Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10147
 • D47-00764
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 50,90 * € 55,90 * (8,94% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


PowerPoint for Mac is het veelzijdige softwareprogramma van voor Apple om efficiënt levendige presentaties te plannen en te ontwerpen op een Mac-computer en ze gemakkelijk te presenteren aan partners en collega's. Deze 2016-versie van voor Mac levert dus een nieuwe mijlpaal op van de alom gebruikte en gewaardeerde software, die op vele terreinen wordt gebruikt - niet alleen in bedrijven, maar ook op scholen en universiteiten. for Mac 2016 ondersteunt zowel beginners als professionele gebruikers met veel geïntegreerde, intuïtief bruikbare hulpmiddelen voor het maken van informatieve presentatiedia's en het duidelijk overbrengen van de inhoud ervan in een lezing. MicrosoftUser Business PowerPoint Office PowerPoint

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"

Microsoft PowerPoint voor Mac 2016 als Office

PowerPoint for Mac is het veelzijdige softwareprogramma van Microsoft voor Apple gebruikers om op een efficiënte manier levendige presentaties op een Mac-computer te plannen en te ontwerpen en deze eenvoudig aan zakenpartners en collega's te presenteren. Deze 2016-versie van PowerPoint voor Mac is dus een nieuwe mijlpaal in de veelgebruikte en gewaardeerde Office die op veel gebieden wordt gebruikt - niet alleen in het bedrijf, maar ook op school en op de universiteit. PowerPoint voor Mac 2016 ondersteunt zowel beginners als professionele gebruikers met veel geïntegreerde, intuïtief bruikbare tools om informatieve presentatiedia's te maken en de inhoud ervan duidelijk over te brengen in een lezing.

De gebruiksvriendelijke interface van Microsoft PowerPoint voor Mac 2016 maakt het ook mogelijk om snel en eenvoudig aan de slag te gaan. Een grote selectie van sjablonen en afbeeldingen kan direct worden gebruikt om elke presentatie aan te passen.

De Mac-versie van PowerPoint 2016 toont in principe een opvallende herziening van het vorige ontwerp: ondanks de voor OS X geoptimaliseerde aanpassing is de typische Windows met zijn vertrouwde lay-out behouden gebleven. De toetscombinaties die bekend zijn van de Windows zijn ook behouden gebleven, wat een voordeel kan zijn voor gebruikers die vaak wisselen tussen de twee besturingssystemen. Deze gebruikers hoeven echter niet af te zien van de vertrouwde functies van het Mac-systeem. PowerPoint voor Mac 2016 optimaliseert ook de platformoverschrijdende compatibiliteit tussen documenten, zodat presentaties die in Windows worden gemaakt en die welke in OS X worden gemaakt, consistenter zijn.

Apple-gebruikers die ook gebruik maken van de OneDrive cloudservice van Microsoft kunnen documenten die zijn gemaakt met PowerPoint voor Mac 2016 online delen met collega's voor een efficiëntere samenwerking.

Dit PowerPoint voor Mac 2016 programma is niet alleen beschikbaar bij Wiresoft als integraal onderdeel van de bijbehorende Office, maar u kunt het ook apart aanschaffen - zonder enige abonnementsverplichting! In de Wiresoft online shop kunt u PowerPoint voor Mac 2016 en ook oudere en nieuwere versies tegen een bijzonder gunstige prijs krijgen - ook als enkelvoudig programma. Het volgende overzicht bevat alle interessante functies van PowerPoint voor Mac 2016.

Overzicht van alle belangrijke functies en uitbreidingen van PowerPoint voor Mac 2016

Deze PowerPoint voor Mac 2016-versie bevat vele optimalisaties en verbeteringen van bestaande functies en nieuwe tools en aanpassingen om u nog meer vrijheid te geven bij het maken van presentaties, maar ook om de online samenwerking met andere gebruikers te vergemakkelijken.

Nieuwe PowerPoint-functies voor Mac in de 2016-versie

De nieuwe PowerPoint-functies breiden niet alleen de mogelijkheden van teamwork bij het maken van een presentatie uit, maar ook de mogelijkheden om te presenteren:

 • Het markeren van details op de Mac met het penseelgereedschap: Afzonderlijke elementen van een dia, zoals afbeeldingen of woorden of tekstpassages, kunnen tijdens een presentatie spontaan worden uitgelicht met behulp van de in PowerPoint voor Mac geïntegreerde Brush Tool om de aandacht van het publiek te vestigen op individuele details. Het voordeel van dit gereedschap ten opzichte van de laserpointer of -staf is dat het direct op het scherm in PowerPoint 2016 wordt gebruikt en dat de elementen die ermee zijn gemarkeerd zichtbaar blijven. Aan de andere kant gebeurt deze actie alleen in de presentatiemodus. Het PowerPoint-document zelf blijft ongewijzigd.
 • Time-tracking: Met de time-tracking tool wordt de duur van de presentatie veel voorspelbaarder. Bij langere presentaties kunnen vragen of extra uitleg de presentatie snel vertragen en het moeilijk maken om zich aan een bepaald tijdsbestek te houden. De time-tracking tool helpt om meer grip te krijgen op het tijdmanagement en om de presentatietijd efficiënt te gebruiken: Indien geactiveerd, geeft het de tijd weer tijdens de presentatie zodat de presentator kan reageren op vertragingen e.d. en onmiddellijk wijzigingen kan aanbrengen.
 • Share-functie: Dankzij de aanzienlijke optimalisatie en herinrichting van de Share-functie kunnen PowerPoint-presentaties op de Mac veel eenvoudiger en sneller toegankelijk worden gemaakt via sociale-mediakanalen zoals Facebook en andere.

Profiteer van de handige Office in PowerPoint voor Mac 2016

Als klassieke MS Office bevat PowerPoint voor Mac 2016 ook een hele reeks algemene functies die het makkelijker maken om presentaties te maken en ook de mogelijkheden voor samenwerking uitbreiden. Deze omvatten met name de volgende kenmerken en hulpmiddelen:

 • OneDrive integratie ook beschikbaar voor Mac: Met de integratie van de Microsoft cloud-diensten OneDrive in Office 2016 voor Mac kunnen Mac-gebruikers nu OneDrive gebruiken om via het web toegang te krijgen tot PowerPoint-documenten die zijn opgeslagen op OneDrive vanaf elk Apple-apparaat. Hierdoor wordt de mogelijkheid om aan dia's te werken aanzienlijk uitgebreid, ongeacht de locatie, en kunnen andere medewerkers er bijvoorbeeld ook toegang toe krijgen om ze te bewerken of te becommentariëren.
 • Vereenvoudigd delen van documenten: Het delen van documenten is nu nog eenvoudiger: Om documenten te delen, klikt u eenvoudigweg op de functie "Delen" in de menubalk van het PowerPoint-programma. Elke persoon die toegang moet hebben tot het document kan individuele rechten krijgen om het document te lezen, te bewerken of door te sturen, enz.
 • Verbeterde versiehistorie van documenten: Vooral wanneer andere medewerkers een PowerPoint-document gebruiken of corrigeren, is het belangrijk om het overzicht te behouden. Dit houdt ook in dat oudere versies bij de revisie worden behouden. De "Versiegeschiedenis" functie wordt gebruikt om ze op te slaan, zodat ze opnieuw kunnen worden opgeroepen en indien nodig opnieuw kunnen worden gebruikt.
 • Gegevensbescherming met Data Loss Protection (DLP): Ook beschikbaar in PowerPoint 2016 voor Mac via OneDrive, de DLP-functie voor documentcontent is ook beschikbaar in PowerPoint 2016 voor Mac. Vooral bij interne presentaties kan het voorkomen dat dia's gegevens bevatten of tonen die niet voor buitenstaanders bedoeld zijn en daarom beschermd moeten worden. Data Loss Protection detecteert niet alleen veiligheidsrisico's, maar creëert ook centraal richtlijnen voor elk document, zodat de gegevensbeveiliging altijd wordt gehandhaafd wanneer documenten worden vrijgegeven aan andere gebruikers.

De volgende basisfuncties maken ook het werken met PowerPoint voor Mac 2016 nog efficiënter:

 • Aantekeningen op dia's altijd bij de hand: Het is niet altijd mogelijk om alle informatie op één dia te plaatsen, zeker niet als deze spontaan wordt toegevoegd tijdens de presentatie. Onzichtbaar voor de luisteraars maar direct toegankelijk voor de presentator, persoonlijke aantekeningen en toevoegingen zijn zichtbaar in het PowerPoint-programmavenster en dus direct beschikbaar.
 • Feedback in het commentaarveld: Hetzelfde geldt voor aantekeningen en commentaren van collega's bij het maken van presentatiedia's en tijdens de lezing zelf. Hun feedback is direct beschikbaar in een apart venster.
 • Wijzig de weergavemodus: Met behulp van de knoppen in de statusbalk kunnen gebruikers direct schakelen tussen de verschillende weergavemogelijkheden, inclusief een zoom-schuifknop om een dia sneller aan te passen.
 • Meer ruimte op het scherm: Om een dia in maximale grootte weer te geven, kunnen gebruikers de menustrook met een klik tonen en verbergen.
 • Pas de werkbalk aan voor toegang: Functies die vaak gebruikt worden, kunnen als snelkoppelingscommando's direct in de menubalk worden geplaatst, waardoor ze met één muisklik direct beschikbaar zijn.

Systeemvereisten voor PowerPoint voor Mac 2016:

PowerPoint voor Mac 2016 is alleen beschikbaar in de 64-bits versie. Verder gelden de volgende minimumeisen voor de installatie of bediening van de Office:

 • Processor: Intel-processor
 • Besturingssysteem: Mac OS X, minimaal versie 10.10 (Yosemite) of hoger
 • Werkgeheugen: minstens 4 GB RAM
 • Harde schijf: ten minste 6 GB in HFS+ formaat (Mac OS Extended of HFS Plus)
 • Beeldschermresolutie: minstens 1.280 x 800

Koop PowerPoint voor Mac 2016 als Office van Wiresoft

PowerPoint voor Mac 2016 is als regulier onderdeel van veel Microsoft Office meestal niet of alleen als abonnementsversie in de reguliere winkels verkrijgbaar. Bij Wiresoft kunt u echter apart PowerPoint voor Mac 2016 kopen als een stand-alone programma.

Uw duidelijk voordeel bij de aankoop van software van Wiresoft: de single user licentie van PowerPoint voor Mac 2016 die in de shop wordt aangeboden is een aankoopversie, die u dus niet verplicht tot een abonnement, dat u meestal op lange termijn bindt - met verplichte updates of tijdsbeperkingen voor het gebruik - en meestal ook duur is. Daarom is het kopen van software van Wiresoft om verschillende redenen de moeite waard, zelfs als u geen extra Office voor de Mac wilt kopen.

En: het kopen van software met Wiresoft is veilig: de beschikbare single user licentie van PowerPoint voor Mac 2016, die u bij ons koopt, maakte meestal deel uit van een grotere volumelicentie, zoals die door bedrijven wordt gebruikt. Daarom is het een zogenaamde gebruikte software - vandaar onze echt lage prijs! Toch kunt u er zeker van zijn dat de aankoop van de door ons aangeboden gebruikte software niet in een juridisch onduidelijke situatie plaatsvindt, noch voor u, noch voor ons, omdat de handel met gebruikte software in Europa duidelijk wettelijk is toegestaan en dus absoluut legaal is!

Deze PowerPoint voor Mac 2016 softwarelicentie is qua functionaliteit volledig identiek aan het PowerPoint-programma dat ook is opgenomen in de bijbehorende Office Suite voor Mac 2016. Wiresoft biedt alleen volledige versies van Microsoft-programma's aan die identiek zijn aan de beschikbare edities van Microsoft zelf.

Elk van deze aangeboden Microsoft-programma's is door Wiresoft getest op een goede, onbeperkte bruikbaarheid; daarom wordt deze PowerPoint voor Mac 2016 software alleen voor u geregistreerd na aankoop en download en is hij ook 100% bruikbaar voor u.

Gebruikte software is niet alleen voordelig voor particuliere gebruikers, maar ook voor zelfstandigen en kleinere bedrijven, als de aanschaf van een conventionele single user licentie of een volumelicentie niet rendabel is, omdat ze op deze manier profiteren van alle voordelen van PowerPoint voor Mac 2016 en tegelijkertijd geld besparen.

Naast het PowerPoint-programma voor Mac 2016 vindt u in de Wiresoft-softwareshop niet alleen nieuwere en oudere aangeschafte versies van deze software, maar ook andere MS Office voor Mac als single user-licentie, evenals andere Microsoft-programma's.

Als u vragen hebt over PowerPoint voor Mac 2016 of een ander MS Office voor Mac, gebruik dan ons deskundig advies via e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën