op: De volgende functies zijn NIET beschikbaar onder Linux: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase en Stretch Database

Hardware- en softwarevereisten voor SQL 2017 Standard 2-Core

De volgende specificaties zijn van toepassing bij het installeren van de Standard 2-Core editie van MS SQL Server 2017, deze zijn vereist om een optimale werking te garanderen.

Hardware:

 • Harde schijf: 6 GB beschikbare opslagruimte, dit hangt ook af van de geïnstalleerde SQL Server componenten
 • Geheugen: ten minste 4 GB, naarmate de databank groter wordt, moet het geheugen worden verhoogd om optimale prestaties van SQL Server te garanderen
 • Processortype: x64-processor, bijv. AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon met ondersteuning voor Intel EM64T, Intel Pentium IV met ondersteuning voor EM64T - x86-processoren worden niet langer ondersteund, let op:
 • SQL Server installatie wordt alleen ondersteund op x64 processoren: Het wordt aanbevolen om te installeren op een computer met NTFS of ReFS bestandsindeling
 • Processorsnelheid: ten minste 1,4 GHz; 2,0 GHz of sneller wordt aanbevolen

Software:

 • SQL Server 2017 Standard-versie vereist .NET Framework 4.6, waarbij SQL Server-setup automatisch .NET Framework, Master Data Services en Replication installeert
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows Server 2016 Datacenter, zowel Standard als Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; zowel Standard, Essentials als R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, zowel Standard, Essentials als Foundation
 • Wanneer SQL Server 2017 wordt geïnstalleerd in Server Core-modus, wordt het ondersteund door de volgende Windows Server-edities: Windows Server 2017 Standaard en Datacenter; Windows Server 2016 Standaard en Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standaard en Datacenter; Windows Server 2012 Standaard en Datacenter

Andere opmerkingen over het besturingssysteem:

 • Op 64-bits clientbesturingssystemen worden alle functies van SQL Server 2017 Standard ondersteund.
 • Op 32-bits clientbesturingssystemen worden de volgende functies van SQL Server 2017 Standard ondersteund: SQL Client Connectivity SDK, Integration Services, Data Quality Client, connectiviteit of achterwaartse compatibiliteit van Client Tools of Client Tools SDK, alle Distributed Replay-componenten, alsmede de Controller en Client, en documentatiecomponenten

Licenties voor SQL Server 2017 Standard 2-Core

Voor de SQL Server 2017 Standard-editie is als alternatief de kernlicentie beschikbaar die Microsoft heeft geïntroduceerd met de 2016 SQL Server-versie, die hieronder wordt beschreven. In tegenstelling tot eerdere versies, waar het aantal cores van een processor geen rol speelde bij de licentiëring, geldt nu een andere licentiemetriek: het aantal cores in een SQL Server vormt nu de basis voor het bepalen van de licentiebehoefte. Hiervoor zijn dan 2-core pakketten beschikbaar, zodat per pakket twee cores in licentie kunnen worden gegeven; dit geldt ook voor gebruikte software.

Het totale aantal licenties dat voor een SQL-server vereist is, is derhalve gebaseerd op het maximum aantal kernen, waarbij voor elke fysieke kern van een server een eigen licentie vereist is. Microsoft gaat in principe uit van een minimum van 8 licenties per server en heeft de volgende voorwaarden gedefinieerd:

 • Elke fysieke processor wordt berekend met ten minste 8 kernen.
 • Elke fysieke server wordt berekend met ten minste 16 kernen.
 • Alle fysieke en actieve kernen moeten een licentie hebben volgens de twee hierboven vermelde voorwaarden.
 • De kernlicenties voor SQL Server 2017 Standard zijn verkrijgbaar als pakketten van 2.

Als u vragen heeft over uw correcte licentiëring met SQL Server 2017 Standard 2-Core, neem dan gerust contact met ons op.

FAQs over Microsoft Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core als gebruikte software van Wiresoft

De producten die Wiresoft als gebruikte software met SQL Server 2017 Standard 2-Core aanbiedt, verschillen niet van een nieuwe serverlicentie - niet alleen omdat software niet slijt, maar ook wat betreft de bruikbaarheid ervan. In het volgende beantwoordt Wiresoft alle typische vragen over gebruikte SQL Server licenties:

Waar komt de gebruikte SQL Server 2017 Standard 2-Core software vandaan?

De SQL Server 2017 Standard 2-Core gebruikte software die door Wiresoft wordt aangeboden is afkomstig van bedrijven die het zelf nieuw hebben gekocht en het vervolgens aan Wiresoft hebben doorverkocht. Met hun aanbieding in de Wiresoft Shop, is dit gemarkeerd als gebruikte software, maar het kan gebruikt worden als een nieuwe licentie.

Biedt een gebruikte SQL Server 2017 Standard 2-Core licentie koperszekerheid?

Ja: Wiresoft gebruikte software zoals SQL Server 2017 Standard 2-Core biedt u als klant dezelfde voordelen als de overeenkomstige nieuwe serversoftware: Koperszekerheid door de onmiddellijke download na uw succesvol afgeronde aankoop alsook de onmiddellijke licentieactivering met de meegeleverde geldige licentiesleutel.

Zijn zowel de aankoop als het gebruik van SQL Server 2017 Standard 2-Core gebruikte software legaal?

Ja: Bij Wiresoft kunt u er zeker van zijn dat u als klant geen wetten overtreedt, noch bij de aankoop van gebruikte software voor SQL Server 2017 Standard 2-Core, noch bij het daadwerkelijke gebruik ervan, omdat de aangeboden gebruikte software afkomstig is uit de licentievoorraad van een bedrijf. In dit geval staat de toepasselijke rechtspraak niet alleen de handel in door Microsoft gebruikte software toe, maar ook het gebruik ervan; dit is herhaaldelijk bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Heeft gebruikte software van Wiresoft zoals SQL Server 2017 Standard 2-Core nog andere voordelen?

Gebruikte software van Wiresoft biedt veel klanten een economisch voordeel, omdat ze daarmee hun softwarevoorraad veel goedkoper kunnen actualiseren dan met overeenkomstige nieuwe goederen. Bovendien kunnen zij ook oudere versies van serverlicenties vinden die niet meer regelmatig worden aangeboden. Bovendien biedt de gebruikte software van Wiresoft ook controlezekerheid dankzij de volledige verificatie van alle kopers!

Bij Wiresoft vindt u niet alleen de SQL Server 2017 Standard 2-Core editie als goedkope gebruikte software, maar ook de Standard editie met Server/CAL licenties, evenals andere edities van SQL Server 2017, en ook nieuwere versies van Microsoft SQL Server. Het Wiresoft-portfolio van gebruikte software omvat ook vele andere Microsoft-programma's - met alle genoemde voordelen. Als u vragen heeft over uw core-based licenties van SQL Server 2017 Standard of een andere editie, aarzel dan niet om gebruik te maken van ons deskundig advies via chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën