Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5 VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5
Nu de wereld steeds afhankelijker wordt van technologie, moeten bedrijven innovatieve manieren vinden om de concurrentie bij te houden. Een manier om dit te doen is het gebruik van virtualisatiesoftware waarmee werknemers vanaf elk...
€ 31,90 *

De belangrijkste voordelen van ThinApp in een oogopslag

 • Optimalisatie van toepassingsbeheer
 • Vermindering van de kosten voor IT-ondersteuning en helpdesk
 • Vereenvoudigde migratie naar Windows 7, 8 en 10
 • Voorkomen van applicatie versie conflicten
 • Ondersteuning voor virtualisatie van browsers en plug-ins
 • Verbeterde eindpuntbeveiliging
 • Grotere mobiliteit van het personeel

Hoe werkt ThinApp?

VMware ThinApp is een agentless oplossing die ontworpen is om een reeks toepassingen die op verschillende versies van besturingssystemen draaien te virtualiseren en ze in een verenigde omgeving aan gebruikers te leveren. Om dit te doen gebruikt ThinApp verschillende strategieën die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om verouderde toepassingen zonder problemen te migreren.

Eenvoudige applicatievirtualisatie

VMware ThinApp virtualiseert een toepassing door eerst de toepassingsbestanden en registervermeldingen in te kapselen in een enkel ThinApp pakket. Dit kan dan onafhankelijk van het onderliggende besturingssysteem verstrekt, beheerd en bijgewerkt worden. De op deze manier gevirtualiseerde toepassingen kunnen geen veranderingen in het onderliggende besturingssysteem veroorzaken, en ze kunnen ook in verschillende configuraties draaien. De voordelen zijn onder meer een betere compatibiliteit met andere toepassingen en gemakkelijker beheer, en een consistente gebruikerservaring, die bijdraagt tot een grotere efficiëntie van de werkstroom.

Vereenvoudigde migratie van besturingssystemen

VMware ThinApp maakt onder meer een snelle migratie van verouderde toepassingen naar Windows 7 of Windows 10 mogelijk, zonder dat hercodering, hertesten of hercertificering nodig is. Geïnstalleerde toepassingen worden in de achtergrond automatisch omgezet in ThinApp pakketten. Toepassingspakketten die reeds gemaakt zijn voor gebruik met ThinApp op Windows XP of oudere versies kunnen gemakkelijk omgezet worden naar een ThinApp Windows formaat met de relink functie.

Isoleren van toepassingen om conflicten te vermijden

Conflicten tussen afzonderlijke toepassingen of tussen toepassingen en besturingssystemen worden vermeden met ThinApp door 32- of 64-bit toepassingen inclusief instellingen in te pakken in een enkel MSI of EXE bestand; deze kunnen dan in verschillende Windows besturingsomgevingen worden ingezet.

De virtuele toepassingen zijn daardoor van elkaar geïsoleerd en kunnen dus onafhankelijk van elkaar draaien zonder veranderingen aan het betreffende besturingssysteem. Voor compleet levenscyclusbeheer kunnen ThinApp pakketten ook met App Volumes ingezet en beheerd worden.

Hoge veiligheid

Met ThinApp kunnen toepassingen ook gedraaid worden op beperkte User accounts en "vergrendelde" of beperkte PC's, zonder dat vooraf systeemveranderingen nodig zijn of overeenkomstige beveiligingsmaatregelen moeten worden teruggeschroefd. De toepassingspakketten worden alleen in gebruikersmodus uitgevoerd.

Omdat ThinApp geen kernel mode code gebruikt, is het niet in strijd met bestaande computergroep beleidslijnen voor User. Onbedoelde beleidsovertredingen worden met deze oplossing ook vermeden, omdat geen uitgebreide toepassingsmachtigingen worden toegekend aan de apparaten die met de betreffende computer verbonden zijn.

Mobiele toegang vanaf verschillende toestellen

Met ThinApp is betrouwbare en flexibele mobiele toegang ook op kantoor of onderweg op alle toestellen mogelijk, omdat noch de installatie van software noch een apparaatstuurprogramma nodig is, noch het toekennen van beheerdersrechten. ThinApp ondersteunt daarom ook BYO (Your Own Device) toestellen, zodat gebruikers ook vanaf privé eindtoestellen op elk moment toegang hebben tot de geboden toepassingen, zelfs als een niet-compatibele versie van het besturingssysteem geïnstalleerd is.

De toepassingen die via deze weg worden aangeboden kunnen ook rechtstreeks door de gebruikers worden uitgevoerd via mobiele opslagapparatuur (bv. flash drives) en thin client terminals. Beheerders kunnen ook de toepassingen verzorgen, onderhouden en bijwerken.

Verdere voordelen van ThinApp:

 • ThinApp ondersteunt Windows 10 - dit maakt ook eenvoudige migratie mogelijk van verouderde toepassingen zoals Office 2003 naar Windows 10 images. Dure hercodering, regressietests en kosten voor de ondersteuning van verouderde browser-applicaties worden zo vermeden.
 • ThinApp maakt een verscheidenheid aan toepassingskoppelingen mogelijk - waaronder het configureren van relaties tussen gevirtualiseerde toepassingen, plug-ins, service packs en runtime omgevingen zoals Java en .NET.
 • De gegarandeerde compatibiliteit van ThinApp met andere toepassingen, inclusief de migratie van verouderde toepassingen naar de huidige Desktop omgevingen, maakt uitgebreide hercodering van software overbodig - en stelt bedrijven in staat te besparen op  waardevolle middelen en dus kosten in het beheer van toepassingen.
 • Onmiddellijke, gemakkelijke toegang tot toepassingen zonder voorafgaand installatieproces vanaf allerlei eindtoestellen - zowel privé als voor bedrijven - verhoogt de efficiëntie van de werknemers - ze kunnen onmiddellijk en zonder oponthoud verder werken.
 • Zowel applicatiestreaming met ThinApp als personalisatie voor gebruikers vindt plaats op gegevensverwerkingsniveau via geconsolideerde sessie-gebaseerde Server, draaiend op Microsoft RDSH of Citrix XenApp servers.
 • Door de integratie van ThinApp in VMware Horizon Workspace kunnen toepassingen ook gemakkelijk beheerd en veilig aangeboden worden in op Cloud-gebaseerde toepassingscatalogi. Bovendien zijn automatische updates via het web mogelijk met AppSense.