Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2016

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10141
 • D46-00945
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 50,90 * € 55,90 * (8,94% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Excel 2016, het klassieke spreadsheetprogramma voor een groot aantal rekenkundige bewerkingen, is ook beschikbaar voor de Mac als zelfstandig programma. Hoewel deze huidige programmaversie niet precies hetzelfde scala aan functies biedt als de overeenkomstige pc-versie, heeft het alle functies van de voorganger versie 2013 en biedt het nu ook volledige compatibiliteit tussen beide systemen. Windows Excel Excel 2016 voor Mac bevat nog een hele reeks nieuwe functies en gereedschappen die het professioneel werken met reeksen figuren en complexe tabellen nog eenvoudiger maken. Verkoopprognoses en andere prognoses kunnen nu worden berekend, draaitabellen kunnen worden gebruikt en draaitabellen kunnen worden gemaakt.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"

Microsoft Excel voor Mac 2016 - het efficiënte rekenprogramma voor macOS

Excel 2016, het klassieke spreadsheetprogramma voor een breed scala aan berekeningen, is ook beschikbaar voor de Mac als een op zichzelf staand programma. Hoewel deze huidige versie van het programma niet exact dezelfde functies biedt als de overeenkomstige pc-versie, heeft het alle kenmerken van de vorige Windows versie Excel 2013 en biedt het nu ook volledige compatibiliteit tussen de twee systemen.

Maar Excel 2016 voor Mac bevat nog steeds een hele reeks nieuwe functies en tools die het professionele werk met getallen en complexe tabellen nog makkelijker maken. Verkoopvoorspellingen en andere voorspellingen kunnen nu worden berekend, spiltabellen kunnen worden gebruikt en spildiagrammen kunnen worden gemaakt.

Excel 2016 voor Mac is ook geoptimaliseerd voor het werken aan spreadsheetdocumenten in een team en het in real time beschikbaar stellen ervan. Mac-gebruikers kunnen de OneDrive service van Microsoft ook gebruiken om te werken aan Excel-bestanden in de cloud, op kantoor, thuis of onderweg: met de upload kunnen voor elke geautoriseerde gebruiker individuele deel- of gebruiksrechten worden toegewezen, zodat de bescherming van gevoelige gegevens ook op het netwerk wordt gegarandeerd.

Excel 2016 voor Mac is in de Wiresoft-softwareshop verkrijgbaar als een laaggeprijsde enkelvoudige licentie. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste functies die deze populaire berekeningssoftware u biedt bij aankoop.

Nieuwe Excel-functies in de Mac-versie 2016

Excel 2016 voor Mac bevat veel verbeteringen, vooral voor draaitabellen, evenals de volgende verbeteringen aan bestaande functies en volledig nieuwe tools:

 • PROGNOSE.ETS: Deze functie berekent of schat een toekomstige waarde in op basis van bestaande (historische) waarden met behulp van het ETS-algoritme (exponentiële afvlakking) in de AAA-versie. Met PROGNOSE.ETS kunt u bijvoorbeeld verkopen, voorraadniveaus of consumententrends voorspellen.
 • LINK: Met deze functie in Excel kunnen nu meerdere cellen in een andere cel worden gekoppeld.
 • IF-functie: Hiermee kunnen gebruikers een logische vergelijking maken tussen een actuele waarde en een verwachte waarde. De What-If-functie kan twee resultaten opleveren: Als de vergelijking waar is, is het eerste resultaat uitvoer; als de vergelijking niet waar is, is het tweede resultaat uitvoer. De IF-functie kan worden gebruikt om zowel tekst als waarden te evalueren. Het stelt u ook in staat om fouten en wiskundige operatoren te evalueren. Bovendien kunnen verschillende IF-functies worden genest om vergelijkingen te kunnen maken.

Tijdens het werken aan een Excel-map maken vooral de contextgerelateerde tools het veel gemakkelijker: samen met de selectie van bepaalde elementen kunnen extra opdrachten in de menubalk worden weergegeven. Mac-gebruikers kunnen bijvoorbeeld een grafiek selecteren en de tabbladen Ontwerpgrafiek en Formaat in het lint laten weergeven. Ze kunnen ook functies invoegen door op het tabblad Formules te klikken om het paneel Formula Builder weer te geven. Hier is het niet alleen mogelijk om bepaalde functies te zoeken en in te voegen door erop te klikken, maar ook om de juiste syntaxis op te zoeken. Deze functie biedt ook uitgebreide hulp voor de geselecteerde functies. Naast deze speciale rekenfuncties bevat Excel voor Mac 2016 ook een aantal andere tools die het werken met Excel-bestanden makkelijker maken:

 • Bekijk filter: Vooral wanneer meerdere gebruikers samenwerken aan een Excel-document, is het vaak moeilijk om hun eigen berekeningen bij te houden. Met de filterweergave in Excel voor Mac 2016 kunnen gebruikers nu de sorteeropdrachten en filters van andere medewerkers verbergen.
 • Filemaker: De Mac versie van Excel 2016 heeft ook een speciaal voordeel ten opzichte van de PC versie: het biedt directe toegang tot Filemaker databases.
 • PivotCharts: Voor het eerst bevat de Mac-versie van Excel 2016 ook ondersteuning voor PivotCharts. Dit betekent dat grafieken nu ook kunnen worden afgeleid van PivotTables.
 • Aanbevolen grafieken: Deze handige functie, die ook is opgenomen in Excel 2016 voor Mac, biedt een zeer praktische hulp bij het kiezen van het meest geschikte diagramtype voor een bepaalde spreadsheet. Om het te activeren, selecteert u eenvoudigweg alle relevante gegevens met de muis of het potlood en de functie zal een selectie van passende grafiektypes in de Live Preview voorstellen op basis van de echte gegevens.
 • Formule Generator: Deze tool is een welkome opluchting, vooral voor beginners, als ze een nieuwe formule willen maken, omdat het elke functie tot in detail uitlegt.

Nieuwe algemene functies in Office voor Mac 2016

Excel 2016 voor Mac bevat ook een groot aantal extra handige functies en hulpmiddelen om Mac-gebruikers te helpen bij het uitvoeren van veel van de taken die aan Excel-werkmappen zijn gekoppeld:

Formule-invoer met vrije hand

Formule-invoer met de freehand-tool biedt praktische toepassingsmogelijkheden, vooral in Excel 2016 voor Mac: Met behulp van de muis of touch-invoer kan een wiskundige formule uit de vrije hand worden gemaakt en direct worden ingevoegd en gebruikt in een Excel-document.

Gemakkelijker delen van Excel-documenten

De 2016 versie van Excel voor Mac maakt het nog sneller en eenvoudiger om Excel-sheets te delen met andere gebruikers. In de menubalk van Excel 2016 voor Mac is hiervoor de functie "Delen" beschikbaar. Het biedt een aantal opties voor elk Excel-document: Aan elke geadresseerde kunnen individuele rechten worden toegekend - niet alleen om te lezen, maar ook om te bewerken, door te sturen, enz.

Gebruik "Versiegeschiedenis" voor samenwerking in Excel 2016

De "Version History" functie is ook beschikbaar in Excel voor Mac 2016. Dit geeft gebruikers een versiehistorie van elk Excel-document. Het grote voordeel van  "Version History" is niet alleen dat deze tool oudere bewerkingsstatussen laat zien, maar ook dat deze versies opnieuw kunnen worden geopend voor verdere bewerking. Dit maakt het makkelijker wanneer meerdere gebruikers tegelijkertijd aan een Excel-document in de cloud werken en het vaak moeilijk is om alle acties die op dat moment door anderen worden uitgevoerd bij te houden.

Gebruik OneDrive in Excel 2016 voor de Mac

OneDrive is een praktische cloud-opslag van Microsoft waarmee bestanden kunnen worden gedeeld of beschikbaar kunnen worden gesteld via het web. Gebruikers die het OneDrive synchronisatieprogramma op hun Mac willen gebruiken, kunnen het downloaden en gebruiken in Excel 2016 voor de Mac. Excel-documenten kunnen worden opgeslagen in OneDrive en beschikbaar worden gesteld voor online toegang overal en op verschillende apparaten.

Bescherming tegen gegevensverlies in Excel voor Mac 2016

Data Loss Protection (DLP), Microsoft's beproefde tool voor het voorkomen van gegevensverlies en het beschermen van gevoelige gegevens, is ook ingebouwd in de Mac-versie van Excel 2016. De krachtige inhoudsfilters detecteren gevoelige gegevens zoals creditcardnummers, enz. en waarschuwen de gebruikers of voorkomen dat ze worden gedeeld in een Excel-bestand. Als gevolg hiervan gebruiken beheerders het DLP in Excel 2016 voor Mac voornamelijk om beleid te maken voor het maken en delen van inhoud die gevoelige informatie bevat, zodat potentiële beveiligingsrisico's onmiddellijk worden geïdentificeerd en weergegeven.

Systeemvereisten voor Excel 2016 voor Mac

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de hardwarevoorwaarden voor Excel 2016 voor Mac: Het programma is alleen beschikbaar in de 64-bits versie. Bovendien is Excel 2016 voor Mac als gekochte versie niet bruikbaar voor iOS op iPhones. Aanvullende eisen:

 • Processor: Intel-processor
 • Besturingssysteem: Mac OS X, minimaal versie 10.10 (Yosemite) of hoger
 • Werkgeheugen: minstens 4 GB RAM
 • Harde schijf: minstens 6 GB in HFS+ formaat (ook: Mac OS Extended of HFS Plus)
 • Beeldscherm: min. 1.280 x 800 resolutie

Koop Excel 2016 voor Mac als enkelvoudig programma van Wiresoft

Excel is meestal een integraal onderdeel van een Office voor de Mac en wordt daarom niet als een op zichzelf staand programma in de normale handel aangeboden. In de Wiresoft-softwareshop kunt u Excel 2016 voor Mac kopen, evenals eerdere programmaversies en ook de andere onderdelen van de Office voor Mac als single user-licentie. Met de aankoop van Excel 2016 voor Mac van Wiresoft profiteert u van al deze voordelen naast de fabelachtig lage prijs voor gebruikte software:

 • De Excel Mac versie 2016 aangeboden door Wiresoft is een aankooplicentie.
 • U hoeft dus geen abonnementsverplichting aan te gaan en dus
 • geen dure updates downloaden en ook
 • Neem geen tijdsbeperkingen in acht voor de levensduur.
 • De Excel 2016 Single User License die beschikbaar is bij Wiresoft is identiek aan het Excel-programma, dat ook deel uitmaakt van de 2016 Office Suite voor Mac.
 • Daarom zal het kopen van Excel 2016 voor de Mac als een stand-alone softwareprogramma u op de lange termijn ten goede komen.

De aanschaf van een Excel 2016 Single User License voor Mac biedt al deze voordelen voor die groepen gebruikers die alleen gebruik willen maken van alle voordelen van deze beproefde spreadsheetsoftware en niet alle andere Office nodig hebben. Naast freelancers en particuliere gebruikers profiteren vooral kleinere bedrijven van het programma-aanbod van Wiresoft, als ze bij de aanschaf van software op zoek zijn naar een goedkope en voordelige oplossing.

Niet alleen Excel voor Mac 2016, maar ook alle andere Mac-softwarelicenties die u kunt kopen in de Wiresoft Software Shop zijn originele Microsoft-producten. De Office voor de Mac zijn altijd beschikbaar als volledige versies voor één gebruiker. Als zodanig maakten ze deel uit van een grotere volumelicentie van een bedrijf of werden ze gebruikt door een vorige eigenaar en vrijgegeven door ze aan Wiresoft te verkopen. Hierdoor is ook elke eerdere installatie van een softwareprogramma of het gebruik van de licentie verwijderd. De Excel-licentie voor Mac 2016 of een ander Office kan direct na betaling worden gedownload en geïnstalleerd en is 100% bruikbaar.

Als gerenommeerde softwaredealer bieden wij in onze online shop geen software aan die een proefversie is met beperkte functionaliteit of een beperkte gebruiksperiode.

Als koper zult u dus geen nadelen ondervinden op het gebied van gebruiksrechten of bruikbaarheid bij het gebruik van gebruikte software zoals Excel voor Mac 2016. De aankoop van dergelijke softwareproducten bij Wiresoft is absoluut legaal en dus controleerbaar. Bovendien is elke Excel- of andere softwarelicentie vooraf gecontroleerd door Wiresoft om de bruikbaarheid ervan te garanderen.

Als u vragen hebt over Excel 2016 voor Mac of de aankoop van andere Office voor Mac, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of chat en profiteer van ons deskundig advies.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën