Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WORD 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2019

Staat als directe download ter beschikking

  • SW10123
  • 059-09181
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 51,90 * € 56,90 * (8,79% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Word 2019 is de nieuwste versie van Microsofts tekstverwerkingssoftware die wereldwijd wordt gebruikt. Met zijn geïntegreerde tools en intuïtieve bediening gaat het uitgebreid uitgeruste kantoorprogramma veel verder dan alleen het schrijven en bewerken van teksten: talrijke ontwerpopties maken het invoegen van afbeeldingen en tabellen mogelijk, de veelzijdige opties voor de presentatie en opmaak van documenten zijn niet alleen geschikt voor het afhandelen van zakelijke correspondentie, maar ook voor het maken van professioneel vormgegeven scripties en informatieve rapporten, evenals visitekaartjes, brochures en flyers, die direct in Word kunnen worden opgeslagen als PDF's om af te drukken. Verschillende bestandsformaten kunnen ook worden bewerkt met Microsoft Word.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WORD 2019"

Microsoft Word 2019 - het veelzijdige tekstverwerkingsprogramma

Word 2019 is de laatste versie van de wereldwijd gebruikte tekstverwerkingssoftware van Microsoft. Met zijn geïntegreerde tools en intuïtieve bediening gaat het uitgebreid uitgeruste Office veel verder dan alleen het schrijven en bewerken van tekst: talrijke ontwerpmogelijkheden maken het invoegen van afbeeldingen en tabellen mogelijk, de veelzijdige mogelijkheden voor de presentatie en opmaak van documenten zijn niet alleen geschikt voor de afhandeling van zakelijke correspondentie, maar ook voor het maken van professioneel ontworpen financiële overzichten en informatieve rapporten, evenals visitekaartjes, brochures en flyers die direct in Word als PDF kunnen worden opgeslagen om te worden afgedrukt. Verschillende bestandsformaten kunnen ook worden verwerkt met Microsoft Word.

Veel typische stijlen worden aangevuld met extra uitgebreide pagina-opmaakopties om duidelijke, gemakkelijk leesbare tekst te creëren; belangrijke documenten kunnen ook worden beschermd tegen kopiëren door het invoegen van watermerken of gemarkeerd voor verder gebruik.

Bovendien maken vele intelligente hulpmiddelen zoals spellingscontrole en autocorrectiemogelijkheden het gemakkelijker en sneller om tekstdocumenten samen te stellen volgens de geldende orthografische regels.

Door het praktische lint is het zeer eenvoudig om met één klik te wisselen tussen de afzonderlijke toepassingen.

De optionele aansluiting van het bureauprogramma op de Microsoft Cloud maakt het ook mogelijk dat meerdere gebruikers in real time samenwerken aan een document, wat tal van mogelijkheden biedt voor beter teamwerk. Word 2019 bevat ook een individuele toewijzing van rechten voor elke Word.doc, die bijvoorbeeld een andere persoon kan beperken of verhinderen om het te lezen of te bewerken.

Naast deze beproefde functies van de oudere Word-versies biedt MS Word 2019 ook een aantal nieuwe praktische functies die het schrijven en bewerken en het lezen van tekstdocumenten nog aangenamer en efficiënter maken dan voorheen. Dit zijn onder andere de Dark Mode, die gemakkelijk voor het oog is, vooral tijdens lange perioden op het scherm, duidelijke weergaveopties voor langere tekstbestanden, die het zoeken naar specifieke passages versnellen, en een verbeterde toegankelijkheidsondersteuning. Leerhulpmiddelen vergroten de leesbaarheid en met de functie uit de vrije hand kunnen gebruikers hun eigen schetsen en diagrammen met de hand tekenen en direct in een document invoegen. Om MS Word 2019 op uw computer te kunnen gebruiken, moet u Windows 10 geïnstalleerd hebben. Alle belangrijke nieuwe functies in Word 2019 zijn te vinden in het volgende overzicht.

In de Wiresoft online shop  kunt u de huidige versie van Word 2019 en zijn voorganger en andere Office als een bijzonder laaggeprijsde enkelvoudige toepassing krijgen.

Alle nieuwe kenmerken van Word 2019 in één oogopslag

De overstap naar de 2019-versie van Word kan vooral de moeite waard zijn voor gebruikers die professioneel teksten maken en hun efficiëntie bij het schrijven en lezen willen verbeteren. Veel functies maken het voor hen gemakkelijker om zich nog beter te concentreren op het wezenlijke.

Vooral wanneer documenten barrièrevrij moeten worden ontworpen om een cirkel van geadresseerden te bereiken die moeite hebben met het lezen en begrijpen van teksten, maken de nieuwe geïntegreerde functies, die ook rekening houden met internationale normen, het gemakkelijker voor u om teksten te creëren die door iedereen kunnen worden gelezen.

Er zijn ook extra functies beschikbaar voor het maken en publiceren van wetenschappelijke documenten, vooral bij het gebruik van complexe formules, wat nu mogelijk is dankzij de ondersteuning van LaTeX, het standaardprogramma dat wereldwijd wordt gebruikt.

Meer duidelijkheid door verschillende aanzichtsmogelijkheden

Word 2019 biedt ook meer visuele mogelijkheden. In deze versie wordt de uit Word 2016 bekende lint-gebruikersinterface gecombineerd met de moderne, vertrouwde tegeluitstraling die ook typerend is voor Windows 10. Veelgebruikte elementen of functies worden prominenter geplaatst, zodat ze nog sneller beschikbaar zijn.

En als u liever de lint-look gebruikt die u gewend bent van de vorige versie van Word, kunt u de interface ook opnieuw ontwerpen.

De grotere duidelijkheid geldt ook voor het gebruik op apparaten met een touch display, zoals tablets en smartphones, waar de gevoeligheid van de interface is verhoogd voor invoer met een pen.

Vooral bij het werken aan uitgebreide tekstdocumenten wordt het zoeken naar specifieke passages of gedeelten al snel moeilijk. In Word 2019 kunt u met de nieuwe functie "Pagina voor pagina" een Word-document als een boek doorbladeren, naast de bekende verticale weergave, waarin u alle pagina's van boven naar beneden doorbladert. Voor teksten van gemiddelde lengte biedt de nieuwe "Thumbnails" functie oriëntatie: alle pagina's worden in het overzicht in klein formaat weergegeven, zodat u snel naar de gewenste positie kunt navigeren.

Hiervoor heeft Word 2019 subtielere achtergronden met de nieuwe donkere thema's donkergrijs en zwart, die ook ondersteuning bieden bij het geconcentreerd schrijven en lezen van teksten.

Grotere toegankelijkheid door ondersteuning van foutcorrectie

De verbeterde ondersteunende foutcorrectie die in Word 2019 is geïntegreerd en verbeterd, stelt verbeteringen voor in de manier waarop u een document toegankelijk maakt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van internationale normen die ervoor zorgen dat de inhoud gemakkelijk te lezen en te bewerken is voor gebruikers met een handicap.

Door te klikken op het menu-item "Controle" onder "Toegankelijkheid controleren" doet het programma suggesties voor correcties, die u met één muisklik gemakkelijk kunt accepteren.

U kunt hiervoor ook gebruik maken van audio-feedback-ondersteuning. De cue-audiofunctie begeleidt u vervolgens op het werk met geluidseffecten en audio-hints. Het geeft akoestische hints of waarschuwt als u bepaalde opties onbedoeld wijzigt, of als bevestiging nadat een actie is uitgevoerd: bijvoorbeeld bij het verzenden van een e-mail of bij het verwijderen of invoegen van inhoud.

Leerhulpmiddelen voor efficiënter tekstwerk

Leerhulpmiddelen zijn niet alleen een praktische functie in Word voor studenten, maar maken het ook makkelijker voor professionals om teksten te begrijpen. Met de tools die in Word 2019 zijn ingebouwd, kunt u bijvoorbeeld de kolombreedte, de tekstafstand en de kleur van de pagina's aanpassen om de tekst eenvoudiger te maken voor de ogen.

De lijnfocus verhoogt uw concentratie en vermindert de afleiding door het leesbereik te beperken tot één, drie of vijf regels. Wanneer u een tekst in Word 2019 wilt laten voorlezen, worden de woorden die u momenteel leest tegelijkertijd gemarkeerd, zodat u gemakkelijk kunt volgen wat u in de tekst hoort.

De focusmodus, bekend van oudere Word-versies, dient ook om de concentratie in Word 2019 te verbeteren: de weergave van het document wordt duidelijker door alle werkbalken te verbergen.

Geïntegreerde vertaalfunctie

In Word 2019 hoeft u niet meer naar een webpagina in uw browser te gaan om de vertaling te krijgen tijdens het schrijven of lezen van een tekstpassage, of zelfs de hele tekst: door de ingebouwde vertaalfunctie in Word 2019 hoeft u niet meer naar een webpagina te gaan om de vertaling te krijgen met behulp van automatische taalherkenning. De Microsoft Translator bevat meer dan 60 talen, waaronder 11 talen die vertaald kunnen worden.

Gereedschap uit de vrije hand om te tekenen

Wat voorheen mogelijk was met touchpads of smartphones is nu mogelijk met de nieuwe Freehand Drawing for Word tool. U kunt kiezen tussen peninvoer, touchbediening of zelfs een computermuis, en met de functie uit de vrije hand markers in de tekst instellen of schetsen en formules maken en invoegen.

Microsoft levert hiervoor verschillende digitale pennen in Word 2019, waaronder een potlood om te tekenen, een potlood om te schrijven en de markeerstift om tekstpassages te markeren. U kunt kiezen uit verschillende pendiktes, maar ook uit 16 volle kleuren en 8 effecten.

Elke getekende vorm uit de vrije hand kan dan worden verplaatst of gekopieerd en verder worden bewerkt, net als andere tekenelementen.

Toevoegen en bewerken van vectorafbeeldingen

U kunt presentaties en werkbladen in Word 2019 ontwerpen door pictogrammen en symbolen en 3D-beelden te integreren. Een bijzonder interessante optie is het gebruik van schaalbare vectorafbeeldingen of SVG-bestanden (Scalable Vector Graphics). Deze kunnen worden aangepast, geroteerd of zelfs anders worden gekleurd zonder verlies van beeldkwaliteit.

LaTeX in Word 2019 gebruiken om formules te maken

Bij het opstellen van wetenschappelijke teksten zijn er grenzen aan de weergave van complexere formules met de formule-editor. Word 2019 ondersteunt nu ook LaTeX voor de creatie van professionele formules, die hiermee kunnen worden geconverteerd.

Systeemvereisten voor Word 2019

  • Besturingssysteem: Windows 10 - absoluut noodzakelijk; Windows Server 2019
  • Processor: ten minste 1,6 GHz
  • Werkgeheugen: minstens 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM (64 bit) - aanbevolen: 4 GB RAM
  • Harde schijf: ten minste 16 GB (32 bit) of 20 GB (64 bit) op het installatiestation.
  • Grafische kaart: 1.280 x 768 pixels, minimaal DirectX 9 met WDDM 2.0 - aanbevolen: DirectX 10

Ondersteunde talen: Duits, Deens, Engels, Frans, Italiaans, Pools, Spaans en andere

Koop Word 2019 als Office single programma van Wiresoft

MS Word is een traditioneel, vast onderdeel van de Microsoft Office. In tegenstelling tot veel andere softwareleveranciers kunt u de Word 2019-versie van Wiresoft niet alleen in de winkel kopen als onderdeel van de Office, maar ook als een stand-alone programma, zonder abonnementsverplichtingen aan te gaan of een tijdslimiet voor het gebruik ervan in acht te nemen. Zelfs op de lange termijn is de aanschaf van Word 2019 als een stand-alone programma de moeite waard, omdat u geen updates hoeft te downloaden waarvoor kosten in rekening worden gebracht.

Deze stand-alone single-user licentie is identiek aan het Word programma dat ook in de Office Suite 2019 is opgenomen.

Vooral voor zelfstandigen en kleinere bedrijven met een klein aantal werknemers, die geen behoefte hebben aan alle andere programma's in de Office Suite 2019, is de aanschaf van Word 2019 als één programma een bijzonder goedkope manier om deze klassieke tekstverwerkingssoftware te gebruiken.

Alle Microsoft softwarelicenties, die u kunt kopen in de Wiresoft Software-Shop, zijn originele Microsoft-producten, die u koopt als volledige versie voor één gebruiker. Ze kunnen afkomstig zijn van volumelicenties of ze kunnen gebruikt worden, maar dit brengt u niet in het nadeel. Als serieuze software reseller biedt Wiresoft geen testversies aan die geldig zijn voor een beperkte periode of die beperkt bruikbaar zijn. Elk softwareproduct bij Wiresoft kan door u in zijn geheel en legaal worden gebruikt na de aankoop, aangezien in het geval van dergelijke gebruikte programma's alle software die eerder door de eerste koper werd geïnstalleerd, werd verwijderd bij de verkoop aan Wiresoft, zodat deze weer 100% gratis en bruikbaar is. Alle licentieproducten van Wiresoft zijn grondig getest op hun feitelijke bruikbaarheid.

Daarnaast profiteert u van ons deskundig advies per e-mail, telefoon en in de chat als u nog vragen heeft over de aanschaf van MS Office 2019 of andere Office.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WORD 2019"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WORD 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën