Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCEL 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2016

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10124
 • 065-08572
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 42,90 * € 46,90 * (8,53% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Excel 2016, het klassieke Microsoft-programma voor het maken van complexe berekeningen, biedt in de huidige versie opnieuw veel functies en tools om het dagelijkse werk met cijfers en tabellen te vergemakkelijken en zelfs complexe berekeningen te kunnen uitvoeren. Nieuwe functies zijn onder andere One-Click Forecasting voor het bepalen en weergeven van trends, een uitgebreide Power Query voor het opnemen van gegevensbronnen zoals SAP Business Objects, Hadoop of Salesforce en verbeterde PowerPivot functies waarmee gegevens nog sneller geanalyseerd kunnen worden.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCEL 2016"

Microsoft Excel 2016 - het efficiënte rekenprogramma voor één gebruiker

Excel 2016, het klassieke Microsoft-programma voor het maken van complexe berekeningen, biedt in de huidige versie weer veel functies en tools om het dagelijkse werk met getallen en tabellen te vergemakkelijken en om complexe berekeningen te kunnen uitvoeren. Nieuwe functies zijn onder andere One-Click Forecasting voor het bepalen en weergeven van trends, een verbeterde Power Query voor het opnemen van gegevensbronnen zoals SAP Business Objects, Hadoop of Salesforce, en verbeterde PowerPivot-functies voor snellere gegevensanalyse.

Excel 2016 is ook geoptimaliseerd voor collaboratief documentwerk en real-time documentlevering. Door de integratie van OneDrive en SharePoint kunnen gebruikers in de cloud samen aan Excel-bestanden werken, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn: met een enkele klik worden ze onmiddellijk naar de cloud overgebracht, inclusief individuele deel- of gebruiksrechten, om gevoelige gegevens zelfs op het netwerk te beschermen.

Daartoe maken intelligente wizards zoals "Insights", dat Excel met Microsoft Bing search verbindt, en "Tell Me", dat gebruikers ondersteunt bij het selecteren van geschikte functies voor het bewerken van documenten, het werken met Excel 2016 nog gemakkelijker.

Ook voor Excel 2016 zijn nieuwe Office beschikbaar: "Donkergrijs" heeft bijzonder sterke contrasten, terwijl het "Gekleurde" ontwerp een moderne uitstraling biedt.

De verbeterde aanraakbediening maakt het ook veel gemakkelijker om Excel te gebruiken op overeenkomstige eindapparaten.

Microsoft Excel 2016 is buiten de Office verkrijgbaar als een laaggeprijsde enkelvoudige licentie in de Wiresoft Software Shop. Het volgende overzicht laat zien wat deze beproefde berekeningssoftware de gebruiker bij de aanschaf ervan te bieden heeft.

Nieuwe functies in Excel 2016

Excel 2016 bevat de volgende verbeteringen aan bestaande functies en volledig nieuwe tools:

 • PROGNOSE.ETS: In eerdere versies van Excel konden alleen lineaire voorspellingen worden gegenereerd. Met de nieuwe PROGNOSE.ETS functie is het nu mogelijk om op korte termijn alternatieve toekomstprognoses (inclusief best & worst cases) te genereren op basis van exponentiële afvlakkingsalgoritmes (ETS) en deze beschikbaar te maken in de vorm van een voorspellingsformulier.
 • Interactieve diagrammen in draaitabellen: Vooral bij complexe draaitafels bieden de nieuwe geïntegreerde Business Intelligence-functies een beter overzicht voor de berekeningen. Naast de mogelijkheid om de tijdwaarden te groeperen op kwartaal- of maandniveau, is de drill-down navigatie, zoals die bekend is van Online Analytical Processing (OLAP), daar een onderdeel van.
 • LET-functie: In Excel 2016 verbetert deze functie de rekenkracht en de leesbaarheid en combineerbaarheid door het mogelijk te maken individuele bereiken binnen een formule te benoemen.
 • Bekijk filter: Met de nieuwe filterweergave is het mogelijk om alle sorteringen en filters van andere medewerkers te verbergen tijdens het gewone werk om de eigen duidelijkheid van een Excel-bestand te verbeteren.

Daarnaast biedt Excel 2016 onder andere deze formules aan:

 • EERSTE WAARDE: Deze formule gedraagt zich vergelijkbaar met REFERENTIE, maar in tegenstelling tot deze formule is er geen referentielijst nodig.
 • TEXT CHAINS voegt getallen of tekst samen tot een tekst, het scheidingsteken kan in de formule worden gespecificeerd. Vergeleken met aaneengeschakeld kunnen lege cellen worden genegeerd en kunnen lijnbreuken direct in de formule worden verankerd.
 • TEXT CHAIN: vervangt de vorige functie CHAIN.
 • IF maakt genestelde IF-formules overbodig. Het is nu voldoende om alle voorwaarden aan elkaar te rijgen.
 • MAXWENNS wordt gebruikt om de maximale waarde te bepalen uit een reeks getallen onder bepaalde voorwaarden.
 • MINWENNS voert overeenkomstige berekeningen uit voor minimumwaarden.

Nieuwe grafiektypes in Excel 2016

In Excel 2016 zijn nu zes nieuwe grafiektypes geïntegreerd in Office beschikbaar om verschillende berekeningen duidelijk te illustreren. Dit zijn de volgende grafieken:

 • Waterval: Met deze staafdiagram kan transparant worden weergegeven hoe een startwaarde verder wordt veranderd door verschillende positieve en negatieve waarden.
 • Histogram: Dit type wordt gebruikt om de frequentieverdeling van bepaalde klassen weer te geven. Om het te gebruiken met de nieuwe Excel 2016 is het voldoende om de bijbehorende datasets te selecteren, zodat er automatisch een histogram met klassen wordt opgeslagen.
 • Treemap: U kunt een boomkaartdiagram gebruiken om de verhoudingen van een hiërarchische structuur duidelijk weer te geven.
 • Paretodiagram: De Paretodiagram is een uitgebreid histogram dat zowel de absolute waarde als het relatieve aandeel weergeeft. Enerzijds zijn de kolommen gerangschikt naar grootte en anderzijds wordt het respectievelijke procentuele aandeel van een totale waarde vertegenwoordigd door een tweede as.
 • Sunburst: Het sunburst-diagram visualiseert hiërarchische gegevens in de vorm van concentrische ringen. Het toont relaties tussen hiërarchieën, die worden weergegeven door overeenkomstige verdelingen op de ringen.
 • Doosgrafiek: Ook wel bekend als box plot of box & whiskers, het wordt vooral gebruikt om statistische evaluaties te visualiseren in de vorm van kwartielen, de medians en "outliers".

De functie "Recommended Charts" die in Excel 2016 is opgenomen, helpt u bij het kiezen van het meest geschikte grafiektype voor een berekening. Om het te gebruiken, markeert u gewoon de gegevens met de muis en krijgt u een selectie van bijpassende suggesties als een live-preview met echte gegevens.

Nieuwe programmaoverschrijdende individuele functies in Office 2016

Excel 2016 bevat ook een aantal andere praktische tools en wizards die ook beschikbaar zijn in andere programma's van de Office 2016 om gebruikers te ondersteunen bij het efficiënt werken in alle toepassingen.

"Inzichten" assistent

De Intelligent Lookup wizard is direct beschikbaar voor gebruikers in Excel 2016 om uitleg of aanvullende informatie te geven over de termen of informatie in een spreadsheet. In plaats van over te schakelen naar het internet om te zoeken naar passende zoekresultaten, hoeven ze alleen maar met de muis een bepaalde expressie te selecteren - een klik activeert de op Bing gebaseerde Intelligent Search direct in Excel en "Insights" geeft de zoekresultaten weer aan de zijkant van het Excel-venster.

"Tell Me" Tovenaar

Deze assistent in de Excel-menuband ondersteunt vooral gebruikers zonder enige voorkennis in het uitvoeren van functies. Herkenbaar aan het icoontje in de vorm van een gloeilamp, vergemakkelijkt het het gebruik van Excel 2016: de assistent biedt een zoekveld dat wordt geactiveerd door eenvoudigweg één of meer termen in te typen die aangeven wat de gebruiker wil doen in een Excel-document. "Tell Me" geeft aan waar de betreffende functie zich in de menubalk bevindt en biedt indien nodig verdere assistentie bij het uitvoeren van de betreffende actie. Dit maakt Excel gemakkelijker te gebruiken, vooral voor beginners.

Invoer van de formule uit de vrije hand

De invoer van formules uit de vrije hand is een bijzonder praktische functie voor Excel 2016, die het mogelijk maakt om wiskundige formules direct in een document in te voegen. Met behulp van de muis of touch-invoer worden ze eerst uit de vrije hand gemaakt en vervolgens direct als tekst in een werkboek geïntegreerd.

Gemakkelijker delen van Excel-documenten

Excel-tabellen en kan nog sneller en gemakkelijker worden gedeeld met andere gebruikers in de 2016-versie van Excel: De functie "Delen" in de menubalk biedt een aantal opties voor het betreffende document: met een klik kunnen de individuele geadresseerden worden bepaald en kunnen individuele rechten worden toegewezen: voor het lezen of bewerken, enz.

"Versiegeschiedenis" voor een efficiëntere samenwerking in Excel

Door de mogelijkheid om samen aan een Excel-document te werken - zoals bijvoorbeeld vaak het geval is in de cloud - is het vaak moeilijk om bij te houden welke deelnemer op dit moment welke veranderingen doorvoert en wanneer. De functie "Versiegeschiedenis" geeft hiervoor de versiegeschiedenis van elk document weer, waarin oudere bewerkingsstatussen niet alleen worden weergegeven, maar ook weer beschikbaar worden gesteld voor hernieuwde bewerking.

OneDrive gebruiken in Excel 2016

OneDrive, de veelzijdige cloud-opslag van Microsoft voor het delen van bestanden op het web, kan nu ook worden gebruikt in Excel 2016. Met de integratie van OneDrive kunnen gebruikers daar Excel-documenten opslaan, zodat ze nu overal en vanaf elk apparaat beschikbaar zijn. OneDrive maakt ook lokale onafhankelijke samenwerking op Excel-bestanden mogelijk.

Bescherming tegen gegevensverlies in Excel 2016

Door de integratie van Microsoft Data Loss Protection (DLP) kunnen de functies ervan ook worden gebruikt in Excel-documenten om gegevensverlies te voorkomen en gevoelige gegevens te beschermen. Beheerders gebruiken DLP met name om beleid vast te stellen voor het maken en delen van inhoud die gevoelige informatie bevat, zodat wanneer een potentieel veiligheidsrisico wordt geïdentificeerd, gebruikers worden gewaarschuwd of voorkomen dat ze die informatie delen. DLP-diensten zijn beschikbaar in Excel 2016 via SharePoint Online en OneDrive for Business.

Systeemvereisten voor Excel 2016:

Net als de overeenkomstige Office is MS Excel beschikbaar in een 32-bits en een 64-bits versie; individuele hardwarevereisten, bijvoorbeeld voor het geheugen, kunnen daarom verschillen:

 • Besturingssystemen: minimaal Windows 7 of hoger, Windows Server 2012 R2 of Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Processor: x64 of x86 bit processor met ten minste 1 GHz en SSE2
 • Werkgeheugen: ten minste 1 GB RAM (32-bits versie), 2 GB RAM (64-bits versie)
 • Harde schijf: minstens 3,0 GB vrije ruimte
 • Beeldscherm: min. 1024 x 768 resolutie
 • Grafische kaart: DirectX 10 grafische kaart voor grafische hardwareversnelling

Koop Excel 2016 als single user versie van Wiresoft

Wanneer u Excel 2016 koopt, profiteert u van al deze voordelen naast de fabelachtig lage prijs van Gebruikte Software met Wiresoft: MS Excel is altijd onderdeel van een Microsoft Office, dus het is meestal niet direct beschikbaar als een stand-alone programma. U kunt echter zowel Excel 2016 als andere programmaversies van Wiresoft in de online shop als één enkele Office kopen - in tegenstelling tot veel andere leveranciers, waar Microsoft-software alleen in de officiële aankoopversies als onderdeel van een suite beschikbaar is.

De door Wiresoft aangeboden Excel Versie 2016 is een aankooplicentie, waarbij u geen abonnementsverplichting heeft, wat u verplicht om dure updates te downloaden, noch een tijdslimiet voor de gebruiksperiode hoeft te overwegen. Wanneer u Excel 2016 als één softwareprogramma aanschaft, profiteert u dus ook op de lange termijn van de voordelen. De aanschaf van deze Excel 2016 single user licentie is dus een goedkope en economische oplossing speciaal voor die gebruikersgroepen die alle voordelen van de beproefde spreadsheetsoftware willen gebruiken, maar geen ander Office nodig hebben. Vooral freelancers en kleinere bedrijven, maar ook particuliere gebruikers profiteren van ons softwareaanbod.

De Excel 2016 Single User License die bij Wiresoft te koop wordt aangeboden is identiek aan de Excel-software die is opgenomen in de bijbehorende 2016 Office Suite van Microsoft. Niet alleen Excel 2016, maar ook alle andere softwarelicenties die in de Wiresoft-softwareshop worden aangeboden, zijn uitsluitend originele Microsoft-producten. De afzonderlijke Office kunnen hier als volledige versie voor één gebruiker worden gekocht. Deze werden meestal al gebruikt door een vorige eigenaar, of zijn afkomstig van grotere volumelicenties van een bedrijf. Elke eerdere installatie van zo'n eerder gebruikt programma of de bijbehorende licentie werd bij de verkoop van het programma aan Wiresoft verwijderd, zodat Excel 2016 of een bijbehorend ander Office weer 100% bruikbaar is en zonder verder oponthoud opnieuw kan worden geïnstalleerd.

U zult dus geen nadelen ondervinden met betrekking tot de gebruiksrechten of de bruikbaarheid ervan bij de aankoop van dergelijke gebruikte software. Omdat de aankoop van dergelijke softwareproducten van Wiresoft volledig legaal is, kunt u ze na succesvolle betaling direct downloaden en onbeperkt gebruiken. Voor uw veiligheid is elke Excel-licentie vooraf door Wiresoft gecontroleerd op de daadwerkelijke bruikbaarheid. Als serieuze softwaredealer biedt Wiresoft ook geen software aan die slechts voor een beperkte periode kan worden gebruikt, of dergelijke testversies die slechts in beperkte mate in hun functiebereik kunnen worden gebruikt, of die licenties bevatten die ook door derden worden gebruikt.

Als u vragen heeft over Excel 2016 of over de aanschaf van een andere MS Office software, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies per e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCEL 2016"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCEL 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën