Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WORD MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2021

Staat als directe download ter beschikking

  • SW10492
  • 3YF-00233
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 85,90 * € 94,90 * (9,48% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + Licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2021 for Mac is de nieuwste versie van de klassieke tekstverwerkingssoftware van , die ook veel gebruikt wordt op Apple computers. Het veelzijdige programma biedt veel intuïtief bruikbare functies en gereedschappen die veel verder gaan dan alleen het maken en bewerken van tekstdocumenten: Het wordt aangevuld met talrijke mogelijkheden voor een duidelijke structurering en informatieve illustratie door middel van grafieken en tabellen. Dit maakt for Mac niet alleen geschikt voor zakelijke correspondentie, maar ook voor het ontwerpen van professioneel geschreven rapporten en essays en scripties voor scholieren en studenten, evenals flyers, folders, brochures en visitekaartjes. De documenten kunnen direct in het programma worden opgeslagen als PDF's om af te drukken. for Mac herkent ook andere bestandsformaten, die er dan verder mee verwerkt kunnen worden. Microsoft Office Word Word Word

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WORD MAC 2021"

Microsoft Word 2021 voor Mac als zelfstandig programma

Word 2021 voor Mac is de nieuwste versie van Microsofts klassieke tekstverwerkingssoftware, die ook veel wordt gebruikt op Apple-computers. Het veelzijdige kantoorprogramma biedt vele intuïtief bruikbare functies en hulpmiddelen die veel verder gaan dan het louter maken en bewerken van tekstdocumenten: Het wordt aangevuld met talrijke opties voor een duidelijke structurering en informatieve illustratie door middel van grafieken en tabellen. Dit maakt Word voor Mac niet alleen geschikt voor zakelijke correspondentie, maar ook voor het ontwerpen van professioneel geschreven rapporten en essays, alsmede scripties en dissertaties voor scholieren en studenten, alsmede flyers, folders, brochures en visitekaartjes. Word-documenten kunnen rechtstreeks in het programma worden opgeslagen als PDF's om af te drukken. Word voor Mac herkent ook andere bestandsformaten, die er dan verder mee kunnen worden bewerkt.

Word voor Mac vergemakkelijkt de samenstelling van allerlei tekstdocumenten met een ruime keuze aan typische, vaak gebruikte opmaaksjablonen, aangevuld met verdere opties voor onder meer typografie en opmaak, om snel en efficiënt leesbare teksten te maken. Intelligente hulpmiddelen zoals de spellingcontrole en vele opties voor autocorrectie - inclusief een individueel uitbreidbaar woordenboek - maken het gemakkelijker om brieven, essays, papers en andere documenten te schrijven volgens de geldende spellingsregels.

Alle teksten die in Word voor Mac zijn gemaakt, kunnen worden gemarkeerd voor verstrekking aan andere medewerkers, bijvoorbeeld door watermerken in te voegen, en zo worden beschermd tegen kopiëren.

MS Word 2021 voor Mac bevat, naast deze beproefde functies van eerdere Word-versies, natuurlijk een hele reeks nieuwe, even praktische functies om niet alleen schrijven en bewerken, maar ook gericht lezen nog gemakkelijker en efficiënter te maken dan voorheen. Naast het vernieuwde lint gaat het onder meer om nieuwe weergaveopties die het zoeken naar specifieke zinnen of delen in langere tekstbestanden versnellen, evenals de Donkere modus, die gemakkelijker is voor de ogen wanneer langere tijd op het scherm wordt gewerkt, en andere leermiddelen die het lezen niet alleen voor leerlingen en studenten gemakkelijker maken. De verbeterde toegankelijkheidsondersteuning optimaliseert ook de teksten voor lezers die de inhoud moeilijker kunnen begrijpen.

De nieuwe functie voor uit de vrije hand maakt het ook gemakkelijk om schetsen en diagrammen met de hand te tekenen en deze rechtstreeks in een document in te voegen.

In de Wiresoft-onlineshop kunt u de nieuwste Word-versie 2021 voor Mac, en natuurlijk ook de voorgangers ervan, evenals andere Office-programma's voor Mac als bijzonder voordelig geprijsde afzonderlijke toepassingen verkrijgen.

Gedetailleerd overzicht van alle nieuwe functies van Word 2021 voor Mac

Niet alleen Mac-gebruikers die Word al kennen, zullen de nieuwe functies van de 2021-versie waarderen, maar ook beginners zullen profiteren van de veelzijdige mogelijkheden die worden geboden door het professioneel en efficiënt maken en lezen van teksten met dit Office-programma. Vooral de functies voor doelgericht bewerken en de geïntegreerde hulpmiddelen voor vertalen helpen professionals om zich nog beter te concentreren zonder een andere toepassing te hoeven openen, alles is mogelijk binnen Word. Dit geldt ook voor de reeds genoemde drempelloze samenstelling van documenten, alsmede voor de opneming van complexe wiskundige formules door de ondersteuning van LaTeX. De belangrijkste kenmerken van Word 2021 voor Mac in detail:

Nog meer duidelijkheid door de keuze uit verschillende weergaveopties

Gebruikers die al bekend zijn met Word voor de Mac zullen de visuele vernieuwingen van het nieuwe Word 2021 voor de Mac onmiddellijk herkennen: De lintgebruikersinterface die al bekend is in Word voor Mac 2016 is hier gecombineerd met de moderne, Windows-typische tegel-look. Nieuw hier is de prominentere plaatsing van de meest gebruikte elementen en functies, zodat ze nog gemakkelijker kunnen worden gevonden.

Word 2021 voor Mac maakt het ook mogelijk de normale lintlook te blijven gebruiken, zodat de interface ook opnieuw kan worden vormgegeven. En speciaal voor het gebruik van Word op apparaten met aanraakschermen, zoals tablets en smartphones, is de aanraakgevoeligheid verbeterd voor invoer met een pen.

Bovendien zijn de nieuwe thema's Wit, Donkergrijs en Zwart beschikbaar in Word 2021 voor Mac; deze meer discrete achtergronden ondersteunen ook het geconcentreerd schrijven en lezen van teksten. Zwart biedt het sterkste contrast.

Geïntegreerde leermiddelen maken efficiënter werken aan tekst mogelijk

Professionele gebruikers zullen ook de geïntegreerde leermiddelen in Word 2021 voor Mac op prijs stellen. Oorspronkelijk bedoeld voor scholieren en studenten om het tekstbegrip te versnellen, helpen ze ook gebruikers die Word regelmatig op kantoor gebruiken. Met de leermiddelen kunnen bijvoorbeeld de kolombreedte en de spatiëring van de tekst, maar ook de kleuren worden aangepast, en de duidelijkere presentatie van de tekst is gemakkelijker voor de ogen.

Met het hulpmiddel "lijnfocus" kan het leesgebied worden beperkt tot één, drie of vijf regels, en als u een tekst wilt laten voorlezen, worden de passages die u leest tegelijkertijd gemarkeerd. Zo kunt u gemakkelijk volgen wat u in de tekst hoort, uw concentratie wordt verbeterd en u wordt ook minder afgeleid.

De "focus mode" die al bekend is van oudere Word versies vervult ook een soortgelijke taak door alle werkbalken te verbergen zodat de weergave van het document duidelijker wordt.

De Cue Audio functie ondersteunt u ook met audio feedback wanneer deze geactiveerd is. Dit begeleidt u tijdens het schrijven met verschillende geluidseffecten en geeft zo akoestische hints als u bepaalde opties wijzigt, maar ook als bevestiging van een actie die u hebt uitgevoerd: bijvoorbeeld bij het verwijderen of invoegen van inhoud.

Bij het bewerken van grote tekstdocumenten kan het zoeken naar afzonderlijke passages of specifieke secties al snel verwarrend worden. In Word 2021 voor Mac is naast de gebruikelijke verticale weergave van een Word-document, waarbij alle pagina's van boven naar beneden worden doorgebladerd, de nieuwe weergave "Bladzijde voor bladzijde" beschikbaar, zodat u als in een boek door het Word-document kunt bladeren. En voor teksten van gemiddelde lengte die toch een groot aantal pagina's bevatten, biedt de eveneens nieuwe functie "Thumbnails" een snelle oriëntatie: bij activering worden de pagina's klein in een overzicht weergegeven, zodat u de gezochte plaatsen gemakkelijker kunt vinden.

Geoptimaliseerde toegankelijkheid door eenvoudiger ondersteuning van foutcorrectie

In Word 2021 voor Mac zijn, naast de reeds opgenomen en verbeterde functies, nieuwe hulpmiddelen beschikbaar om teksten te optimaliseren zodat ze ook geschikt zijn voor gebruikers met beperkte lees- en begripsvaardigheden. De geactiveerde ondersteunende foutcorrectie stelt verbeteringen voor door te klikken op het menu-item "Controle", die u onmiddellijk met één klik kunt accepteren. Geïntegreerd zijn ook internationaal geldende normen terug, die werden ingevoerd voor dergelijke lezers met een handicap voor gemakkelijker tekstbegrip.

Geïntegreerde vertaalfunctie met de vertaler

Terwijl Word-gebruikers vroeger bij het schrijven of lezen van vreemde woorden of een hele tekstpassage in een andere taal het Word-programma moesten verlaten en via de browser een website moesten oproepen om daar de vertaling te verkrijgen, is dit nu in Word 2021 voor Mac niet meer nodig: Het is voldoende om de tekst in kwestie met de cursor te markeren en de geïntegreerde vertaalfunctie met automatische taalherkenning te activeren. De Microsoft Translator Word 2021 voor Mac bevat meer dan 60 talen, waarvan er 11 kunnen worden vertaald.

Freehand-tool om spontaan diagrammen te tekenen

Wat mogelijk is op touchpads of smartphones, is nu ook beschikbaar in Word 2021 voor Mac - met het nieuwe gereedschap "Tekenen uit de vrije hand". Om het gereedschap uit de vrije hand te gebruiken, hebben gebruikers geen pen of aanraakoppervlak nodig; zij kunnen het ook met de computermuis gebruiken om spontaan tekst te markeren of schetsen en formules te maken, die vervolgens ook verder kunnen worden bewerkt, verplaatst of gekopieerd.

Voor het hulpmiddel voor de vrije hand in Word 2021 voor Mac biedt Microsoft verschillende digitale pennen, waaronder een potlood om te tekenen, een pen om te schrijven en een markeerstift om te markeren. De gereedschappen zijn verkrijgbaar in verschillende penbreedtes en in 16 volle kleuren en 8 effecten zoals regenboog, melkweg, lava, oceaan, goud, zilver en andere.

Schaalbare vectorafbeeldingen invoegen en bewerken

Word 2021 voor Mac biedt een uitgebreide bibliotheek van gratis te gebruiken pictogrammen, pictogrammen, symbolen, enz., inclusief 3D-afbeeldingen, voor het illustreren van presentaties en werkbladen. De schaalbare vectorafbeeldingen, ook SVG-bestanden (Scalable Vector Graphics) genoemd, zijn bijzonder interessant omdat zij zonder verlies van beeldkwaliteit in formaat kunnen worden gewijzigd, 360° kunnen worden gedraaid of zelfs kunnen worden ingekleurd.

Gebruik LaTeX in Word 2021 voor Mac om complexe formules te maken

De ingebouwde formule-editor van Word is een veelzijdig hulpmiddel, maar het bereikt zijn grenzen als het gaat om het weergeven van meer complexe formules, zoals die vaak voorkomen in wetenschappelijke teksten. Het nieuwe Word 2021 voor Mac ondersteunt nu ook LaTeX, de internationale standaard voor het maken van professionele uitgebreide formules, die ermee kunnen worden geconverteerd.

Systeemvereisten voor het gebruik van Microsoft Word 2021 op de Mac

De onderstaande specificaties geven de vereisten weer voor het installeren en uitvoeren van Word 2021 voor Macop een Apple-apparaat.

  • Besturingssysteem: een geldige versie van de drie huidige macOS-besturingssystemen
  • Processor: Intel of Apple Silicon (M1)
  • Geheugen: ten minste 4 GB
  • Harde schijf: ten minste 10 GB beschikbare ruimte
  • Grafische kaart: 1.280 x 800 pixels

Word 2021 voor Mac kopen als zelfstandig kantoorprogramma van Wiresoft

MS Word voor Mac is een integraal onderdeel van een Microsoft Office-pakket voor macOS. In tegenstelling tot veel andere softwareaanbieders kunt u bij Wiresoft Word 2021 voor de Mac ook als zelfstandig programma in de onlineshop kopen, in plaats van alleen als onderdeel van de bijbehorende Office Suite 2021. Het door ons aangeboden Word-programma voor de Mac is een koopversie, wat betekent dat u geen abonnementsverplichting aangaat die u aan betaalde updates bindt. En omdat Word 2021 voor Mac een stand-alone programma is, hoeft u zich niet te houden aan een tijdslimiet voor het gebruik ervan. Wanneer u Word 2021 voor Mac bij Wiresoft koopt, bespaart u dus ook op de lange termijn geld. Vooral zelfstandigen en kleinere bedrijven met slechts een klein aantal werknemers die behalve Word geen van de andere programma's in het Office-pakket willen gebruiken, is de aanschaf van Word 2021voor Mac als zelfstandig programma een bijzonder voordelige manier om de klassieke tekstverwerkingssoftware voor zakelijke of privé-doeleinden te gebruiken. Deze licentie voor één gebruiker is identiek aan het programma Word dat ook is opgenomen in de Office Suite 2021 voor Mac.

Niet alleen Word 2021 voor Mac, maar ook alle andere Microsoft softwarelicenties die u in de Wiresoft Software Shop voor macOS kunt kopen, zijn altijd originele Microsoft volledige versies voor één gebruiker. Zij zijn meestal afkomstig van volumelicenties of kunnen reeds zijn gebruikt. Dit is echter geen nadeel voor u: als gerenommeerde softwarehandelaar biedt Wiresoft noch testversies van Microsoft-software aan die slechts een beperkte tijd geldig zijn, noch testversies die beperkt gebruikt kunnen worden.

Dit betekent dat u de garantie hebt dat elk softwareproduct dat u bij Wiresoft hebt aangekocht, na de aankoop volledig en wettelijk door u kan worden gebruikt, met inbegrip van dergelijke "gebruikte" programma's, aangezien deze door de oorspronkelijke koper gelijktijdig met de verkoop aan Wiresoft werden gedeïnstalleerd of verwijderd en dus opnieuw 100% bruikbaar zijn. Om veiligheidsredenen worden al deze licentieproducten grondig door Wiresoft gecontroleerd op hun reële bruikbaarheid vooraleer ze worden doorverkocht.

U kunt ook profiteren van ons deskundig advies per e-mail, telefoon en chat als u nog vragen heeft over de aanschaf van Word 2021 voor Mac of andere kantoorsoftware.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën