Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WORD MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2019

Staat als directe download ter beschikking

  • SW10144
  • D48-01257
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 63,90 * € 69,90 * (8,58% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2019 voor Mac is de nieuwste versie van de klassieke tekstverwerkingssoftware van , die ook veel gebruikt wordt op Apple computers. Het veelzijdige programma biedt veel intuïtief bruikbare functies en gereedschappen die veel verder gaan dan alleen het maken en bewerken van tekstdocumenten: Het wordt aangevuld met talrijke mogelijkheden voor een duidelijke structurering en informatieve illustratie door middel van grafieken en tabellen. Dit maakt for Mac niet alleen geschikt voor zakelijke correspondentie, maar ook voor het ontwerpen van professioneel geschreven rapporten en essays en scripties voor scholieren en studenten, evenals flyers, folders, brochures en visitekaartjes. De documenten kunnen direct in het programma worden opgeslagen als PDF om af te drukken. for Mac herkent ook andere bestandsformaten, die er dan verder mee verwerkt kunnen worden Microsoft Office Word Word Word 

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WORD MAC 2019"

Microsoft Word 2019 voor Mac als een stand-alone toepassing

Word 2019 voor de Mac is de nieuwste versie van de klassieke tekstverwerkingsprogramma's van Microsoft die ook op Apple-computers op grote schaal worden gebruikt. Het veelzijdige Office biedt vele intuïtieve functies en hulpmiddelen die veel verder gaan dan alleen het maken en bewerken van tekstdocumenten: Het wordt aangevuld met tal van opties voor hun duidelijke structurering en informatieve illustratie met behulp van grafieken en tabellen. Dit maakt Word for Mac niet alleen geschikt voor zakelijke correspondentie, maar ook voor de vormgeving van professioneel geschreven rapporten en essays en scripties en dissertaties voor studenten en afgestudeerden, evenals flyers, folders, brochures en visitekaartjes. De Word-documenten kunnen direct in het programma worden opgeslagen als PDF om af te drukken. Word for Mac herkent ook andere bestandsformaten voor verdere bewerking.

Word for Mac maakt het gemakkelijk om allerlei soorten tekstdocumenten te schrijven met een brede selectie van typische, veelgebruikte stijlen, aangevuld met extra opties voor onder andere typografie en opmaak, om snel en efficiënt gemakkelijk leesbare teksten te maken. Intelligente hulpmiddelen zoals de spellingcontrole en vele opties voor autocorrectie - waaronder een individueel uitbreidbaar woordenboek - maken het gemakkelijker om brieven, essays, presentaties en andere documenten te schrijven in overeenstemming met de geldende orthografische regels.

Alle tekst die in Word voor Mac wordt gemaakt, kan worden gemarkeerd voor levering aan andere medewerkers, bijvoorbeeld door het invoegen van watermerken om te voorkomen dat deze wordt gekopieerd.

MS Word 2019 voor Mac bevat, naast deze beproefde functies van eerdere versies van Word, een hele reeks nieuwe, even praktische functies om niet alleen het schrijven en bewerken, maar ook het gericht lezen nog makkelijker en efficiënter te maken dan voorheen. Naast het herontworpen lint bevatten deze nieuwe weergaveopties die het zoeken naar specifieke zinnen of gedeelten in langere tekstbestanden versnellen, de donkere modus die gemakkelijker is voor de ogen als er lange tijd op het scherm wordt gewerkt, en andere leerhulpmiddelen die het lezen gemakkelijker maken, niet alleen voor de leerlingen. De verbeterde toegankelijkheidsondersteuning optimaliseert teksten, zelfs voor die lezers die de inhoud moeilijk kunnen begrijpen.

De nieuwe functie uit de vrije hand maakt het ook gemakkelijk om schetsen en diagrammen met de hand te tekenen en direct in een document te plakken.

In de Wiresoft online shop kunt u de huidige Word-versie 2019 voor de Mac krijgen, en natuurlijk ook de voorgangers ervan en andere Office voor de Mac als bijzonder laaggeprijsde afzonderlijke programma's.

Gedetailleerd overzicht van alle nieuwe functies in Word 2019 voor de Mac

Niet alleen Mac-gebruikers die Word al kennen, zullen de nieuwe functies van de 2019-versie waarderen, maar ook beginners zullen profiteren van de veelzijdige mogelijkheden die dit Office biedt voor het professioneel en efficiënt maken en lezen van teksten. Vooral de functies voor gerichte bewerking en de geïntegreerde tools voor het vertalen helpen zelfs professionals om zich nog beter te concentreren zonder een andere applicatie te hoeven openen, alles is mogelijk binnen Word. Dit geldt ook voor het reeds genoemde barrièrevrije opstellen van documenten en het opnemen van complexe wiskundige formules door middel van de ondersteuning van LaTeX. De belangrijkste kenmerken van Word 2019 voor Mac in detail:

Nog meer duidelijkheid door het kiezen van verschillende weergaveopties

Gebruikers die al bekend zijn met Word voor Mac zullen de visuele veranderingen die het nieuwe Word 2019 voor Mac biedt direct opmerken: De Ribbon User Interface, al bekend in Word voor Mac 2016, is gecombineerd met de moderne, Windows tile-look. Nieuw is de prominentere plaatsing van de meest gebruikte elementen en functies, waardoor ze nog makkelijker te vinden zijn.

Met Word 2019 voor Mac kun je ook de standaard lint-look blijven gebruiken, zodat je de interface ook kunt herontwerpen. En vooral voor het gebruik van Word op apparaten met aanraakschermen, zoals tablets en smartphones, is de aanraakgevoeligheid voor peninvoer verbeterd.

Word 2019 voor Mac bevat ook de nieuwe thema's Wit, Donkergrijs en Zwart, wat subtielere achtergronden zijn die je helpen je te concentreren op je schrijven en lezen. Zwart biedt het meeste contrast.

Geïntegreerde leerhulpmiddelen maken efficiënter werken aan de tekst mogelijk

Word 2019 voor Mac zal ook professionals helpen de ingebouwde leermiddelen te waarderen. Oorspronkelijk ontworpen voor studenten om hen te helpen tekst sneller te begrijpen, zullen ze ook gebruikers helpen die Word regelmatig op kantoor gebruiken. Met de leerhulpmiddelen kunnen gebruikers de kolombreedte, de tekstafstand en de kleuren aanpassen en is de presentatie van de tekst eenvoudiger voor de ogen.

Met de "Line Focus" tool kan het leesbereik worden beperkt tot één, drie of vijf regels, en als u een tekst wilt laten voorlezen, worden de passages die u op dat moment leest tegelijkertijd gemarkeerd. Hierdoor kun je gemakkelijk volgen wat je hoort in de tekst, je concentratie wordt verbeterd en je wordt ook minder afgeleid.

De "focus mode", die al bekend is van oudere Word-versies, vervult een soortgelijke taak door alle werkbalken te verbergen, zodat de weergave van het document duidelijker wordt.

De cue-audiofunctie ondersteunt u ook met audiofeedback wanneer deze is geactiveerd. Dit begeleidt u bij het schrijven met verschillende geluidseffecten en geeft dus akoestische feedback als u bepaalde opties wijzigt, maar ook als bevestiging van een door u uitgevoerde actie: bijvoorbeeld bij het verwijderen of invoegen van inhoud.

Bij het werken met grotere tekstdocumenten kan het zoeken naar individuele passages of specifieke secties snel verwarrend worden. In Word 2019 voor Mac is naast de gebruikelijke verticale weergave van een Word-document, waarbij alle pagina's van boven naar beneden worden doorlopen, de nieuwe "pagina voor pagina"-weergave beschikbaar, zodat u als een boek door het Word-document kunt bladeren. En voor teksten van gemiddelde lengte, maar die toch een groot aantal pagina's hebben, zorgt de "Thumbnails" functie, die ook nieuw is, voor een snelle oriëntatie: wanneer deze geactiveerd is, worden de pagina's klein weergegeven in een overzicht, zodat u gemakkelijker de plaatsen kunt vinden die u zoekt.

Geoptimaliseerde toegankelijkheid door eenvoudigere ondersteuning voor foutcorrectie

Word 2019 voor Mac bevat nieuwe tools die de tekst verbeteren om het makkelijker te maken voor mensen met beperkte lees- en begripsvaardigheden, naast de bestaande en verbeterde functies. En met Support Error Correction ingeschakeld, stelt het klikken op het menu-item "Review" verbeteringen voor die u gemakkelijk kunt accepteren met een enkele klik. Er zijn ook internationaal geldende normen geïntegreerd, die werden ingevoerd voor een beter begrip van de tekst door lezers met een handicap.

Geïntegreerde vertaalfunctie met de Vertaler

Terwijl gebruikers van Word vroeger bij het schrijven of lezen van vreemde woorden of een hele tekstpassage in een andere taal het Word-programma moesten verlaten en via de browser een webpagina moesten oproepen om de vertaling daar te krijgen, is dit in Word 2019 voor de Mac niet meer nodig: Het volstaat om de relevante tekst met de cursor te selecteren en de geïntegreerde vertaalfunctie met automatische taalherkenning te activeren. De Microsoft Translator Word 2019 voor Mac bevat meer dan 60 talen, waarvan er 11 kunnen worden vertaald.

Gereedschap uit de vrije hand voor het spontaan tekenen van diagrammen

Wat mogelijk is op touchpads of smartphones is nu ook beschikbaar in Word 2019 voor Mac - met de nieuwe "Freehand Drawing" tool. Gebruikers hebben geen pen of aanraakvlak nodig om het gereedschap uit de vrije hand te gebruiken; ze kunnen ook de computermuis gebruiken om spontaan tekst te selecteren of schetsen en formules te maken die kunnen worden bewerkt, verplaatst of gekopieerd.

Microsoft levert verschillende digitale pennen voor de freehand tool in Word 2019 voor Mac, waaronder een potlood om te tekenen, een pen om te schrijven en een markeerstift om te markeren. De hulpmiddelen zijn beschikbaar in een verscheidenheid van pendiktes, 16 volledige kleuren, en 8 effecten met inbegrip van regenboog, melkwegstelsel, lava, oceaan, goud, zilver, en meer.

Schaalbare vectorafbeeldingen invoegen en bewerken

Word 2019 voor Mac biedt een uitgebreide bibliotheek met vrij te gebruiken iconen, pictogrammen, symbolen etc., inclusief 3D-afbeeldingen, ter illustratie van presentaties en werkbladen. De schaalbare vectorafbeeldingen, ook bekend als SVG (Scalable Vector Graphics) bestanden, zijn bijzonder interessant omdat ze kunnen worden herschaald, 360° gedraaid of zelfs bewerkt in kleur zonder verlies van beeldkwaliteit.

LaTeX in Word 2019 voor Mac gebruiken om complexe formules te maken

De in Word geïntegreerde formule-editor is een veelzijdig instrument, maar bereikt zijn grenzen als het gaat om de weergave van complexere formules, zoals die vaak in wetenschappelijke teksten voorkomen. De nieuwe Word 2019 voor Mac ondersteunt nu ook LaTeX, de internationale Standard voor het maken van professionele, uitgebreide formules die kunnen worden geconverteerd.

Systeemvereisten voor het gebruik van Microsoft Word 2019 op de Mac

De volgende specificaties zijn nodig om Word 2019 voor Mac te installeren en uit te voeren op een Apple-apparaat.

  • Besturingssysteem: een geldige versie van een van de drie huidige macOS-besturingssystemen
  • Bewerker: Intel
  • Werkgeheugen: minstens 4 GB
  • Harde schijf: min. 3 GB beschikbare opslagruimte
  • Grafische kaart: 1.280 x 800 pixels

Koop Word 2019 voor Mac als een stand-alone Office van Wiresoft

MS Word voor Mac is een integraal onderdeel van een Microsoft Office voor macOS. Bij Wiresoft kunt u - in tegenstelling tot veel andere softwareaanbieders - Word 2019 voor Mac ook als stand-alone programma in de onlineshop kopen in plaats van alleen als onderdeel van de bijbehorende Office 2019. Het door ons aangeboden Word-programma voor Mac is een gekochte versie, dat wil zeggen: u gaat geen enkele abonnementsverplichting aan die u aan updates verbindt met kosten. En met Word 2019 voor Mac als een stand-alone programma, is er geen tijdslimiet voor hoe lang je het kunt gebruiken. Wanneer u Word 2019 voor Mac koopt bij Wiresoft, bespaart u dus op de lange termijn geld. Vooral zelfstandigen en kleinere bedrijven met slechts een klein aantal werknemers die geen gebruik willen maken van een van de andere programma's in het Office naast Word, de aankoop van Word 2019 voor Mac als een stand-alone programma is een bijzonder goedkope manier om de klassieke tekstverwerkingsprogramma's te gebruiken voor zakelijke of particuliere doeleinden. Deze single-user licentie is identiek aan het Word-programma dat is opgenomen in Office Suite 2019 voor de Mac.

Niet alleen Word 2019 voor Mac, maar ook alle andere Microsoft softwarelicenties die u kunt kopen in de Wiresoft Software Shop voor macOS zijn altijd originele Microsoft Single User volledige versies. Ze zijn meestal afkomstig van volumelicenties of kunnen al gebruikt zijn. Dit brengt u echter niet in het nadeel: als serieuze softwaredealer biedt Wiresoft geen testversies van de Microsoft-software aan die voor een beperkte periode geldig zijn of die met beperkingen gebruikt kunnen worden.

Dit geeft u de garantie dat elk softwareproduct dat u van Wiresoft koopt, na aankoop volledig en wettelijk bruikbaar is voor u, zelfs dergelijke "gebruikte" programma's, aangezien deze tegelijkertijd door de eerste koper bij de verkoop aan Wiresoft gedeïnstalleerd of verwijderd werd en dus 100% opnieuw bruikbaar is. Voor de zekerheid worden al deze licentieproducten door Wiresoft vóór de wederverkoop grondig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze daadwerkelijk gebruikt kunnen worden.

U kunt ook gebruik maken van ons deskundig advies per e-mail, telefoon en chat als u nog vragen heeft over de aanschaf van Word 2019 voor de Mac of andere Office.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën