Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016

€ 74,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10147
 • D47-00764
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft PowerPoint voor Mac 2016 als Office standalone programma PowerPoint voor Mac is...meer
Productinformatie "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"

Microsoft PowerPoint voor Mac 2016 als Office standalone programma

PowerPoint voor Mac is het veelzijdige softwareprogramma van Microsoft voor Apple-gebruikers om op een Mac-computer efficiënt levendige presentaties te plannen en te ontwerpen en deze handig te presenteren aan zakenpartners en collega's. Deze 2016-versie van PowerPoint voor Mac zorgt dus voor een nieuwe mijlpaal van de veelgebruikte en gewaardeerde Office-software die op veel gebieden wordt gebruikt - niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook op school en op de universiteit. PowerPoint voor Mac 2016 ondersteunt zowel beginners als professionele gebruikers met veel geïntegreerde, intuïtief bruikbare tools om informatieve presentatiedia's te maken en de inhoud ervan duidelijk over te brengen in een lezing.

De gebruiksvriendelijke interface van Microsoft PowerPoint voor Mac 2016 maakt het ook snel en gemakkelijk om met de software aan de slag te gaan. Een grote selectie sjablonen en afbeeldingen kan direct worden gebruikt om elke presentatie individueel vorm te geven.

In principe vertoont de Mac-versie van PowerPoint 2016 een opvallende herziening van het vorige ontwerp: ondanks de aanpassing die is geoptimaliseerd voor OS X, is de typische gebruikersinterface die we kennen van Windows met zijn vertrouwde lay-out behouden gebleven. De sneltoetsen van de Windows -versie zijn ook overgenomen, wat een voordeel kan zijn voor gebruikers die vaak schakelen tussen de twee besturingssystemen. Zij hoeven echter niet af te zien van de vertrouwde functies van het Mac-systeem. Bovendien heeft PowerPoint voor Mac 2016 de cross-platform compatibiliteit tussen documenten geoptimaliseerd, zodat presentaties die zijn gemaakt op Windows en die op OS X meer consistentie in presentatie vertonen.

Apple-gebruikers die ook gebruikmaken van Microsofts clouddienst OneDrive kunnen documenten die zijn gemaakt met PowerPoint voor Mac 2016 ook online delen met collega's voor een efficiëntere samenwerking.

Dit PowerPoint voor Mac 2016 programma is niet alleen bij Wiresoft verkrijgbaar als integraal onderdeel van de bijbehorende Office suite, maar u kunt het ook afzonderlijk aanschaffen - zonder abonnementsverplichting! Naast PowerPoint voor Mac 2016 zijn ook oudere en nieuwere versies tegen bijzonder lage prijzen verkrijgbaar in de Wiresoft onlineshop - ook als afzonderlijke programma's. Het volgende overzicht bevat alle interessante functies van PowerPoint voor Mac 2016.

Overzicht van alle belangrijke functies en verbeteringen van PowerPoint voor Mac 2016

Deze PowerPoint voor Mac 2016-versie bevat veel optimalisaties en verbeteringen van bestaande functies, evenals nieuwe hulpmiddelen en aanpassingen om u nog meer speelruimte te geven bij het maken van presentaties, maar ook om online samenwerking met andere gebruikers te vergemakkelijken.

Nieuwe PowerPoint-functies voor Mac in de 2016-release

De nieuwe PowerPoint-functies verruimen niet alleen de mogelijkheden van teamwork bij het maken van een presentatie, maar ook bij het presenteren:

 • Markeer details op de Mac met het gereedschap Penseel: Afzonderlijke elementen van een dia, zoals afbeeldingen of woorden of tekstgedeelten, kunnen tijdens een presentatie spontaan door de presentator worden gemarkeerd met behulp van het in PowerPoint voor Mac geïntegreerde penseelgereedschap om de aandacht van het publiek te vestigen op afzonderlijke details. Het voordeel van dit hulpmiddel ten opzichte van de laserpointer of -toverstaf is ten eerste dat het rechtstreeks in PowerPoint 2016 op het scherm wordt gebruikt, en dat de elementen die ermee worden gemarkeerd zichtbaar blijven. Ten tweede, deze actie gebeurt alleen in presentatie modus. Het PowerPoint-document zelf blijft ongewijzigd.
 • Timetracking: met het timetracking-hulpmiddel wordt de presentatieduur veel voorspelbaarder. Bij langere presentaties kan het snel gebeuren dat vragen of extra uitleg de presentatie vertragen en het moeilijk maken om een bepaald tijdsbestek aan te houden. Het hulpmiddel voor tijdregistratie helpt om meer greep te krijgen op het tijdbeheer en om de presentatietijd efficiënt te gebruiken: Wanneer het geactiveerd is, geeft het de tijd tijdens de presentatie weer, zodat de presentator dienovereenkomstig kan reageren in geval van vertragingen, enz. en onmiddellijk wijzigingen kan aanbrengen.
 • Deelfunctie voor delen: dankzij de aanzienlijke optimalisatie en het nieuwe ontwerp van de deelfunctie kunnen PowerPoint-presentaties op de Mac veel gemakkelijker en sneller worden gedeeld via sociale-mediakanalen zoals Facebook en andere.

Maak gebruik van handige Office-functies in PowerPoint voor Mac 2016

Omdat PowerPoint voor Mac 2016 een klassiek programma is van MS Office, bevat het ook heel wat gemeenschappelijke functies die het gemakkelijker maken om presentaties te maken en die ook de mogelijkheden bij het samenwerken uitbreiden. Het gaat met name om de volgende functies en instrumenten:

 • OneDrive-integratie ook beschikbaar voor Mac: Met de integratie van Microsofts clouddiensten OneDrive in Office 2016 voor Mac kunnen Mac-gebruikers nu vanaf elk Apple-apparaat via het web toegang krijgen tot PowerPoint-documenten die zijn opgeslagen op OneDrive. Hierdoor wordt de mogelijkheid om aan dia's te werken, ongeacht de locatie, sterk uitgebreid en kunnen ook andere medewerkers er toegang toe krijgen, bijvoorbeeld om ze te bewerken of van commentaar te voorzien.
 • Vereenvoudigd delen van documenten: Het delen van documenten is nu nog eenvoudiger: om ze te delen, klikken gebruikers gewoon op de functie "Delen" in het lint van het PowerPoint-programma. Elke persoon die toegang moet hebben tot het document kan individuele rechten krijgen om het te lezen, te bewerken, door te sturen, enz.
 • Verbeterde versiegeschiedenis van documenten: Vooral wanneer andere werknemers een PowerPoint-document ook gebruiken of corrigeren, is het belangrijk om het overzicht te bewaren. Dit houdt ook in dat oudere versies behouden moeten blijven bij revisies. De functie "Versiegeschiedenis" wordt gebruikt om deze op te slaan, zodat ze indien nodig opnieuw kunnen worden opgeroepen en gebruikt.
 • Gegevens beschermen met Data Loss Protection (DLP): Ook beschikbaar via OneDrive in PowerPoint 2016 voor Mac is de DLP-functie voor documentinhoud. Want vooral bij interne presentaties kan het gebeuren dat dia's gegevens bevatten of tonen die niet voor buitenstaanders bestemd zijn en dus beschermd moeten worden. Data Loss Protection detecteert niet alleen beveiligingsrisico's, maar stelt ook centraal beleidsregels op voor elk document, zodat de beveiliging van gegevens altijd wordt gehandhaafd wanneer documenten worden gedeeld met andere gebruikers.

Ook de volgende basisfuncties maken het werken met PowerPoint voor Mac 2016 nog efficiënter:

 • Aantekeningen op dia's altijd binnen handbereik: Niet altijd alle info op een diaplaats, vooral die welke telkens spontaan tijdens de presentatie worden toegevoegd. Onzichtbaar voor het publiek, maar direct toegankelijk voor de presentator, zijn persoonlijke aantekeningen en toevoegingen zichtbaar in het PowerPoint programmavenster en dus direct beschikbaar.
 • Feedback in het commentaarveld: Hetzelfde geldt voor de aantekeningen en opmerkingen van collega's bij het maken van presentatieslides en tijdens de presentatie zelf. In een apart venster, is hun feedback direct bij de hand.
 • Wijzig de weergavemodus: Met de knoppen in de statusbalk kunnen gebruikers direct schakelen tussen de verschillende weergaveopties, inclusief de zoomschuifknoppen om een dia sneller aan te passen.
 • Meer schermruimte: Om de grootte van een dia te maximaliseren, kunnen gebruikers klikken om het lint te tonen en te verbergen.
 • Pas de werkbalk aan voor toegang: Functies die vaak nodig zijn, kunnen als snelkoppelingsopdracht direct in de menubalk worden geplaatst, zodat ze met één klik onmiddellijk beschikbaar zijn.

PowerPoint voor Mac 2016 systeemvereisten:

PowerPoint voor Mac 2016 is alleen beschikbaar in de 64-bits versie. Daarnaast zijn de volgende minimumvereisten vereist voor het installeren of uitvoeren van de Office-software:

 • Processor: Intel-processor
 • Besturingssysteem: Mac OS X, ten minste versie 10.10 (Yosemite) of hoger
 • Werkgeheugen: ten minste 4 GB RAM
 • Harde schijf: ten minste 6 GB in HFS+-formaat (Mac OS Extended of HFS Plus)
 • Beeldschermresolutie: ten minste 1.280 x 800

Koop PowerPoint voor Mac 2016 als een Office standalone programma tegen een lage prijs bij Wiresoft

PowerPoint voor Mac 2016 is normaal gesproken niet los verkrijgbaar als vast onderdeel van veel Microsoft Office suites of alleen als abonnementsversie in de normale handel. Bij Wiresoft kunt u PowerPoint voor Mac 2016 echter afzonderlijk kopen als een standalone programma.

Uw duidelijke voordeel bij het kopen van software via Wiresoft: de in de winkel aangeboden licentie voor één gebruiker van PowerPoint voor Mac 2016 is een koopversie, die u dus niet verplicht tot een abonnement, dat u meestal op lange termijn bindt - met verplichte updates of tijdsbeperkingen op het gebruik - en dat meestal ook duur is. Daarom is de aankoop van software bij Wiresoft om verschillende redenen de moeite waard, zelfs als u geen andere Office programma's voor Mac wilt kopen.

En: Software kopen bij Wiresoft is veilig: de beschikbare licentie voor één gebruiker van PowerPoint voor Mac 2016, die u in onze winkel koopt, was meestal een onderdeel van een grotere volumelicentie, zoals die door bedrijven wordt gebruikt. Daarom is het een zogenaamde gebruikte software - vandaar onze zeer lage prijs! Desondanks kunt u er met de aankoop van de door ons aangeboden gebruikte software zeker van zijn dat dit noch voor u noch voor ons in een juridisch onduidelijke situatie plaatsvindt, want de handel in gebruikte software is in Europa duidelijk bij wet toegestaan en dus absoluut legaal!

Qua functionaliteit is deze PowerPoint voor Mac 2016 softwarelicentie volledig identiek aan het PowerPoint programma dat ook is opgenomen in de bijbehorende Office Suite voor Mac 2016. In principe biedt Wiresoft alleen volledige versies van Microsoft-programma's aan die identiek zijn aan de edities die bij Microsoft zelf verkrijgbaar zijn.

Elke dergelijke aangeboden enkele Microsoft programma licentie, die afkomstig is van een grotere volumelicentie, is door Wiresoft getest op foutloze, onbeperkte bruikbaarheid; daarom is deze PowerPoint voor Mac 2016 software ook alleen voor u geregistreerd na succesvolle aankoop en download en is ook 100% bruikbaar voor u.

Gebruikte software is niet alleen voordelig voor particuliere gebruikers, maar ook voor zelfstandigen en kleine bedrijven, als de aanschaf van een conventionele licentie voor één gebruiker of een volumelicentie niet rendabel is, omdat ze zo kunnen profiteren van alle voordelen van PowerPoint voor Mac 2016 en tegelijkertijd geld kunnen besparen.

Naast PowerPoint voor Mac 2016 vindt u in de Wiresoft Software Shop ook andere MS Office programma's voor Mac als licentie voor één gebruiker, evenals andere Microsoft programma's, naast nieuwere en oudere aankoopversies van deze software.

Als u vragen heeft over PowerPoint voor Mac 2016 of een ander MS Office programma voor Mac, neem dan gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken