Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT POWERPOINT 2019

MICROSOFT POWERPOINT 2019

€ 79,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10127
 • 079-06748
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft PowerPoint 2019 als enkelvoudig programma Microsoft PowerPoint is het klassieke...meer
Productinformatie "MICROSOFT POWERPOINT 2019"

Microsoft PowerPoint 2019 als enkelvoudig programma

Microsoft PowerPoint is het klassieke softwareprogramma waarmee overtuigende visualisaties van informatie kunnen worden ontworpen en levendige presentaties kunnen worden gemaakt. Met PowerPoint 2019 is de nieuwste versie van de bewezen Office beschikbaar voor het maken van professionele presentaties op het werk, maar ook op school en op de universiteit. Zowel professionals als beginners worden ondersteund door intuïtief bruikbare tools om onderwerpen en inhoud op dia's samen te stellen op een informatieve en tegelijkertijd indrukwekkende manier en deze over te brengen door middel van een levendige presentatie.

De onlangs herziene, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface van Microsoft PowerPoint 2019 en maakt een snelle start met het programma mogelijk, en de grote keuze aan sjablonen en ontwerpopties maken het mogelijk om presentatiedia's te maken met een individuele uitstraling.

De nieuwe PowerPoint 2019 ondersteunt ook aanraakgevoelig gebruik op tablets en het gebruik van digitale pennen - in dit verband moet met name de nieuwe tekentool uit de vrije hand worden genoemd, waarmee gebruikers spontaan hun eigen ontwerpen kunnen gebruiken.

Door te netwerken met Microsoft OneDrive kan PowerPoint 2019 ook in teamverband via de cloud worden gebruikt. De hoge veiligheidsnormen garanderen een soepele samenwerking. Bovendien is het creëren van barrièrevrije presentaties nu nog eenvoudiger dan voorheen.

PowerPoint 2019 is normaal gesproken alleen beschikbaar als integraal onderdeel van de bijbehorende Office, maar bij Wiresoft kunt u de software ook apart aanschaffen. Om PowerPoint 2019 op uw computer of ander eindapparaat te kunnen gebruiken, is het besturingssysteem Windows 10 verplicht. In de Wiresoft online shop kunt u niet alleen de huidige PowerPoint 2019 verkrijgen, maar ook oudere versies en andere Office tegen een bijzonder gunstige prijs als single-user versie, zonder een software-abonnement. Het volgende gedetailleerde overzicht toont alle interessante nieuwe functies in PowerPoint 2019.

Overzicht van de nieuwe PowerPoint-functies van versie 2019

PowerPoint 2019 bevat niet alleen talrijke verbeteringen en uitbreidingen van de bestaande tools, zoals de uitgebreide zoomfuncties en het gebruik van SVG- en 3D-graphics, maar ook een aantal nieuwe functies.

Specifieke PowerPoint-functies voor indrukwekkende presentaties

PowerPoint 2019 biedt enkele nieuwe praktische functies die met name presentaties nog levendiger en interessanter maken:

 • Met behulp van de morfefunctie worden vloeiende overgangen tussen de afzonderlijke dia's gemaakt en kunnen ook afzonderlijke objecten of tekst worden geanimeerd.
 • De zoomfuncties zorgen ook voor meer dynamische presentaties: Met de diazoom kunnen presentatoren vrij navigeren tussen specifieke dia's, secties en delen van een presentatie zonder deze visueel te onderbreken. Het zoomeffect wekt zo de indruk van continuïteit.
 • Het is ook mogelijk om de zoomfunctie te gebruiken om alleen de details van de dia's te markeren.
 • Met de samenvattende zoom kan de hele presentatie op één dia worden samengevat om dynamische effecten te creëren.
 • Schermpresentaties kunnen ook worden gehouden met de digitale Surface Pen of een andere pen die via Bluetooth kan worden gebruikt: Dit maakt het ook gemakkelijk om dia's te wisselen; ook kunnen afzonderlijke gebieden van een dia tijdens de presentatie worden gemarkeerd om de aandacht te vestigen op deze gebieden.
 • De opnamefuncties bieden de mogelijkheid om video- en audiocommentaar op te nemen, evenals gebaren voor digitale invoer uit de vrije hand. Alle beschikbare functies zijn duidelijk gerangschikt in het tabblad "Opname" van het lint.
 • Bij het exporteren van een presentatie als videobestand is de hoge resolutie 4K nu ook beschikbaar voor haarscherpe films.

Nieuwe diagramtypen en 3D-modellen

Naast de vorige in PowerPoint geïntegreerde grafieken en modellen biedt de 2019-versie een reeks extra schema's en driedimensionale modellen, die de mogelijkheden voor het illustreren van presentaties verder uitbreiden:

 • De nieuwe geïntegreerde 3D-modellen kunnen allemaal 360° gedraaid en geschaald worden: Gebruikers kunnen ook zelf een dergelijke driedimensionale inhoud maken en deze in een PowerPoint-bestand invoegen.
 • De 3D-modellen kunnen ook worden geanimeerd door het toepassen van de morfovergang.
 • Net als de 3D-modellen hebben de nu beschikbare schaalbare vectorafbeeldingen - ook wel SVG-bestanden (Scalable Vector Graphics) genoemd - het voordeel dat ze naar wens kunnen worden vergroot, verkleind en geroteerd zonder verlies van beeldkwaliteit, en verder kunnen worden verwerkt met filters.
 • Geografische gegevens kunnen in enkele stappen worden omgezet in een kaartdiagram, bijvoorbeeld om bepaalde statistische verdelingen in een gebied te illustreren.
 • Met de nieuwe trechterdiagrammen kunnen de fasen van de processen bijzonder duidelijk worden weergegeven.

Algemene functies

Naast deze nieuwe tools en functies biedt PowerPoint 2019 ook een hele reeks andere innovaties, die vooral het tekenen uit de vrije hand ondersteunen en het makkelijker maken om barrièrevrije presentatiedocumenten te ontwerpen en het gebruik van het programma in het algemeen nog efficiënter te maken.

Nieuwe opties in PowerPoint voor bureaubladweergave en functies

Het Office is in PowerPoint 2019 ook verbeterd met de volgende functies, die naar keuze kunnen worden geactiveerd:

 • PowerPoint 2019 bevat nu extra ontwerpen die vooral de concentratie op het werk bevorderen door de raamkleuren die anders typisch zijn voor het programma te vervangen door achromatische tinten: Wit biedt bijvoorbeeld een zeer helder zicht, terwijl donkergrijs en vooral zwart bijzonder gereduceerd lijken en gemakkelijk te zien zijn met de Dark Mode.
 • In PowerPoint 2019 is de vorige typische, vertrouwde lint-look gecombineerd met de tile-look, zoals te zien is in het Windows 10-besturingssysteem. Nu worden de veelgebruikte elementen en functies sterker benadrukt, zodat ze sneller gevonden kunnen worden. Tabbladen kunnen ook worden herschikt en het lint kan volledig worden verborgen, zodat functies alleen beschikbaar zijn via de algemene menubalk.

Gereedschap uit de vrije hand en andere grafische functies in PowerPoint 2019

PowerPoint 2019 biedt een krachtige tool uit de vrije hand die niet alleen met peninvoer en -aanraking kan worden bediend, maar ook met een computermuis. Zo kunt u bijvoorbeeld vrijelijk diagrammen en formules tekenen en deze direct in een presentatie invoegen, of tekstpassages in kleur accentueren, zoals dat al lang mogelijk is in Word. PowerPoint heeft onder andere de volgende kenmerken en effecten:

 • Een assortiment van verschillende digitale pennen in verschillende diktes en kleuren kan worden gebruikt voor het markeren en tekenen: onder andere een potlood voor het tekenen van schetsen, een potlood voor normaal schrijven en de populaire markeerstift, die woorden enz. in kleur accentueert. Er zijn ook pennen met metallic effecten en andere grafische effecten met zulke levendige namen als sterrenstelsel en regenboog, lava, oceaan, zilver en goud.
 • Met de freehand tool en de functie "Freehand FormulaInsert" kunnen nog complexere wiskundige formules vrij worden gemaakt en in een presentatie worden ingevoegd.
 • Soms wilt u slechts een bepaald detail van een afbeelding gebruiken zonder de storende achtergrond, die dan moet worden verwijderd. Verwijderen is nog eenvoudiger in PowerPoint 2019, omdat het programma automatisch het achtergrondgebied herkent. Met het geïntegreerde potlood kunnen correcties worden aangebracht om onderdelen toe te voegen of weer te verwijderen.
 • Met het potlood is het ook mogelijk om bepaalde gebieden van een tabel te selecteren om alleen deze gebieden in een grafiek te gebruiken.

Maak toegankelijke presentaties in PowerPoint

PowerPoint 2019 biedt nieuwe functies naast de eerdere verbeterde mogelijkheden om de presentatie-inhoud te optimaliseren bij het maken van dia's, zodat ze gemakkelijker te lezen en te begrijpen zijn, zelfs voor kijkers met een visuele beperking.

 • Als de ondersteunende foutcorrectie is geactiveerd, doet PowerPoint 2019 suggesties voor verbeteringen op basis van internationaal geldende normen. Door te klikken op "Controleren" doet het programma suggesties die worden geaccepteerd en met een verdere klik automatisch worden geïmplementeerd.
 • De foutcorrectietool duidt bijvoorbeeld op ontbrekende alternatieve tekst voor visuele objecten en onvoldoende kleurcontrast in grafieken en afbeeldingen: Met de "Grijswaarden"-weergave simuleert PowerPoint hun weergave voor een kleurenblind persoon.
 • Bij gebruik van de voorgedefinieerde PowerPoint-diasjablonen worden diatitels die een titelstructuur bevatten automatisch geïntegreerd.
 • Hier biedt de AI-functie QuickStarter ook een praktische starthulp voor een nieuwe presentatie, omdat het de gebruikers ondersteunt bij het structureren ervan en het uitvoeren van thematisch onderzoek. Na het invoeren van een onderwerp toont de QuickStarter een lijst met bijpassende subonderwerpen en stelt een geschikte set dia's voor. Op basis van het onderzoek in Bing worden dia's met bijbehorende inhoud gemaakt en geselecteerd door erop te klikken. In de volgende stap kan een passende look inclusief achtergrondgraphics worden toegevoegd, zodat de basis voor de volgende presentatie binnen enkele minuten klaar is.

Eenvoudiger samenwerken aan PowerPoint-documenten

Als er meerdere mensen aan een presentatie werken, kunnen hun wijzigingen of feedback, inclusief de naam van de auteur, worden weergegeven en ook worden teruggedraaid. Hiervoor moet een kopie van de presentatie in de cloud worden gepubliceerd op OneDrive of SharePoint. Zodra alle betrokkenen daar hun wijzigingen of opmerkingen hebben aangebracht, kunnen het origineel en de kopie worden vergeleken en kunnen beide versies worden samengevoegd.

Systeemvereisten voor PowerPoint 2019

 • Besturingssystemen - absoluut noodzakelijk: Windows 10; Windows Server 2019
 • Processor: min. 1,6 GHz
 • Harde schijf: min. 16 GB (32 bit) of 20 GB (64 bit)
 • Werkgeheugen: min. 2 GB RAM (32 Bit) of 4 GB RAM (64 Bit) - aanbevolen: 4 GB
 • Grafische kaart: min. 1.280 x 768 pixels, min. DirectX 9 met WDDM 2.0 - aanbevolen: DirectX 10

Koop PowerPoint 2019 als één programma van de Office bij Wiresoft

MS PowerPoint is een klassiek onderdeel van de Microsoft Office en normaal gesproken alleen beschikbaar samen met de andere Office. Bij Wiresoft kunt u de PowerPoint-software 2019 ook als één programma kopen - in tegenstelling tot de meeste andere Microsoft-softwareleveranciers.

Uw voordeel: De PowerPoint Single User License verbindt u niet aan een langdurig en dus duur abonnement, noch aan updates of eventuele gebruiksbeperkingen. Daarom is het dubbel de moeite waard om PowerPoint 2019 van Wiresoft te kopen als één gebruikersprogramma, vooral als u geen Office wilt gebruiken.

Veilige softwareaankoop met Wiresoft: De PowerPoint single user-licentie die u hier koopt, komt vaak uit een volumelicentie of is een zogenaamde gebruikte software - vandaar onze bijzonder gunstige prijs! Het scala aan functies is volledig identiek aan het PowerPoint-programma, dat ook is opgenomen in de Office Suite 2019. U kunt er ook zeker van zijn dat noch u, noch wij ons in een juridisch grijs gebied bevinden met de verkoop of aankoop van dergelijke software! Elk Microsoft-programma, zowel gebruikt als ongebruikt, is door Wiresoft getest op zijn daadwerkelijke, foutloze bruikbaarheid en is daarom na uw aankoop en download onbeperkt en 100% bruikbaar.

Als serieuze softwaredealer biedt Wiresoft ook alleen volledige versies aan die identiek zijn aan de programma's die beschikbaar zijn bij Microsoft. Zo kunnen vooral particuliere gebruikers of freelancers en kleinere bedrijven profiteren van alle voordelen van PowerPoint 2019 en tegelijkertijd geld besparen. In de Wiresoft-softwareshop kunt u niet alleen PowerPoint kopen, maar ook alle andere Office afzonderlijk, evenals vele andere Microsoft-programma's.

Als u vragen heeft over PowerPoint 2019 of een ander Office, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies per e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken