Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5 VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5
VMware ThinApp Enterprise 5: Applicaties eenvoudiger leveren VMware ThinApp Enterprise 5 in één oogopslag VMware ThinApp Enterprise 5 is een krachtig applicatievirtualisatieplatform waarmee bedrijven applicaties kunnen verpakken en...
€ 29,90 *

VMware ThinApp: applicaties virtualiseren en vereenvoudigen

VMware ThinApp is een krachtige applicatievirtualisatieoplossing waarmee bedrijven applicaties efficiënter kunnen beheren en inzetten. In deze categorietekst bekijken we de belangrijkste functies en voordelen van VMware ThinApp.

Wat is VMware ThinApp?

VMware ThinApp is een softwareoplossing waarmee organisaties applicaties kunnen isoleren van fysieke computers en deze kunnen verpakken in virtuele containers. Deze containers kunnen vervolgens op verschillende besturingssystemen en apparaten worden uitgevoerd zonder installaties of conflicten.

De voordelen van VMware ThinApp

  • Applicaties loskoppelen: met VMware ThinApp kun je applicaties loskoppelen van de onderliggende hardware en het besturingssysteem. Dit betekent dat je applicaties in geïsoleerde containers kunt draaien zonder de stabiliteit van het host-besturingssysteem aan te tasten.
  • Conflictloze implementatie: VMware ThinApp maakt het eenvoudig om applicaties op verschillende systemen te implementeren zonder conflicten tussen applicaties te veroorzaken. Dit vermindert de inspanningen voor ondersteuning en onderhoud aanzienlijk.
  • Kostenbesparingen: Door applicaties te virtualiseren kunnen bedrijven de hardwarekosten verlagen en de efficiëntie van het aanbieden van applicaties verhogen. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Flexibiliteit en compatibiliteit

VMware ThinApp biedt een hoge mate van flexibiliteit en compatibiliteit:

  • Ondersteuning voor verschillende besturingssystemen: ThinApp-applicaties kunnen draaien op verschillende besturingssystemen zoals Windows, macOS en Linux.
  • Aanpasbaarheid: Bedrijven kunnen ThinApp-applicaties aanpassen aan hun individuele eisen en specifieke instellingen definiëren.
  • Gecentraliseerd beheer: VMware biedt tools voor gecentraliseerd beheer en implementatie van ThinApp-applicaties in bedrijfsnetwerken.

VMware ThinApp in actie

Organisaties kunnen VMware ThinApp in verschillende scenario's inzetten:

  • Legacy-applicaties: Met ThinApp kunnen oudere applicaties gebruikt blijven worden op huidige besturingssystemen zonder conflicten te veroorzaken.
  • Mobiliteit: ThinApp maakt de inzet van applicaties op mobiele apparaten mogelijk en ondersteunt BYOD-initiatieven.
  • Snelle implementatie: Bedrijven kunnen applicaties snel implementeren zonder complexe installaties uit te hoeven voeren op de doelapparaten.

In het algemeen stelt VMware ThinApp organisaties in staat om applicaties efficiënter te beheren en in te zetten. Door applicaties te virtualiseren kunnen bedrijven kosten besparen, flexibiliteit verhogen en conflicten tussen applicaties minimaliseren. Het is een waardevolle oplossing voor wie op zoek is naar efficiënte levering van applicaties.

Categorieën