Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT POWERPOINT 2010 MICROSOFT POWERPOINT 2010
Microsoft PowerPoint 2010 Downloaden Microsoft PowerPoint 2010 (presentatie creatie) Maak professionele presentaties met Microsoft PowerPoint 2010. Vereenvoudig uw individuele sjablonen met de uitgebreide ontwerpmogelijkheden. Gebruik de...
€ 17,90 *
MICROSOFT POWERPOINT 2013 MICROSOFT POWERPOINT 2013
Microsoft PowerPoint 2013 - de klassieke Office als een stand-alone programma PowerPoint is een typisch onderdeel van de Microsoft Office en is onmisbaar voor het maken van overtuigende presentaties, die live of via video als lezing...
€ 21,90 *
MICROSOFT POWERPOINT 2021 MICROSOFT POWERPOINT 2021
Microsoft PowerPoint 2021 als zelfstandig programma Microsoft PowerPoint is het klassieke softwareprogramma voor het ontwerpen van overtuigende visualisaties van informatie en het maken van levendige presentaties. Met PowerPoint 2021 is...
€ 85,90 *
MICROSOFT POWERPOINT 2016 MICROSOFT POWERPOINT 2016
Microsoft PowerPoint 2016 als een Office Microsoft PowerPoint is het veelzijdige softwareprogramma om overtuigende presentaties en toespraken te ontwerpen en tegelijkertijd informatie op een heldere en levendige manier te presenteren. De...
€ 42,90 *
MICROSOFT POWERPOINT 2019 MICROSOFT POWERPOINT 2019
Microsoft PowerPoint 2019 als enkelvoudig programma Microsoft PowerPoint is het klassieke softwareprogramma waarmee overtuigende visualisaties van informatie kunnen worden ontworpen en levendige presentaties kunnen worden gemaakt. Met...
€ 51,90 *

Microsoft PowerPoint: Creatieve presentaties voor een indrukwekkende verschijning

Leer hoe je met Microsoft PowerPoint boeiende presentaties kunt maken en je ideeën effectief kunt presenteren. Dit artikel geeft je inzicht in de nieuwste functies en mogelijkheden van Microsoft PowerPoint om je presentaties naar een hoger niveau te tillen.

Gebruikersinterface en ontwerpopties

De gebruikersinterface van Microsoft PowerPoint is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Ontdek de verscheidenheid aan ontwerpopties om je presentaties te personaliseren. Gebruik de werkbalken en menu's om inhoud eenvoudig te organiseren en op te maken.

Multimedia-elementen en animaties

Breng je presentaties tot leven door multimedia-elementen en animaties te integreren. Met Microsoft PowerPoint kun je eenvoudig afbeeldingen, video's en audiobestanden invoegen. Gebruik animatie-effecten om je boodschap overtuigend over te brengen.

Samenwerking en cloudintegratie

Optimaliseer de samenwerking bij presentaties met de naadloze integratie van Microsoft PowerPoint met de Microsoft 365 Cloud. Deel je werk in realtime en maak bewerken in samenwerkingsverband mogelijk. Dankzij cloudsynchronisatie werk je altijd met de laatste versie van je presentatie.

Sjablonen en SmartArt afbeeldingen

Versnel het creatieproces van je presentaties met de vele sjablonen en SmartArt afbeeldingen van Microsoft PowerPoint. Kies uit een groot aantal ontwerpen om professioneel ogende dia's te maken. Gebruik SmartArt om complexe informatie op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren.

Presentatiemodus en schermopname

Gebruik de presentatiemodus van Microsoft PowerPoint om je inhoud effectief te presenteren aan een publiek. Met de schermopnamefunctie kun je live demo's of uitleg direct in je presentatie integreren.

Interactieve elementen en hyperlinks

Verhoog de interactiviteit van je presentaties door hyperlinks en interactieve elementen te integreren. Koppel dia's of externe inhoud om naadloze navigatie te garanderen. Microsoft PowerPoint biedt je de hulpmiddelen om je publiek actief te betrekken.

Updates en ondersteuning

Houd Microsoft PowerPoint up-to-date door regelmatig te controleren op updates. De voortdurende verbeteringen brengen niet alleen nieuwe functies, maar ook beveiligingsupdates. Als je vragen of problemen hebt, staat de Microsoft Helpdesk tot je beschikking.

Over het algemeen biedt Microsoft PowerPoint een uitgebreide oplossing voor het maken van professionele presentaties. Met een gebruiksvriendelijke interface, creatieve ontwerpopties en moderne functies is het de ideale toepassing om je ideeën overtuigend te presenteren.

Categorieën